NEWS

Bedste varmepumper til gulvvarme

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-02-23      Oprindelse:Websted

Opvarmning af dit hjem er dyrt og udgør typisk omkring 30 % af dine forbrugsregninger.Uanset hvad er det en nødvendighed, som du ikke kan undvære, især hvis du bor i et relativt koldt miljø.Det bedste, du kan gøre, er at sikre, at du har det korrekte udstyr, der er godt vedligeholdt og opgraderet til at opfylde de nuværende standarder.

Plus, du bliver nødt til at sikre, at dit hjem er ordentligt lufttæt, har ordentlig varmeisolering og er veljusteret termostatindstillinger.Dette kan hjælpe med at reducere dine varmeomkostninger med op til 30 procent.Det største træk, du kan gøre, er dog at sikre, at du har de bedste varmepumper til gulvvarme.

Denne artikel giver dig al den information, der kræves for at hjælpe dig med at købe den bedste gulvvarmepumpe til brug i dit hjem.Plus en liste med otte varmepumper, som du kan installere i dit hjem for mere effektiv gulvvarme.Dog inden vi kommer ind på det.Hvad er gulvvarme?Hvad er en varmepumpe?


Lav temperatur multifunktion DC inverter luftkilde varmepumper


Gulvvarme

Gulvvarme er et centraliseret boligopvarmningssystem, der bruges til at styre indeklimaet gennem elektriske eller hydroniske varmesystemer placeret under gulvet.Gulvvarmesystemer er en smartere og renere måde at opvarme boliger på.Systemet er mere effektivt og sparer energi ved at overføre det direkte til dit hjem gennem ledning, konvektion eller stråling.

Dette varmesystem varmer skånsomt mennesker og genstande i et rum fra bunden, så genstandene holder på varmen i længere tid sammenlignet med andre varmesystemer.Som nævnt kan gulvvarme opnås ved hjælp af elektriske eller hydroniske midler.I denne artikel vil vi lægge mere vægt på hydroniske midler.

Hydroniske anlæg til varmepumpe gulvvarme

Hydroniske gulvvarmesystemer bruger en blanding af frostvæske (dvs. propylenglykol) og vand til at overføre varme i hele dit hjem i en lukket sløjfe, der strømmer gennem gulvet, til varmepumpen og tilbage igen.Disse systemer er udstyret med forskellige typer rør, herunder stål, kobber, polybutylen, polyethylen osv.

Hvis du planlægger at installere (eller opgradere) dine varmepumpegulvvarmesystemer, så er det kun på sin plads, at du er klar over dets fordele og ulemper.De omfatter:

Fordele

Effektivitet: Gulvvarmeanlæg er mere effektive sammenlignet med andre typer varmeanlæg.For eksempel skal radiatorer opvarmes til omkring 70 til 75˚C for optimal ydeevne, mens underjordiske varmesystemer skal opvarmes til omkring 29˚C afhængigt af dit huss gulv.Derudover efterlader radiatorer ofte kolde steder, mens gulvvarmesystemer ikke gør det.

Let at bruge: Gulvvarmesystemer er nemme at bruge sammenlignet med andre varmesystemer.Plus, de kræver minimal vedligeholdelse, når de er oppe at køre (de fleste af dem kommer med livstidsforsikring).De fleste af dem har smarte termostater, der hjælper dig med at planlægge de regioner og perioder, hvor du gerne vil have din gulvvarme op og køre.

Arbejde med alle typer gulve: Gulvvarmeanlæg fungerer med alle typer gulve.Disse omfatter træ, sten eller fliser.Du kan være sikker på, at dit gulvvarmesystem opvarmer dit hjem, uanset hvilket gulv du har.

Sikkerhed og komfort: Gulvvarmesystemer er meget mere sikre sammenlignet med andre typer varmesystemer som radiatorer.Derudover kan du nyde den friske luft, der er mere iltet (sammenlignet med den, der produceres af radiatorer).Derudover behøver du ikke bekymre dig om risikoen, som radiatorer udsætter små børn for (dvs. varme fra radiatoren).

Ofte kan disse systemer bruge en enkelt kilde (nogle gange en kombination af forskellige kilder) af energisystemer, herunder kedler, propan, kul, elektricitet, naturgas, geotermisk eller luftvarmepumper osv. Du skal vælge den bedste varmepumpe til dit hjem.Varmepumpen skal være billigere, mere sikker for miljøet og mere effektiv.

Gulvstrålevarmepumpe

Varmepumper er et effektivt alternativ til klimaanlæg og ovne uanset klimaet.I lighed med dit køleskab bruger de elektricitet til at overføre varme fra kølige rum til varmere rum, hvilket gør kølige rum køligere og varme rum varmere.For eksempel overfører de mere varme fra den kolde udendørs til dit hjem, hvilket gør det varmere (i kolde årstider) og omvendt i varmere årstider.

Det faktum, at de overfører (i stedet for at generere varme), gør dem mere effektive til at give behagelige temperaturer i dit hjem.At kombinere varmepumper med solcelleanlæg kan gøre din bolig mere end 300 % effektiv og give et grønnere alternativ til din boligs varmeudfordringer.

COP (koefficientydelse)

Koefficientydelse er en af ​​de vigtigste faktorer, som du skal overveje, inden du køber en varmepumpe.Dette refererer til mængden af ​​strøm, der forbruges af varmepumpen sammenlignet med mængden af ​​opnået køleeffekt.

For eksempel, hvis en varmepumpe har en COP på 2 (angivet uden enheder), betyder det, at varmepumpen producerer 2kW køleeffekt for hver brugt kW effekt.Derfor vil du ved at bruge denne logik bemærke, at varmepumper med højere COP er mere effektive end dem med lavere COP.For eksempel R32 ERP A+++ 20KW EVI DC Inverter varmepumper til varmtvandsvarmekøling.

Der er flere fordele og nogle få ulemper ved at bruge varmepumper.Det er godt at være opmærksom på sådanne kritiske oplysninger om varmepumper, før du installerer dem i dit hjem.Disse oplysninger vil hjælpe dig med at træffe mere informerede beslutninger og afgøre, om din investering er det værd.

Fordele

Lavere driftsomkostninger: Varmepumper har billigere driftsomkostninger sammenlignet med deres variants. Installation af dette system måske lidt dyrere;dog er der masser af besparelser at hente årligt.Det skal du huske på, når du skal vælge den bedste varmepumpe til dit hjem.

Undladelse af at gøre det kan resultere i ineffektive systemer, der vil spilde varme og ressourcer, der får dig til at betale mere, end du oprindeligt gjorde.For eksempel kan du prøve 26KW 36KW R410A Max COP 5.65 Monobloc DC Inverter luft til vand varmepumpe til varmepumper med lave driftsomkostninger.

Minimal vedligeholdelse: Varmepumper kræver mindre vedligeholdelse sammenlignet med andre boligopvarmningsalternativer.Du kan kontrollere nogle systemer årligt for at sikre, at de fungerer korrekt.Dette kan også udføres af professionelle installatører hvert femte år.I sidste ende er det billigere sammenlignet med forbrændingsvarmesystemer (for eksempel).Du bør vælge varmepumper, der er blevet afprøvet, testet og bevist at fungere som dem, der er anført nedenfor.

Sikrere for brugerne og miljøet: Varmepumper er mere sikre sammenlignet med andre varianter (dvs. dem, der er afhængige af forbrænding), da de bruger elektricitet, når de genererer varme.Derudover er de mere effektive, hvilket giver brugerne mulighed for at reducere deres kulstofemissioner.For eksempel R32 ERP A+++ 20KW EVI DC Inverter varmepumper til varmtvandsvarmekøling.

For eksempel har vandvarmepumper tæt på 600 % effektivitet.Du ønsker ikke at spare energi på bekostning af miljøet.Derfor skal du installere varmepumper, der er gode for miljøet.Nu hvor du kender det grundlæggende, lad os gå til en mere vigtig sektion.Find de bedste varmepumper til gulvvarme.

Bedste varmepumpe med gulvvarme

At vælge de bedste varmepumper til gulvvarme i dit hjem er omtrent den bedste beslutning, du nogensinde kan træffe.Det er dog ikke så nemt.For eksempel skal du vælge mærker, der forstår dine problemer og har en klar løsning til at løse dem.Den varmepumpe, du vælger, skal kunne opvarme dit hjem effektivt og effektivt.Det skal også have lave driftsomkostninger.

Nogle af de bedste varmepumpegulvvarmesystemer inkluderer:

26KW 36KW R410A Max COP 5,65 Monobloc DC Inverter luft til vand varmepumpe

6p dc inverter varmepumpe

Specifikationer:

 • Strømforsyning: 380V - 420V/ 50Hz/ 3ph

 • Maksimal COP: 5,65/ 5,53

 • Driftstemperatur: -20˚C til 45˚C

 • Maksimal kølekapacitet: 23,2KW til 28,6KW

 • Maksimal varmekapacitet: 26KW til 32KW

 • Flere funktioner: husopvarmning, varmt vand, huskøling

Dette produkt har en A+++ energirelaterede produktklassificering, som er den maksimale tilgængelige rating.Det betyder, at den har en stor koefficient ydeevne på 5,65 primært på grund af den energieffektive DC inverter, der bruger 30 % mindre energi end almindelige varmepumper.Derudover har de en hurtig afkølings- og opvarmningshastighed.

Dette produkt har et smart kontrolsystem, der giver brugerne mulighed for at styre flere varmepumper samtidigt for øget effektivitet.Brugere kan også bruge en APP til at fjernstyre varmepumpen uanset deres placering.Derudover producerer varmepumpen superlav støj og har fem driftstilstande til effektiv opvarmning.

R32 ERP A+++ 12KW EVI DC inverter luft til vand varmepumper - monoblok type

R32 Inverter varmepumpe

Specifikationer:

 • Driftstemperatur: -25˚C til 45˚C

 • Maksimal COP: 5,56

 • Strømforsyning: 220V -240V/50Hz/1ph eller 380V -420V/50Hz/3ph

 • Maksimal kølekapacitet: 10,9KW

 • Maksimal varmekapacitet: 12KW

 • Flere funktioner: Husvarme, varmt vand, huskøling

Denne varmepumpe bruger R32 kølemiddelgas, der hjælper den med at køre mere effektivt med minimal påvirkning af miljøet.Den har øget effektiviteten med en ERP A+++ rating, en 5,95 COP og en DC inverter, der recirkulerer væskerne mere effektivt.Disse faktorer hjælper brugerne med at bruge færre penge på varmeregninger.

Derudover har dette produkt smart kontrolteknologi, der er i stand til at registrere temperaturer og omgivende forhold ved hjælp af sensorer.Kunder kan bruge online overvågning og nyde kundeservice, uanset hvor de er.Derudover er de super støjsvage, og foranstaltninger, der garanterer brugerens sikkerhed.

R32 ERP A+++ 22KW EVI Low Temp Multifunktion DC Inverter Luftkilde varmepumper

Specifikationer:

 • Driftstemperatur: -25˚C - 45˚C

 • Strømforsyning: 380V -420V/50Hz/3ph eller 220V-240V/50Hz/1ph

 • Maksimal COP: 5,81

 • Maksimal kølekapacitet: 20,1KW

 • Maksimal varmekapacitet: 22KW

 • Flere funktioner: husopvarmning, varmt vand, huskøling

Dette produkt bruger R32 kølemiddelgas, der booster varmepumpens ydeevne og minimerer varmepumpens påvirkning af atmosfæren.Derudover har varmepumpen 5,85 COP og ERP A+++.Varmepumpens DC inverter recirkulerer kølemidlet mere effektivt end andre kølemidler og bruger mindre energi.

Varmepumpen garanterer brugerens sikkerhed, er super støjsvag og har smartere teknologi.For eksempel kan du overvåge dens ydeevne ved hjælp af WiFi online overvågning.Ved hjælp af denne teknologi kan du få al den information, du ønsker, og manipulere varmepumpen som ønsket.

R32 ERP A+++ 20KW EVI DC Inverter varmepumper til varmtvandsopvarmning køling

Specifikationer:

 • Driftstemperatur: -25˚C til 45˚C

 • Maksimal COP 5,95

 • Strømforsyning: 380V -420V/50Hz/3ph eller 220V -240V/50Hz/3ph

 • Maksimal kølekapacitet: 18,2 KW

 • Maksimal varmekapacitet: 20KW

 • Flere funktioner: husopvarmning, varmt vand, huskøling

Dette produkt bruger en kølemiddelgas, der øger DC-inverterens ydeevne, hvilket reducerer eventuelle skadelige virkninger på miljøet.Det hjælper med at reducere CO⊃2;-fodaftrykket og minimerer et eventuelt ozonnedbrydende potentiale.Derudover betyder 5,95 COP-vurderingen, at varmepumpen er mere effektiv, hvilket hjælper brugerne med at reducere deres energiregninger.

Produktet har smartere teknologi, der giver brugerne mulighed for at indsamle væsentlige oplysninger og styre enheden, uanset hvor de befinder sig.Det har garanteret sikkerhed mod eksplosioner.Det er miljøvenligt og producerer lave støjniveauer.

9,5KW A+++ Energimærke DC Inverter Luft til vand varmepumpe - Monoblok type

Specifikationer:

 • Driftstemperatur: -20˚C - 45˚C

 • Strømforsyning: 220V - 240V/ 50Hz/ 1ph

 • Maksimal COP: 5,56

 • Maksimal kølekapacitet: 8,5KW

 • Max varmekapacitet: 9,5KW

 • Flere funktioner: husopvarmning, varmt vand, huskøling

Dette produkt har en ERP A+++ rating, hvilket indikerer, at det er energieffektivt.Dette er den højeste vurdering, som et produkt kan bedømmes med.Det betyder, at varmepumpen forbruger mindre energi (bruger mindre end 70 % energi end almindelige varmepumper) og yder mere effektivt.

Den har en hurtig køle- og opvarmningshastighed og et smart kontrolsystem, som du kan bruge til at overvåge, planlægge og fjernovervåge varmepumpen.Derudover giver varmepumpen en lav lyd og har 5 arbejdstilstande.

16-18KW A+++ DC Inverter Monoblok luftkilde varmepumpe til varmt vand Hjemmeopvarmning Køling

Specifikationer:

 • Driftstemperatur: -20˚C til 45˚C

 • Strømforsyning: 380V til 420V/50Hz/3ph eller 220V til 240V/50Hz/3ph

 • Maksimal COP: 5,53, 5,65, 5,49, 5,60

 • Maksimal kølekapacitet: 14,7KW til 16,6KW

 • Maksimal varmekapacitet: 16,5KW til 18,6KW

 • Flere funktioner: husopvarmning, varmt vand, huskøling

Dette produkt har en ERP A+++ rating, hvilket betyder, at det er ret effektivt.Derudover har den en 5,65 COP, plus en hurtig køle- og opvarmningshastighed.Den har en smart kontrol, der giver dig mulighed for at styre tilstandene, uanset hvor du er.Den producerer også ekstremt lav støj.

16-18KW EVI DC Inverter Luft til Vand Lav Temp varmepumpe - Split Type

Specifikationer:

 • Driftstemperatur: -25˚C til 45˚C

 • Strømforsyning: 220V til 240V/50Hz/1ph

 • Maksimal COP: 5,60/5,49

 • Maksimal kølekapacitet: 13,89KW til 15,6KW

 • Maksimal varmekapacitet: 16,8KW til 18,8 KW

 • Multifunktioner: husopvarmning, varmt vand, huskøling

Denne varmepumpe har en frostsikringsfunktion.Indendørsenheden udsætter fordamperspiralerne for varm luft, hvilket forhindrer dem i at fryse.Systemet udløser denne reaktion automatisk ved at registrere vandets temperatur.

Den har også intelligent afrimningsteknologi, der bestemmer, hvornår den skal afrimes.Det automatiserede system hjælper med at reducere forbruget, hvilket forbedrer kundetilfredsheden.Den har også et smart kontrolsystem, som du kan bruge til at planlægge og slukke for varmepumpen.

9,6KW EVI DC Inverter Split Air Source Varmepumpe Vandvarmer Hus Opvarmning Kølepumpe

Specifikationer:

 • Maksimal COP: 5,56

 • Strømforsyning: 220V til 240V/50Hz/1ph

 • Køretemperatur: -25 ℃ til 45 ℃

 • Maksimal varmekapacitet: 9,6KW

 • Maksimal kølekapacitet: 7,9KW

 • Flere funktioner: husopvarmning, varmt vand, huskøling


Denne varmepumpe har en frostsikringsfunktion, der beskytter enheden mod kolde temperaturer, der kan få den til at fryse.Det opnår den ved at blæse varm luft over sine fordamperspoler efter at have registreret vandtemperaturen.

Den har en hurtig opvarmnings- og afkølingshastighed, en super lav støj, et bredt spændingsområde og smart kontrol (du kan få adgang til varmepumpen eksternt).Den har en COP-værdi på 5,56, hvilket betyder, at den er ret effektiv sammenlignet med andre typer varmepumper.

Opvarmningstip

 • Køb en varmepumpe, som du kan fjernstyre for at hjælpe med at spare energi og få effektive resultater ud af din investering.

 • Lad masser af sollys komme ind i dit hjem om vinteren.

 • Køb effektive varmepumper med en COP-rating på 5,5 og derover for mere effektive resultater.

 • Kontakt en professionel for vurdering og installationsservice.

 • Sænk eller sluk (hele eller dele af) dine varmepumper, når du ikke er i huset.

Konklusion: Er varmepumpens gulvvarmeanlæg det værd?

Varmepumper er det værd som en investering;du bliver dog nødt til at investere og vente et stykke tid på at realisere resultaterne (dyre indledende installationer).Der findes forskellige typer varmepumper.Du bør vælge varmepumper, som du har undersøgt og fundet ud af er som annonceret.

Selvom det første indkøb og installationsomkostningerne kan lyde høje, skal du huske, at installation af varmepumpen og parring af den med solenergi vil reducere dine udgifter betydeligt.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692