NEWS

Er en luftkildevarmepumpe billigere end gas?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-07-14      Oprindelse:Websted

Opfindere og videnskabsmænd er på forkant med at forsøge at skifte til grønnere metoder til opvarmning af dit hjem, såsom en luftvarmepumpe.Så som en nation er der behov for at bruge måder at sænke de kulstofemissioner, der er en sundhedsfare.

Den vigtigste del af ændringen er at få sikrere og mere effektive måder at opvarme boliger på.Med den øgede bevidsthed om og haster omkring klimaændringer er der flere bekymringer end nogensinde før om, hvordan folk bruger energi.

I øjeblikket flytter luftvarmepumper målstængerne.De kan varmt anbefales som miljøvenlige sammenlignet med gasfyret.Varmepumperne er kendt for at have lav vedligeholdelse og udsende superlave gasser.Der er dog fordele og ulemper, man skal tage højde for, før man foretager ændringer.

Hvad er en luftvarmepumpe?

Disse boligvarmekilder er længe blevet overset i deres branche.Men efterhånden som tiderne ændrer sig, tiltrækker disse nye enheder i blokken forbrugernes og virksomhedernes interesse, da de opbygger momentum til at skære ned på fossile brændstoffer.

Hovedsageligt vil varmesystemerne enten omdanne strøm til varme eller forbrænde brændsel.Men varmepumperne er exceptionelle og tilbyder et grønnere alternativ til gasfyr;luftkildevarmepumpen genererer ikke varme;den bruger luft som sin primære energikilde.

Luftvarmepumper arbejde ved at flytte den eksisterende udvendige varmeenergi ind i huset og omvendt.


SPRSUN R32 luftkildevarmepumpe

Hvad er et gasfyr?

Den traditionelle gaskedel er det centralvarmesystem, som de fleste mennesker har stolet på i over årtier nu.Det bruger olie, elektricitet, naturgas eller biomasse som træpiller, der brænder for forbrænding;den opvarmer vandet til gulvvarme, radiatorer og husholdningsbrug.

Tilbage til spørgsmålet: Er en luftvarmepumpe billigere end gas?

For at opretholde denne store rivalisering om, hvilken varmeenhed der er bedre end den anden, indsnævrede vi egenskaberne for begge systemer for at finde ud af den enhed, der skiller sig ud i slutningen af ​​sammenligningen.Vil vinderen være den bæredygtige opvarmning og nye stjerne - varmepumpen eller den længe regerende stjerne, kedlen?

Effektivitet

Et varmesystems effektivitet vises ved den betydelige mængde energiforsyning, der omdannes til essentiel varmeenergi.Historisk set er de traditionelle kedler 50 - 75 % effektive, hvilket betyder, at halvdelen til en fjerdedel af den leverede energi går til spilde, hvilket gør den mindre effektiv.

På bagsiden når en effektiv varmepumpe effektivt op på 350 %, også kendt i tekniske termer som ydeevnekoefficienten på 3,5.Varmepumperne absorberer den naturlige varme udenfor dit hjem og flytter den indendørs.Det er det salgsargument, der tiltrækker folk til at investere i det, da det bruger naturgas og mindre elektricitet i modsætning til kedlen.

Støj

I modsætning til kedelgassen er fordelen ved at købe en elektrisk pumpe, at den er designet til at producere en ringe mængde støj, når den er tændt.De energieffektive varmepumper kører med 40 decibel.Antag, at du søger at udskifte dit gamle gasfyr;Du skal måske overveje at købe en luftpumpekilde.

Gasemissioner

Selvom gaskedlen genererer varme hurtigere end de elektriske apparater, er den sårbar over for skadelige gaslækager, der kan føre til eksplosioner og brande.Derfor er den alternative mulighed at investere i en varmepumpe, der kører på el.Det vil beskytte dine kære mod giftigt kulstof og sundhedsproblemer.

Levetid

Levetiden for en luftkildevarmepumpe er næsten 15 år, men de påståede nyeste modeller af kildevarmepumper kan overleve i omkring 25 år.Levetiden er baseret på deres potente design;den har meget få dele, der bevæger sig, mens den er i drift;derfor kunne meget lidt gå galt.Til sammenligning spænder det typiske gasfyrs levetid fra omkring 8 - 12 år.

Plads påkrævet

En luftvarmepumpekilde har brug for et udendørs rum til installation.Den består af en udendørs enhed, som er næsten samme størrelse som en vaskemaskine.I andre tilfælde skal du installere en indendørsenhed, der er varmeveksleren;det er større end selve kedlen;også, du kan have brug for en varmtvandsbeholder.

Luftvarmepumpen bruger flere rør, der er begravet enten vandret eller lodret til underjordisk installation, afhængigt af den udendørs plads, du har.Så er der den indvendige enhed, der varierer i størrelser mellem en kedel og en lille kasse.

I modsætning hertil er gaskedlen mere kompakt, især alt-i-én kombinationskedlen, der genererer varmt vand direkte fra lysnettet.Ligesom varmepumpen har en systemkedel brug for en separat varmtvandsbeholder, hvorimod den almindelige kedel kræver både fødebeholder og varmtvandsbeholder.

Installationsomkostninger

Antag, at du foretrækker det billigste og hurtigste alternativ, så passer et gasfyr til dine behov.Desuden vil det at holde sig til en gaskedel sænke dine installationsomkostninger langt.

De forudgående installationsomkostninger for en kedel er billige og mere attraktive end at købe en luftvarmepumpe.Varmepumpen fungerer effektivt, når den er godt isoleret og har et stort overfladeareal til varmeforsyningsapparatet.Det kræver større radiatorer eller gulvvarmeinstallationer, eller behov for forbedret isolering.

Løbende udgifter

På trods af at varmepumperne bruger elektricitet som energikilde, hvilket er fire gange gasprisen, er det stadig en kendsgerning, at den er mere effektiv end kedlen.Den bruger meget minimal elektricitet, så driftsomkostningerne er sammenlignelige.

Husk, at sandsynligheden for, at elpriserne svinger, er højere end gassen.Så på den anden side løber fossile brændstoffer som olie og gas op, så prisen vil på et tidspunkt eskalere.

Endelig dom

Med denne guide er du i stand til at fortælle, hvad du foretrækker, når det kommer til at vælge det rigtige varmesystem.Ovenstående sammenligninger vil give dig det sejrrige system i kampen om en luftvarmepumpe vs. en gaskedel for dem, der ønsker at installere den bedste løsning.Valget mellem en luftvarmepumpe og en kedel skal være baseret på dens betydning, egnethed til dit hus og budget.


Også af interesse:
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692