NEWS

Markedstendensen for varmepumper i Storbritannien

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-06-21      Oprindelse:Websted

Der har været en betydelig stigning i efterspørgslen efter varmesystemer med høj kapacitet og lavt kulstofindhold på mange europæiske markeder.Denne pludselige stigning blev udløst af flere faktorer, herunder stigende bekymring over den seneste stigning i energiomkostningerne.Storbritannien oplevede tocifret vækst i salget af højkapacitetsvarmesystemer i 2021.

Analysen udført af BSRIA estimerede en stigning på 27% i det gennemsnitlige salg for varmepumper designet til kommerciel brug på store europæiske markeder.Den pludselige efterspørgsel efter salg var langt mere end det sædvanlige gennemsnit og blev lettet af generøse økonomiske incitamenter til at overbevise forskellige grupper om at indføre kulstofsænkende HVAC-enheder.

Det afgjorde forskningen luftvarmepumper solgt mere end vandkildesystemer, selvom de koster mindre.Varmepumper har taget fart på så kort en periode, fordi de giver en tiltrængt løsning på den aktuelle emissionskrise.


Varmepumper i Storbritannien


På trods af den voksende tilbøjelighed til varmepumper, er Storbritannien i øjeblikket afhængig af gassystemer til at opvarme deres hjem.Estimater tyder på, at 85% af varmesystemerne i Storbritannien er gaskedler, og 1,5 millioner gaskedler installeres årligt, hvilket gør det til det største kedelmarked blandt europæiske nationer.

Vedvarende varmekilder repræsenterer 2% af Storbritanniens varmesystemer.Der er mange markedsbarrierer, der påvirker køb og distribution af varmepumper i Storbritannien, herunder lave driftsomkostningsbesparelser, høje forudgående omkostninger osv. Lad os dog diskutere, hvordan varmepumpevarmeløsninger er gavnlige for Storbritannien og den globale indsats for at bekæmpe kulstof emissioner.


varmepumpe


Hvorfor haster det meget for folk at skifte til varmepumper som deres primære varme- og køleløsninger?


Byggesektoren (herunder offentlige, bolig- og erhvervsejendomme) er ansvarlig (både direkte og indirekte) for 30 % af det samlede globale energiforbrug og omkring 55 % af det globale elforbrug.Derudover tegner bygningskonstruktion sig for omkring 28% af CO2 emissioner.

Folk og forskellige institutioner ser på dekarbonisering som hovedprioriteten for at opnå klimaneutralitet på globalt plan.Køle- og varmesystemer er hovedoperationerne i byggesektoren, hvilket i høj grad bidrager til CO2 emissioner.I øjeblikket er opvarmning ansvarlig for omkring 45 % af emissionerne.

De fleste varmesystemer er stadig afhængige af fossile brændstoffer til at levere over 55 % af det samlede energiforbrug.Byggesektoren skal være fordoblet i 2070, og rumkøling vil følge den tæt for at give komfortabel adgang til yderligere 5 milliarder mennesker globalt.Som sådan har forskellige institutioner henvendt sig til varmepumpeteknologi for anvendelige løsninger, der kan hjælpe med at opføre bæredygtige bygninger.


Markedsbarrierer, der påvirker salg og distribution af varmepumper i Storbritannien


Mens implementering af bæredygtige opvarmnings- og køleløsninger er Storbritanniens nuværende hensigt, påvirker mange problemer den effektive implementering af nævnte strategier.Nogle af disse problemer omfatter:


Høje forudgående omkostninger


Installation af varmepumper har væsentligt højere omkostninger end gaskedler, især hvis du planlægger at installere jordvarmepumper.Gaskedler kan installeres med 20 % af et luftvarmepumpeanlægs installationsomkostninger.Derudover er det endnu ikke skik for de fleste individer i Storbritannien at investere i varmesystemer.


Lave driftsomkostningsbesparelser


Varmepumper er populære i andre europæiske nationer, fordi de har relativt lave driftsomkostninger, da de bruger en mindre del af elektriciteten end elektriske opvarmningsmetoder, der normalt bruges.Men i Storbritannien er omkostningerne til elektricitet pr. kWh betydeligt mere end prisen på gas, hvilket gør driftsomkostningerne for varmepumper højere end deres belønning.


Utilstrækkelig distributionsnet


Storbritanniens distributionsnet er designet til at forsyne boliger med enfaset elektricitet, hvilket gør det mindre egnet til at tilslutte varmepumper, fordi de betragtes som enorme belastninger.Den bedste løsning i denne situation ville være at udstyre varmepumper med reguleringsanordninger, der styrer driftstiden og fremmer blødere driftsstarter.


Huse


Varmepumper kræver mere plads end gaskedler.Derfor skal de placeres i stuen, da den har det største rum.Varmepumperne kunne placeres i kælderen;dog mangler huse i Storbritannien enten kældre eller er for små til at varmepumper kan installeres effektivt.Husene har også lav termisk inerti, hvilket ikke er gavnligt for at bruge varmepumper med succes.


Drivere for den voksende trend med varmepumper i Storbritannien


Som nævnt ovenfor er der på trods af de ovenfor nævnte udfordringer en stigende markedsføringstendens for varmepumper i Storbritannien.Det skyldes i høj grad forskellige positive tendenser og regeringstiltag.Nogle af de vigtigste drivere inkluderer:


Reduktion af driftsomkostninger


Varmepumpeteknologien vokser, hvilket kan forbedre deres ydeevne og gøre dem mere konkurrencedygtige på et marked oversvømmet med gaskedler.Deres installationsomkostninger forbliver højere end gaskedler;dog er deres driftsomkostninger indstillet til at falde, hvilket hurtigt gør dem til en ideel løsning til opvarmning og varmtvandsforsyning.


Incitament til vedvarende varme


Det britiske DECC (Department of Energy and Climate Change) har fremmet brugen af ​​vedvarende energikilder ved at give økonomiske incitamenter.Dette har overbevist flere personer om at skifte til varmepumper til boligvarmeløsninger.De økonomiske incitamenter omfatter at få tilskud ved installation af varmepumpe.


Forsyningsvirksomheders engagement


Forsyningsselskaber leverer til mere end 90 % af kunderne på det britiske varmemarked.Storbritannien har flere gaskedler end varmepumper af nogle specifikke årsager nævnt ovenfor;dog har den voksende tilbøjelighed til varmepumper gjort dem selvsikre og klar til at træde ind på markedet.


Bygningsreglement


Den britiske regering har fastsat regler for at skabe nye 'Zero Carbon Homes', der tilskynder flere mennesker til at installere varmepumper.Det ville dog hjælpe, hvis du huskede, at der er flere andre løsninger til at opnå kulstoffri boliger, og det betyder ikke nødvendigvis, at boligerne vil bruge varmepumper som deres eneste varmeløsning.


varmepumpe


Kommerciel brug af varmepumper


Tyve millioner husstande installerede varmepumper i 2019, og fremtidige fremskrivninger viser, at der vil være øget vækst.Andre vurderer, at markedet kan fordobles inden 2025. Men hvordan hænger dette sammen med kommerciel udbredelse?

Der er hårde beviser, der tyder på, at der vil være øget kommerciel udbredelse af varmepumper.De fleste varmepumper er designet til små og mellemstore kommercielle brugere som hoteller, kontorer og skoler.Markedet for varmepumper er dog ikke, hvor det burde være.

Storbritanniens vision for at reducere CO2-emissioner inden 2030 indebærer en chance for markedet for at vokse og dække større kommercielle applikationer.De kan installere flere varmepumper for at udvide den maksimale varmeafgivelseskapacitet.Der er flere beviser, der understøtter denne tanke.

For det første peger andre udviklinger på markedet, der skal øge og påvirke effektiviteten og optagelsen af ​​varmepumper, i retning af øget efterspørgsel.For eksempel er fremskridt blevet rettet mod at bygge mere effektive kompressorer og kompressionssystemer designet til at bruge termiske lagre.

Sådanne teknologiske løsninger på nuværende problemer og innovationer designet til at gøre varmepumper mere effektive spiller en afgørende rolle for at afgøre, om der vil være en fortsat opadgående tendens for varmepumpeefterspørgslen i Storbritannien.


Virkeligheden


Varmepumper er en pålidelig, opfindsom og vedvarende strategi, som beboerne kan bruge til at opvarme boliger mere effektivt.Men de står over for en udfordring i kommercielle applikationer.Kommercielle enheder kan have stor gavn af at installere varmepumper for at tackle deres varmeudfordringer omkostningseffektivt.

Hele processen har dog nogle udfordringer, som har gjort det svært for dem at installere varmepumperne.For eksempel kræver jordvarmepumper, at de graver en del af deres ejendom op, hvilket kan være tidskrævende og dyrt.Derudover medfører installation af varmepumper høje forudgående omkostninger.At finde en ordentlig løsning på disse problemer kan hjælpe med at øge antallet af solgte enheder i fremtiden.


Hvordan vil innovationer inden for varmepumpeteknologi accelerere varmepumpeinstallationer?


Adskillige varmepumpeinnovationer er klar til implementering.Men forskellige udfordringer gør dette vanskeligt, herunder varierende efterspørgselsmønstre, mangfoldighed i bygningstyper og klimaforhold.Disse barrierer kræver yderligere forbedringer i varmepumpeteknologien for at tilpasse sig forskellige arbejdsforhold.

Forskning og adskillige rapporter konkluderer, at teknologiske fremskridt spiller en stærk rolle i at udvide varmepumpens anvendelighed til forskellige markeder, hvilket sikrer, at de bliver skalerbare.For eksempel er der behov for yderligere innovationer inden for dampkompressionsudstyr for at trænge ind på varmemarkedet.


Er varmepumper en del af en grøn fremtid?


At få det rigtige svar på dette spørgsmål kræver, at vi besvarer et enkelt spørgsmål: Er varmepumper gode til at reducere CO2-fodaftrykket?Varmepumper er et mere sikkert alternativ, men ligesom andre produkter er der nogle fordele og ulemper.

For eksempel kan varmepumper være gavnlige for folk, der opvarmer deres hjem med fossile brændstoffer.Brug af varmepumper giver et bedre og mere pålideligt opvarmningsalternativ.Eksperter advarer dog om, at kølemiddelvæsken, der bruges til at lede varme, kan forårsage flere problemer for miljøet, hvis den lækker, men chancerne for, at det sker, er minimale.


Konklusion


Oplysningerne og forskningen indikerer en god chance for, at efterspørgslen efter varmepumper vil forblive stigende.Medmindre der er en anden opvarmningsløsning, virker det at arbejde på og forbedre nuværende modeller den bedste løsning.Storbritanniens vilje til at minimere sit CO2-fodaftryk vil også hjælpe med at øge salget.Den nuværende oliekrise hjælper heller ikke så meget.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692