NEWS

Frankrig tilskynder til varmepumper ved at stoppe gassubsidier

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-07-06      Oprindelse:Websted

I marts meddelte den franske regering, at den ikke længere ville give tilskud til installation af fossile brændstoffer og i stedet ville styrke finansieringen til opvarmning af vedvarende energi.Denne indsats er en del af regeringens 'modstandsdygtighedsplan', som har til formål at reducere afhængigheden af ​​russisk olie og gas og samtidig øge vedtagelsen af ​​vedvarende energiløsninger.

For at køle den høje gasefterspørgsel ned vil regeringen forny og implementere sin 'MaPrimeRenov' for at tilskynde bygningsejere til at udskifte fossile gasvarmere til varmepumper, biomassevarmere og hybridsystemer, der bruger vedvarende energi i stedet.Her er et kig på varmepumper, hvilke tilskud den franske regering giver til dette system, og hvordan de vil hjælpe dig med at skære ned på dine energiregninger.


Varmepumper


Varmepumper er køle- og varmeanlæg, der er monteret på ydersiden af ​​en bygning.Varmepumper genererer ikke varme;i stedet overfører de det.De fungerer på samme måde som klimaanlæg, idet de opvarmer og køler dit hjem ved at flytte luft fra et varmt sted til et koldt sted, hvor det er nødvendigt og omvendt.


SPRSUNs varmepumper


Når indersiden af ​​dit hus er varmere end ydersiden, bringer de kold luft ind for at afkøle det;det modsatte sker, når huset er koldt.Disse apparater bruger elektricitet til at pumpe luft og et kølemiddel til at distribuere varme, svarende til et køleskab.Det er de således mere energieffektive end klimaanlæg og ovne i alle miljøer.


I de senere år er efterspørgslen efter varmepumpesystemer eksploderet i hele Europa.European Heat Pump Association oplyser, at over 25 % af det 7 millioner varmeanlægsmarked i 2021 var varmepumper.Varmepumper er nu meget brugt, ikke kun til renoveringer, men også til at opvarme nye bygninger.


Frankrig har til hensigt at øge dette beløb betydeligt.Elektrificering af boligopvarmning er en nøglekomponent i den europæiske nations dekarboniseringspolitik.Regeringen sigter mod at give 1.000 euro ekstra oven i det allerede tilgængelige tilskud til folk, der anvender 'dydige' boligvarmesystemer.Dette ekstra tilskud vil være tilgængeligt fra den 15. april til udgangen af ​​2022. I mellemtiden er tilskud til nye fossilfyrede brændselsgasvarmeanlæg opsagt på ubestemt tid.Typer af varmepumper


Kanaliseret luftkilde varmepumper

Det luftvarmepumpe er den mest udbredte, og den fungerer ved at overføre varme mellem inde- og udeluften.Varmepumper er gode rumopvarmningsalternativer i de fleste klimaer.Men hvis du bor i områder, der oplever temperaturer under frysepunktet det meste af året, så gå efter de nyere modeller, da disse kommer med avanceret teknologi, der gør dem effektive under alle forhold.


Kanalløse luft-kilde varmepumper

Luftvarmepumper kommer i en kanalfri løsning, også kendt som mini-splits til boliger uden kanaler.Derudover er 'omvendt cyklus kølere' tilgængelige;disse genererer koldt og varmt vand i stedet for luft og fungerer således godt sammen med gulvvarmere.


Geotermiske varmepumper

Jordvarmepumper kan være jord- eller vandkilde.Jordvarmevarmepumper varme mellem en bygning og jorden, mens vandkilde overfører varme mellem en bygning og en tæt vandkilde.

Generelt er geotermiske varmepumper lidt dyre at installere, men billigere i drift og vedligehold på grund af den relativt konstante temperatur på vandet eller jorden, de ligger i.

Jordvarmepumper giver flere fordele.De er holdbare, pålidelige og kan bruges i forskellige bygninger for at spare 30 % til 60 % på energi og kontrollere fugtigheden.De er også bygget til hårdere miljøer end luftvarmepumper.Denne type varmepumpe er dog muligvis ikke den rigtige for dig, afhængigt af dit landskab, undergrund og grundens størrelse.Absorptionsvarmepumper

Absorptionsvarmepumpen (AHP) er den nyeste varmepumpe til boligvarmeløsninger.Det er en gasfyret varmepumpe, der udnytter naturgas eller damp fra geotermisk opvarmet eller solopvarmet vand til at overføre varme.AHP er derfor anderledes end mekaniske energidrevne kompressionsvarmepumper.De gør også brug af større enheder og forbruger lavt elektricitet.


Varmepumpers driftsomkostninger og effektivitet


Når man designer et boligvarmesystem, er energieffektiviteten afgørende.Det påvirker både vores samlede energiregning og CO2 emissioner.Uanset om du opvarmer og afkøler dit hjem med naturgas eller varmepumper, vil en del CO2 vil komme ud.

Solenergi er den eneste boligopvarmningsløsning, der ikke resulterer i emissioner.På den anden side kræver supereffektive varmepumper lidt strøm for at fungere, hvilket vil resultere i noget CO2 afhængig af hvordan elektriciteten produceres.

Imidlertid har CO2 afgivet af varmepumper er væsentligt mindre end hvad fossilt brændstofdrevne varmeapparater producerer.Varmepumper er de 2nd mest effektive boligopvarmningsløsning efter sol.En 3-stjernet klassificeret gasvarmepumpe giver kun 2,4 tons CO2, sammenlignet med 3,1 tons fra en LPG-enhed, for at opvarme en 15m2 areal.

Varmepumper bruger også en lille mængde elektricitet.Sammenlignet med bundpladevarmere, ovne og anden elektrisk modstandsopvarmning kan moderne varmepumper spare op til 50 % på dine varmeudgifter.Om sommeren reducerer varmepumper luftfugtigheden bedre end typiske klimaanlæg, hvilket resulterer i lavere energiforbrug og et hyggeligere hjem.

Den anden faktor er driftsomkostninger, som afhænger af enhedens 'ydelseskoefficient' for opvarmning og 'energieffektivitetsvurdering' for køling.Producenter tildeler normalt stjerner til disse præstationsmålinger.

Jo flere stjerner en varmepumpe har, jo mere effektiv er den, og jo færre penge vil den koste at køre.For eksempel er rørgasvarmere med en fire- eller femstjernet rating de billigste i drift og er kun et par dollars dyrere end naturgasvarmere.Bortset fra stjernebedømmelse er typen af ​​system afgørende.Som allerede forklaret er jordvarmepumper de billigste at drive og vedligeholde.

Selvfølgelig påvirker isolering, varmebehov og offentlige vedvarende varmeincitamenter også driftsomkostningerne.Frankrig ønsker at sænke startomkostningerne ved installation af varmepumper, forenkle boligrenoveringslovene og udstede energicertifikater for at motivere selv lavindkomsthusstande til at skifte til denne alternative form for rumopvarmning og -køling.


Hvilke funktioner skal du kigge efter i en varmepumpe


Varmepumper bliver bedre takket være en række nye innovationer.Moderne varmepumper har to-trins kompressorer og har ikke længere begrænset driftskapacitet.I modsætning til standardkompressorer, der kun kunne fungere ved specificerede grader, kan to-hastigheds kompressorer tilpasse sig enhver udendørs temperatur opvarmnings- og afkølingskrav uden at slides eller tænde og slukke.Fordelen er øgede energibesparelser.

Plus, to-trins kompressorer parrer godt med zonekontrolsystemer, der bruger automatiske spjæld til at opnå forskellige temperaturer for forskellige rum efter behov.

Nogle moderne varmepumper har motorer med dobbelt hastighed eller variabel hastighed på deres udendørs, indendørs eller begge blæsere.Disse blæsere opretholder en behagelig lufthastighed for at spare energi, mindske køligt træk og reducere blæserstøj ved fuld hastighed.


SPRSUNs varmepumper


Nogle supereffektive varmepumper har også desuperheatere, som bruger spildvarme fra apparatets køletilstand til at koge vand.Opvarmning af vand med disse varmepumper er to til tre gange mere effektivt end med almindelige elektriske vandvarmere.

Se efter varmepumper, der også har scroll-kompressorer.Scroll-kompressorer er bedre end standardstempelkompressorer til at fordele kølemiddel i mindre og mindre områder.De er også mere støjsvage og holder længere.

Varmepumper med en gasovn ud over elektrisk modstand er også bedre.For at booste en varmepumpe under vinterforhold og dermed reducere elforbruget, installerer de fleste producenter nu gasovne på varmepumper, hvilket resulterer i dual-fuel- eller hybridsystemer.Om vinteren øger gasovnene apparaternes ydeevne, hvilket gør dem mere økonomiske end standard varmepumper eller brændstoffyrede ovne.De nøjagtige energibesparelser bestemmes dog af de relative omkostninger ved opvarmning af brændsel kontra elektricitet.

I de seneste årtier har varmepumper også skiftet den gamle ikke-inverter-teknologi til inverter-teknologier ud for at reducere hyppigheden af ​​stop og start og dermed minimere energitabet samtidig med, at kompressorens temperaturløft sænkes.


Leder du efter de bedste varmepumper på markedet?


Hvis du leder efter de bedste varmepumper, har SPRSUN forskellige muligheder for vandopvarmning, aircondition og swimmingpoolopvarmning.Du kan vælge varmepumpesystemer baseret på deres energikilde (geotermisk eller luftkilde), teknologi (DC Inverter, Split Heat, Mono Block og Cold Climate) og andre faktorer.

De koster alt fra $4.000 til $8.000, afhængigt af typen, installationsgebyrer og dit hjems arkitektoniske stil.Men den gennemsnitlige pris er $5.680, afhængigt af din placering og nuværende HVAC-system.Virksomheden har været i drift i over 20 år og har oparbejdet et ry som en af ​​verdens førende leverandører af banebrydende varmepumper.For forespørgsler, tjek her.


Afslutning


Med den franske regering incitament til forskellige vedvarende energiopvarmningsteknologier, er det en god mulighed for at renovere dit hjem og installere varmepumper.Varmepumper bruger mindre elektricitet end bundpladevarmere og ovne og udleder lavt CO2 end at brænde naturgas.Varmepumper behøver ikke brændstof for at generere varme;de pumper og distribuerer simpelthen varm luft ind i et koldt rum for at skabe varme og omvendt ved hjælp af et kølemiddel.Tjek SPRSUN for nogle af de bedste varmepumper på markedet.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692