Du er her: Home / Company Profile
0+
års erfaring med varmepumper.
0+
Sælgende lande og regioner
0+
globale partnere
0+
Enheder Månedlig Kapacitet
Salg af varmepumper globalt i 24 år
SPRSUN er en professionel varmepumpe producent grundlagt i 1999. Som en af de førende varmepumpe leverandører i Kina fremstiller SPRSUN flere forskellige typer varmepumper, herunder DC varme vekslere, luft til vand varmepumper og vandpumper til opvarmning af svømmebassin. De er produceret baseret på EN14511 standard med CCC, CE, CB, SAA, ROHS, TUV og ERP certifikater. Vi samarbejder også med førende virksomheder som Panasonic, CAREL, Grundfos, Copeland, Mitsubish og Sanyo for at sikre opgraderet produktkvalitet. Gennem årene har fremragende produkter baseret på førende teknologi og professionel service skaffet SPRSUN sit ry som en af de førende varmepumpe leverandører over hele verden.
 • 4
  Produktions linjer
 • 600+
  Ansatte
 • 30000+
  Kvadratmeter
   Fabriksareal
Milesten

1999

SPRSUN blev grundlagt, med fokus på sol vandvarmer.

2003

SPRSUN var involveret i det første centrale varmtvandssystem.

2005

SPRSUN udviklede den første kommercielle luft-til-vand varmepumpe og opnåede ISO 9001, ISO 14001 & CE certifikater.

2006

SPRSUNs første masseordre på kommercielle luft-til-vand varmepumper blev eksporteret til Europa.

2011

Produktionsbasen blev bygget i udviklingszonen i Guangzhou.

2012

SPRSUN opnåede 3C certifikat & EN14511 testrapport fra TUV.

2013

SPRSUN blev hædret som et af de ti bedste varmepumpe mærker i Kina for 1. gang; SPRSUNs EVI -25℃ varmepumper til kolde forhold har tiltrukket mange kunder verden over.

2014

SPRSUN blev præmieret som en højteknologisk virksomhed og blev endnu en gang hædret som et af de ti bedste varmepumpe mærker i Kina.

2016

Produktions basen for SPRSUN blev udvidet med tre gange.

2017

SPRSUN blev hædret som et af de 10 bedste varmepumpe mærker i Kina for 3. gang og udviklede DC varme vekslere.

2018

SPRSUN har designet wifi- kontrol funktionen til luft-til-varmepumpe.

2020

SPRSUN forbedrede DC varme vekslere & opnået ERP A+++ certifikat.
.

2021

R32 DC varme vekslere blev udviklet.
Fabrik
Der er 4 produktionslinjer sammen, hvilket sikrer, at vi kan producere 25000+ stk varmepumper om måneden i henhold til forskellig kapacitet. Avanceret udstyr og erfarne arbejdere muliggør også en stærk produktionskapacitet.
 
 
Teknologi
 
Avanceret inverter teknologi
Med brugen af DC inverter kompressorer og DC inverter controllere kan SPRSUN ERP A+++ DC varme veksleren arbejde ved høj frekvens for at opvarme vand med en hurtigere hastighed. Når temperaturen når den indstillede temperatur, vil den arbejde ved en lav frekvens med mindre energiforbrug for at opretholde temperaturen.
 
 
Smart fjernbetjeningssystemMed det egenudviklede CGK online intelligente fjernbetjeningssystem er vores varmepumper udstyret med højt integrerede styrefunktioner, som kan betjenes via en fjernbetjenings-APP. Systemet er nemt, stabilt og smart fungerende.
 
Ultra lav temperatur driftEVI (Enhanced Vapor Injection) teknologien anvendes på vores varmepumper til kolde forhold, hvilket i høj grad forbedrer enhedens varmekapacitet ved lave temperature. I kolde forhold øges varmekapaciteten med 30 % sammenlignet med traditionelle varmepumper.
 
Intelligent afrimningSPRSUN har udviklede sit eget uafhængige PID intelligente afrimnings styringstilstand. Når afrimningsbetingelserne er opfyldt, vil afrimningstilstanden automatisk blive aktiveret, for at forhindre enheden i at afrime forvirring og energiforbrug, hvilket vil forbedre pålideligheden og økonomien for hele enheden.
Kvalitetskontrol
Vi ved alle, at kvalitetskontrol er vigtig. Hver SPRSUN varmepumpe gennemgår strenge kvalitetstests for at sikre, at vores varmepumpenheder kan modstå hårdt vejr, fugt, skimmelsvamp og andre forhold. Kvalitetssikring er implementeret i hele værdikæden, startende på et meget tidligt stadie, fra systemdesign inspektion, inspektion af indgående materiale, kontrol af rørpodning til slutmontage systemtestning.

Systemdesign QC

Systemdesign, komponentdesign, ydre beklædningsdesign, rørdesign, ledningsdesign

Indgående materiale QC

Leverandør vurdering, materialekvalitetskontrol, varme veksler-lækage kontrol, el-enhedskontrol

Piping grafts QC

Bukke rør, bore huller på rør, smalle og udvide huller, glat poleret, vask og ren, svejsning

Monteringssystem QC

Svejsning, lækage kontrol, vakuum, påfyldning af kølemiddel, klæbende rørisolering, klæbende lyddæmpnings overflade, kontrolsystem tilslutning

Højkvalitets varemærke komponenter

Som en førende virksomhed med fokus på kundetilfredshed samarbejder vi med førende virksomheder som Panasonic, CAREL, Grundfos, Copeland, MITSUBISH, Schneider og SANYO for at sikre opgraderet produktkvalitet. For eksempel giver partnerskabet med CAREL SPRSUN og dets produkter et forspring, da DC varme vekslere med CAREL styring tilbyder bedre teknologi og en forbedret chance for kundetilfredshed.
Certifikater
Som en af de 10 top varmepumpe leverandører i Kina produceres SPRSUN varmepumper baseret på EN14511 standard med CCC, CE, ISO, SAA, RoHS, KEYMARK og ERP certifikater. Vores seneste DC varme veksler er blevet klassificeret som ERP A+++ energimærke af TUV SUD, hvilket er den højeste rating til rådighed. ERP-energimærket giver en indikation af energieffektivitet i produkter. Et klassificeringssystem på A til G bruges til at vurdere effektiviteten af produkter såsom varmepumper. For at hjælpe vores partnere lettere med at importere vores produkter til deres lande, kan vi desuden hjælpe dem med at ansøge om de certifikater, som deres markeder kræver.
Partnerskaber
SPRSUN varmepumper eksporteres nu til hele verden. I øjeblikket har vi distributør- og agentnetværk i mere end 30 lande.
SPRSUN samarbejder også med lokale varmepumpefirmaer via OEM/ODM. Vi kan tilpasse og producere til europæiske standard under vores partneres mærker.
Udstillinger

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692