NEWS

Hvad er en god COP for en luft til vand varmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-09-18      Oprindelse:Websted

Ydelseskoefficienten, COP, er forholdet mellem varme eller kulde produceret af en varmepumpe og den specifikke energitilførsel.Den ideelle politimand til varmepumpesystemer starter fra 2.0.Det er for luftvarmepumperne, mens geotermisk starter ved 3.1.Alligevel kan betjenten for en varmepumpe være over 4,0.I vejledningen nedenfor vil vi diskutere den ideelle COP for forskellige varmepumpeenheder og den praktiske betydning af COP.

Hvad er den ideelle COP for luft til en vand varmepumpe?

Hvis du bruger en lukket varmepumpe, vil god COP falde mellem 3,5 og 4,2.Den maksimale COP skal derimod være 4,7+.

Med en åben løkke ligger ideen COP mellem 4,0-4,5, mens den maksimale værdi er 5,0+.endelig har den direkte udvekslingsvarmepumpe en god COP på 4,1 og en maksimal 0f 5,0+

COP bør ikke forveksles med en effektivitetsvurdering af luft til vandvarmerpumper.Luft til vand varmepumper har en SEER/kølerating på 13 i det nordlige USA og 14 i det sydlige.De har en minimum HSPF/varmerating på 8,5.

Yderligere er geotermiske varmepumper klassificeret i forhold til sløjfer og vand-til-luft vs. vand-til-vand.Du kan også se deres effektivitet her på Energy.gov-siden.De mest effektive tal tager også altid et +tegn, da effektiviteten forbedres årligt.


God-COP-for-en-luft-til-vand-varmepumpe

Forståelseskoefficient for ydeevne

Som tidligere nævnt er ydeevnekoefficienten en præstationsvurdering.Den viser, hvordan luft-til-vandvarmepumpen overfører varme eller kulde i forhold til den faktiske anvendte elektriske energi.Husk, luft til vand varmepumper overfører varme fra lav temperatur zoner til højtemperaturområder.

Det er imod termodynamiske love.Varme skal strømme fra varme områder til kolde områder.I denne henseende kræver den 'op ad bakke' varmeoverførsel mod varmelovgivningen arbejde.COP viser derfor, hvor effektivt en luft til vand varmepumpe gør dette.Den angiver den strømmængde, enheden skal bruge for at flytte et fast mål for varme ved en fast temperatur.

Hvis du leder efter, hvor meget varme HP'en overfører, når den drives med en bestemt energimængde, er COP'en, hvad du leder efter.For eksempel vil luft til vandvarmepumpen med en COP på 2,5 flytte 2,5 gange mere varmeenergi end den energi, den bruger.

Så hvordan bestemmer du COP for din luft til en vandvarmepumpe?

Kort sagt kan du fortælle dine enheders COP ved at bruge ligningen COP er lig med kvotienten af ​​energioutput og energiinput.Måleenheden for mængden af ​​flyttet varme er BTU, British Thermal Units per time.Energien er derimod målt i watt.Og 1BTU svarende til 0,293 watt.

For eksempel er en luft-til-vand varmepumpes energiydelse omkring 60.000 BTU.Den kører også på 42000 watt.For at få enhederne COP skal du gange BTU med watt (60.000 X 0,293. Hvilket burde give dig 17.580.).Så den producerede energi er 17.580 watt, når luft flyttes fra indendørs til udendørs eller omvendt.Derefter divideres output-watt med input-watt 17.580/4.200.Det giver dig 4,18 COP.

Måder, hvorpå du kan forbedre din HP's COP

Luft til vand varmepumper COP kan forbedres ved at mindske det varme og kolde temperaturgab, som enheden kører med.Da luft-til-vandvarmerpumper er to-vejs rundopvarmning eller køling, skal du reducere udgangstemperaturen.Den nye aflæsning skal være 30 °C.Du skal bruge overdimensionerede kanaler, gulve, vægge eller lofter for at reducere støjen.På den anden side bør indgangstemperaturerne øges.Du bør bruge grundvand i stedet for luft i denne front.

Varmepumpen kan forbedres, hvis de interne varmevekslerstørrelser øges.Dette øger derfor effektiviteten i takt med den energi, der bruges af kompressoren, da det reducerer enhedens interne temperaturforskel over kompressoren.

COP for absorptionskølere kan øges ved at bruge et andet trin eller et tredje trin.dobbelt- og tredobbelt effektkølere er supereffektive sammenlignet med enkelteffektkølere, med COP'er på over 1. De kræver høje tryk, overopvarmet damp, men det er stadig en lille ti pund damp pr. 60 minutter pr. ton afkøling.

Faktorer, der påvirker koefficientydelsen

Luft til vand varmepumper optager varme og udleder den til jorden eller vandet om somrene.I den ydre luft udfører en luftkilde det samme.En luft til vand varmepumpe trækker og udleder let varme.Dette skyldes de varmere jordtemperaturer om vinteren og køligere i sommersæsonerne.

På trods af dette kan nogle faktorer hindre dens ydeevne, såsom:

Type af luft til vand-sløjfe

Den største COP er normalt forbundet med open-loop varmepumper.På den anden side vil det lukkede kredsløb have relativt rimelige COP'er, men ikke så meget som det åbne.

Formål

Som med mange jordvarmepumper fungerer de bedst i køletilstand og ikke i opvarmning.

Kører den på høj scene eller lav scene?

Jordvarmepumperhar en to-kompressor funktion.Der forbruges mindre energi, når det kun bruges i det nederste trin.Så varmepumpens COP bliver høj, mens den er på den lave scene.

De udvendige temperaturer

Temperaturen udenfor har stor indflydelse.For eksempel, hvis varmepumpen konditionerer dit hjems luft, og temperaturen udenfor er 80 F og 70 F, er afstanden ti grader indeni.Det er ret nemt at sprede varmen ved 80F.Men hvis de udvendige temperaturer når 110 F, er varmepumpen nødt til at belaste yderligere og bruge mere energi, hvilket reducerer COP.

Afslutter

Set i bakspejlet burde en god COP for en luft til vand varmepumpe være over 4,0.ikke desto mindre er der stadig andre faktorer i spil.Hvad er den type lop på din luft-til-vand-spisepumpe?Kører du den i køletilstand eller varmetilstand?Bruger du det høje eller lavere trin?Generelt kan en varmepumpe køre på en COP på 4,7+, forudsat at den fungerer optimalt.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692