NEWS

SPRSUN forvandler den bulgarske fødevarefabrik med banebrydende varmepumpeteknologi

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-11-21      Oprindelse:Websted

En af Bulgariens fødevareforarbejdningsfabrikker har besluttet at springe ind i en grønnere fremtid og er påbegyndt en miljøforvandlingsrejse med SPRSUN, verdens førende inden for varmepumpeteknologi.Fabrikkens udfordringer har i et stykke tid spændt over et højt energiforbrug, behovet for at beskytte miljøet og ophøret med at bruge forældet udstyr.De går i gang med en revolutionerende tilgang, der vil kortlægge nye benchmarks i branchen.


SPRSUN Projekt i Bulgarien

Udfordringer, der skulle konfronteres

Højt energiforbrug: Da den var i en energiintensiv industri, fik stigningen i elregninger fabrikken til at sygne efter nogle innovative ideer.

Politisk reaktion: Reduktion af kulstofniveauer og generering af nulbidrag til et bæredygtigt miljø føltes som om det var i overensstemmelse med 'Global Zero Carbon Emission Plan.'

Gammelt udstyr: Risikoen for sikkerheden forårsaget af aldrende brændstofvarme- og kølesystemer gør, at det er et presserende behov for at blive udskiftet med et moderne, stærkt og effektivt alternativ.


Den revolutionære løsning af SPRSUN

I samarbejde med verdens førende varmepumpeproducent - SPRSUN udviklede fabrikken en løsning designet specifikt til dens behov.Efter at alle test var afsluttet og vellykket, er her, hvad det nye varmepumpesystem, som fabrikken nu besidder, kan levere:

Multifunktionel Funktioner: Varmepumpesystemet imødekommer fabrikkens varmtvands-, vintervarme- og sommerkontorkølingsbehov effektivt.

Kontrolsystem med intelligens: De integrerede avancerede kontrolsystemer er klar til at være effektive og præcise i temperaturregulering.De kan også fjernbetjenes via en mobilapp for øget driftsfleksibilitet.


Kører på ultralave temperaturer med stabilitet

SPRSUN varmepumpeenheder vil give maksimal effekt selv dybt i den hårdeste bulgarske vinter og kan arbejde komfortabelt inden for -25℃ temperaturer.


Integration af vedvarende energi

Det er ikke kun varmepumper alene.SPRSUN og denne bulgarske fabriks samlede grønne tilgang tager også højde for brugen af ​​paneler.På solrige dage omdannes lyset til el som supplement til opvarmningen.Hvis der ikke er nok solenergi, vil varmepumperne køre på el.Målet her er at reducere overafhængighed af unaturlige strømkilder.


Resultater og fordele

Det nye varmepumpeanlæg sigter mod at reducere elforbruget med 30 %, hvilket betyder betydelige omkostningsbesparelser for fabrikken.Ved at udnytte spildvarme og integrere vedvarende energi oplever Bulgarien en bemærkelsesværdig reduktion i kulstofemissioner.

Med varmepumpeteknologiens konkurrencefordel positionerer fødevarefabrikken sig som en trendsætter.Det er indstillet til at blive emuleret af andre fødevareforarbejdningsfaciliteter.Dette er nu bristepunktet, hvor virksomheden vil være vidne til bæredygtighed i branchen.


Om SPRSUN

SPRSUN, en professionel varmepumpeproducent etableret i 1999, har positioneret sig selv som en temposætter inden for grøn innovation.Det er en større spiller på det kinesiske marked, når det kommer til fremstilling af DC inverter varmepumper, luftkilde varmepumper og swimmingpool varmepumper.Takket være deres overholdelse af internationale standarder mærkes deres globale tilstedeværelse nu i mere end 30 lande.

Alle deres varmepumper er produceret efter EN14511 standarder og har certificeringer som CCC CE KEYMARK ISO SAA RoHS ERP.Den seneste serie af deres DC inverter varmepumper er blevet hædret med et ERP A+++ energimærke fra TUV SUD, hvilket antyder, at de er meget energieffektive.


For yderligere information kontakt via

Tlf.: 0086-20-82181867

Telefon: 0086-18933985692

WhatsApp: 0086-18933985692

E-mail: inquiry@sprsunheatpump.com


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692