NEWS

Er luft til vand varmepumpe god til afkøling?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-07-16      Oprindelse:Websted

Er det tid til at udskifte dit gamle kølesystem, eller skal du købe dit første?Uanset hvad, når du søger efter det, er der store chancer for, at du bliver splittet mellem et klimaanlæg og en varmepumpe.At vælge det rigtige kølesystem er afgørende for dig som boligejer;Derfor skal du kende fordele og ulemper ved hvert system.

Luft til vand varmepumper kan tilbyde tilstrækkelig køling og opvarmning til dit hjem, især hvis du bor i en region med et moderat klima.Efter at have installeret den på den rigtige måde, kan denne varmepumpe levere over 1,5 til 4 gange mere energi til en husstand end den strøm, den bruger.Dette skyldes, at varmepumper flytter varme i stedet for at omdanne den fra én slags brændstof, som typiske forbrændingsopvarmningsmekanismer gør.

Mens luft til vand varmepumper er ret almindelige i dag, kan nogle af dem fungere mindre imponerende under frysepunktet.Hvis du bor i et område med temperaturer under frysepunktet, er almindelige varmepumper måske ikke det lommevenlige valg, medmindre du vælger EVI lavtemp typer som SPRSUN EVI DC inverter varmepumper.

Men er luft til vand varmepumpe god til køling?Lad os finde ud af det!

Hvordan fungerer luftvarmepumper?

En altomfattende og moderne varmepumpe giver tilstrækkelig energibesparelse og færre emissioner.Dette er et sikkert og overkommeligt middel til varmeproduktion takket være den indbyggede vandvarmer, cirkulationspumpe, el-patron og klimastruktur i den indvendige enhed.

Varmen hentes fra miljøet via en udvendig enhed, hvor et kølemiddel bevæger sig inde i et lukket rørsystem og flytter varmen fra kilden til den indvendige afdeling.Processen, hvorigennem varme bevæges, kan opsummeres på denne måde;

  • Den udvendige enhed absorberer varme fra omgivelserne og overfører den til kølevæsken.

  • Kompressoren hæver kølevæskens temperatur.

  • Kølemidlet flytter varmen til en reservetank med varmt vand gennem varmeveksleren.

  • Det varme vand bevæger sig gennem vandhanerne og radiatorerne, og det kolde vand flyttes ind i tanken.

  • Kølemidlet flyttes fra tanken til den udvendige enhed.

Hvis denne proces vendes, vil kølevæsken i den udvendige enhed tage varmen fra det varme vand og overføre den til omgivelserne, hvorved pumpen i stedet forlader pumpen til at afkøle huset.


Er-luft-til-vand-varmepumpe-god-til-køling

Funktioner

Luft til vand varmepumper er ikke de samme længere.I lighed med de fleste teknologier har disse varmepumper udviklet sig gradvist, og indtil videre er det de tre systemer på markedet, der vil vække enhver boligejers interesse;

1. Omvendt cykluskøler

Dette system giver dig mulighed for at vælge mellem en bred vifte af køle- og opvarmningstilstande, herunder tvungen luft- og strålegulvssystemer.Dette giver dig mulighed for at leve komfortabelt, om vinteren eller sommeren.Ikke desto mindre er dette system mest velegnet til al-elektriske husholdninger.

2. All-climate luft-kilde varmepumpe

Som navnet antyder, er dette system perfekt uanset vejret.Den kan køre om vinteren minus afledt varme, hvilket betyder, at den holder dit hjem behageligt varmt selv under den koldeste vinter.

Det er praktisk for dem, der leder efter et system, der kan reducere omkostningerne til køling og opvarmning.Den integrerer opvarmning som hovedfunktion;derfor er de oprindelige omkostninger relativt høje, selvom de bliver bedre hver dag, og i sidste ende vil besparelserne dække de oprindelige høje omkostninger.

3. Koldt klimasystem

Koldklimasystemet har en 2-trins kompressor med to cylindre for effektiv funktion.Desuden lader en backup-kompressor varmepumpen køre i optimal tilstand, selv når temperaturen er på -9,4.

Det videregiver også pladevarmeveksleren, også kaldet 'economizer'. Dette er helt det rigtige system for din husstand, uanset om det er i

sommer eller vinter.

Hvorfor er luft-til-vand varmepumper energieffektive?

Som nævnt ovenfor, varmepumper er energieffektive, og det er der mange årsager til.Hovedårsagen til, at de er så energieffektive, er, at de ikke ligefrem køler eller opvarmer luften.Alternativt fylder de en del af din husstand til en anden med kølig eller varm luft.Denne varmeoverførselsproces er betydeligt mere effektiv end blot at køle eller opvarme dit hus.

Når du sætter den på køletilstand, trækker den varme ind fra den varme luft i rummet og lader den ledes ud i omgivelserne.På den anden side, når du indstiller den til varmetilstand, trækker den kølig luft ind udefra, opvarmer den og udleder den inde i dit hus.

Disse energieffektive pumper udnytter den varme, der allerede er til stede i luften, til at afkøle eller varme din husstand i begge disse tilfælde.Det betyder, at luften i hjemmet aldrig vil blive overophedet eller overkølet, hvilket resulterer i en imponerende effektivitet.

Klimaanlæg og varmepumpe, hvad er mere energieffektivt?

Hvis du er splittet mellem et klimaanlæg og varmepumpe, vil du måske se, hvilken der er mere energieffektiv og tage et valg herfra.Hvis dit system er energieffektivt, bruger det ikke meget energi, hvilket reducerer elregningen.

Disse to systemer måler energieffektivitet i SEER.En varmepumpe og klimaanlæg med en lignende SEER-klassificering bruger den samme energimængde til at opvarme eller afkøle husholdninger.

Klimaanlægget har ingen problemer, når temperaturen er meget høj.De er bygget til at køle huset ordentligt, når udendørs- og indendørstemperaturforskellen er mindre end 20 grader.Men når sommeren er lidt for varm, kan forskellen være mere end dette, hvilket betyder, at dit AC ikke kan fungere effektivt til at afkøle huset.

På den anden side har varmepumper ingen problemer med denne temperaturforskel.De vil køre optimalt uanset temperaturen.Derfor, under ideelle forhold, er disse to systemers effektivitet relativt jævn, selvom den betydelige forskel kommer, når man bruger opvarmningstilstand.Luft til vand varmepumper er mere energieffektive sammenlignet med klimaanlæg.

Så er luft til vand varmepumpe god til at køle dit hjem?

Absolut!Varmepumper er ideelle til at køle din husstand, og de er mere energieffektive end et klimaanlæg.Forhåbentlig har dette stykke hjulpet dig med at beslutte, hvilket køle- og varmesystem du skal gå efter.


Også af interesse:

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692