NEWS

Vejledning til valg af luftkildehusholdningsvarmepumper

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-06-05      Oprindelse:Websted

Luftkildehusholdningsvarmepumper bliver mere og mere udbredt på vandvarmer- og HVAC-markederne på grund af deres energieffektivitet og miljøvenlighed.Som en slags nyt energiprodukt forvirrer luft til vand varmepumper forbrugerne med mange spørgsmål, såsom pris, driftsomkostninger, varmekapacitet, COP, garanti mv.


SPRSUN DC inverter husholdningsvarmepumper

Efter seriøse overvejelser beslutter mange forbrugere sig for at vælge luftvand varmepumpe til opvarmning.De indser vigtigheden af ​​at vælge en luftkilde husholdnings varmepumpe med den rette varmekapacitet, foruden energieffektivitet, leverandør og garanti.

Varmekapacitet

Hvilke faktorer skal tages i betragtning ved valget af den rigtige varmekapacitet?

Den ene er kølebelastningen om sommeren og varmebelastningen om vinteren.Der er mange faktorer, der påvirker køle- og varmebelastningen, såsom areal, bygningsforhold osv. Mere detaljeret beregning skal fastlægges i forhold til den konkrete situation.Generelt er varmekapaciteten pr. kvadratmeter i samfundet omkring 70-80w.

For det andet størrelsen af ​​det faktiske varmeområde.For at passe til dit varmebehov er selve varmearealet meget vigtigt i udvælgelsesprocessen, foruden antallet af rum, hvilke rum der er installeret med gulvvarme mv.

For det tredje er det husets varmebevarelse.For de brugere, der har brugt gulvvarme, er dette problem let at forstå;for almindelige huse bygget af beboere er væggene tynde, og der er ingen ydervægsisolering, så varmetabet er for hurtigt.Til en sådan situation bør du vælge en varmepumpe med højere kapacitet.Det foreslås dog, at vægisolering skal udføres først, ellers vil det efterfølgende strømforbrug stige.

Når du køber luftvarmepumpe, kan du beregne arealet af dit hus, vurdere dets varmeisolering og angive varmebelastningen.Herefter kan brugerne give relevant information, så varmepumpeleverandøren kan foreslå de rigtige luftvarmepumpemodeller.

Varmepumpe producent

Markedet for luftkildevarmepumper er fyldt med mange mærker og forskellige kvaliteter af produkter.Derfor, hvis du vil vælge det rigtige varmeudstyr, er det vigtigste at vælge en professionel varmepumpeproducent.Hvis en varmepumpeleverandør ikke har nogen teknologiske styrker, vil der være ringe garanti for kvalitet og effektivitet, da produktionen af ​​luftvarmepumper kræver en vis grad af F&U-evner på dette område.

Ydelseskoefficient

Hvorvidt produktet er energibesparende afhænger i høj grad af dets COP.Driftsomkostningerne for luftvarmepumpe er et spørgsmål, der bekymrer mange brugere.Når du køber luftvarmepumpeprodukter, kan du først se på deres energieffektivitet.På det nuværende marked har officielle luftvarmepumpeprodukter normalt et energieffektivitetsmærke på enhederne.Vi kan vurdere om produktet er energibesparende eller ej ud fra dets COP.

Eftersalgsgaranti

Eftersalgsgarantiperioden for nogle husholdningsvarmepumpemærker er kun et år, men den er for kort til sådanne produkter.Derfor, når brugere køber luftvarmepumper, er garantiperioden for eftersalgsservice også et af de spørgsmål, der skal tages i betragtning.Hvis serviceperioden er lang nok, jo større garanti vil det være for kunderne.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692