Du er her: Home / Partner Support / End User Support
SPRSUN sælger varmepumper til over 60 lande verden over og tilbyder en bred vifte af produkter, som forbrugerne kan vælge imellem. Som varmepumpe producent handler vi normalt ikke direkte med slutbrugere for at beskytte vores lokale partneres interesser. Kunder kan nyde en 2-5 års garanti med livslang vedligeholdelsessupport. Derudover leverer vi installations- og brugervejledninger samt controller softwareopdateringer. Når du har et spørgsmål, har brug for produktinformation, har brug for teknisk support eller ønsker at købe komponenter, er du velkommen til at kontakte en af vores lokale partnere.

varmepumpe garanti

​​​​​​​​​​​​​​
3 Års​​​​​​​
Standart garanti
5 Års
Udvidet garanti
Livslang​​​​​​​
Vedligeholdelses service
Economy is more affordable

Efter salg service
SPRSUN tilbyder standard 36-måneders garanti. Kunder kan betale et mindre gebyr for at forlænge garantien til fem år. Inden for garantiperioden siden leveringsdatoen, hvis produktet har fejl under normal brug, vil SPRSUN levere gratis monteringsdele. Efter udløbet af garantiperioden vil vi fortsætte med at levere livslang vedligeholdelse, mod et mindre beløb.


Installations- og brugervejledninger
Få de seneste installations- og brugervejledninger til dine SPRSUN varmepumper på ét enkelt sted: SPRSUN Online Download Center. Du kan downloade den rigtige version i henhold til din varmepumpes kategori og model.

Economy is more affordable


Softwareopdatering til kontrollere
For at forbedre dit systems ydeevne kan vores R&D-team opdatere controllersoftwaren til vores DC Varme vekslere. Hvis opdateringer er tilgængelige, skal du downloade den korrekte version i henhold til din varmepumpemodel.

Ofte stillede spørgsmål til fejlfinding af varmepumpe

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692