NEWS

Bedste SPRSUN luftvarmepumper at overveje i 2022 og 2023

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-10-05      Oprindelse:Websted

Vil du nyde optimale og befordrende temperaturer uden besvær, uanset vejret?Få de bedste SPRSUN luftvarmepumper på markedet, og nyd dine penge!

Markedet kan prale af mange luftkildevarmepumpemodeller, men kun få enheder kan passende generere varme.Typisk, selvom SPRSUN varmepumper bruger en lignende driftsmekanisme, gør det unikke i funktioner hele forskellen.

Luftvarmepumper er et unikt pålideligt og effektivt husholdningsapparat, men på trods af deres popularitet er der mange myter omkring deres anvendelse.Selvom disse enheder er temmelig dyre og skæmmet af myter og misforståelser om deres funktionalitet, giver de dig mulighed for at nyde din varme oplevelse i en længere periode og justere dine temperaturer til dine præferencer, hvilket gør dem til en bekvem og værdifuld investering for mange ejere.

Ideelt set går det at få de bedste luftvarmepumper ud over blot mærket og prisen, men afhænger af flere forskellige faktorer, såsom størrelse og ydelse, blandt andre faktorer.Hvis du har de fineste poolvarmere, er denne guide noget for dig.Dette indlæg skitserer toppen luftvarmepumper fra SPRSUN på markedet for at opvarme dine lokaler.Derudover inkluderer vi også en købervejledning med flere vigtige faktorer, du skal overveje, når du vælger en luftvarmepumpe.

Lad os komme igang.


EVI DC (9,6KW) Inverter Split Varmepumpe

Unikke funktioner

 • Intelligent afrimning

 • Smart kontrol

 • Fremragende støjsvag funktion

 • Spændingsområde muligheder 330V-450V eller (150V-260V)

Denne SPRSUN varmepumpe enheden letter korrekt poolopvarmning og -køling, brugsvand til husholdningsbrug og generel opvarmning af huset.

Den har en omgivelsestemperatur på -25ºC, hvilket er afgørende for, at varmelegemet automatisk kan øge sin driftsfrekvens, selvom det afhænger af den omgivende temperatur.Den øger også sin varmekapacitet, når den udsættes for lave temperaturer.

9,6KW EVI DC Inverter Split Air Source Varmepumpe Vandvarmer Hus Opvarmning Kølepumpe

Denne inverter opdelt enhed omfatter flere unikke funktionaliteter, herunder:

 • Unik frostbeskyttelse for at forbedre dens samlede varmeevne.

 • Et indendørs element, der effektivt blæser luft hen over sin fordamperspole

 • Eksklusiv enhed til at drive systemet.

Med denne avancerede teknologi kan varmelegemet nemt registrere systemets vandtemperatur, og den unikke anti-frost funktion starter automatisk.

9,6 kW varmepumpen har også hurtige afkølings- og opvarmningshastigheder takket være dens EVI roterende Panasonic-kompressor, der øger højeffektivitetsniveauer, samtidig med at den sikrer, at komponenten fungerer ved højeffektivitetsniveauer.


Bedste invertervarmer: SPRSUN R32 ERP A+++ 20KW varmepumpe


Udover at være et innovativt varmesystem er det også et smart klimaanlæg og vandvarmer.Det SPRSUN EVI DC Inverter varmepumper til varmtvandsvarmekøling overfører varme fra indendørs til udendørs ved afkøling og udendørs til indendørs under vandopvarmning i systematiske cyklusser.

Denne fantastiske poolvandvarmer har flere unikke funktioner: støjreduktion, ERP A+++ rating, smart kontrolteknologi, R32 kølemiddel og garanteret sikkerhed.

Med denne model kan du nyde fordelen af ​​omkostningsbesparelser i dit strømforbrug og lavere GWP.Da denne poolpumpe bruger R32 kølemiddel, giver den mindre skadelige miljøpåvirkninger, da den har en lav ozonnedbrydende kapacitet for renere og mere effektiv drift.Denne teknologi tilbyder også bemærkelsesværdige egenskaber som brændbarhed, lav toksicitet og inerthed, alle fordele, der oversættes til minimerede omkostninger og øget sikkerhed for forbrugerne.

R32 ERP A+++ 20KW EVI DC Inverter varmepumper til varmtvandsvarmekølingR32 ERP A+++ 20KW EVI DC inverter varmepumper til varmtvandsvarmekøling

SPRSUN R32 tilbyder også uovertruffen effektivitet, som skitseret af dens fantastiske ydeevnekoefficient (COP) på 5,95, hvilket gør den til en mere effektiv mulighed end konventionelle DC-inverterpumper, der bruger andre kølemidler.Ideelt set betyder denne varmepumpe at få 3-5kW varme/1kW el-energi returforhold.Typisk har standard naturgasvarmere råd til hele 98 % effektivitet, men med denne poolvarmepumpe kan du spare op til 500 % mere end standard naturgaspoolpumper.

SPRSUN EVI DC poolvarmepumpen ændrer løbende outputtet, mens den udfører i baggrunden for at sikre ensartet temperaturregulering.Det minimerer temperaturudsvingene i din swimmingpool ved at reagere på ændringer i det samlede varmebehov.

Denne robuste poolvarmermodel har også smarte sensorer og en markant CAREL-controller, som gør det muligt for enheden selvstændigt at styre og registrere temperaturer.Med denne smarte teknologi kan du sikre, at din pooltemperatur forbliver ensartet i hele dit hjem.I det væsentlige, selv i koldt vejr, sikrer denne enhed, at du forbliver perfekt varm og glad i dine svømmeaktiviteter.

Desuden kan du nyde online overvågning på grund af dens moderne WIFI-kompatibilitet.Du kan få adgang til kontaktløse tjenester fra SPRSUN R32-centret og nyde mere beskyttelse på grund af dens EVI DC-teknologi.

Typisk genererer traditionelle poolvarmepumpekomponenter normalt generende lyde under drift.At købe sådanne maskiner kan være en ret vanskelig oplevelse, især med høje støjniveauer.Denne enhed har dog børsteløse (DC) inverterblæsere, der fremmer støjdæmpning.

I modsætning til traditionelle pumper anvender denne enhed en konstant, lydløs kompressormotor, der fungerer i baggrunden og sparer strøm.Derfor er dette en stillegående maskine og ændrer ikke temperaturen, når den opnår en bestemt temperatur, selvom temperaturerne er faste på et givet niveau.

Til sidst bruger disse moderne enheder Panasonic Compressor (dobbelt stød) absorptionsfunktion til at forbedre lydreduktionen.Ideelt set er dette blandt de mange panelinvertere på markedet langt det hurtigste SPRSUN-system, begyndende ved 42dBA.

Funktioner

 • Strømkilde: Elektricitet

 • Modifikation: Varmepumpe

 • Performance COP: 5.95


R32 (12KW) EVI DC Inverter ERP A+++ Varmepumper


Funktioner

 • Avanceret/smartere teknologi

 • Effektivitet

 • støjteknologi

 • Lavere GWP

 • Anti-eksplosionsteknologi

Det 12KW R32 varmepumpe enhed er en monoblokmodel, der tilbyder pålidelige varme- og kølefunktioner.Den kan prale af en driftstemperatur fra -25 ℃ til 45 ℃ og et unikt strømforsyningsområde, der passer til alle dine behov.

Denne ERP A+++ enhed kan prale af smartere/mere avanceret teknologi takket være sin CAREL controller.Dette hjælper den til automatisk at registrere temperaturer ved hjælp af unikke sensorer.Disse varmepumper omfatter en WIFI-overvågningsteknologi, der giver dig mulighed for at kontakte SPRSUN-producenten, når det er nødvendigt.

R32 ERP A+++ 12KW EVI DC inverter luft til vand varmepumper - monoblok type

Denne enhed giver dig mulighed for at nyde lavere GWP på grund af den eksklusive R32 kølemiddelgas, der fremmer effektiviteten af ​​DC-inverterenheder.På denne måde får du en mere jævn og renere støjfri drift.Ideelt set hjælper dette med at minimere miljøpåvirkninger på grund af minimerede kulstofemissioner.

Endelig har denne varmepumpeenhed en lav støjdrift fordel fremmet af unik støjreguleringsteknologi.Ideelt set har den eksklusive funktioner, der effektivt hjælper med at reducere støj og fremragende dobbelt stødabsorbering (med tilladelse fra Panasonic-kompressoren).Denne enhed er unægtelig blandt de mest støjsvage modeller.


Hvad er de vigtigste faktorer at overveje, når du køber en SPRSUN varmepumpe?


Størrelse


Luftvarmepumper er større end konventionelle elektriske varmepumper og kræver mere plads i dit hjem for at køre effektivt.De er også tungere, hvilket gør det vanskeligt at installere dem i trange rum som badeværelser eller garager, hvor du ønsker at maksimere dit pladsforbrug.Hvis du har begrænset lagerplads, er en luftvarmepumpe muligvis ikke det bedste valg til dit hjem eller din virksomhed, fordi du bliver nødt til at afsætte mere plads, end en elektrisk model ville kræve.


Husets beliggenhed


Den første integrerede komponent, du skal overveje, når du køber en SRSUN luftvarmepumpe, er placeringen af ​​dit hus.Enheden vil være mest effektiv til at opvarme det primære opholdsområde i dit hjem, så hvis du har et stort værelse med vinduer på to sider, vil du sandsynligvis vælge et centralvarmesystem frem for et i gangen.

Har du et mindre værelse eller har brug for supplerende varme i vintermånederne, kan en luftvarmepumpe være velegnet.Du kan også opleve, at en luftvarmepumpe kan hjælpe med at spare penge på energiregningen, fordi den ikke kræver brændstof for at fungere og dermed kræver mindre gas eller elektricitet end traditionelle varmesystemer.


Køleevne


Luftvarmepumper er designet til at give køling.De kan bruges i områder, hvor et vandbaseret system ikke ville være levedygtigt på grund af høj luftfugtighed, eller hvor belastningen kræver mere end blot luftbevægelse.


Effektivitet


Den anden integrerede faktor at overveje er effektiviteten af ​​systemet.En luftvarmepumpe vil være mere effektiv end et jordkildesystem, hvilket betyder, at den vil bruge mindre energi og stadig producere den samme mængde varme.Jo mere effektiv den er, jo billigere bliver den i det lange løb.

Luftvarmepumper giver højere effektivitet end vandbaserede systemer.De kan genvinde mere energi fra den samme mængde elektricitet og være mere miljøvenlige.


Plads tilgængelig


Den næste faktor er dit hjems plads til en ny HVAC-installation.Dette kan variere fra lokaler til lokaler og fra rum til rum i et givet hus, afhængigt af hvor stort hvert værelse er, og hvilken slags varme- og køleudstyr der kan være nødvendigt.For eksempel, hvis der kun er ét badeværelse i dit hjem, har du kun brug for en basisenhed i modsætning til et hus med flere badeværelser på grund af forskelle i kapacitet.


Installationsomkostninger


Luftvarmepumper kræver mindre vedligeholdelse end vandbaserede systemer, hvilket reducerer driftsomkostningerne over tid.


Støjniveauer


Da luftvarmepumper ikke bruger vand, er de mere støjsvage end vandbaserede systemer og kan installeres i områder, hvor støj kan være et problem, såsom soveværelser eller kontorlokaler, uden at forstyrre andre beboere i tilstødende rum eller kontorer.


Komfortniveauer


Den sidste ting du bør overveje er dit komfortniveau med systemet.Et jordkildesystem vil altid levere en form for komfort, uanset om det er gennem varme eller køling.Et luftkildesystem vil ikke altid give dig nogen komfort, så hvis dette er noget, du ikke ønsker i dit hjem, så er et luftkildesystem måske ikke det rigtige for dig.


Konklusion


Luftvarmepumpen er et af de mest effektive og miljøvenlige varmesystemer.Den bruger en kompressor, en fordamper, en kondensator og en elektrisk ventilator til at omdanne varme fra udsugningsluften til brugbar varme i rummet.

Med de løbende fremskridt inden for luftkildevarmepumpetilbehør er markedet spækket med mange muligheder, og derfor er det nødvendigt at vælge den bedste luftkildevarmer til rådighed.Mens varmepumpeenhederne er blevet drastisk forbedret, SPRSUN varmepumper forbliv standardbæreren for den ultimative luftkildeopvarmningsoplevelse.

Med disse få tips kan du trygt vælge den bedste luftkildevarmer, der passer til dine varmebehov.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692