NEWS

Hvor meget koster en koldt klima varmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-02-25      Oprindelse:Websted

Energiforbrug er et trendemne, der dominerer diskussioner lige fra klima til økonomi og bæredygtighed.Ifølge Department of Energy er opvarmning og afkøling i øjeblikket det største energiforbrug for de fleste husejere i USA.Det skyldes, at mange af dem bor i områder, der kræver opvarmning om vinteren og afkøling om sommeren.

Desværre er de traditionelle metoder energikrævende og værre;de er stærkt afhængige af energikilder som propan, elektricitet, naturgas og brændselsolie.Disse muligheder er dyre og udgør en fare for miljøet.Hjem adopterer koldt klima varmepumper (CCHP'er) for at imødegå disse, især for mennesker i koldere klimaer.Som enhver ny teknologi er der altid stor bekymring over varmepumpens omkostninger til koldt klima, og om der er væsentlige besparelser til at retfærdiggøre deres vedtagelse.


koldt klima luft kilde varmepumper

Hvad er koldt klima varmepumper, og hvordan fungerer de?

Som navnet antyder, er koldt klima varmepumper en type varmepumpe, der er optimeret til at fungere i ekstrem kulde. Normale varmepumper lette omfordelingen af ​​varme fra luft, vand, sol eller jord til huset og omvendt, afhængigt af dine behov.De producerer ikke varme, hvilket giver dem deres energibesparende fordele.De opfylder også dine køle- og varmebehov, hvilket betyder, at du kun har brug for ét apparat.

Koldklima varmepumper fungerer på samme måde, men de har øget effektiviteten selv i ekstrem kulde.Konventionelle varmepumper mister en betydelig del af deres varmekapacitet, når det bliver koldt.Eksperter råder dig til at stoppe med at bruge dem, når temperaturen falder til under -10 grader Celsius.Koldklimavarmepumper kan stadig få varme fra det ydre miljø, selvom temperaturerne falder til -25 grader celsius og nogle endda ved -30 grader celsius.Ud over dette aspekt er de forskellige fra konventionelle varmepumper på følgende måder:

  • De er udstyret med en kompressor med variabel kapacitet, der giver dem enestående effektivitet.

  • De har en højere vurdering, der kræver et minimum af Heating Season Performance Factor (HSPF) på 10 eller højere.

Hvad koster koldt klima varmepumper?

En lang række ting bestemmer omkostningerne ved koldt vejr varmepumpesystemer, som det er svært at tildele et gennemsnit.De fleste husejere bruger dog mellem $2.500 til $15.000, selvom andre under visse omstændigheder bruger mere.Nogle af disse faktorer omfatter:

  • De lokale lønomkostninger i området;landdistrikter har en tendens til at have lavere lønomkostninger, hvilket gør installationen billigere.

  • Om der er behov for kanalinstallation eller om det er en udskiftning

  • Varmepumpemærket

  • Størrelsen på dit hjem og køleområdet

  • Prisen på din enhed og eventuelt yderligere materiale, du har brug for

  • Eventuelle lokale HVAC-tilladelser og installationsgebyrer

  • Selv årstiden, når du installerer

Enhedstypen påvirker også prisen på koldt vejr varmepumpe.Til koldt vejr er mulighederne jordvarmepumper og koldt klima luftvarmepumper.Under luftvarmepumper står valgene mellem et centralt kanalsystem eller et mini-split (kanalløst) system.Kanalsystemet er fremragende, hvis du har kanalsystem på plads, da det ligner et centralt klimaanlæg.Hver luftbehandler, du planlægger at installere i hvert rum, vil koste dig fra $3.625 til $5.200.Det samlede beløb vil ofte ligge mellem $10.500 og $18.975.

Mini-split (kanalløse) systemer er fremragende til huse uden kanalføring, hvilket sparer dig for den ekstra installationsomkostning.De er ret overkommelige, startende fra $1.800 til $7.542.Du bruger dog næsten aldrig én enhed, da flere zoner i huset kan kræve opvarmning.Skulle du have fire eller flere, kan omkostningerne nemt stige til $10.000.

Jordvarme- eller jordvarmepumper er den dyreste form for koldt vejr varmepumper.De er fremragende til større boliger, og hvor opvarmning og køling skal fungere på maksimalt niveau.På grund af de tilknyttede jordudgravningsomkostninger kan omkostningerne nemt gå til op mod $20.000 andre faktorer, der tages i betragtning.

Hovedfaktorer, der påvirker omkostningerne til koldt klima varmepumpe

Kvalitet og mærke af udstyret

Kvaliteten og mærket af udstyret vil påvirke en enheds pris.Generelt har du budgetenheder, standardenheder og premiumenheder.Kvalitet spænder fra brugs- og byggekvalitet til mærkets omdømme og funktioner, der ledsager den specifikke enhed.

Udstyrets effektivitet

Enhedens effektivitet og ydeevne vil også påvirke deres priser.Du ser på grundlæggende, bedre og bedste niveauer med hensyn til ydeevne.For effektivitet er du afhængig af to hovedmålinger, Seasonal Energy Efficiency Rating, SEER og Heating Season Performance Factor HSPF.SEER-ratingen på 15-17 er cirka gennemsnitlig, mens de mest effektive enheder har en rating på over 20. HSPF-rating på 13 og derover er exceptionelle, mens gennemsnittet er 8-11.Jo højere ydeevne og effektivitet, jo højere er prisen på enheden.

Størrelse på varmepumpeanlægget

Uanset hvilken type varmepumpe du vælger, vil anlægget blive større, og det vil også være omkostningerne, hvis den skal dække et stort område eller flere rum.En mindre enhed koster mindre og vil dække et lille område.

Installationskompleksitet

Jo mere krævende installationsprocessen er, jo højere er de samlede omkostninger.I denne forbindelse kan kanalløse systemer koste mere, især hvor jobbet er på anden eller tredje sal.Hvor der er let adgang, som gennem et loft eller krybekælder, er installationen nemmere, og de samlede omkostninger er lavere.Centrerede systemer har ofte en ligetil installationsproces, hvis du har kanalsystemet på plads, og det ikke behøver nogen justeringer.Skulle du blive nødt til at installere det, så vil omkostningerne stige.

Opgraderinger, ekstraudstyr og andre tjenester

Installationsomkostningerne kan også stige, hvis du skal bruge andre tjenester, f.eks. fjernelse og bortskaffelse af eksisterende udstyr.Montering af ekstraudstyr som luftfiltreringssystemer, befugtere, installation af smarte termostater og sådan vil øge de ekstra omkostninger ved installationen.

Er koldt klima varmepumper det værd?

Nu hvor du har en idé om prisen på koldt vejr varmepumpe, er det næste spørgsmål, om de er din investering værd.Adskillige økonomiske, miljømæssige og bekvemmelighedsaspekter gør dem til den bedste investering på lang sigt.Sådanne fordele omfatter:

Du nyder godt af rabatter og skattelettelser.

Den amerikanske føderale regering og de forskellige stater har incitamentsprogrammer for at fremme den hurtige overgang til miljøvenlige energieffektive systemer.For eksempel udvider loven om konsoliderede bevillinger fra 2021 en skattefradrag på op til 26 % af omkostningerne til de samlede installationsomkostninger til brugere af geotermiske varmepumper til byggeprojekter, der starter opførelsen indtil udgangen af ​​2022. Der er skattefradrag for luftvarme pumper, men til en lavere hastighed.Rabatter, tilskud og skattelettelser kan hjælpe dig med at dække mere end halvdelen af ​​installationsomkostningerne.

Forskellige stater har forskellige rabatter og andre incitamenter.I New York er der for eksempel tilskud på op til 11.500 dollars til jordvarmeanlæg og 7.500 dollars til koldt klima-luftvarmepumper pr. bolig.Der er også rabatter, der går op til $1.500 pr. 10.000 BTUH, afhængigt af systemtype og varmekapacitet.I stater som South Dakota og Minnesota kan man modtage rabatter på op til $500 pr. ton for kanalløse CCHP'er underlagt produktspecifikationerne.I de samme stater kan husejere med et kanaliseret CCHP-system få op til $700 per ton igen, afhængigt af specifikationer.

De giver opvarmning og køling.

Koldklima varmepumper er effektive værktøjer til at regulere dit hjems klima.De giver varme og kulde, når du har brug for det, ofte med et tryk på en knap eller en telefonapp.du behøver ikke to separate enheder til hver funktion.Deres effektivitet betyder, at du nemt kan opnå og kontrollere de ønskede temperaturer.

Nyd energibesparelser.

Koldt klima varmepumper har en energieffektivitet på 400 %, når temperaturerne er over 8,3 % og bevarer stadig en virkningsgrad på 200 %, når de falder til nul.Disse virkningsgrader, sammen med det faktum, at varmepumperne ikke producerer energi, men blot overfører den, gør, at de bruger væsentligt mindre energi.De fleste kilder vurderer, at boliger kan spare mellem 30 % og 50 % af deres elregning.I gennemsnit er det omkring $1.000 eller mere om året i besparelser.

De forbedrer luftkvaliteten i huset.

I modsætning til andre opvarmningsmetoder brænder koldt klima varmepumper ikke, skaber røg eller producerer dampe.Således introducerer de ikke forurenende stoffer til din hjemmeluft.Ydermere, når varmepumpen cirkulerer luften ind i rummet, filtrerer og renser den den.Det fjerner skimmelsporer, røg, støvpartikler og lugte.Denne handling forbedrer luftkvaliteten, hvilket gør pumperne ideelle til folk, der har allergier og astma.

De er miljøvenlige.

Varmepumper er en miljøvenlig måde at opvarme og køle rum på.De er ikke afhængige af direkte forbrænding til at generere varme og har som sådan ingen CO⊃2;-emissioner.Selv den lille strøm, de bruger, er kun til at dreje kompressoren.De er således miljøvenlige og hjælper med at reducere CO2-fodaftrykket fra hjemmet.

De hjælper med at forhindre kondens i dit hjem.

I løbet af sommeren, når koldt klima varmepumpen bruges til køling, hjælper den med at affugte luften.Over vinteren spreder varmepumpen varm luft i huset, hvilket også er med til at forhindre, at der dannes kondens i dit hjem.At holde kondens og ekstra fugt fra boligen hjælper blandt andet med at bevare din maling og holde skimmelsvampe væk.

Konklusion

Som konklusion kan et budget på omkring $7.000 til $10.000 virke meget på forhånd, men det skal det være.Indhent først flere tilbud fra certificerede lokale entreprenører og insister på en jordundersøgelse.Det vil hjælpe dig med at få et klart billede af forskellige tilgængelige muligheder.Søg derefter efter tilgængelige tilskud, rabatter og skattelettelser, som du er kvalificeret til, og ansøg om dem.De kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne med det halve eller mere.Hvad du er garanteret er, at koldt klima varmepumpen begynder at give dig besparelser fra første dag.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692