NEWS

Accelerationen af ​​varmepumpe er foreslået af en global NGO

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-10-28      Oprindelse:Websted

En global NGO - The Regulatory Assistance Project - med kontorer i USA, Kina og Europa har anbefalet flere politikker i varmepumpeindustrien.Disse politiske anbefalinger retter sig mod accelerationen af ​​varmepumpeteknologien på det globale marked.Derudover fremsatte NGO'en forslag, der involverede nye regler, salgsfremmende opfindsomhed, økonomiske incitamenter, F&U-støtte og uddannelse.

I forskning for nylig offentliggjort i Naturenergi, Regulatory Assistance Project fremsatte forslag til at opfylde klimamålene og forbedre varmepumpeteknologien.Så hvad er disse anbefalinger, og i hvilke lande er de blevet implementeret?


Økonomiske incitamenter til bygningsejere


Til at begynde med foreslog ngo'en, at politiske beslutningstagere konstaterer standard økonomiske incitamenter for bygningsejere investere i varmepumper, hvilket minimerer anlægsudgifterne ved varmepumper.Disse økonomiske incitamenter bør være i form af lavforrentede lån, tilskud, subsidier og skatterabatter.

Denne politik er allerede blevet implementeret i mange lande.For eksempel er afgifter på fossile brændstoffer blevet hævet i Norge, Finland og Sverige for at sænke varmepumpens driftsomkostninger.


varmepumper installeret udendørs


Regulatoriske foranstaltninger til opskalering af varmepumpedistribution


Dernæst anbefalede forskere fra Regulatory Assistance Project, at landene fastsætter reguleringsforanstaltninger for at opskalere placeringen af ​​varmepumper.Disse foranstaltninger omfatter standarder for renovering, ydeevne, bygning og apparater.Derudover foreslog NGO'en forbud mod anvendelse af fossile brændstoffer og apparater.

Forskellige lande verden over har allerede fastsat en variation af de nævnte foranstaltninger.USA, Storbritannien, Danmark, Norge, Finland, Sverige, Holland og Belgien er nogle lande, der allerede følger politikkerne.


Opbygning af forbrugertillid og -tillid


Opbygning af forbrugertillid og tillid til små markeder hjælper med at udvikle mindre modne markeder.I Sverige har politikere for eksempel implementeret uddannelsesforanstaltninger, informationskampagner, teknisk installation og udstyrsstandarder, blandt andre politikker.

Desuden har Sverige placeret kundeklagetjenester, der er gået langt med at udvikle landets varmepumpemarked.Forbrugerengagement har gjort varmepumpeteknologi til mainstream i landet.


Hvordan har de seneste politiske anbefalinger fremskyndet varmepumpeinstallationen?


Alle anbefalede politikker har markant påvirket det globale varmepumpemarked.Derudover har politikker som forbud mod fossile brændstoffer og prisreformer for varmepumpeinstallation bevist, at politikere er mere end klar til at implementere disse anbefalinger.

Tilvejebringelsen af ​​teknologi og finansiel klarhed vil derfor sikre, at hastigheden for varmepumpebrug vil forbedres væsentligt i fremtiden.Den nuværende markedsudvidelse viser, at med ideelle vækststrategier er den hurtige udvikling af varmepumpeindustrien praktisk mulig.


Markedstendenser for 2021


Før 2020 oplevede markedet en vækst på 10 % fra år til år.Men da pandemien ramte i 2020, voksede markedet kun med 3 %, hvilket satte varmepumpeinstallationen mange skridt bagud.Ikke desto mindre, efter det uventede fald i 2020, rapporterer IEA-data, at der var et stærkt comeback i 2021.

For det første registrerede EHPA en markedsvækstrate på over 25 % i Europa.Disse data viste også, at der blev solgt 2 mio. varmepumpeenheder.

Tyskland oplevede en vækst i varmepumpemarkedet på 28 % i år.Et hundrede og fireoghalvtreds tusinde varmepumper blev solgt i landet.Den positive ændring kan tilskrives to reguleringer – kulstofafgift på varmebrændsler og luft kilde varmepumpe udvidelse af implementeringen.

Finland har en relativt lignende vækst som Tyskland.Finish Heat Pump Association rapporterede en stigning på 25 % med 130.00 enheder installeret.Finland er et lille land, så denne vækst er enestående.Anslået 5 % af alle boliger har installeret varmepumper.Finland begyndte først at udvide i midten af ​​2000'erne, og nu er der solgt mere end 1 mio. enheder.

I Polen var der en vækst på 60 % i 2021, ifølge PHPA (Port PC).Denne stigning var primært drevet af politikker, der nedskalerer kulopvarmning i små husholdninger.

I Kina, verdens førende markedsplads for varmepumpeenheder, voksede salget med næsten 10 %, og der blev solgt 12,5 mio. enheder i 2021. Markedet voksede med 15 % i USA, en markant forbedring sammenlignet med 5 % år-til-år vækst siden 2015.

I Frankrig voksede markedet med 3 % i 2021. Det er det største marked i Europa, og de fleste installerede enheder er luft-til-luft varmepumper.Som resultat, luft-til-vand enhed udbredelsen steg med 53 % i 2021. Polen rapporterede også om en høj vækstrate på 36 % - 125.000 enheder.

Endelig var der en bemærkelsesværdig markedsvækst på 20 % i Schweiz.Da landet har et modent varmepumpemarked, var denne vækst stabil.I 2021 var de fleste varmesystemer installeret i Finland varmepumper (54 %).


Udsigten til varmepumpemarkedet


Kina er det vigtigste varmepumpemarked (33 % i 2020), efterfulgt af Nordamerika (23 %) og Europa (12 %).Efterfølgende er hurtig installation af varmepumper blevet bemærket i områder med koldere klimaer som de nordeuropæiske lande.

For eksempel bruger 60 % af norske husstande varmepumpeenheder.Sverige følger efter med 47 %, Finland med 41 %, Estland med 34 % og Finland med 15 %.

I tidligere år havde varmepumpeindustrien en foruroligende lav ydeevne.Tingene har dog ændret sig siden 2020. Ifølge en artikel indsendt af Carbon Brief, salget i 2021 voksede tocifret, især i Kina og Østrig.

Uden den rigtige handling har det globale marked dog muligvis ikke nået de standarder, der kræves for en verdensomspændende vej til netto nul i 2025.

Det Internationale Energiagenturs (IEA) vej til net-nul har til formål at installere 1,8b varmepumper globalt.Derfor skal varmepumper i 2025 dække mindst 55 % af verdens energi- og varmebehov.I øjeblikket er der kun installeret 180m varmepumpeenheder, hvilket kun tegner sig for 7% af den globale efterspørgsel.

Varmepumper fra SPRSUN

I Storbritannien forudser Climate Change Committee (CCC) også, at de fleste husstande bruger varmepumpeenheder for at nå markedets vej til netto nul i 2025.

Indtil de seneste år har dette marked ikke fungeret som spekuleret i CCC og IEA scenarierne.For eksempel, ifølge IEA's varmepumpelagertal, forventer forskere, at kun 153 varmepumpeenheder vil være installeret i 2030. Dette er et kritisk lavt tal (en 58 % forskel) sammenlignet med det forventede scenarie – 600 mio. installerede enheder.

Den globale markedsvækst skal overstige 13% årligt for at opfylde netto-nul-scenariet.Forhåbentlig vil målet blive nået, hvis politikerne anvender de politikker, der foreslås af Regulatory Assistance Project.


Detaljeret udsigt over det globale varmepumpemarked


Acceleration af varmepumpeinstallation synes praktisk.Så hvordan har landene garanteret, at adoptionshastigheden også er høj?

Europæiske og asiatiske gaspriser har været stigende på det seneste.Denne ændring har gjort varmepumper til et omkostningseffektivt alternativ til gasfyr.Ikke desto mindre kan gaspriserne ændre sig når som helst, så politikere skal holde sig til standarder og regler.

Green Deal i Europa presser på for dekarbonisering af opvarmning og forbedrer dermed salget af varmepumper.Hvis EU følger disse direktiver, kan markedet potentielt fordoble salget om året til 4 mio.Derudover er et forslag fra Europa-Kommissionen et forsøg på at sikre, at EU ETS (Trading System) udvides til brændstofopvarmning.

Derudover har flere europæiske lande implementeret et forbud eller begrænsning af brugen af ​​fossile brændstoffer.Denne politik gælder også for nye og gamle bygninger.

For eksempel offentliggjorde den tyske regering for nylig, at den fra 2026 sigter mod at have varmesystemer, der bruger vedvarende energi (mindst 65%).Men i lande som Finland, Norge, Danmark og Sverige har regeringen implementeret implicitte eller eksplicitte forbud mod nye oliebaserede varmesystemer.

I Holland kan nye hjem ikke bruge gasnetteknologi.I Østrig, Finland og Belgien er brugen af ​​oliekedler i nye bygninger blevet forbudt.På den anden side satte Irlands regering en ordning på 8 mia. euro til at implementere 400.000 enheder varmepumper inden 2030. Dette økonomiske incitament er næsten det dobbelte af værdien af ​​tilskuddet til varmepumper.

Den britiske regering arbejder i øjeblikket på nedskalering af gaskedler i 2035. Det forventes også at frigive et nyt tilskudsbudget til varmepumpeinstallation.Regeringen rådfører sig også med varmepumpeproducenter i strategier for at sælge flere varmepumpeenheder.

Når det kommer til Kina, har det sydlige marked allerede anvendt rene varmeopløsninger og incitamenter for et højt potentiale på markedet.Ikke desto mindre får varmepumper på trods af alle de nye politikker ikke den anerkendelse, de fortjener fra den nationale regering.De er ikke identificeret som vedvarende energi, hvilket betyder, at de går glip af den føderale regerings tilskud til ren energi.

I USA tildelte et rabatprogram $3,5 mia. til op til $4000 varmepumper og andre incitamenter.

Biden-regeringen har også bestræbt sig på at øge prognoserne for varmepumper.Administrationen kompilerede en National Building Performance Standards Coalition omfattende 33 føderale og statslige regeringer for at elektrificere hjem og løse energieffektivitet.


Takeaways


Varmepumpemarkedet får endelig den anerkendelse, som det fortjener.

Direktøren for europæiske programmer ved Regulatory Assistance Project, Jan Rosenow insisterede på, at selvom varmepumper er et par år bagefter elektriske køretøjer, fortjener de lignende opmærksomhed.Han sagde også, at varmepumper har potentialet til at levere betydelige reduktioner i emissioner.

Det langsigtede mål med alle de anbefalede politikker er at have varmepumper, der kører på vedvarende energi.Og dette mål kan ikke nås, medmindre regeringer verden over presser på for en ren energipolitik.


Related Products

indholdet er tomt!

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692