NEWS

Kan solpaneler køre en varmepumpe?Hvordan virker det?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-09-01      Oprindelse:Websted

Den øgede tilgængelighed og popularitet af vedvarende energikilder gør det muligt for husejere at installere et ordentligt og omkostningseffektivt boligopvarmningssystem.For et par årtier siden var det gådefuldt at opnå fremragende opvarmning, og det var slet ikke let at opretholde en behagelig temperatur.Takket være den avancerede teknologi fra solpaneler, der nu kombineres med varmepumper til opvarmning.

Solpaneler er gode enheder, der kan køre en varmepumpe for at hjælpe med at reducere din varmepumpes energiregning.Den absorberer energi fra solen og omdanner den til en elektrisk strøm, der bruges af pumpen.Strømmen er naturligt produceret og dækker dermed det meste af din varmepumpe el-udgifter.

Det er en perfekt kombination, der tilbyder gratis opvarmning for evigt!Og da den elektriske varmepumpe har brug for strøm for at køre, er installationen af ​​solpanelet yderst vigtig.


Can-Solar-Panels-Run-a-Heat-Pump

Integrering af solpaneler og varmepumper.

Det giver mening at være mere energiuafhængig.Solenergi er den mest effektive metode til at generere elektricitet.Det trimmer dit husholdningsbudget og sparer fossile brændstoffer.Nogle få faktorer påvirker dog solpanelet, såsom hældningsvinkel, effektivitet, irradians og orientering.

Normalt kan du nemt optimere effektiviteten og orienteringen ud fra tagdesignet, men indstrålingen er uden kontrol, da den vil afhænge af, hvor du bor.Mængden af ​​solskin, du får, afhænger af, hvilken tilstand du er i.

Solpaneler kommer i forskellige størrelser afhængigt af producenten.De er dog større, end du tror.Når de er installeret på taget af din hest, ser de relativt små ud, men hvert panel er omkring 1,6 meter højt og har en bredde på en meter.Tykkelsen er omkring 40 mm.Bemærk, at panelerne skal have en stor overflade for at sikre, at de absorberer så meget sollys som muligt.

Som tidligere sagt, får solpanelet energi fra solen for at hjælpe med at generere elektricitet, der direkte opvarmer luften eller vandet.Processen med at integrere dit solpanel med en elektrisk varmepumpe er kendt som et solar-assisteret varmepumpeanlæg.Dit termiske solpanel vil nu fungere som den vigtigste varmekilde, der føder dit varmesystem.

Faktorer at overveje i et solpanel.

Teknisk set kan de fleste bruge solpaneler til at drive stort set alle slags elektriske apparater i hjemmet, lige fra vaskemaskine, ovn, køleskab, tv og meget mere.Men for det meste er det en vigtig enhed til at drive varmepumpen.

Du køber dog ikke bare et solpanel og sætter det på taget.Du skal forstå mængden af ​​elektricitet, som et solpanel kan generere for at hjælpe med varmeenheden.Her er de vigtigste faktorer at overveje:

  • Størrelsen på dit solpanel.

  • Solcellernes effektivitet.

  • De højeste soltimer på din placering

Solpanelet skal altid placeres i en vinkel og vende en bestemt retning for at sikre, at det absorberer meget solskin.For eksempel skal den ofte vende mod syd i en vinkel på 32 grader.På denne måde efterlader det dem på den mest effektive måde at producere tilstrækkelig energi.

Husk på, at driften af ​​et varmepumpevarmeanlæg med solpaneler sikrer, at du opfylder dit varmebehov og på en miljøvenlig måde.Afhængigt af størrelsen på dit solcellepanel kan det producere enorme mængder elektricitet, som du muligvis har brug for for at betjene varmeenheden.Det kan generere den elektricitet, du ville kræve over et år, men det kan være svært om natten.

Faktorer at overveje i en varmepumpe.

I årevis har varmepumpen eksisteret.Desværre er implementeringerne endnu ikke til perfektion.En lovlig solvarmepumpe bør bruge de termiske solfangere til at hente solens energi og ikke bruge de elektriske paneler til at høste strøm, som de opbevarer i energilagringsenheder eller batterier.

Inden integrationen bør du også vide, hvor meget strøm der skal til for at drive dine varmepumper.Da de er en integreret del af dit hjem, kræver de strøm for at fungere.Derfor er der et par determinanter, du bør overveje:

  • Den lokale sæsonbestemte og klima.

  • Tilstand af isolering og kanalføring.

  • Størrelsen og standen af ​​dit hjem.

  • Sådan bruger du din varmepumpe.

  • Type og mærke af en varmepumpe.

Efter integrationen overfører varmepumpen den termiske energi med meget lidt input fra den eksterne strøm.Generelt kunne den generere omkring 400 % mere køle- eller opvarmningsenergi end den inputenergi, der er nødvendig for at drive den.

Bemærk, at at køre dine varmepumper på solenergi vil sikre, at dit hjem er lækkert varmt selv i vinterhalvåret.Og på de varmeste dage har de en tendens til at give dig en meget behagelig og kølig temperatur i dit hjem.Hovedpointen er, sammenlignet med andre måder at køle og varme på, at den elektriske strøm, der er nødvendig for at drive varmesystemet, er stærkt reduceret og meget effektiv, hvilket gør solpanelerne interessante!

Af denne grund omfavner mange mennesker en miljømæssig bæredygtighedsstand og hopper dermed ind i den nye bølge af solpaneler og varmepumper for at levere varme til deres hjem.

Tag væk

Lad os opsummere det!Kombinationen af ​​en varmepumpe og solenergi giver forbrugerne mulighed for at sænke energiforbruget i sæsoner med høj efterspørgsel som vinter.Mere så, du har en tendens til at undgå at være afhængig af forsyningsorganisationerne, og dit vigtigste mål er at bruge miljøvenlige ressourcer i slutningen af ​​dagen!

Hvis du ønsker at installere et varmesystem og foretrækker solpaneler som den vigtigste energikilde, bør du søge en dygtig og professionel ingeniør til at inspicere dit hjem.

De er bedre i stand til at rådgive om, hvordan man gør et hjem mere effektivt ved sandsynligvis at installere ekstra isolering, termoruder og meget mere.Når det er gjort, skal du bruge mindre elektricitet til at drive din pumpe og erstatte den tabte varme.Mens de er i gang, fortæller de dig, hvor du skal placere varmepumpen, og hvor mange paneler du skal bruge for at give tilstrækkelig strøm.

Husk, at det er umagen værd at få ekspertrådgivning for at sikre, at projektudførelsen forløber glat.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692