Home / Heat Pumps / Air Source Heat Pumps
Luftenergi varmepumper
Reducer dit kulstofaftryk med luftenergi

Opvarmning af dit hjem behøver ikke at betyde, at du bruge mange penge på elektricitet og efterlade et enormt CO2-fodaftryk. Med en luftvarmepumpe kan du sørge for, at dit hjem forbliver varmt og behageligt, samtidig med at du holder en lav regning. Hvis du har ledt efter en fornuftig løsning, så er den her. Læs videre for at se, hvorfor du har brug for en luftvarmepumpe.

SPRSUN luft til vand varmepumper

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Luft varmepumpe, ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan bestemmer man størrelsen på sin varmepumpe?

  De fleste antager, at jo større varmepumpen er, jo bedre er installationen. En af de ting, du har brug for at finde ud af, er hvor meget du opvarmer dit rum eller dit hus har behov for. Tag udgangspunkt i dette når det kommer til den varmepumpe, du køber. Varmepumper kommer i størrelser mellem 6kW og 15kW, hvilket direkte oversættes til hvor meget varme den producerer. For eksempel vil en 11kW pumpe afgive 11kW varme. Hvis du leder efter en pumpe, der vil virke for dig, skal du finde ud af, hvor meget energi du har brug for til dit hjem og få en pumpe, der har disse betingelser. Invester ikke blindt baseret på størrelse.
 • Hvor effektiv er en luftvarmepumpe?

  En af de ting, du får med luftvarmepumpen, er effektivitet. For at sætte tingene i perspektiv, fungerer luftvarmepumpen ved en COP på 3,2, når temperaturen udenfor er 7 grader. Dette viser, at pumpen er over 320% effektiv. Jo højere COP, jo bedre for dig og din pumpe. Med denne høje COP behøver man ikke at bekymre sig om hvordan det fungerer, da de fungerer effektivt hele året rundt. Pumpen er passende til al slags vejr, uanset om det er varmt eller koldt, hvilket gør dem til en god investering til dig og dit hjem. 
 • Kan det betale sig at anskaffe sig en luftvarmepumpe?

  Luftvarmepumper har en høj startpris, hvilket kan rejse spørgsmål om, hvorvidt de er pengene værd. Hvis du ser på de oprindelige omkostninger, vil du måske blive afskrækket fra køb af luftvarmepumpe. Sandheden er, at de penge du bruger på de oprindelige omkostninger og installation vil give mening på længere sigt. Luftvarmepumpen fra os er en af de pumper med lavest vedligeholdelse på markedet. Behovet for kontrol og reparationer er lav på dette produkt. Da den holder længere end de fleste pumper på markedet, kan du være sikker på at få værdi for pengene – selv når du har brug for en ny pumpe. Hvis du ser det i et større perspektiv, er varmepumpen det værd.
   
 • Sådan installeres en luftvarmepumpe?

  Installationsprocessen for din luftvarmepumpe afhænger af den type pumpe, du får. Mange af dem vil dog følge en specifik installationsplan. At kende det grundlæggende i installationsprocessen sikrer, at du følger opmærksomt med, når entreprenøren installerer pumpen, så de ikke går glip af noget. Det første trin er den udendørs installationsproces. Her finder entreprenøren den bedste position til pumpen og installerer den. Når det er udført, vil pumpen blive tilsluttet kanalerne og ventilationsåbningerne allerede installeret i hjemmet. Ledningerne og elektriciteten kommer ind næste gang, hvorefter enheden testes og enhver fejl bliver rettet.
 • Hvor længe holder en luftvarmepumpe?

  En af de største fordele ved en luftvarmepumpe er dens lange levetid, når du investerer i den. Selvom der ikke er noget konkret svar på, hvor længe din varmepumpes levetid er, er det meningen at den skal kunne leve i op til 20 år. Levetiden for din vaermepumpeafhænger udelukkende af, hvor godt du passer på den. Hvis du forsømmer det, er der sandsynlighed for, at den ikke holder den estimerede levetid. Da de fleste varmepumper leveres med en garanti på fem år, er det vigtigt at du tager dig af varmepumpen, da du ikke kan bede om en reparation, hvis dette ikke er tilfældet. Udfør derfor regelmæssig vedligeholdelse på produktet, derved vil det holde længere.
 • Hvordan fungerer en luftvarmepumpe?

  En luftvarmepumpe fungerer på samme måde som et køleskab køler fødevarer.
  Pumpen optager varme fra udeluften og omdanner den derefter til varm trykluft.
  Pumpen kan derefter opvarme radiatoren, poolen eller gulvet med denne varme luft ved hjælp af denne
  komprimeret varmluft. Da luftvarmepumper er så effektive, foretrækkes de
  til gulvvarme frem for til radiatorer, da radiatorer bruger meget energi. De kan fungere godt
  under lave temperaturer, hvilket øger effektiviteten af disse pumper. Derfor skal du ikke bekymre dig om, at dit hjem ikke bliver tilstrækkeligt opvarmet, når temperaturerne er lave.
   
 • Hvad er en luftvarmepumpe?

  En luftvarmepumpe er en varmepumpe, der fungerer ved at omdanne varmen fra udeluft til varm luft for at opvarme et rum. Luften udefra har ofte en eller anden form for varme med det og når det omdannes til energi, kan det bruges til opvarmning af rum eller opvarmning af vand. Luftvarmepumper blev opfundet for at hjælpe med at skære ned på energien, fordi den bruger varme fra udeluften til at generere varme til poolen eller hjemmet. Så længe der er nok luftcirkulation omkring pumpen, pumpes der nok varmluft ud af varmepumpen.


Interesseret i at blive vores forhandler eller OEM/ODM-partner?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692

Populær navigation