NEWS

Hvorfor luft-til-vand varmepumper kunne spare dig store penge på opvarmning

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-11-04      Oprindelse:Websted

Efterhånden som energiomkostningerne stiger, og mange mennesker bliver bevidste om deres fordele, vokser varmepumper i popularitet.Her vil vi tale om et par andre fordele ved varmepumper, og hvordan de kan spare dig penge.Vi rådgiver også om, hvordan du vælger det ideelle varmesystem til dit hus.

Da en varmepumpe er meget mere effektiv end andet udstyr, kan du spare penge ved at bruge en varmepumpe.Fordi en varmepumpe kun cirkulerer varm luft rundt i stedet for at generere varme, bruger den mindre energi end andre typer udstyr.Derudover er det unødvendigt at installere separate køle- og varmesystemer med et varmesystem.Denne fantastiske enhed er pålidelig hele året rundt.

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at overveje luftvarmepumper hvis du ønsker at opgradere dit hjems varme- og kølesystem.Varmepumper bruger energien i den omgivende luft til at tilbyde opvarmning og køling, forbedre luftkvaliteten og reducere kulstofemissioner.Sammenlignet med mere konventionelle systemer såsom kedler og ovne, behøver varmepumper, også kendt som mini-split-systemer, mindre vedligeholdelse.


Hvordan virker luftvarmepumper?


Udstyr, der flytter varme fra et sted til et andet, er kendt som en varmepumpe.Det bruges ofte i huse til at tilbyde opvarmning og køling, og det kan bruges til at varme eller afkøle et sted.Varmesystemer bruger kølemiddel til at flytte varme udenfor i huset.I Storbritannien kan varmepumper være af flere varianter, såsom luft-, vand- og jordkilder.


Luft kilde varmepumpe


Varmepumper trækker varme fra luften for at opvarme dit hus, selvom det fryser udenfor.Tilsvarende i drift overfører vand- og jordvarmepumper varme fra henholdsvis vand eller jorden.Mindre hyppigt brugt er vandkildevarmepumper, fordi de har brug for en nærliggende vandforsyning, som en dam.

Varme overføres fra luften til centralvarmesystemet af luft-til-vand varmepumper, der sørger for radiatorvarme, varmtvandsopvarmning eller gulvvarme i et lukket rum (eller alle tre).

Men for mange ejendomsejere er varmepumpernes største fordel et stort månedligt fald i omkostningerne.Ifølge Energy Star-vurderingen bruger det typiske hjem over $2.000 årligt på energiregninger, med varme- og afkølingsudgifter, der tegner sig for omkring halvdelen af ​​dette beløb.

Varmepumper reducerer energiforbruget med 20-40 % i gennemsnit ved at levere opvarmning og køling mere effektivt og uden brug af fossile brændstoffer.Vi skitserer, hvordan varmepumper kan hjælpe dig med at spare penge nedenfor, efterfulgt af nogle anbefalinger til at øge din besparelse.


Hvor mange penge kan du spare med en varmepumpe?


Når de bruges til køling, er varmesystemer langt mere effektive end ineffektive vinduesklimaanlæg og nogenlunde lige så effektive som centrale klimaanlæg.Den største økonomiske fordel ved varmepumper er reduktionen i varmeomkostningerne.

Sammenlignet med bundpladevarmere og elektriske ovne kan luftvarmepumper sænke mængden af ​​strøm, der bruges til opvarmning med op til 50 %, som oplyst af Miljøstyrelsen.

Varmepumper sparer ofte kunderne mellem 20 og 70 procent på deres årlige varme- og afkølingsomkostninger.Varmepumper kan hjælpe med at minimere vedligeholdelsesomkostninger og eliminere betalinger for tjenester som olielevering, som kan stige over tid.


Berettiget til RHI


Du kan blive betalt for at producere varme via Incitamentet til vedvarende varme.Du kan reducere energiomkostningerne endnu mere ved at udnytte dette grønne energiincitament.Husstands RHI-programmet er blevet forlænget til marts 2022, og luft-til-vand varmepumper er nu berettigede.

Det indikerer, at hvis du havde installeret varmepumpen før den dato, ville du få betalt for hver produceret varmeenhed i syv år.Hjemmets RHI-betalinger bestemmes ud fra dit energibehov, dit varmesystems SCOP, de seneste RHI-takster og de seneste RHI-priser.

Der er også RHI-tilskud til andre former for varmepumper.


Prisen for at installere en varmepumpe til dit hus


Baseret på skalaen på dit hus og den varmepumpe du vælger;installationsomkostningerne vil ændre sig.Det er dog vigtigt at huske, at de penge, du sparer på energiregningen, typisk vil opveje udgifterne til den indledende opsætning.

Det ville hjælpe, hvis du kom i kontakt med respekterede installatører, så de kan give dig et mere præcist omkostningsoverslag.Eksperterne er altid ivrige efter at gøre alt, hvad der skal til for at hjælpe deres kunder med at spare penge.

Tøv ikke med at kontakte dem med det samme, hvis du overvejer at købe en varmepumpe.Eventuelle spørgsmål du måtte have vil blive besvaret af os med stor fornøjelse.


Hvor meget koster kørende luftvarmepumper?


Selvom det ikke er væsentligt, skal folk, der udskifter en gammel, uproduktiv oliefyr, sænke deres årlige energiomkostninger ved at skifte til en ASHP.Det er usandsynligt, at de, der bruger en gasvarmer, vil spare penge og måske endda bruge mere hvert år.Ifølge Octopus Energy kan driften af ​​en varmepumpe i stedet for en konventionel kedel koste så meget som 40 % mere i et hjem med utilstrækkelig isolering.


varmepumper installeret udendørs


Det er tilfældet, fordi kulstofafgifter og andre økonomiske incitamenter til kulstoffattige energianlæg er inkluderet i elprisen.At opfordre husholdninger til at skifte fra at bruge olie og opfordre regeringen til at placere disse afgifter på gasregningerne i stedet.


Lang levetid


Luftvarmepumper har høj holdbarhed og kan fungere i næsten 20 år med den rette vedligeholdelse.Derudover kommer de fleste luftvarmepumper med 5 års garanti.Takket være flere teknologiske fremskridt kan moderne varmesystemer nu fungere effektivt i næsten tre årtier, før du kan udskifte dem.


Intet behov for brændstofopbevaring


Da udeluften tjener som brændstof til luftvarmepumper, er der ikke krav om brændstofopbevaring.For eksempel vil opbevaring af olien til oliefyr kræve et ekstra rum i dit hjem.Du skal ikke betale ekstra omkostninger for brændstofforsyninger, hvis du ikke er afhængig af brændstof som træ eller oliepiller.


High Seasonal Coefficient of Performance (SCOP)


Deres fremragende SCOP gør luftvarmepumper effektive om sommeren og vinteren.Du kan bestemme en varmepumpes COP ved at sammenligne den indgangseffekt, der kræves for at generere varme, med den producerede mængde varme.Et 'sæsonbestemt COP'-nummer ændres for at afspejle sæsonbestemte.

For eksempel, når udendørstemperaturen overstiger syv °C, kører en standard luftvarmepumpe ved en COP på 3,2.Som et resultat er varmesystemet 320 % effektivt og producerer 3,2 kWh varme for hver effekt, der kræves af kompressoren og ventilatorerne.Jo bedre, jo større COP.

Som følge heraf kan luftvarmepumper på trods af mindre variationer fungere effektivt hele året, når deres COP sammenlignes med udendørstemperaturen.Du kan bruge sæsonbestemt COP til at sammenligne varmesystemer afhængigt af, hvor meget disse effektivitetsudsving påvirker dem.


Nem at vedligeholde


En fagmand bør udføre vedligeholdelse og service hvert år.Som følge heraf kræver luftvarmepumper kun lidt vedligeholdelse.Der er dog nogle ting, du kan gøre for at sikre, at dit varmesystem fungerer bedst muligt, som at rense filtrene, kontrollere for systemlækager, bestemme mængden af ​​kølemiddel i systemet, fjerne støv og blade fra varmesystemet og så på.Kun en autoriseret installatør bør udføre yderligere tekniske opgaver.


Over tid øger varmepumper besparelserne.


En varmepumpe kan skærme dig mod eskalerende energipriser, hvis du udskifter et varmesystem, der kører på olie eller naturgas.US Energy Information Administration anslår, at amerikanske hjem, der hovedsageligt bruger naturgas til opvarmning, vil bruge over 30 % mere om vinteren i 2022, end de gjorde året før.

  • Udgifterne vil stige med 54 % for husholdninger med brændselsoliesystemer.

  • Familier, der mest bruger el til opvarmning, betaler 6 % ekstra.

  • Som det mest effektive alternativ til elektrisk opvarmning, der tilbydes kunder, giver luftvarmepumper store langsigtede investeringer.

Det er ikke desto mindre korrekt at sige, at visse ældre eller mindre ydende modeller ikke fungerer særlig godt i den kolde årstid.Så bliv ikke chokeret, hvis varmepumpen fra ti år siden ikke fungerer under frysepunktet.Varmepumper kan dog hjælpe dig igennem, når du vælger den rigtige til dine omgivelser og eventuelt har en reservevarmekilde til ekstremt kolde dage.

Den simple varmepumpe kan reducere CO betydeligt2 emissioner, holder dig varm om vinteren og kølig om sommeren, og i mange tilfælde kan det også hjælpe dig med at spare penge.


Er det det værd?


At bygge en ASHP, eller endnu bedre jordpumpe, er sammen med gulvvarme et oplagt valg, hvis du skal rense og reparere et hus og installere en helt ny varmepumpe med en stor isoleringsforøgelse.Derudover, hvis du bruger en forældet kedel, der skal udskiftes.

Uanset om du vil udskifte en helt anstændig, vil den moderne gaskedel i høj grad stole på, hvor ivrig du er efter at skifte til kulstoffri opvarmning, hvor velisoleret din ejendom er, og om du er villig til at acceptere højere forbrugsomkostninger, hvis isolering er subpar.

Du kan sænke installationsomkostningerne ved at arbejde tæt sammen med pålidelige entreprenører og drage fordel af energiincitamentsordninger.Mange boligejere nyder godt af øjeblikkelige besparelser takket være ekspertfinansieringsløsninger uden at skulle betale første installationsgebyr.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692