Varmepumper til pool

 
Med den fortsatte udvikling af luft til vand-varmepumpen begynder flere og flere industrier at introducere den til opvarmning af swimmingpoolvand. Varmepumpen til swimmingpoolen fanger varmen og flytter den fra luft til poolvand. SPRSUN, som producent af poolvarmepumper, leverer en række varmepumper til indendørs og udendørs pools, herunder R32 DC inverter varmepumper til pool.
 
 

Produkter

Derfor har du brug for varmepumper til pool

At have en god svømmeoplevelse involverer varmepumper til poolopvarmning, da de ikke genererer varme; snarere fanger de den og overfører den jævnt over poolen. Det betyder, at der ikke er behov for at spilde elektricitet på at skabe kunstig varme. I modsætning til de varmepumper, der blev brugt for år tilbage, fremstiller SPRSUN moderne pool varmepumper med overlegne funktioner som variabel hastighed, inverterdrevet kompressorteknologi og forbedret afrimningscyklus for mere effektiv ydeevne.

Avanceret energibesparende ydeevne

Med ERP A+++-ydelse sparer vores invertervarmepumpe til swimmingpools energi med mere end 30% sammenlignet med almindelige elektriske poolvarmepumper. Desuden kræver luftkildevarmepumperne typisk mindre energi, hvilket fører til lavere driftsomkostninger på lang sigt. Varmepumper til pools er generelt meget effektive til at opretholde en ensartet vandtemperatur, hvilket forbedrer brugerkomforten og kan reducere behovet for hyppige justeringer, der fører til energiineffektivitet.

Førende DC Inverter-teknologi

Vores varmepumper til pools er bygget med den bedste DC-inverterteknologi og tilbyder optimale varme- og køleløsninger i kolde og varme temperaturer. DC inverter-kompressoren og DC inverter-styringen ændrer automatisk driftsfrekvensen i forhold til den omgivende temperatur. Det sikrer, at poolen er varm hele året rundt. Swimmingpool-varmepumpen har også DC inverter børsteløse ventilatorer for at reducere driftsstøj til det laveste.

Premium producent af varmepumper til pool - SPRSUN

SPRSUN er en professionel producent af varmepumper til swimmingpools med over to årtiers erfaring med at levere varmepumper til opvarmning af swimmingpools til private og erhverv. Som dedikeret varmepumpeleverandør ser vi ud over normen og introducerer avancerede varmepumpeløsninger til pools, der er energieffektive, miljøvenlige og overkommelige. Vores poolvarmepumpe garanterer, at swimmingpoolen forbliver lige så behagelig om efteråret og vinteren som om sommeren.
 
Certificeret af MCS, SAA, SG, KEYMARK, ISO9001 og ISO14001 standarder, er svømmebassinets vandvarmere lavet med avancerede teknologier, der sikrer optimal komfort og varme.Vores produkter nydes af enkeltpersoner over hele verden, herunder Tyskland, Sverige, Serbien, Tyrkiet, Tjekkiet, Rusland, Australien, Sydafrika og så videre.

Enestående fordele ved varmepumper til swimmingpools

Med vores dygtige ingeniører i ryggen og integration af den nyeste teknologi i produktionen udmærker vi os ved at levere pool varmepumper af høj kvalitet, som kommer med branchens førende fordele.

Høj energieffektivitet

Med COP helt op til 15,04 kan DC-inverter-pool varmepumperne ændre driftsfrekvensen for de roterende kompressorer og ventilatormotorer baseret på opvarmningsbehovet, hvilket i høj grad fremskynder opvarmningstiden og dermed giver mere varme sammenlignet med traditionelle poolvarmepumper.

R32 Kølemidler

Varmepumpen til swimmingpool er bygget med R32-kølemidler, som er mere miljøvenlige end andre traditionelle kølemidler, og som genoplades og genanvendes mere effektivt. Enheden kan køre med meget højere effektivitet med lavere kulstofemissioner.

Silence Operation Tech

Med trinløse Panasonic inverterkompressorer og børsteløse DC-ventilatorer er vores varmepumpe til swimmingpoolen stille, når den arbejder, på grund af deres interne støjreducerende foranstaltninger. Ud over at opfylde TUV-standarderne har de et reduceret driftslydniveau på 10 dB(A) lavere end traditionelle varmepumper.

Intelligent fjernbetjening

Vi integrerer CAREL-controlleren eller vores CGK-kontrolsystem i varmepumperne til svømmebassiner, så de kan styres via en fjernbetjent APP. Pool varmepumper har også en Wi-Fi-kontrolfunktion, så brugerne kan bruge deres smartphones til at overvåge og kontrollere arbejdssituationen.

Nem installation og reparation

SPRSUN varmepumper til pools har et enkelt design, der er kortfattet, rent og praktisk, hvilket gør dem nemme at installere og reparere. Den nemmeste luftkildevarmepumpe til swimmingpool at installere er mulig i SPRSUN.

Super kemisk resistent

VVores varmepumper til pools er lavet med Titanium Tube-in Shell Heat Exchanger, der har overlegen kemisk resistens for at undgå korrosion. Titanium er meget hårdt, hvilket gør det til det perfekte materiale til at modstå høje temperaturer, vanderosion og højt tryk.

Boost din forretning med vores varmepumpeløsning til pools

Som en af de bedste producenter af pool varmepumper er SPRSUNs pool varmepumper produceret til at tilbyde alsidige løsninger til forskellige anvendelser, der sikrer optimal vandtemperatur og energibesparende ydeevne.

Varmepumpe til spa-pool

Vores varmepumper til opvarmning af pools er meget gavnlige i spaer, da de giver præcis temperaturkontrol, hvilket sikrer luksuriøs afslapning og energieffektivitet.

Indendørs swimmingpool

Oprethold en behagelig temperatur året rundt i indendørs swimmingpools med vores avancerede og pålidelige varmepumpesystemer. Dette leveres med et Cascade-kontrolsystem, som gør det muligt at forbinde poolvarmepumpen med andre temperaturenheder i hjemmet.

Overjordisk swimmingpool

Det bliver sjovere at svømme i mange timer i en overjordisk pool takket være vores professionelt konstruerede varmepumpe, der effektivt opvarmer vandet.

Anvendelser til akvakultur

SPRSUNs varmepumpeløsninger til poolopvarmning bidrager til akvakulturens succes ved at opretholde den ideelle vandtemperatur i damme, fiskefarme og andre fiskehabitater. Det resulterer i øget vækst og produktivitet.

Hvordan fungerer poolvarmepumper?

I modsætning til normale elektriske varmepumper til pools, der hovedsageligt bruger elektricitet, hvilket resulterer i høje energiregninger, udnytter poolvarmepumper kombinationen af solenergi, luftenergi og elektricitet til at arbejde. I varmepumper til swimmingpools bruges elektricitet først til at drive ventilatoren og kompressoren, som absorberer varmen fra den omgivende luft. Den absorberede varme overføres derefter til poolen for at opvarme vandet.

En varmepumpe til poolen kræver mindre elektricitet for at fungere, og derfor er den blevet et populært tilbehør for miljøbevidste swimmingpool-ejere.

One-Stop Manufacturing Solution for Inverter Pool varmepumpe

SPRSUN er en kompetent producent med en bred kapacitet og teknisk knowhow til at tilbyde førsteklasses varmesystemer til opvarmning af svømmebassiner. Fra konsultation til levering af det endelige produkt gør vi alt hurtigt og til tiden for at minimere dine risici.
Professionelt design &
Tegning
Vores erfarne R&D-specialister vil kommunikere med dig, diskutere dine krav og vise dem med 3D-tegninger. Fortæl os om dine ideer og koncepter til poolvarmepumper, mens vi bringer dem til live.
Førsteklasses råmaterialer

Alle vores råmaterialer til varmepumper til swimmingpools kommer fra branchens førende leverandører som Panasonic, CAREL, Grundfos, Schneider og Mitsubishi. Det garanterer 100 % kvalitet.
Effektiv og moderne produktion
Vi producerer effektivt med en stor produktionsbase fyldt med standardmaskiner. 25.000 enheder om måneden. Vi skiller os ud fra andre producenter af poolvarmepumper ved at integrere avancerede teknologier for at forbedre ydeevnen.
Strenge kvalitetskontrol
Fra de indgående råmaterialer til de endelige færdige varmepumper til poolvarmere følger vi nøje internationale standarder og overvåger hver produktionsproces for at garantere, at hver varmepumpe til poolvarmere overgår dine forventninger.
- Fem QC-processer.
- 99,9% kvalificeret sats
Robust emballage
Ved hjælp af stærke træbeholdere, der kan modstå ekstreme forhold og skader, bliver hver varmepumpe til swimmingpool pakket og sendt til dig. Du kan vælge mellem to emballeringsmetoder: trækasse og kartonæske.
Logistik & levering
Du kan være sikker på, at dine produkter vil nå deres destination hurtigt og effektivt. Vælg en betroet partner, der vil navigere i toldklareringens kompleksitet og garantere rettidig levering hvert trin på vejen.

Hvorfor vælge SPRSUN som leverandør af din poolvarmepumpe

I årenes løb har vi forsynet kunderne med maksimale varme- og køleløsninger, og derfor kaldes vi populært for den bedste producent af pool varmepumper. 
Nedenfor er grunde til, at du kan vælge os som din leverandør.

25+ års professionel knowhow

SPRSUN blev grundlagt i 1999 og er vokset til at være en af de velrenommerede leverandører af varmepumper. I årenes løb har vi fået en masse erfaring med udvikling, tilpasning, produktionskapacitet og levering af poolvarmepumper. Vi kan tilbyde optimale løsninger til at bringe din virksomhed fremad.

Omkostningseffektive priser

 
Takket være vores mangeårige erfaring, langvarige forhold til pålidelige råvareleverandører og en strømlinet produktionsproces er vi i stand til at minimere produktionsomkostningerne. Derfor er vores varmepumpe til pool overkommelig og omkostningseffektiv.

OEM/ODM service

 
SPRSUN har en omfattende evne til at tilbyde OEM/ODM-tjenester, som omfatter unikke varmepumper til swimmingpools, der får dit brand til at skille sig ud på markedet. Vi tilbyder også forskellige tilpasningsmuligheder som logo, udseende og farve, specifikationer og kabinetmaterialer.

Støtte til markedsføring og rådgivning

 
Vi giver dig den marketingsupport, der er nødvendig for at drive din virksomhed fremad. Nogle af de tjenester, du vil nyde godt af, er 24/7 salgs- og marketingsupport som produktsalgspunkter, elektronisk katalog, HD-video og tegninger.

Høj produktionskapacitet

 
SPRSUN har en 30.000 kvm poolvarmepumpefabrik med flere produktionslinjer, banebrydende udstyr og over 600 medarbejdere, som vi effektivt kan bruge til masseproduktion. Hver måned fremstiller vi mere end 25.000 enheder uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kort behandlingstid

 
Takket være vores høje produktionskapacitet er vi i stand til at færdiggøre kundernes ordrer på poolvarmepumper med kanaler inden for kort tid. Vi opererer med en fastsat leveringstid på en måned og kan opfylde dine engrosordrer, uanset hvor store eller presserende de er.

Problemfri tjenester

 
SPRSUN er forpligtet til at yde omfattende 24/7 support gennem hele salgsprocessen for poolvarmepumper, både før og efter salget. Svarer på din forespørgsel, ordrer, bekymringer og produktspørgsmål inden for 12 timer.
- 24/7 konsultation > R&D > Produktion > Reservedele > Teknik/Markedsføringstræning > Skræddersyet opvarmningsplan
- 3 års garanti

Faktorer, du skal overveje, når du køber varmepumper til swimmingpools

Når du skal vælge varmepumper til swimmingpools, er det vigtigt, at du køber fra de bedste leverandører af varmepumper til swimmingpools. Nogle vigtige faktorer at overveje er listet nedenfor.
1. Hvilken størrelse poolpumpe har du brug for?
Den bedste størrelse på varmepumper til poolopvarmning bestemmes af størrelsen på din pool (i liter), poolens dybde og poolens form, som kan være nyreformet, rektangulær, rund osv. En erfaren leverandør af varmepumper til swimmingpools kan give dig nogle forslag til projekter med poolopvarmning.
2.Hvor mange varmepumper har du brug for til poolen?
Antallet af luftkildevarmepumper afhænger af din pools størrelse, placering og ønskede vandtemperatur. Større pools og koldere klimaer kræver flere luftkildevarmepumper til swimmingpoolen for at opretholde en ensartet opvarmning. Men med et meget energieffektivt pool varmepumpesystem kan du reducere det samlede antal nødvendige varmepumper.
3. Bestem inverter-poolvarmepumpens effektivitet
Effektiviteten af inverter-poolvarmepumpen måles ved hjælp af COP (Coefficient of Performance). Jo højere COP, jo mere effektiv er varmepumpen. COP ligger typisk mellem 3,0 og 7,0, hvilket svarer til en effektivitet på mellem 300 % og 700 %. Det betyder, at for hver enhed strøm, der bruges til at køre kompressoren, vil poolen modtage 3-7 enheder varme fra varmepumpen.
4. Hvilken slags funktion har du brug for?
Overvej kravene til din pool. Har du brug for smarte kontroller til fjernstyring eller miljøvenlige muligheder for bæredygtig drift? Vælg funktioner, der passer til dine opvarmningsmål og præferencer for optimal bekvemmelighed og effektivitet. Din ønskede funktion afgør, hvilken varmepumpemodel til swimmingpool vi anbefaler.
5. Estimer omkostninger og besparelser for poolvarmepumpen
Start med at vurdere startomkostningerne, herunder udgifter til køb og installation. Derefter skal du estimere de løbende energiomkostninger ved at køre varmepumperne. Selvom varmepumper til swimmingpools kan have en højere startomkostning, opvejer deres energibesparende fordele over tid let den oprindelige udgift. Varmepumpe-poolvarmere kan reducere de langsigtede energiomkostninger betydeligt ved at udnytte energien effektivt.
6. Nem installation og vedligeholdelse
Det er vigtigt, at poolvarmepumpen er nem at installere og vedligeholde. Hvis du vælger luftkildevarmepumper til poolen med brugervenlig installation, kan det hjælpe dig med at reducere installations- og vedligeholdelsesomkostningerne og besværet.
7. Kan du bruge en varmepumpe i en saltvandsswimmingpool
Ja, du kan bruge en varmepumpe til saltvandsswimmingpools. Men salt er ætsende, hvilket kan få varmepumpens metaldele til at blive slidt hurtigt. Nogle leverandører af varmepumper til swimmingpools som SPSRUN har dog løst dette problem ved at fremstille poolpumper af ikke-korrosive materialer.
Form Name

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692