NEWS

Salget af kinesiske varmepumper stiger i Europa

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-10-21      Oprindelse:Websted

Samtidig med at europæerne kæmper for at oplagre nok naturgas til at holde til næste vinter, lægger stigende temperaturer om sommeren en belastning på kontinentets elektriske infrastruktur, hvor folk tænder for klimaanlæg, og floder, der køler atomkraftværker, tørrer ud.Sektoren har problemer med at følge med den stigende efterspørgsel.

De fleste af verdens varmepumper er fremstillet i Kina, hvilket gør den til verdens førende inden for varmepumpeproduktion.Eksporten af ​​varmepumper fra Kina til Europa stiger årligt på grund af den hurtige stigning på varmepumpemarkedet.


Hvad er varmepumper?


En varmepumpe bruges til at cirkulere termisk energi fra udeluften til det indre af en bygning til opvarmning og afkøling.Det har evnen til både at opvarme og afkøle dit hjem, ligesom et centralt klimaanlæg.En varmepumpe bruger varme udefra og overfører den indenfor om vinteren og omvendt om sommeren for at give køling.


SPRSUNs varmepumper


Varmepumper er et glimrende valg til opvarmning og køling på grund af deres effektivitet.Hvis du værdsætter kvalitetsluft i dit hjem, er varmepumper tiltag til at reducere varmetabet gennem faktorer som luftlækage, utilstrækkelig isolering og trækfulde vinduer og døre.


Grundlæggende om varmepumpe


Tænk på, hvordan varmen som standard flytter fra varmere til køligere områder.Så for at vende dette varmetab om vinteren, vil en varmepumpe bruge supplerende elektrisk energi til at flytte opvarmet luft fra et køligere område til et varmt, hvilket er sådan et varmesystem fungerer for at opvarme eller afkøle dit hjem.En kildes temperatur falder, når energi trækkes ud af den.Hvis huset er varmekilden, afkøler varmepumpen luften i takt med at varmen trækkes ud.

I sin kølefunktion følger en varmepumpe den samme grundlæggende mekanisme som konventionelle klimaanlæg og frysere.Ligesom en kildes temperatur stiger, når der tilføres energi, stiger varmetemperaturen, når energien fjernes – at bruge huset som køleplade tilfører termisk energi, og opvarmer huset.Et varmepumpesystem kan bruges til både at varme og køle en bygning, hvilket gør det ideelt om vinteren og sommeren.


Varmebehov i Europa


Flere og flere mennesker i Europa er interesserede i at købe pålidelige kinesiske varmepumper;Derfor er antallet af nye installationer vokset gennem årene og forventes at fortsætte.En række faktorer driver stigningen i efterspørgslen.

For det første begynder folk at indse, hvor vigtige varmepumper er, når de skal finde miljøvenlige energialternativer.For det andet overvejer flere og flere boligejere varmepumper som et grønt alternativ til konventionelle varmeovne.

Da prisen på gas stiger på grund af globale problemer og stigende efterspørgsel efter opvarmning, har kinesiske leverandører af luftvarmepumper oplevet en spektakulær udvikling i Europa.Varmepumper tilbyder bæredygtige varmeløsninger og gør det muligt for systemer at kompensere for varmebehov hele året.Energiforsyninger forbinder energiefterspørgsel med udbud, mens termisk lagring udligner temperaturudsving.


Faktorer, der påvirker kinesiske varmepumpestigninger i Europa


Teknologiske fremskridt


Varmepumper kan fungere i et bredt temperaturområde på grund af teknologiske fremskridt.I den nærmeste fremtid kan du forvente, at de er den mest populære og udbredte metode til at reducere CO2 emissioner fra private boliger på grund af deres mange fordele.

De fungerer effektivt, selv når udetemperaturen er ekstremt lav og bruges i vid udstrækning til at opvarme vand.Som følge heraf er antallet af installationer væsentligt større i bygninger, end det var muligt for år tilbage.

Derudover udvides brugen af ​​varmepumper til ældre bygninger takket være hybridsystemer;dog er den industrielle og store termiske sektors anvendelse af varmepumper begrænset.Elektriske varmepumper er stadig genstand for teknologiske forbedringer.På trods af fremskridtene med at udvikle alternative teknologier, såsom biomasse- og brintkedler, vil deres indvirkning i hele Europa sandsynligvis i bedste fald være minimal.


Regeringens incitamenter


Flere europæiske nationer giver incitamenter til deres borgere, der ønsker at installere varmepumper, hvilket gør disse miljøvenlige og omkostningseffektive varmesystemer mere tilgængelige for offentligheden.

Varmepumper er også forrest i politikernes sind på grund af det presserende behov for at fremskynde energiomstillingen på tværs af alle sektorer, herunder varme- og køleindustrien.

Virkningerne af tidligere vedtaget lovgivning begynder nu at blive anerkendt, da den er blevet overført i de fleste lande.Bygningsreglementer begrænser varmebehovet kvadrat;moderne boliger gavner derfor mest og understøttes af institutionelle og monetære tilskud, der letter markedsvæksten.


Lavpris


Jo flere salg der er, jo mindre koster hvert salg.Varmepumper, der kører på elektricitet genereret af solpaneler, bliver stadig mere konkurrencedygtige i varmesektoren, da deres produktionsomkostninger fortsætter med at falde.I fremtiden kan der være yderligere fordele, såsom levering af strømlagring, og markeder for varmepumper i Europa vil fortsat nyde godt af disse ændringer.


Kompatibel med Renewable Heat Incentive (RHI) Scheme


To slags statsstøtteprogrammer kan lette installationen af ​​bæredygtige varmekilder.Incitamenter er tilgængelige gennem Domestic RHI-programmet, som yder økonomisk støtte til private og sociale boligejere.Offentlige enheder, herunder virksomheder, institutioner og industrier, kan deltage i Non-Domestic RHI.


Klimafaktorer


En vigtig faktor i udvidelsen af ​​vedvarende varmeløsninger som varmepumper er den voksende bevidsthed blandt europæiske borgere om deres bidrag til at reducere virkningerne af global opvarmning.

Hurtigere udskiftning af gamle, ineffektive kedler, der bruger brændstof, er afgørende for at lette afkarboniseringen af ​​varme.Det er nødvendigt at øge denne udskiftningsrate med en faktor to for at forblive på sporet med målene for miljømæssig bæredygtighed.


Fordele ved at bruge kinesiske varmepumper


Effektivitet


Når det kommer til effektivitet, er varmepumper bedre end andre opvarmnings- og kølemetoder som kedler.Kinesiske varmepumper har høj effektivitet, hvilket reducerer energi- og brændstofforbruget til opvarmning og afkøling af dit hjem.De kan tjene dine varmebehov effektivt i årtier.


Reducerede driftsudgifter


Driftsomkostningerne for varmepumper er lavere end for forbrændingsbaserede varme- og kølesystemer.Jo længere tid man kan forvente at spare penge på sin elregning, jo højere skal systemets effektivitet være.Selvom jordvarmepumper kan koste dig mere, opvejer de penge, du sparer hvert år, for de høje omkostninger.


Giver kvalitetsluft


En varmepumpe kan hjælpe dig med cirkulationen af ​​både varm og kold luft i hele dit hjem.Omkostningerne forbundet med at oprette to separate systemer reduceres med denne løsning, som kan hjælpe dig med at spare penge.Da det er et enkelt system, der tjener to formål, kræver det mindre installation.


SPRSUNs varmepumper


Mindre vedligeholdelse


Generelt behøver varmepumper ikke hyppig vedligeholdelse.Mens systeminspektioner lejlighedsvis er påkrævet, kan husejere spare penge ved at udføre dem selv.En varmepumpes lave vedligeholdelsesbehov er et stort plus for boligejere, når det kommer til at undgå dyre boligreparationer.I det lange løb er dette med til at spare penge.Professionelle installatører skal dog foretage kontrol hvert tredje til femte år.


Reducerede kulstofemissioner


Varmepumpernes miljøvenlighed er et af deres primære salgsargumenter.Da varmepumpen ikke kræver brug af kulstofbrændstoffer for at fungere, bidrager den ikke til luftforurening.At mindske vores CO2-fodaftryk er godt for Moder Natur, og et varmepumpesystem har høj effektivitet til at omdanne energi til varme, da det reducerer dit CO2-fodaftryk.Det er vigtigt at bemærke, at pumper, der bruger vand som deres varmekilde, har højere effektivitet.


Garanteret sikkerhed


Sammenlignet med konventionelle opvarmningsmetoder, der er afhængige af forbrænding, udgør varmepumper en langt lavere risiko for brugerne.Sammenlignet med deres fætre, der brænder fossilt brændstof, udgør de færre sikkerhedsrisici under drift og kan drives af elektricitet alene.


Hvad er kravene til import af varmepumper fra Kina?

Gasbestemmelser


EU's F-gas forordning kræver, at importerede varmepumper opfylder visse kriterier.Mængdegrænser, referenceværdier og tildelte regler for frigivelse af hydrofluorcarboner på markedet er alle beregnet i henhold til retningslinjerne i loven.Varmepumpen skal være registreret af importøren eller producenten og være korrekt identificeret.


Skal være elektromagnetisk kompatibel


I henhold til regler vedrørende elektromagnetisk kompatibilitet skal varmepumper, der kan generere eller bidrage til elektromagnetiske emissioner, der overstiger et bestemt niveau, være kompatible med statens retningslinjer.


Godt mærket


Varmepumpefremstillingsvirksomheder er forpligtet til at sikre, at alle typer varmepumper indeholder kvalitetsmærker (over A+), og i fremtiden vil der muligvis blive introduceret nye energiretningslinjer.


Designet skal være sikkert for brugeren.


Vedrørende nye varmepumper på det europæiske marked skal varmepumperne designes, fremstilles, efterses og om nødvendigt håndteres og installeres for at sikre brugersikkerheden gennem producentens forholdsregler vedrørende eventuelle problemer, der måtte opstå.


Tag væk


Det rejser naturligvis spørgsmålet om, hvorvidt den europæiske industri er forberedt i forhold til fremstilling, levering og installation af varmepumper.Der findes en bred vifte af lokalt baserede markeder i den europæiske varmepumpeindustri.

Primære motivationsfaktorer som krav til energieffektivitet og miljøbevarelse kan være drivkræfter til at øge installationen af ​​europæiske varmepumper i fremtiden.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692