NEWS

Hvordan virker luftvarmepumpevandvarmere

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-08-24      Oprindelse:Websted

Luftkilde varmepumpe vandvarmer er en ny generation af varmtvandsproduktionsenhed efter kedel, gasvandvarmer, elektrisk vandvarmer og solvarmer.Dagens energiforsyning bliver stadig mere konkurrencedygtig.Luftvarmepumpe vandvarmerenheder med deres høje effektivitet, energibesparelse, miljøbeskyttelse, sikkerhed og mange andre fordele fremmes hurtigt på markedet.

Teknisk princip

Princippet for luftkildevarmepumpens (ASHP) vandvarmer er at drive kompressoren til at køre med en lille mængde elektrisk strøm, absorbere en stor mængde fri varme fra luften og derefter frigive den absorberede varmeenergi til det kolde vand at producere varmt brugsvand eller kommercielt vand.Det varme vand opbevares i den varmebevarende vandtank for at give brugerne dagligt varmt vand.

Varmepumpe vandvarmer kan opdeles i to kategorier: split type og monoblok type.En monoblok er et 'single block' system, hvor varmepumpen har alle sine komponenter (bortset fra det varme vand, som er installeret i boligen) inde i en varmepumpeenhed uden for boligen.En delt varmepumpeenhed har dog både en udendørsenhed, som består af varmeveksler og kølemiddel, og en indendørsenhed, som er placeret inde i huset.De fleste husstande er ideelle til en monoblok luft til vand varmepumpe.


hvordan virker luftvarmepumpe vandvarmere

Grundlæggende specifikationer

Varmepumpens varmekapacitet: refererer til den varme, der leveres af varmepumpen til vandtanken i tidsenhed, når luftkildevarmepumpens vandvarmer kører.Jo større varmekapacitet, jo hurtigere opvarmningshastighed på vandbeholderen, og jo kortere ventetid på varmt vand.

Vandflow (varmehastighed): enheden er L/h, hvilket angiver den vandmængde, der kan opvarmes på en time.Under standardforhold er udetemperaturen 20, og vandtemperaturen opvarmes fra 15 til 55.

Udløbsvandstemperatur: refererer til temperaturen på udløbsvandet.Jo højere udgangstemperaturen er, jo større mængder vand kan blandes.Den maksimale afgangsvandstemperatur for almindelig varmepumpe er 55.

Fordele

  • Mere energibesparelse

Under de samme betingelser, baseret på elforbruget af elektrisk vandvarmer, udgør strømforbruget af luftkildevandvarmeren kun 23,66% af det for traditionel elektrisk vandvarmer ved 20. i foråret, 21,78% om sommeren ved 32 og 46,38 % ved -7 om vinteren.Som nyt energiudstyr har luft til vand varmepumpe åbenlyse energibesparende effekter.

  • Mere sikkert

Luftkilde varmepumpe vandvarmer er drevet af en lille mængde elektricitet, uden skadelig gasforbrænding og emission.Vand og elektricitet er fuldstændig adskilt, hvilket sikrer stor sikkerhed.El-vandvarmeren har mulighed for elektrisk lækage, og gasvandvarmeren kan også producere CO-risiko på grund af ufuldstændig forbrænding af naturgas.Solar vandvarmer bør bruges væk fra tordenvejr.Derfor er ASHP vandvarmer relativt set mere sikker at bruge.

  • Mere behagelig at bruge.

Vandmængden leveret af ASHP er tilstrækkelig til at opfylde behovene hos mange mennesker, der bruger vand på samme tid, og driften af ​​badning og vask af grøntsager forstyrrer ikke hinanden.Enheden producerer vand hurtigt og har stor vandforsyningskapacitet og har en stærk evne til rettidig genopfyldning af vand.Temperaturen på gasvandvarmeren har pludselige kolde og varme forhold.Kombineret med konstant temperatur vandtank er vandtemperaturen på ASHP konstant;andre vandvarmere er generelt enkeltpunktsvandforsyning (kun til bruser), mens luft til vand varmepumpe generelt er flerpunktsvandforsyning (bruser, toilet, køkken osv.).


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692