NEWS

Hvordan vælger man en luftkilde varmepumpe vandvarmer?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-03-25      Oprindelse:Websted

Luftvarmepumpevandvarmere er en slags energibesparende og miljøvenligt varmtvandsforsyningsudstyr, som kan erstatte kedler uden ressourcebegrænsning.De anvender miljøvenligt kølemiddel for at absorbere varmen i luften.Gennem driften af ​​kompressoren kan en luftvarmepumpe producere varmt brugsvand på mere end 50 med årlig COP-værdi over 3,0.

Luftvarmepumper (ASHP) er velegnede til indendørs svømmebassiner, hoteller, villaer, frisørsaloner, fodbad, fabrikker, gårde osv. Enhederne kan bruges i varmtvandsopvarmningsprocessen, og kan også installeres på steder, hvor kølekapaciteten er nødvendig, men ikke så høj påkrævet.

Hvordan vælger man en luftvarmepumpe vandvarmer?Hvad skal man overveje, når man køber en luft til vand varmepumpe?


40kw luftkilde varmtvands varmepumpe

Service & Support

Der er ingen grund til at købe den dyreste varmepumpe.Vælg blot et produktionsmærke med superlang garanti, livslang vedligeholdelse og en række eftersalgsservices!

Konstant temperatur

Konstanttemperaturfunktionen sikrer, at vandet ikke bliver overophedet ved badning, hvilket også undgår skoldningsulykker.På nuværende tidspunkt er den sikre vandtemperatur for hotelvandvarmere omkring 55.Vandtemperaturen folk bruger til at bade er generelt mellem 30-40.

Termisk isolering

Hvis en vandvarmer ikke har en god varmebevarende funktion, er den ikke en ideel vandvarmer.Når den omgivende temperatur er 15-20 og temperaturen på vandet i vandtanken er 55-60, bør temperaturfaldet inden for 24 timer ikke overstige 4.Derfor er det meget vigtigt at vælge en højtydende vandvarmer, som vil spare en masse elomkostninger.

Vandbeholdervolumen

For at vælge den rigtige vandbeholdervolumen skal du primært overveje husstandens befolkning og varmtvandsforbruget.Generelt bruges 50-60L vand af hver person om dagen.Er der for eksempel 5 personer i familien, kan vi vælge en vandtank på 250L eller 300L.Kunder kan vælge en større vandtank i henhold til deres faktiske situation.

Bekvemmelighed ved vedligeholdelse

Ved køb af en vandvarmer bør vi overveje, om den er praktisk til vedligeholdelse i fremtiden.Generelt foretrækker folk at vælge alt-i-én varmepumper.Men fra et professionelt synspunkt, når en alt-i-en varmepumpe kræver vedligeholdelse, er det mere besværligt end monoblok varmepumper.Vedligeholdelse er noget, kunderne skal stå over for i fremtiden.

Derfor, hvis stedet, hvor vandvarmeren er installeret i dit hus, ikke er meget lille, anbefales det at vælge monoblok typen luft til vand varmepumpe.Den såkaldte monoblok-type omfatter en varmepumpeenhed og en vandtank, som er adskilt.Derimod indeholder en alt-i-en varmepumpe vandbeholderen og varmepumpeenheden i samme metalbeholder.

Ydelseskoefficient

COP for luftvandvarmepumpe repræsenterer varmeenergi genereret af udstyret divideret med forbrugt elektricitet.Værdien af ​​COP angiver direkte varmeeffektiviteten af ​​en varmepumpe, og jo mere effektiv enheden er, jo mere strøm spares der.Derfor er COP en vigtig parameter til at måle ASHP's varmeydelse.

Varmekapacitet

For almindelige familier burde 3,5KW til 7KW varmepumper kunne imødekomme efterspørgslen.Er det en stor familie eller til erhvervsbrug, kan du overveje at vælge en enhed med højere varmekapacitet.

Forudsat at 1000L af 20 koldt vand skal opvarmes til 55 hver dag, så er varmebelastningen = 1*1000*(55-20) = 35000Kcal;1 kW.H = 860Kcal, så varmebelastningen = 35000/860 = 41KW.H. Hvis opvarmningstiden er 5,5 timer pr. dag, kan varmekapaciteten for den ønskede varmepumpemodel beregnes: 41/5,5 = 7KW.

Yderligere købstip

  1. Udseendeinspektion: malingen på den ydre overflade skal være ensartet, lys i farven, og den skal være fri for at falde af, buler, alvorlige ridser, ekstruderingsmærke osv.;skallen er bedre at være lavet af rustfrit stål.

  2. Forebyg strengt falske og sjuskede produkter.Generelt er det bedst at gå til en førende producent eller en distributør/forhandler autoriseret af producenten til at købe en varmepumpe.

  3. Sørg for, at der er en komplet liste over tilbehør.

  4. Kontroller strømstikket: ledningerne skal være faste, og ledningen skal være tyk og hård.Hvis den er for lille, vil den opvarmes kort efter at have været elektrificeret i et stykke tid, eller endda forårsage brand på grund af overophedning efter langvarig drift.

  5. Test og inspektion: Kontroller først, om indikatorlyset er tændt, og om maskinen er menneskeliggjort uden behov for, at folk ofte skal tænde/slukke den.Tjek, om der er overophedningsbeskyttelsesfunktion, og om afrimningen går godt.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692