Home / Heat Pumps / Cold Climate Heat Pumps / EVI varmepumper til kolde forhold

Arbejdes effektivitet ved lav temperatur

lav temperaturs varmepumper
(hjælp nederst)EVI Varmepumper til kolde forhold

EVI Luftvarmepumper til kolde forhold absorberer lavkvalitets varmeenergi fra luften for at levere varmt vand til boliger/kommercielt brug og rumopvarmning. De kan også fungere som køleanordninger om sommeren. Disse kolde klima varmepumper er udviklet ved hjælp af Enhanced Vapor Injection (EVI) kompressorteknologi og højeffektivt miljøvenligt kølemiddel, som sikrer, at enhederne kan arbejde normalt ved så lavt som -25 ℃ og levere varme i kolde områder.

Som en af producenterne af koldt vejr varmepumper tilbyder SPRSUN de bedste split type EVI til salg.


Produkter

EVI varmepumper til kolde forhold

Projekter i hele verden

Varmepumper til kolde forhold, ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan fungerer varmepumper i koldt vejr?

  Varmepumper fungerer ved hjælp af en proces kendt som varmeoverførsel til at trække varme udenfor i din husstand eller kontor. De fungerer som en omvendt ventilator om vinteren eller i den kolde sæsoner; de overfører varme i stedet for at generere varme. Når kølemidlet mister tryk, bliver det til damp, hvilket betyder at det bliver koldere sammenlignet med udetemperaturen. Ifølge termodynamikkens 2. lov: varme strømmer fra varmt til koldt. Derfor trækker kølemidlet varme fra luften udenfor. Når den optager al den nødvendige varme, sætter den udvendige kompressor gassen under tryk for at danne en varm væske. Efterfølgende vil den varme kølemiddelvæske bevæge sig til de indendørs spoler, hvorved spolerne og blæserne tillader, at varmen frigives i dit kanalsystem. Når det er koldt udenfor, tror du måske, at der ikke er nogen varme at optage, især om vinteren. Heldigvis eksisterer varme stadig for at blive optaget, selv ved lave temperaturer på ca. -15°C/ 5°F.
 • I hvor lave temperaturer fungerer varmepumpen?

  Varmepumper fungerer bedst ved 12°C og derover. Mange vil fortsætte med at arbejde og lukke ned, når temperaturen falder til under 0°C. De fleste er designet til at lukke ned ved dette temperaturområde for at beskytte varmepumperne mod overbelastning. Det hjælper også med at undgå varig skade på varmepumpen. De mister effektivitet og bruger mere energi til at køre ved temperaturer lavere end 0°C. Ingeniører har dog designet avancerede varmepumper til koldt vejr, da varmepumper bliver mere populære. Disse isbrydere kan arbejde under ekstremt lavt temperaturer som -25°C.

   

 • Hvor effektiv er en varmepumpe i koldt klima?

  Varmepumper anses for at være en de mest energieffektive og miljøvenlige opvarmningsmuligheder for husholdninger samt kontorer. En almindelig moderne varmepumpe opererer med høj effektivitet, selv under minus 25 grader. Når temperaturen falder til under de omkring minus 25 grader, falder varmepumpens funktionsdygtighed. Varmepumper er designet til at fungere godt og effektivt i områder med koldt klima. At købe en varmepumpe er en god investering for dig; det vil give besparelser på dine energiregninger og fremme et venligere miljø. Under korrekt vedligeholdelse og pleje, er en varmepumpe meget holdbar sammenlignet med andre opvarmningsmidler. Den kan fungere i mere end 15 år og levere effektive resultater.
 • Hvilke Varmepumper Fungerer Bedst i Koldt Klima?

  Split type EVI DC inverter varmepumpe betragtes af mange som værende den bedste type varmepumpe til den kolde sæson. Hovedårsagen til dette er, at den bruger den forberedte dampinjektionsteknologi i den roterende kompressor og arbejder stabilt i koldt vejr. Derudover kan den delte models design bedre undgå fryseproblemer. Systemet vil implementere automatisk antifrysebeskyttelse ved at opfange systemets vandtemperatur. I øjeblikket er der mange husholdninger som bruger luft til luft varmepumpe varmepumper til opvarmning eller endda kølekapaciteter.
 • Hvad er EVI varmepumpe?

  EVI står for (Enhanced Vapor Injection).  Dette er en inverter varmepumpe til lave udetemperaturer. Varmepumpen anvender EVI teknologi, som kan fungere under ekstremt lave temperaturer ned til ca. -25 °C. Den trækker energi fra omgivelsernes luft, hvor varmepumpen herefter bruger luften til at opvarme dit hus. En EVI poolvarmepumpe benytter en mindre indre pladevarmeveksler kendt som en Economizer. Denne enhed findes i kølecyklussen, og den bruger en bypassventil til at opvarme kølemiddeldamp på kondensatoren til HX. Varmeenergi udledes derefter, hvilket øger gastemperaturen meget mere, hvorefter det injiceres i hovedrullen ved mellemtryk via en separat
  injektionsport.
 • Hvor koldt er ”for” koldt for en varmepumpe?

  Alle varmepumper har deres grænser, mens nogle måske skubber grænserne for lave temperaturer. I modsætning til folks forestillinger fungerer varmepumper godt selv i meget kolde sæsoner. De kan fungere ved lave temperaturer med dobbelt effektivitet af standard eller gasopvarmning, som elektriske ovne eller elektriske gulvradiatorer.
  Varmepumper pumper ikke direkte luft: de bruger varmen fra den omgivende luft og bruger den til at varme dit hjem. En marginal forskel i termisk energi gør en betydelig forskel i dens effektivitet.
  For at imødegå denne ulempe: varmepumper skal arbejde hårdere for at opretholde en lignende indetemperatur. Det er derfor, at varmepumper begynder at tabe deres effektivitet ved ca. 5°C og reducerer effektiviteten meget mere ved ca. -4°C.
 • Kan du bruge en varmepumpe i kolde klimaer?

  Det typiske svar er ja; en varmepumpe vil fungere i det kolde klima eller i ethvert vejr. Faktisk er varmepumper designet til at holde dig varm under kolde sæsoner. De giver et energieffektivt middel til opvarmning til andre varmekilder som klimaanlæg eller endda ovne, især i de kolde klimaer. I vintersæsonen fungerer varmepumper ved at overføre varm omkringliggende luft fra omgivelserne, som derefter overføres til enheden og herefter gennemgår forskellige processer. Det endelige output giver behagelige temperaturer i dit eget hjem for at få dig gennem de hårde vintermåneder.
   

Interesseret i at blive vores forhandler eller OEM/ODM-partner?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692

Populær navigation