NEWS

Globalt varmepumpemarked skal udvides 2X inden 2032

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-08-26      Oprindelse:Websted

Varmepumper er en effektiv og miljøvenlig måde at opvarme og køle bygninger på.I 2021 nåede det globale varmepumpemarked en værdi på $1,4 mia.I år (2022) er markedet vurderet til $1,6 mia. ifølge markedsundersøgelser udgivet af FACT.MR.

I undersøgelsen nævnt ovenfor forventes det globale varmepumpemarked at udvide sig til det dobbelte af dets størrelse i 2032. Det forventes således at have en sammensat årlig vækstrate på 6,8 %, hvilket bringer det globale marked til at stige til $3,08 mia.

I betragtning af, at markedet havde en CAGR på 2,0 % fra 2017-2021, har eksperter konkluderet, at varmepumpemarkedet har oplevet (og endnu ikke har oplevet) en hurtig vækst.Så hvad er de faktorer, der booster denne industri?


Faktorer, der driver den globale udvidelse af varmepumpemarkedet


1. Hurtig urbanisering og konstruktion


En stigning i byggeinvesteringer har banet vejen for ny vækst på forskellige markeder.Blandt dem er det globale varmepumpemarked.Urbanisering, demografiske ændringer og industrialisering sat sammen for at skubbe udviklingen af ​​varmepumpemarkedet.

I takt med at erhvervs- og boligbyggeriet vokser, stiger efterspørgslen efter varmepumper også.


2. Efterspørgsel efter energieffektive varme-/kølesystemer


Mange industrier er gået over til at bruge miljøvenlige råvarer og ressourcer takket være global opvarmning og hurtige ændringer i de globale klimatiske forhold.Sådanne ændringer har ført til et behov for energieffektive og miljøvenlige varme- og kølesystemer.

Markedet for varmepumper ses at vokse, fordi forbrugere og entreprenører nu er tilbøjelige til biobaserede og kulstoffrie kilder.


3. Regeringspolitikker


Mange regeringer, f.eks. USA, Tyskland, Storbritannien og Frankrig (bare for at nævne nogle få), implementerer politikker, der sigter mod at reducere deres CO2-fodaftryk.Varmepumper er en af ​​de tendenser, der reducerer brugen af ​​fossile brændstoffer.

Forbrugernes behov for 'grøn teknologi' komplimenterer de fleste regeringsinitiativer for at øge bevidstheden.Tilsammen driver disse to faktorer den høje globale efterspørgsel efter varmepumper.


Markedskonkurrence


Mange udbydere af varmepumper udvikler nye, imponerende strategier efter forbrugernes og regeringens krav.Virksomhederne samarbejder nu med offentlige myndigheder eller NGO'er om at skabe nye, innovative og mere energieffektive varmepumper.

Derfor gør mange nystartede virksomheder deres bedste inden for markedsføring, forskning, partnerskaber og opkøb for at udvide deres forbrugerbase.For eksempel annoncerede SPRSUN en ny linje af varmepumper ideel til kolde klimaer – R32 koldt klima, fuld-inverter, varmepumper.

De egenudviklede pumper gør ikke kun beboerne komfortable, men driver også varmt vand oven i køling og opvarmning.


Markedsundersøgelse (resumé)


Nedenfor er de vigtigste takeaways på den forventede vækst på det globale varmepumpemarked.

  • Markedet forventes at fordoble sin værdi frem til 2032

  • Ved anvendelse vil boligsektorer opleve maksimal vækst sammenlignet med andre

  • Markedsvækst er forårsaget af integrationen af ​​tingenes internet

  • Urbanisering, klimatiske ændringer, regeringspolitikker og forbrugernes behov har forårsaget den hurtige vækst på markedet

  • Regeringer i Asien og Stillehavsområdet og Nordamerika er også opportunistiske markeder efter USA


Typer af varmepumper


De fleste varmepumper er reversible.Derfor kan de opvarme eller afkøle bygningen.Ved opvarmning af bygningen optager rørene varme fra det ydre miljø og fordeler den i rummene.Ved afkøling optager rørene varme fra bygningen og afgiver den udenfor.

Der er fire hovedkategorier af varmepumper;luft, vand, geotermisk varme og hybrid.


1. Vandkilde varmepumper


Vandvarmepumper bruger vandlegemer til varmeveksling.Undervandspumper er en bedre mulighed, hvis varmepumperne er tæt på vandmasserne.

For at opvarme bygningen/konstruktionen optager pumperne varme i vandet og bruger dette som medium til at opvarme anlægget.Ellers optager pumperne varmen i bygningen og afgiver den til vandmediet til køleformål.

Nogle vandvarmepumper er designet til at bruge vandmediet som kølemiddel.I sådanne tilfælde opvarmes eller afkøles vandet i pumpen, indtil det når temperaturen af ​​fritstrømmende vand.

I varmt vejr afkøler det kolde vand i det væsentlige bygningen.I kolde årstider afgiver vandet varmen til det koldere indre miljø.Sådanne varianter af vandvarmepumper er bedst til områder med ekstremt klima.

Undervandspumper er omkostningseffektive, men de kræver højere forudgående omkostninger at installere.


2. Luftkildevarmepumper

Luftvarmepumper arbejde ved at overføre varme fra det ydre til konstruktionens indre.Der er tre hovedtyper af luft-til-luft varmepumper – dem der bruger damp og dem der bruger radiatorer.

Damp-kompression luft-kilde varmepumper fungerer som klimaanlæg eller køleskabe, mens de andre bruger varmt vand (radiator).Begge systemer er effektive sammenlignet med andre typer varmepumper.De koster også mindre at installere, fordi enhederne er udendørs.


Luft kilde varmepumpe


Disse varmepumper er dog kun ideelle til områder med tempereret klima.De har ikke teknikkerne til at opvarme faciliteterne i vejr med frostgrader.Årsagen er, at om vinteren falder varmekapaciteten af ​​disse pumper til under det tålelige niveau.

Ikke desto mindre kan luftvarmepumper holde i næsten to årtier (eller mere) og dermed spare på omkostningerne.I det lange løb vil du få din investering tilbage.Der findes to typer luftvarmepumper.


Kanalløs (mini-split)


Mini-split pumper er til anlæg, der ikke har et kanalsystem.Som følge heraf kan pumperne ikke tilsluttes kanalerne (som i typiske luftvarmepumper).Sådanne enheder bruges i strukturer, der tidligere brugte varmtvandsradiatorer som varmesystemer.

Kanalløse pumper brug små spalter i væggene, som forbinder til den primære udendørs varmepumpe.De indendørs, kanalløse systemer er normalt monteret på gulvet, loftet eller væggene, cirka 50 fod fra centralenheden.En udendørs varmepumpe kan tilsluttes fire interne kanalløse enheder.


Udstødningspumper


Disse luftvarmepumper bruger fremstillet eller bygningsudstødning til at opvarme/køle en bygning.Udstødningen er varmere end det omgivende miljø, så luften opvarmes og afkøles gennem fordampnings- og kondensprocesser.Disse pumper kræver nem adgang til en stabil udstødning.


3. Geotermiske varmepumper


Også kaldet jordvarmepumper, disse enheder bruger underjordiske temperaturer til opvarmning og afkøling.Ligesom undervandspumper har disse enheder brug for et kølemiddel (vand) og et underjordisk rørnet.Derfor er fordampnings- og kondenseringsprocesser ikke nødvendige for at fungere.

10-25KW High COP geotermisk vandkilde varmepumpe til husopvarmning og -køling

Rørene under jorden giver en kanal for vandet til at absorbere eller frigive varme, indtil det passer til jordens temperatur.Derefter pumpes dette vand over jorden (til konstruktionen) for henholdsvis at afkøle eller opvarme bygningen.

Disse rør er gravet i lodrette, u-formede løkker.Hvis der er plads nok, bores rør vandret.I knapt vand bruger entreprenører et andet flydende medium med egenskaber ved omgivelsestemperatur.


4. Hybrid varmepumper


Endelig bruges hybridvarmepumper til at skære ned på ulemperne ved andre typer varmepumper.De bruger yderligere energikilder til at forbedre deres varme- og køleegenskaber.

Luftvarmepumper er ikke gunstige til iskolde klimaer, men har andre ekstra fordele.For at løse dette problem har udbyderne designet hybridvarmepumper til at opvarme en frysestruktur effektivt.

To eksempler på hybridpumper er:

  • Solcelledrevet – de bruger sollys eller solpaneler som strømkilde til at drive varme-/køleenheden.

  • Gasfyret – de bruger naturgas eller ammoniakvand til at frigive mere varme til anlæggets indre.


Ønsker du at installere en varmepumpe?


Mange mennesker skifter fra traditionelle HVAC-systemer til mere effektive og miljøvenlige varmepumper.For at hjælpe dig med at undersøge og købe, er nedenfor et par spørgsmål, du bør stille dig selv.


1. Hvad er dit budget?


Ved installation af varmepumper er der forudgående omkostninger og fremtidige udgifter.Mange varmepumper har en højere forhåndspris end traditionelle AC'er, men de er mere effektive.Generelt, hvis du bruger mindre på forhånd, er der større sandsynlighed for, at du pådrager dig høje langsigtede omkostninger.


2. Hvilken type varmepumpe ønsker du?


Nu hvor du allerede kender de typer varmepumper på markedet og deres fordele og ulemper, er du bedre i stand til at træffe et valg.Men hvis du er i stykker, kan du overveje at konsultere en ekspert for yderligere vejledning.


3. Hvad er pumpens isoleringsegenskaber?


Et hus med tilstrækkelig isolering holder på mere varme, hvilket er praktisk om vinteren.Sørg først for, at du tjekker, hvor godt isoleret dit loft, vægge, loft og gulve er.Dette trin vil reducere omkostningerne ved installation og drift af varmepumpen på lang sigt.


4. Hvor pålidelig er din udbyder?


Uanset om du er på udkig efter inverterpumper, koldt klima varmepumper eller luft/jordvarme/vand kildepumper, bør din udbyder have det hele!


Varmepumpeserviceudbyder i nærheden af ​​dig


Overvejer du at skifte til miljøvenlige varme-/kølesystemer til din bolig-, industri- eller erhvervsbygning?SPRSUN tilbyder egenudviklede varmepumper med ekstra funktioner og fordele.SPRSUN eksperter er altid klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os i dag for et gratis tilbud og varmepumpe installation/reparation i Europa og Asien.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692