NEWS

SPRSUN R32 EVI DC Inverter varmepumpe officielt annonceret!

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-07-07      Oprindelse:Websted

SPRSUN R32 EVI DC Inverter varmepumpe kommer endelig på markedet!Det er ikke bare et varmesystem, men også en smart varmtvandsbeholder og klimaanlæg.Varmepumpen overfører varme fra udendørs til inde under opvarmning og indendørs til udendørs under kølecyklusser.ERP A+++, R32 kølemiddel, støjreduktion, smart kontrolteknologi og garanteret sikkerhed gør dette til en af ​​de få progressive modeller på markedet.


Tjek den nye serie af SPRSUN R32 EVI DC inverter varmepumper >>

fotobank


Lavere GWP

Disse DC inverter varmepumper bruger R32, et kølemiddel med mindre skadelige virkninger på miljøet.R32 har lavt ozonnedbrydende potentiale, hvilket betyder, at varmepumpen vil fungere mere rent og effektivt.R32 har usædvanlige egenskaber såsom lav toksicitet, brandbarhed og træghed, fordele, der løber ned til forbrugeren som sikkerhed og omkostningsreduktioner.

Øget effektivitet

ERP A+++ R32 EVI DC inverter varmepumper, som SPRSUN tilbyder, har en ydeevnekoefficient (COP) så høj som 5,95, hvilket gør dem mere effektive end DC inverter varmepumper, der bruger andre kølemidler.

Varmepumpen returnerer 3-5 kW varme pr. 1kW elektrisk energi, der bruges til drift.En gennemsnitlig naturgasfyr tilbyder omkring 98 % effektivitet.Med disse varmepumper kan boligejere spare op til 500 % mere over forbrænding af fossile brændstoffer for at opvarme deres hjem.

Brugere kan forvente mere effektivitet, når de lader den køre kontinuerligt i baggrunden.Varmepumpen forbliver i gang konstant, hvilket reducerer varmebehovet i spidsbelastningsperioder.SPRSUN R32 EVI DC inverter-varmepumpen ændrer output kontinuerligt, mens den kører i baggrunden for at opretholde ensartede temperaturer.Temperaturudsving holdes på et minimum ved at reagere på ændringer i varmebehovet.


6p-r32

I modsætning hertil vil en varmepumpe med fast ydelse cykle kontinuerligt fra maksimal ydelse til nul og finde en balance, der vil levere den ønskede temperatur oftere end en varmepumpe med variabel ydelse.SPRSUN bruger invertere, der reducerer cykling, hvilket fører til mere ensartede, behagelige temperaturer.

Ud over at forbedre energieffektiviteten i hjemmet reducerer varmepumpen forbruget (og relaterede omkostninger) af energi gennem cykling.Ved at reducere udledningen af ​​drivhusgasser og forurenende stoffer er denne proces gavnlig for miljøet og en måde at kontrollere omkostningerne til opvarmning og afkøling.

Smartere teknologi

SPRSUN R32 EVI DC Inverter varmepumpe leveres med en CAREL controller og smarte sensorer.De kan registrere og kontrollere temperaturer helt uden hjælp.Teknologien kan hjælpe kunderne med at holde temperaturen ensartet i hele deres hus.I koldt vejr vil denne enhed sørge for, at deres hjem forbliver varmt.

I mange tilfælde kører folk deres opvarmning og køling i lange perioder, selv når de ikke er hjemme og natten over, når de ikke har brug for det.Som et resultat kan energiregningen stige, og de vil blive opkrævet mere, end de behøver.Den smarte teknologi på SPRSUN R32 EVI DC Inverter varmepumpen kan dog hjælpe kunderne med at reducere deres månedlige omkostninger ved at reducere deres varme- og airconditionforbrug om dagen og om natten.


3P全直流变频新款02

Med muligheden for at indstille deres hjem korrekt i enhver situation, vil boligejere være i stand til at læne sig tilbage, slappe af og drage fordel af deres varmepumpes omkostningsbesparende potentiale.

De kan også få adgang til online overvågning med SPRSUN R32 EVI DC Inverter varmepumpe takket være dens WIFI-kompatibilitet.Kunder kan få adgang til kontaktløse tjenester direkte fra servicecenteret.SPRSUN tilbyder også mere intelligent beskyttelse med sine R32 EVI DC inverter varmepumper.

Den overvågede enhed bør fungere mere effektivt og i længere tid, fordi evnen til at udføre forebyggende vedligeholdelse er lettere tilgængelig.At levere en mere effektiv, smartere, grønnere og mere energieffektiv opvarmningsmetode end kedler baseret på fossilt brændsel er et afgørende fremskridt, da verden går over til en mere effektiv og miljøvenlig opvarmningsmetode.

Reduceret støj

Komponenterne i traditionelle varmepumper genererer støj, når de er i drift.Derfor kan det ofte være problematisk at købe en sådan enhed på grund af det høje støjniveau.

R32 varmepumpen bruger børsteløse DC inverter ventilatorer til støjdæmpning.I modsætning til traditionelle varmepumper bruger SPRSUN DC inverter varmepumper en konstant, støjsvag kompressormotor, der kører i baggrunden og afgiver minimal effekt.

Som følge heraf fungerer en maskine af denne type mere støjsvagt.Derudover svinger deres temperatur ikke, når de når en bestemt temperatur, men er fast på et bestemt niveau.

Derudover anvender enhederne Panasonic Compressor dobbelt stødabsorberingsteknologi for forbedret lydreduktion.Blandt panelet af invertere er dette det mest støjsvage system af SPRSUN, startende ved 42dBA.

Garanteret sikkerhed

R32 er et relativt sikkert kølemiddel, men det kan være farligt, hvis det håndteres og opbevares forkert.SPRSUN R32 DC inverter varmepumper har sikkerhedsfunktioner, der forhindrer eksplosioner i at opstå på grund af deres design.

R&D-teamet har implementeret flere foranstaltninger, der sikrer eksplosionsbeskyttelse for SPRSUN R32 DC i dets driftsområder.Deres filosofi er at give fremragende eksplosionsbeskyttelse, mens de ikke ofrer noget af ydeevnen og pålideligheden af ​​alle de originale produktfunktioner.

Om SPRSUN

SPRSUN er en velrenommeret producent af varmepumper.Producenten producerer forskellige varmepumper, såsom DC inverter varmepumper, luftkilde varmepumpe vandvarmere og swimming pool varmepumper.Deres produkter er i overensstemmelse med EN14511 og har CE-, CCC-, CB-, RoHS-, SAA-, TUV- og ERP-certificeringer.

Varmepumpefabrikken samarbejder med flere virksomheder om kvalitetsresultater, herunder CAREL, MITSUBISH, Panasonic og SANYO.Med mange års levering af innovative varmepumper baseret på banebrydende teknologi, stræber SPRSUN efter at blive en førende leverandør af varmepumper globalt.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692