NEWS

Topvarmepumpeproducenter til at booste din virksomhed

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-11-30      Oprindelse:Websted


Med den stigende efterspørgsel efter varmepumper globalt, har mange varmepumpeproducenter og fagforeninger dedikeret en masse midler til at sikre, at efterspørgslen bliver opfyldt.Ifølge en EU-publikation er der i øjeblikket installeret næsten 20 millioner varmepumper i hele Europa, hvoraf 3 millioner blev installeret alene i 2022.Rapporten viser en markant stigning frem mod 2030 på grund af EU's foreslåede investering, der beløber sig til 5 milliarder euro.


Hvad mere er, Den europæiske grønne aftale sætter også målet om at reducere nettoemissionerne med 55 % inden 2030. 2023 F-gas ændring udstedt af EU planlægger fuldstændigt at forbyde fluorholdige små varmepumper og klimaanlæg (<12kW) med en GWP-værdi større end 150 fra 2027, og planlægger at udfase disse produkter fuldstændigt i 2032.Det er gode nyheder, da der stadig er meget jord at dække i det grønne energikapløb.Eurostat-data viser, at 50 % af al energi, der forbruges i EU, går til opvarmning og køling.


For at nå ovenstående mål er EU's vigtigste politiske retningslinjer for nye kølemiddelvarmepumper:

● Vejledning til fremme af kølemidler med lav temperatur og ikke-drivhusgasudslip: såsom ammoniak (NH3, R717) og propan (290 kr).

● Udfasning af kølemidler med høj drivhuseffekt, såsom hydrofluorcarboner (HFC'er) (R32, R410A), for at reducere drivhusgasemissionerne.


SPRSUN bolig R290 varmepumpe


Derfor er det nødvendigt at lede efter en pålidelig producent til at importere de nyeste miljøvenlige varmepumper.Der er hundredvis af varmepumpeproducenter på markedet.Men nogle få af dem skiller sig ud som de bedste af bemærkelsesværdige årsager.I denne artikel vil vi dele en liste over de bedste varmepumpeproducenter over hele verden, hvorfor de er de bedste, samt faktorer, du bør overveje, når du vælger en pålidelig varmepumpeproducent.


18 Liste over førende varmepumpeproducenter

I betragtning af vigtige faktorer som interne komponenter, standard og avancerede funktioner, muligheder og energieffektivitet, er dette listen over de 28 bedste virksomheder, der laver varmepumper.


Mærke

Hovedkategorier

Land

Grundlagt i

SPRSUN

Luftkilde/luft til vand varmepumpe/pool varmepumpe

Kina

1999

Viessmann

Luft- og jordvarmepumper

Tyskland

1917

Vaillant

Jord-, vand- og luftvarmepumper

Tyskland

1874

Daikin

Luftkilde og boligvarmepumper

Japan

1924

Bosch

Luft-til-luft varmepumpe

Tyskland

1886

Ulv

Luftvarmepumpe

Tyskland

1920

Stiebel Eltron

Vandvarmer

Tyskland

1924

Glen Dimplex

Husholdnings varmepumpe

Storbritannien

1973

Alpha Innotec

Fremstilling og installation af varmepumper

Tyskland

1998

Brotje

Monoblok varmepumpe

Tyskland

1919

Solvis

Varmepumpe og solvarmeanlæg

Belgien

1988

Mitsubishi

Luftvarmepumpe

Japan

1921

GOD MAND

Central klimaanlæg og varmepumpe

USA

1954

Johnson kontrol

HVAC (Opvarmning, ventilation og aircondition)

Irland

1885

LG

Luft-til-vand varmepumpe

Sydkorea

1958

Samsung

Luftvarmepumpe

Sydkorea

1938

Panasonic

Luft-til-vand varmepumpe

Japan

1918

Transportør

Luft-til-vand varmepumpe

USA

1915

Lennox

Bolig varmepumpe

USA

1895

TRANE

Luft-til-vand og vand-til-vand varmepumper

USA

1913

Midea

Luftvarmepumpe, husholdningsapparater

Kina

1968

RHEEM

Vandvarmer, kedel og VVS

USA

1925

RHEEM

Vandvarmer, kedel og VVS

USA

1925

Calorex

Varmepumpe og affugter til swimmingpool

Storbritannien

1977

Xylem

Centralvarmepumpe

USA

2011

Napoleon

Gasovn og udendørs opvarmningsprodukter

USA

1976

Kensa

Jordvarmepumpe

Storbritannien

1999

NIBE Industrier

Varmepumper og komfurer

Sverige

1952

Heat Exchange and Transfer Inc

Varmepumpe og varmeveksler

USA

1968


1. SPRSUN

● Hovedkvarter: Guangdong, Kina

● Grundlagt: 1999

● Certifikater: MCS, TUV, KEYMARK, BAFA, SAA, ERP, RoHS


SPRSUN Logo


SPRSUN er en velrenommeret varmepumpe Kina producent, der sælger på tværs af 60+ lande og regioner.I årenes løb har varmepumpevirksomheden konstant produceret fremragende produkter ved hjælp af avancerede teknologier og partnerskab med velrenommerede virksomheder som Mitsubishi, Panasonic, CAREL, Grundfos, Copeland og Danfoss for opgraderet produktkvalitet.SPRSUN har også to uafhængige varmepumpetestlaboratorier for at sikre varmepumpernes ydeevne.Det er grunden til, at SPRSUN skiller sig ud fra andre virksomheder.


Virksomheden fremstiller flere typer varmepumper, såsom DC Inverter varmepumpe, luftkilde varmepumper, luft-til-vand varmepumper, svømmebassin varmepumper, R290 varmepumper, osv., og hver af dem er ERP A+++ vurderet, hvilket er den højeste rating til rådighed.


Som en af ​​de største varmepumpeproducenter har SPRSUN en omfattende kapacitet til at designe varmepumper i fem arbejdstilstande – centralt varmt vand, centralkøling, opvarmning af hele huset, varmt vand + huskøling og varmt vand + husopvarmning , og fungerer derfor som en one-stop-løsningsleverandør.SPRSUN varmepumper fungerer problemfrit selv i -30 ℃ lavtemperaturmiljøer.


2. Viessmann

● Hovedkvarter: Allendorf, Tyskland

● Grundlæggelsesår: 1917

● Certifikater: Certificering til ISO 14001, ISO 9001, ISO 50001 og ISO 45001

Viessmann logo

Viessmanns brug af vedvarende energi og højeffektivt varmesystem gjorde virksomheden til en af ​​de mest velrenommerede varmepumpeproducenter på området.Deres produkter gør brug af avanceret varmepumpeteknologi til at udnytte varme fra jorden og udeluften for at give miljøvenlig opvarmning.De nye gen-varmepumper fremstillet af Viessmann omtales som vitocal, og de er kategoriseret efter deres varmeenergikilde, som er;Luft- og jordvarmepumper.Vitocals produkter giver ikke kun varme, men kan bruges til køling og også til at forsyne både bolig- og erhvervsbygninger med varmt vand.


3. Vailant

● Hovedkvarter: Remscheid, Tyskland

● Grundlagt: 1874

● Certifikater: ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Vaillant logo


Med over 150 års service står Vailant som en af ​​de ældste familieejede varmepumpeleverandører i verden.Virksomheden har specialiseret sig i fremstilling og salg af flere typer varme-, køle- og klimateknologi, der sikrer en effektiv energiomstilling i bygninger.Et af organisationens mål er at fokusere på at styrke energibesparende og miljøvenlige løsninger til varme- og varmtvandsløsninger.


Produkter fremstillet af Vaillant omfatter varmepumper, gasfyrede kondenserende kedler, solvarme, ventilationssystemer til lavenergibygninger, opdelte klimaanlæg og digitale løsninger, der sikrer bekvemmelighed til enhver tid.Derudover sikrer organisationen, at de samarbejder med produktinstallatører for at give dem en opdateret detalje om, hvordan produkterne skal installeres.


4. Daikin

● Hovedkvarter: Osaka, Japan

● Grundlagt: 1924

● Certifikater: F-GAS CERTIFIKAT, ISO 45001 CORPORATE, ISO 45001 ARICCIA og, ISO 45001 SETTALA

Daikin logo


Dette er en japansk multinational konglomeratvirksomhed, som primært er fokuseret på at levere aircondition- og køletjenester.I et forsøg på at balancere en behagelig livsstil med bevarelse af miljøet, tog Daikin brugen af ​​grøn energi til at drive deres varmepumper.


Daikin er en erfaren varmepumpeproducent med en bred vifte af produkter til at imødekomme både bolig- og erhvervsbehov.Daikin varmepumpen kan udføre både opvarmning og køling ved et ekstremt lavt lydniveau.Med Daikin ville det ikke være et problem at reducere energiomkostningerne, da dens solfanger er i stand til at levere 60 % af en husstands behov for varmtvandsenergi hele året.


5. Bosch

● Hovedkvarter: Gerlingen, Tyskland

● Grundlagt: 1886

● Certifikater: ISO 9001:2015

Bosch logo


Bosch er en ingeniørvirksomhed, hvis driftsområde er spredt over fire sektorer, som er;industriel teknologi, mobilitet, forbrugsgoder og energi til byggeteknologi.Gennem årene har virksomheden vist sig at være enestående blandt de talrige innovative producenter af varmepumper.


Nogle Bosch varmepumper er i stand til at opnå en effektivitet på op til 20,5 SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio), hvilket gør dem til en rimelig mulighed for reduktion af energiregningen.De er ret effektive og kommer med en funktion, som regulerer rumtemperaturen automatisk.Med denne varmepumpe kan brugere kontrollere og overvåge deres energiforbrug ved hjælp af enhedens tablet-app med blot et svirp med håndleddet.


6. Ulv

● Hovedkvarter: Mainburg, Tyskland

● Grundlagt: 1920

● Certifikater: DIN EN ISO 9001-TUEV Nord engelsk, DIN EN ISO 900-TUEV Nord deutsch, og Recyclingzertifikat 2019 TVP


Wolf Logo


Wolf er indeklimaekspert og systemleverandør med over 50 års erfaring.Deres produkter omfatter solvarmesystemer, varmegeneratorer, mekaniske ventilatorer og klimaanlæg.Varmepumper fremstillet af Wolf er sømløse og teknisk modne til at arbejde pålideligt og score flere point, når det kommer til miljøvenlighed.


Wolf er en varmepumpeproducent, der har en lang liste af produktkataloger, som passer problemfrit ind i dit hjems designkoncept.Nogle af deres produkter har kontrolteknologi, der integrerer dem i et smart grid.Dette mærke udstyrer dig med bekvemmeligheden og fleksibiliteten ved at styre varmesystemer gennem Smartset-portalen installeret på din telefon.


7. Stiebel Eltron

● Hovedkvarter: Holzminden, Tyskland

● Grundlagt: 1924

● Certifikater: Certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 5000 og ISO 14001

Stiebel Eltron


Denne organisation er specialiseret i at levere kvalitets HVAC-tjenester drevet af energi udnyttet fra sol, vind og vand.Stiebel Eltron ejer to nationale og fire internationale produktionsanlæg.De har også omkring seksogtyve datterselskaber i 120 lande, som hjælper med at distribuere de tyske standardprodukter og -løsninger.


Stiebel Eltron er en anerkendt varmepumpevirksomhed, der sikrer, at deres produkter er i overensstemmelse med fastsatte regulatoriske standarder, og især reducerer den globale C02-emission.Med det brede udvalg af varmepumpemodeller, de tilbyder, er der et mærke til enhver installationssituation, enten nye eller gamle bygninger;indendørs eller udendørs installation.


Stiebel Eltron varmepumper er udviklet under et højt niveau af vertikal fremstilling til at arbejde effektivt i meget lave temperaturer.Deres produkter omfatter;varmepumpe og ventilation, varmt brugsvand og rumvarme.


8. Glen Dimplex

● Hovedkvarter: Dublin, Irland

● Grundlagt: 1973

● Certifikater: CE og ISO9000

Glen Dimplex logo

Dimplex var et irsk elvarmefirma, der senere fusionerede med Glen electronics for at danne det nuværende navn Glen Dimplex.Sammen er de blevet en af ​​de største producenter af varmepumper og mange andre VVS-løsninger.


Deres varmepumper er designet til at levere varme- og ventilationsløsninger til bolig- og erhvervsbygninger.Deres løsninger er integreret med smarte elektriske systemer, der bruger de nyeste kommunikations- og kontrolteknologier.Glen Dimplex-pumpen får op til 80 % af den nødvendige energi fra miljøet, hvilket reducerer overskydende forbrug på fossil energi.


9. Alpha Innotec

● Hovedkvarter: Kasendorf, Bayern, Tyskland.

● Grundlagt: 1998

● Certifikater: EHPA Zertifikat LWDV, EHPA Zertifikat LWD og EHPA Zertifikat LWV, LWCV, LWAV, LWAV+ 82-122

Alpha Innote logo

Alpha Innotec er en varmepumpeproducent, der har hjulpet enkeltpersoner/organisationer med at nyde kvalitets indendørs komfort i deres rum.Virksomheden blev etableret i 1998 og lige siden har de etableret en førsteklasses produktportefølje, der kan anvendes på hoteller, skoler, hjem og kontorer.


Virksomhedens ydelser omfatter fremstilling af luftvarmepumper, jordvarmepumper, varmt brugsvand og andre typer innovative varmepumper.Alpha Innotecs Luxtronik varmepumpecontroller hjælper med at skabe problemfri forbindelse med smartphones og andre digitale enheder.


10. Brötje

● Hovedkvarter: Rastede, Tyskland.

● Grundlagt: 1919

● Certifikater: CE-0085CO0217.

BDR Therma Group-logo

Brötje har eksisteret i over 100 år.Det er kendt for at levere højkvalitets og innovative løsninger inden for varmeteknologi.Brötje står ikke længere alene, da det nu er medlem af BDR Therma-gruppen, som er ansvarlig for salget af HVAC-produkter i Europa.


Mærket fremstiller en bred vifte af varmepumper til bolig- og kommercielle behov, drevet af grøn energi fra jord- eller luftkilder.Deres produkter er designet til at give maksimalt output fra minimal plads.


11. Solvis

● Hovedkvarter: Beekbergen, GE Holland

● Grundlagt: 1988

● Certifikater: Miljøledelse EN ISO 14001:2015, Sundheds- og sikkerhedsledelse EN ISO 45001:2018

Solvis logo

Dette firma er en udvikler af hybride varmesystemer, svømmebassinvarmesystemer og varmtvandsteknologi.Nogle af deres produkter omfatter;varmepumper, flade pladesamlere, solcelleanlæg, ferskvandsanlæg og mange flere.


Denne varmepumpevirksomhed er afhængig af både fossil og vedvarende energi til at drive deres produkt.For at øge bekvemmeligheden kan hele Solvis varmepumpen styres fra kun ét punkt, som er en berøringsskærmskontrol, der kan installeres på ethvert foretrukket sted.


12. Mitsubishi

● Hovedkvarter: Tokyo, Japan

● Grundlagt: 1921


Mitsubishi logoMitsubishi er en legendarisk japansk virksomhed, der ikke bare er æret som en A-liste varmepumpeproducent, men er populært kendt for at lave elektroniske og elektriske produkter i topklasse.Deres produkter er anvendelige i mange industrier, herunder energi- og elektriske systemer, elektroniske enheder, industriel automation, informations- og kommunikationsløsninger og husholdningsapparater.


Med så meget erfaring er Mitsubishi varmepumper konstrueret med yderligere funktioner som Kumo Cloud, som er en applikation, der kan styre varmepumpesystemet gennem telefonen.Applikationen hjælper også med at reducere energispild.


Mitsubishi skiller sig også ud som en af ​​de førende varmepumpeproducenter til at inkorporere teknologier som Amazon Alexa og Google Assistant, samt anti-allergenfiltre og hviskestille driftssystemer.


13. GODMANN

● Hovedkvarter: Texas, USA

● Grundlagt: 1975

GOODMAN logo

GOODMAN har hjulpet husejere med at opnå førsteklasses indendørskomfort siden 1975, og det er mest kendt for sin overkommelige pris.GOODMANs budgetvenlige produkter gør virksomheden til en af ​​de største varmepumpeproducenter over hele kloden.Deres produkter kommer med så mange fordele, såsom lav initial investering, pålidelig ydeevne, ligetil garantidækning og potentielle langsigtede energibesparelser.


Ud over, GOD MAND typer varmepumper har ComfortBridge-teknologi, som er et system, der giver større effektivitet ved at indsamle data fra hjemmet for at optimere varme- og køleoplevelsen.


14. Johnson Controls

● Hovedkvarter: Cork, Irland

● Grundlagt: 1885

Johnson Controls-logo


Dette er et multinationalt konglomerat, der designer, producerer og installerer brandsluknings-, sikkerheds- og HVAC-relateret udstyr.Johnson Controls skiller sig ud blandt producenterne af varmepumper med en bred portefølje af løsninger bygget på innovation og ekspertise, der går så langt tilbage som et århundrede.Anvendelsen af ​​disse varmepumper går på tværs af kontorer, fabrikker, varehuse, butikker, campusser, hospitaler, lejlighedsbygninger og hoteller.


Johnson Controls' varmepumper er udstyret med skruekompressorer, pladevarmevekslere, vandvarmekondensatorer og ASME vertikalakkumulatorer, hvilket gør dem i stand til at fungere optimalt under barske forhold.


15. LG

● Hovedkvarter: Seoul, Sydkorea

● Grundlagt: 1947

LG logo

LG er en af ​​de varmepumpeproducenter, der har eksisteret i årtier.Udover fremstilling af varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC)-systemer, har virksomheden også specialiseret sig i at producere flere husholdningsapparater og elektroniske apparater.


LG varmepumper er også kendt som Therma V Split.At forbinde dem til alternative energikilder som solpaneler kan sænke energiforbruget.Desuden fungerer disse pumper normalt ikke ved fuld kapacitet;de bruger kun den mængde strøm, der kræves til normal drift.Selv når de udsættes for den koldeste temperatur, er de garanteret at fungere optimalt.


16. Samsung

● Hovedkvarter: Seoul, Sydkorea

● Grundlagt: 1938

Samsung logo


Samsung varmepumper er designet til at overholde reglerne i Økologisk og økonomisk varmesystem (EHS).Gennem årene har varmepumper, der er produceret i overensstemmelse med disse principper, modtaget adskillige certificeringer for at forbedre lave kulstofemissioner og holde miljøet sikkert.


Samsung er en leverandør af varmeudstyr nær mig og dig.Deres varmepumper kan installeres med tredjeparts varmtvandsbeholdere til husholdningsbrug eller bruges sammen med en Samsung ClimateHub-tankløsning, der er præ-plukket, for førsteklasses komfort hele året, uanset klimaforhold.De kommer også med en fjernbetjening for nem betjening.


17. Panasonic

● Hovedkvarter: Osaka, Japan

● Grundlagt: 1918

Panasonic logo

Panasonic varmepumper er udviklet under et varemærke kaldet 'Aquarea.' Disse varmepumper er i stand til at tilbyde opvarmning, køling og varmtvandsløsninger.De er designet til at være meget effektive og udsender lavt kuldioxid.Disse varmepumper kan også fungere ved meget lave temperaturer, især om vinteren.


En af de bemærkelsesværdige grunde til, at Panasonic laver denne varmepumpeproducentliste, er på grund af, hvordan den henter energi.Op til 80 % af den nødvendige varmeenergi genereres fra den omgivende luft.Panasonic varmepumper henter varmeenergi fra den omgivende luft og overfører den til opvarmning af det vand, der er nødvendigt for at opvarme huset.


18. Transportør

● Hovedkvarter: Florida, USA

● Grundlagt: 1978


Transportørlogo


Carrier Corporation er uden tvivl et af de bedste varmepumpefirmaer med meget gode grunde.For det første er den udstyret med en kontrolmodel, der giver beboerne mulighed for at få bedre styring over deres boligs temperatur, zoneinddeling, luftfugtighed og luftkvalitet.Varmepumperne kommer også med et Greenspeed- og lyddæmpersystem, der giver boligejere mulighed for at få effektiv drift, men uden støj.


Ydermere er Carrier Corporation varmepumper designet til at opfylde nuværende og fremtidige regler for energieffektivitet.De kan bruges i boliger og lette kommercielle bygninger, faciliteter på flere niveauer, detailkøleanlæg og mange flere.


19. Lennox

● Hovedkvarter: Texas, USA

● Grundlagt: 1895

Lennox logo

Lennox er en international virksomhed, der skiller sig ud for at producere varme-, ventilations-, aircondition- og køleprodukter.Virksomheden ejer alle sine dele og integrerer innovative teknologiske funktioner i produktionen.Efter mere end et århundredes drift har virksomheden bevist, at den har udholdenhed, og dette kan spores til dens fremadrettede tankegang.


Også når sneen falder og anden varme pumpe boligopvarmningstyper ikke fungerer korrekt, står Lennox varmepumper som en pålidelig mester i koldt vejr.Dette er en af ​​grundene til, at de mest bruges i ekstremt kolde områder som Canada.De sikrer, at hjemmet forbliver hyggeligt, selv når vejret er på det hårdeste.


20. TRANE

● Hovedkvarter: Dublin, Irland

● Grundlagt: 1913TRANE logoLige siden etableringen i 1913 er TRANE gået videre med at skabe supereffektive produkter, hvilket gør det til en af ​​de førende varmepumpeproducenter over hele kloden.Mærkets produkter er populært anerkendt for deres energieffektivitet og avancerede funktioner som ComfortLink II teknologi, der bidrager til den samlede energieffektivitet.


Hvis reduktion af energiomkostninger er øverst på din liste, er TRANE det bedste mærke.Deres varmepumper tjener konstant højt SEER-vurderinger, hvilket gør dem perfekte til husejere, der er mere bekymrede for komfort og besparelser.


21. Midea

● Hovedkvarter: Guangdong, Kina

● Grundlagt: 1968Midea logoMidea har på grund af sin højkvalitetsproduktion let infunderet sig på det globale marked.Nu er det en del af Fortune 500-virksomhederne.Gennem årene har virksomheden udvidet sin rækkevidde, da den i øjeblikket har datterfabrikker og showrooms i andre dele af verden som New Jersey, Californien, Danmark og Stuttgart.


Mideas nøgleprodukter omfatter HVAC-systemer som varmepumper, smart home-produkter, køleskabe, tørretumblere, elektronik osv. Deres produkter distribueres til mere end 200 lande, hvilket gør dem let tilgængelige.


22. RHEEM

● Hovedkvarter: Atlanta, USA

● Grundlagt: 1925


RHEEM logoSom medlem af AHRI (Air-Conditioning, Heating, and Refrigeration Institute), er RHEEM førende som eksempel på at være den bedste varmepumpeproducent.Virksomheden fremstiller højkvalitets, miljøansvarlige og innovative varmepumper, der er velegnede til bolig- og erhvervsapplikationer.


RHEEMs varmepumper er støjsvage, effektive og super pålidelige.Disse varmepumper er designet til at tilbyde alsidige varme- og køleløsninger.De fås i flere designmodeller med energieffektivitet op til 20 SEER.


23. Calorex

● Hovedkvarter: Maldon, Storbritannien

● Grundlagt: 1977

Alt tekst: Calorex-logo

Calorex er et fremtrædende navn for virksomheder, der fremstiller varmepumper og affugtere til svømmebassiner og kommercielle applikationer.Calorex varmepumper, der er kendt for deres holdbarhed og energieffektivitet, er populært brugt i private og offentlige pools.


Disse varmepumper er produceret specielt til at passe til Storbritanniens vejrforhold.Varmeløsningerne omfatter varmt brugsvand på op til 65 grader celsius uden supplerende elvarme.Gennem årene har virksomheden cementeret sig som den bedste varmepumpeproducent gennem produktion af kvalitetsprodukter, samt fremragende kundesupport.


24. Xylem

● Hovedkvarter: New York, USA

● Grundlagt: 1976

Xylem logoXylem er et andet stort navn inden for varme- og køleløsningsindustrien.Med hjemmekontorer på to kontinenter, 32 udlejningsfilialer i USA og mere end 400 distributører verden over.Virksomheden som en omfattende produktionskapacitet, som omfatter produktion af vertikale, solide håndterings-, dyk-, slutsuge- og horisontale pumper til behandling af vand.


Da verdens voksende befolkning efterspørger boliger, der bruger mindre energi og vand, fungerer Xylem som ekspert i at levere energieffektive varmepumper til varme- og varmtvandssystemer i boliger, kommercielle og industrielle applikationer.


25. Napoleon

● Hovedkvarter: Ontario, Canada

● Grundlagt: 1976


Napoleons logoLeder du efter varmepumper, der har den nyeste boligkomfortteknologi, er Napoleon det firma, du skal overveje.Deres varmepumpesystemer er designet ud over det grundlæggende, da det har yderligere teknologier som smart termostatintegration, kompressorer med variabel hastighed og zoneinddelingssystemer.


Som en førende varmepumpevirksomhed forstår Napoleon, at hjemmets komfort ikke er begrænset til opvarmning.Det inkluderer at skabe et miljø, der blander sig med individuelle præferencer.Deres varmepumpeserie er designet til at tilbyde skræddersyet komfort og energieffektivitet.


26. Kensa

● Hovedkvarter: Truro, Storbritannien

● Grundlagt: 1999

Kensa logoKensa er meget anerkendt som en af ​​de største varmepumpeproducenter i verden, fordi det er det eneste jordvarmepumpefirma i Storbritannien.Fra fremstilling til installation fungerer Kensa som en pålidelig og effektiv opvarmnings- og afkølingsløsning til fossile brændstoffer.


I samarbejde med mange eksperter, herunder installatører, specifikationer og boligudbydere, er Kensa bemyndiget til at fremstille veldesignede systemer, der overgår konkurrenterne på markedet.Hvert produceret jordvarmepumpesystem er konstrueret til at være økonomisk overkommeligt og bæredygtigt hele året, samtidig med at det udleder lavt kulstofindhold.


27. NIBE Industrier AB

● Hovedkvarter: Markaryd, Sverige

● Grundlagt: 1952

NIBE Industrier AB Logo

Dette er en international virksomhed med speciale i varmeteknologi.De tilbyder en bred vifte af komponenter og løsninger til intelligent opvarmning i alle applikationer.Disse omfatter udstyr som varmepumper, kedler og vandvarmere, der bruges i bolig- og erhvervsbygninger.NIBE er en visionær organisation, der fremmer verdensklasseløsninger inden for bæredygtig energi.


I overensstemmelse med deres vision om at opretholde miljøets velvære, overholder NIBE FN's globale udviklingsmål med fokus på lav CO2-udledning og effektive energiløsninger.


28. Heat Exchange and Transfer Inc.

● Hovedkvarter: Pennsylvania, USA

● Grundlagt: 1968

Logo for varmeveksling og overførsel Inc


Dette er en anden varmepumpeproducent, der har omfattende kapacitet til at fremstille flere udstyr, der hjælper med at overføre varme.Nogle af disse udstyr er pumper, varmevekslere, reguleringsventiler, trykbeholdere, installationssystemer og meget mere.Deres anvendelse går på tværs af mange industrier, herunder bilindustrien, rumfart, kemikalier, forsvar, elektronik osv.


Heat Exchange and Transfer Inc. er ekspert i industriel procestemperaturstyring og er forpligtet til at hjælpe kunder med at finde den bedste løsning til deres behov.


Sådan vælger du en pålidelig varmepumpeproducent til din virksomhed

Som tidligere nævnt er der en bred vifte af varmepumpeproducenter på markedet.Derfor er det vigtigt at tage en tankevækkende tilgang, når du vælger det mærke at købe fra.


Lad os nu dykke ned i de faktorer, der hjælper dig med at filtrere varmepumpeselskaberne.


● F&U-kapacitet

En af de vigtigste faktorer at overveje er virksomhedens forsknings- og udviklingskapacitet.Dette er tilblivelsen af ​​varmepumpen;virksomhedens viden og tekniske knowhow vil afgøre, hvor effektive deres produkter er.


Gå gennem virksomhedens hjemmeside og få adgang til deres fabrik for at se, hvor udstyret den er.Herefter vurderes produktionsprocessen, samt de inspektioner og kvalitetstest varmepumperne gennemgår, inden de godkender deres ægthed.


For eksempel har SPRSUN et avanceret varmepumpetestlaboratorium, der er i stand til at simulere varmepumpers driftsydelse ved omgivelsestemperaturer fra -30 til 50 grader Celsius.Endvidere er virksomhedens laboratorium ratificeret af TUV SUD, hvilket betyder, at laboratoriet direkte kan udstede testrapporter godkendt af EU (EU).


● Produktionskapacitet

En anden fremtrædende faktor at overveje, når du vælger en troværdig leverandør af luftvarmepumpe er antallet af varmepumper, der kan fremstilles inden for en tidsramme.Dette kan påvirke, hvornår dine ordrer bliver leveret, især hvis du har brug for dem hurtigt.


En anden side af dette er varmepumpernes pålidelighed og holdbarhed.En af grundene til, at SPRSUN blev nummer 1 på vores liste over varmepumpeproducenter, er, fordi den samarbejder med andre førende virksomheder som Mitsubishi, Panasonic, CAREL, Copeland og mange andre for at levere opgraderet produktkvalitet.


Disse produkter kan være omkostningstunge, og derfor er det klogt at undersøge mærkets produktionskapacitet og omdømme.Pålidelige virksomheder har en historie med at producere pålidelige produkter og levere dem til tiden.Dette kan give en følelse af tillid til dit køb.


● Varmepumpekvalitet og ydeevne

Markedet er mættet med flere typer produkter fra forskellige varmepumpeproducenter, hvor nogle af dem giver dårlig ydelse.Tjek for kvaliteten og levetiden af ​​komponenterne, såsom kompressor, kondensator, fordamper og ekspansionsventil.Disse komponenter sikrer problemfri overførsel af varme ind og ud af huset.SPRSUN, der er engageret til at levere de bedste varmepumper, bruger den bedste Inverter Panasonic Rotary Compressor, Carel Controller og ekspansionsventil, Grundfos vandpumpe, Schneider kontaktor osv. til at udstyre varmepumper.Alle komponenter er fra leverandører i verdensklasse.


varmepumpe testlaboratorium


SPRSUN varmepumper gennemgår også 5 strenge inspektionsprocesser, som omfatter: Systemdesign, indgående materiale, montagesystem, rørgraft og færdigt produkt.Ud over det strenge kvalitetskontrolsystem, der er på plads, har SPRSUN et uafhængigt varmepumpetestlaboratorium, der bekræfter varmepumpernes driftsydelse ved omgivende temperaturer fra -30⁰C til 50⁰C.


● Certificeringer og eksporterfaring

En meget vigtig faktor, du skal overveje om, hvem der fremstiller varmepumper til dig, er deres certificeringer og eksporterfaring.Dette er vigtigere, hvis producenten er baseret i et andet land.Der er visse regler og bestemmelser, der styrer produktionen i alle lande, hvilket betyder, at ethvert produkt, der ikke overholder lovene i dit land, ikke bør købes.


Nogle af disse love omfatter ISO, EU, CE, EN osv. Disse love er på plads for at sikre, at de anvendte produkter er certificeret og godkendt af regulerende organer.Dette gøres for at bremse produktion af lav kvalitet.Sørg derfor for at vælge en virksomhed, hvis produkter er i overensstemmelse med reglerne i dit land.


SPRSUN varmepumper, for eksempel, er fremstillet baseret på EN14511 standarden med CCC, CE, KEYMARK, ISO, RoHS og ERP certifikater.Virksomheden går endda så langt som at hjælpe kunder med at ansøge om de certifikater, deres land kræver.For eksempel opnås SAA-certifikater til australske kunder.


● Udstillingsdeltagelse

Udstillinger og messer arrangeres af to hovedårsager.For det første for virksomheder at annoncere for deres produkter, samarbejde med jævnaldrende og kommunikere med publikum.For det andet giver udstillinger og messer kunderne mulighed for at tage en-til-en diskussioner med flere brands.Dette giver dem mulighed for at have førstehåndsoplysninger om det mærke, de skal købe fra.


SPRSUN deltager i international udstilling

Dette er en meget god mulighed for at vide, hvilke virksomheder der laver varmepumper godt.Du kan udforske denne mulighed ved at deltage i udstillinger og besøge hver varmepumpeproducents stand.Vurder og sammenlign producenternes muligheder for at træffe en informeret beslutning.


● Garanti

Ingen er tilfredse, når tingene går i stykker, især hvis de er ret dyre.Når det så er sagt, så har de bedste varmepumpeproducenter solide garantier, som har dig dækket i en lang periode.


Før du vælger en producent, skal du undersøge garantiens længde og dækning.En længere garantiperiode afspejler producentens dybe tro på produktets pålidelighed og holdbarhed.For eksempel tilbyder SPRSUN 36 måneders garanti plus livslang vedligeholdelsessupport.


For ro i sindet og sikkerhed for et produkt, der holder længe, ​​prioriter mærker med et stærkt omdømme og omfattende garantier.


● Energieffektivitet

At vælge den bedste varmepumpeproducent med fremragende energieffektivitet er en stor gevinst.Det er ikke kun bæredygtigt, det hjælper dig også med at reducere dine energiregninger.Undersøg alle producenters varmepumper og se efter to vigtige vurderinger: Seasonal Energy Efficiency Ratio (SEER) og Heating Seasonal Performance Factor (HSPF).Jo højere værdierne af disse vurderinger er, jo mere energieffektive er varmepumperne.Et godt eksempel er SPRSUN varmepumper;de har ERP A+++ rating, hvilket er den højeste rating til rådighed.


Prioritér desuden varmepumper, der har Energy Star-mærket – dette er en certificering, der viser, at varmepumpesystemet opfylder strenge energieffektivitetsstandarder fastsat af Environmental Protection Agency (EPA).


● Grundlæggende og avanceret funktions

I takt med at verden udvikler sig og bliver klogere med nye teknologier, der falder om dagen, har varmepumper fulgt trop.Ud over de grundlæggende funktioner, vælg varmepumper med ekstra funktionaliteter for førsteklasses komfort.Vælg en producent som SPRSUN, der inkluderer avancerede funktioner som smart kontrol, super lavt støjniveau samt selvreguleret varme- og kølesystem.Dette inkluderer også brug af apps, Wi-Fi, smart termostatunderstøttelse og anden innovativ teknologi til at regulere hjemmets temperatur.


Med disse kan brugere have kontrol over deres hjem, mens de er hjemme eller væk, hvilket gør det nemmere at spare på energiregningen.


● Omkostninger

Ligesom det gælder for enhver råvare, er omkostningerne afgørende for, hvem der skal vælges blandt de bedste producenter af varmepumper.Den første omkostning at overveje er den første investering.Indkøbsprisen for hvert mærkes varmepumpe varierer, og dette kan tilskrives faktorer som kvaliteten af ​​de anvendte materialer, integrerede ekstra funktioner og mange flere.


Den anden omkostning at overveje er installation.Du skal stille spørgsmål som: Hvor nemt er det at installere?Hvad er betingelserne for nøjagtig installation?Hvad er det grove skøn over installationsomkostningerne?Sandheden er, at installationsomkostningerne ikke kan fastslås, men det er bedst at få et tilbud for at planlægge godt.


Konklusion

Det kan være svært at vælge en pålidelig varmepumpeproducent på grund af det utallige antal mærker på markedet.Men i dette indlæg har vi berørt alt, hvad du behøver for at træffe en informeret beslutning, herunder en liste over de bedste varmepumpeproducenter og de faktorer, der er værd at overveje for at træffe det rigtige valg.


Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakt os.Vores eksperter står klar til at svare dig.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692