ERP A+++ Energimærke

R290 Varmepumper DC Inverter

 
SPRSUN R290 varmepumpe er designet med Panasonic DC Inverter Compressor og DC Inverter Fan Motor for at opfylde strenge krav til miljøvenlighed, effektivitet, stabilitet og støjsvaghed.Ud over at bruge kølemiddel R290 grøn gas og inverterteknologi, er den nye enhed også klassificeret med et A+++ energimærke, hvilket reducerer energiregningen til privat brug.

Produkter

Fordele ved SPRSUN R290 varmepumpe

ERP A+++ - Brug R290 kølemiddel

Vores R290 varmepumpe er fremstillet med bæredygtige R290 kølemiddel, hvis globale opvarmningspotentiale (GWP) er så lavt som 3,3, hvilket bidrager til at eliminere kulstofemissioner. Den er klassificeret med et A+++ energimærke. Enheden kan spare 50-80 % energi i forhold til andre.

Brugervenligt udseende

 • Frontpanelet på SPRSUN R290 varmepumpe er lavet af blisterpanel, bag- og sidenetpaneler er lavet af metalplader, som kan understøtte højere krav til tilpasset udseende.
 • Varmepumpe R290, med spiralformet sprøjtestøbt netdæksel, i tråd med den aerodynamiske form, er medvirkende til støjreduktion.
 • Store plastikhåndtag på bagpanelet er designet til nem adgang til strømkabler og vedligeholdelse.
Carel controller
SPRSUN R290 Touch Screen
Display of SPRSUN R290 heat pump controller

CAREL Intelligent Kontrolsystem

 • Indbygget forbrugsovervågningsmodul, så du kan se realtids- og historiske spændings-, strøm-, effekt- og COP-data i Carel Controller. Strømforbruget er mere intuitivt gennem kurvegrafvisning, og funktionen til visning af vandgennemstrømning er tilføjet.
 • Varmepumpe R290 er udstyret med en intelligent touchscreen, der fungerer via WIFI, og giver brugerne mulighed for at fjernstyre enheden via en APP.
 • Det smarte kontrolsystem understøtter intelligent afrimning, der automatisk går i afrimningstilstand, når betingelserne er opfyldt, hvilket forbedrer pålideligheden og effektiviteten af varmepumpe med kølemiddel R290.

Høj sikkerhed og eksplosionssikker

 • SPRSUN varmepumper med R290 kølemiddel bruger førsteklasses dele, såsom Panasonic R290 speciel sikkerhedskompressor, CAREL eksplosionssikker elektronisk ekspansionsventil, eksplosionssikkert relæ, Grundfos vandpumpe og andre komponenter af høj kvalitet for at sikre sikkerheden.
 • Indbygget udstødningsventil og overtryksventil: Når der er en R290-kølemiddellækage, kan kølemidlet udledes gennem denne.
 • Nåleventilen i strukturen anvender en forseglingsmetode. Lameller på den midterste skillevæg og konvektionshuller på chassiset kan øge luftkonvektionen og forhindre kølemidlet i at nå eksplosive koncentrationer.
 • Sikkert design af elektronisk kontrol: Layoutet af SPRSUN R290 varmepumpe elektriske boks er blevet optimeret, og ledningerne er mere fornuftige og ryddelige. Den har indbyggede sikringer og mekanisk højspændingsafbryderbeskyttelse for at opnå flere overstrømsbeskyttelser.

 

SG-klar funktion

Integrationen af ​​en 'SG-Ready' sikrer, at SPRSUN R290 varmepumpen kommunikerer med det smarte net, hvilket giver mulighed for mere fremragende energioptimering og netintegration.
SPRSUN R290 heat pump with SG function
SPRSUN Smart Control Family

Stødsikker/støjreducerende

 • Valgfri dag- og nattilstand - SPRSUN R290 varmepumpe giver mulighed for lavfrekvent drift og lav støj i nattilstand for et mere behageligt miljø;
 • Allround støjreduktion - Forstærkede dele, der reducerer vibrationer, kombineret med dobbelt støjreduktion af kompressoren og fuld dækning af lydisoleringsmateriale på det indre panel, gør R290-varmepumpen mere støjsvag.
 • SPRSUN varmepumpe med kølemiddel r290 bruger spiralformet sprøjtestøbt gitter til at variere luftstrømmen og reducere støj.

 

Fuld DC Inverter teknologi

SPRSUN varmepumpe med kølemiddel R290 anvender DC-frekvensomformningsteknologi til at forbedre opvarmningskapaciteten ved lave temperaturer. I koldt klima er varmekapaciteten 30% højere end traditionelle varmepumper.

-25 ℃ Lav omgivelsestemperatur

Ved at kombinere R290 naturligt kølemiddel og invertervarmeteknologi kan den nye varmepumpe R290 fungere fra -25 °C til 45 °C og opretholde en høj COP og pålidelig stabilitet. Udløbsvandets temperatur når op på 75 °C uden elektrisk opvarmning.

One-stop produktionsproces for varmepumpe R290

Som en førende varmepumper leverandør producerer SPRSUN systematisk pålidelige varmepumper med kølemiddel R290. Du kan få dine tilpassede produkter fra os i kun seks trin. Få alt, hvad du har brug for, lavet af én producent, og spar tid, penge og kræfter.
Udvikling af produkter​​​​​​​
Med et dygtigt R&D-team og erfarne ingeniører kommunikerer vi med dig for at diskutere dine krav. Vi kommer også med praktiske ideer til udvikling af varmepumpe R290 og anbefalinger til kategorier.​​​​​​​
Førsteklasses råmaterialer​​​​​​​
Takket være vores mangeårige samarbejde med branchens førende leverandører som Panasonic, CAREL, Mitsubishi og Schneider kan vi skaffe førsteklasses råmaterialer til varmepumper med kølemiddel R290, som garanterer en fremragende produktion.
Effektiv masseproduktion
Vi udfører effektivt masseproduktion med en mere end 30.000 m2 stor fabrik med flere produktionslinjer, over 600 erfarne medarbejdere og standardfremstillingsprocedurer. Hver måned fremstiller vi over 25.000 varmepumper med streng implementering af ISO- og 6S-styring.
Streng kvalitetskontrol
Vores varmepumper med R290 kølemiddel bliver 100 % kontrolleret på vores KEYMARK- og ISO-certificerede fabrikker for at sikre kvaliteten. Vi gennemfører fem strenge kvalitets kontrolprocesser: systemdesign, indgående materiale, rørgrafts, monteringssystem og QC af færdigt produkt.
• Testprocedurer af høj standard
• Understøttelse af tredjeparts inspektion
Avanceret varmepumpe
Testlab
Ud over det strenge kvalitetskontrolsystem har vi et uafhængigt varmepumpetestlab, der kan simulere driftsydelsen for varmepumper med R290 kølemiddel ved omgivelsestemperaturer fra -30⁰C til 50⁰C. Vores laboratorium er ratificeret af TUV SUD og kan direkte udstede testrapporter, der er godkendt af EU.
Emballage og levering
Ved hjælp af stærke træbeholdere, der kan modstå ekstreme forhold og skader, bliver hver varmepumpe R290 pakket og sendt til dig. Med vores store logistikerfaring inden for konsolideret forsendelse vil dit varmepumpe tilbud blive leveret til dig inden for den korteste tid.​​​​​​​

Brugerdefinerede R290 varmepumper af dit mærke stil

SPRSUN er din allround producent af luft til vand varmepumpe. Find dine egnede R290-designs hos SPRSUN, eller vi skaber sammen dine skræddersyede. Med mere end 24 års erfaring inden for skræddersyede klima varmepumper har vi de bedste håndværkere til at garantere, at vi fremstiller og inspicerer varmepumpe med R290 kølemiddel baseret på industristandarder og kundekrav. SPRSUN kan opbygge partnerskaber med alle mærkevareleverandører eller distributører over hele verden, da high-end varmepumpe R290, der imødekommer forskellige kundebehov, vil øge din forretning.
Udseende & Farve
Specifikationer
Logo
Emballage
Indkapslingsmateriale

SPRSUN R290 varmepumpeløsning gør dig rentabel

Med en lang historie med at give kunderne varme og komfort, har vi gjort os fortjent til vores ry som verdens bedste varmepumpe R290 Kina-producent. Vores varmepumper med R290 kølemiddel er populært brugt over hele verden i Holland, Rumænien, Polen, Frankrig og så videre. Som den professionelle varmepumpeproducent, du kan regne med, uanset din branche, er vi sikre på at give dig exceptionelle produkter og service.
01

25+ års erfaring

Siden vi blev etableret i 1999, har vi samlet en masse erfaring og viden inden for R&D, custom og produktion, hvilket gør os til den R290 varmepumpeleverandør, du bør samarbejde med for at få de bedste fordele. Vi sparer ikke på noget for at hjælpe dig med at skille dig ud på det konkurrenceprægede marked.
02

Marketing & Rådgivning Support

Vi adskiller os fra andre producenter af R290-varmepumper ved at yde den marketingsupport, du har brug for til at skubbe din virksomhed fremad. Vores brede merværditjenester omfatter teknisk support 24/7, salg og marketing samt reklamemateriale.
03

Hurtig ekspeditionstid

SPRSUN har en fastsat leveringstid på ikke mere end en måned. Uanset hvor stor din ordre på varmepumpe R290 er, vil vi færdiggøre dem inden for en måned og sende dem til dig via vores betroede logistikpartnere.
04

Høj produktionskapacitet

Med en produktionsbase på 30.000 m2, et avanceret testlaboratorium og eksperter forbedrer vi produktionseffektiviteten for at imødekomme behovet for store mængder varmepumper med R290 kølemiddel over hele verden.
05

Førsalg til eftersalgssupport

Vi begrænser os ikke til produktion af varmepumper med kølemiddel r290, men leverer også merværditjenester, der hjælper dig med at vokse og få succes. Vores teams vil dække alle dine behov, fra konsultation før salg til service efter salg.
24/7 konsultation > Skræddersyet varmeplan > R&D>Produktion>Teknisk/Markedsføringstræning > 3 års garanti
06

Tilvejebring installationssæt

Vi leverer ikke kun førsteklasses produkter, men sikrer også bekvemmelighed for vores kunder. Vi leverer tilbehør og installationssæt, der er kompatible med vores varmepumper R290. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at søge efter reservedele eller sæt andre steder, hvilket sparer dig tid og besvær.

Installation af varmepumpe R290 luft til vand

SPRSUN varmepumpe R290 til huse har fem arbejdstilstande: Kun opvarmning, kun køling, kun varmt brugsvand, opvarmning + varmt brugsvand, køling + varmt brugsvand. Den kan også kombineres med solpaneler, ovne og andet. R290 varmepumpens installationsmetoder varierer, efterhånden som dine behov ændrer sig.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692