NEWS

Bedste varmepumper til koldt vejr i 2022 - SPRSUN producent

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-02-28      Oprindelse:Websted

Ved omtalen af ​​varmepumper kører alles sind med varmefunktionalitet som hovedfunktion.Ud over kernefunktionaliteten udfører varmepumper dog mange andre funktioner, herunder styring af fugtighed og aircondition.Typisk, varmepumper flytter varme end at generere det, en teknik, der er afgørende for at reducere omkostningerne sammenlignet med andre.


Bedste varmepumper til koldt vejr fra SPRSUN,koldt klima,lavtemperatur varmepumpe,


De bedste varmepumper er fremstillet efter kritiske standarder, der giver deres evne og ydeevne.Det følger heraf, at for at en varmepumpe skal fungere på en måde, der lever op til de fastsatte standarder, er der et par kvaliteter, som ikke må gå glip af.Sådan er de egenskaber, man skal etablere, før man anskaffer sig en.Kernekvaliteterne omfatter:

 1. Energieffektivitet: Når du anskaffer en varmepumpe, er det bydende nødvendigt at fastslå, at dets energiforbrug ikke er ud over normen.Det er muligt at fastslå en varmepumpes energieffektivitet ved at finde dens vurdering.Højtydende varmepumper er energistjerneklassificeret;de hjælper i høj grad med at reducere energiforbruget.

 2. Pålidelighed: Det er altafgørende at finde en varmepumpe, hvis system er yderst pålideligt, så den ikke svigter fra tid til anden eller udvikler tekniske problemer.Yderligere information om varmepumpeanlæggets kapacitet fremgår altid af producentens retningslinjer.Nogen kan også bede om flere detaljer fra producenten/distributøren før det faktiske køb.

 3. Vejrkompatibilitet: Fremragende varmepumper bør fungere korrekt under forskellige vejrforhold og forskellige regioner.Nogle ekstremt kolde områder kræver dog varmepumper med hjælpevarmeanlæg eller dem, der er designet til at passe til ekstremiteterne.

 4. Af andre overvejelser, som man skal gøre sig gældende, kan nævnes om varmepumperne er miljøvenlige, tilstedeværelse eller fravær af frostbeskyttelse og deres opvarmnings-/afkølingsfrekvenser.


Autentiske varmepumper til koldt vejr i 2022


Markedet har i dag talrige varmepumper.Begrænsede varmepumper har dog bekræftet kapacitet til at levere varme pålideligt.Begrænsningen opstår med de teknikker, som producenterne anvender, når de designer varmepumperne.I denne artikel beskriver vi nogle af funktionaliteterne ved varmepumper til lav temperatur med konstateret pålidelighed.


1. 9,6KW EVI DC Inverter Split Air Source Varmepumpe


Ovennævnte varmepumpe er vurderet som den bedste varmepumpe til koldt vejr.Under fremstillingen blev den designet til at gøre den velegnet til funktioner som afkøling og opvarmning af huset i koldt vejr, generel husopvarmning og opvarmning af vand til husholdningsbrug, blandt andre årsager.Varmerens mindste omgivende temperatur er -25ºC.

Den lave omgivelsestemperatur er afgørende for at gøre det muligt for varmelegemet at øge frekvensen automatisk, det fungerer ved, afhængigt af omgivelsestemperaturen, samtidig med at det forbedrer dets kapacitet til at varme, når det udsættes for lave temperaturer.

Et andet element, der giver varmepumpen dens varmeevne, er den indbyggede frostbeskyttelsesteknologi.Dette udgør en indendørs komponent, der blæser luften hen over fordamperspolerne og en enhed til at drive systemet.Denne teknologi er fremherskende til at detektere vandtemperaturen i systemet, hvorefter frostbeskyttelsen automatisk bliver aktiveret.

En anden førende fordel ved varmepumpen er dens hurtige afkølings- og opvarmningshastigheder.Disse hastigheder opnås ved hjælp af Panasonic EVI roterende kompressor, som forbedrer leveringen af ​​høje effektivitetsniveauer, samtidig med at den hjælper komponenten med at køre ved en høj frekvens.Kompressorens funktionaliteter er kritiske og i centrum for at producere høje hastigheder.

Der er flere andre tekniske aspekter af varmepumpen, der giver dens ydeevne som en pålidelig varmepumpe til koldt vejr, som omfatter, men ikke er begrænset til:

 • Smart kontrol

 • Intelligent afrimning

 • Fantastisk lav støj

 • Indeholder en række spændinger (150V-260V) eller 330V-450V.


2. R32 ERP A+++ 12KW EVI DC Inverter luft til vand varmepumper


R32 ERP A+++ 12KW EVI DC inverter luft til vand varmepumper - monoblok type


Leder du efter bedste luftvarmepumpe til kolde klimaer?Hvis det er tilfældet, så er R32 ERP A+++ 12KW EVI DC Inverter luft til vand varmepumper - Monoblock Type en pålidelig løsning.

Disse varmepumper har en driftstemperatur på -25℃ til 45℃, en varmeevne på 12Kw, en køleevne på 10,9Kw ​​og et strømforsyningsområde på 220V-240V eller 380V-420V opfylder enhvers varmebehov.Desuden kan de tjene flere funktioner, herunder kølehuse, opvarmning af vand og opvarmning af rum, blandt mange andre.

Teknologiske indeslutninger, der giver pumperne deres funktionalitet, omfatter følgende:

 • Avanceret/smartere teknologi: Pumperne kommer med en CAREL-controller, der spiller en afgørende rolle i automatisk registrering af temperaturer, som de opnår ved at bruge sensorer.Desuden har disse pumper en WIFI-overvågningsteknologi, der gør det muligt for brugerne at tage kontakt med producenterne, når behovet opstår, eller for passende brugsdirektiver.

 • Lavere GWP: Teknologien involverer en kølemiddelgas R32, som hjælper DC-inverter-varmepumperne til at køre mere rent og problemfrit.Dette resulterer i reducerede effekter på omgivelserne, da der er minimale kulstofemissioner.

 • Forbedret effektivitet: Disse varmepumper kan oplade og recirkulere med en bedre kapacitet, hvilket gør dem mere egnede end andre.Som sådan er der færre energiforbrug, hvilket gør det muligt for brugerne at reducere omkostningerne på deres energiregninger.

 • Sikker sikkerhed: Varmepumperne anvender en kølemiddel R32-komponent.Denne, ofte brugte komponent, konstateres som miljøvenlig og gør derfor varmepumpen sikker i atmosfæren.Der er dog en advarsel om, at opbevaringen af ​​komponenten skal være på en korrekt måde for at undgå sikkerhedsrelaterede problemer.Man kan dog også overveje at bruge SPRSUN R32 DC Inverter varmepumper med anti-eksplosionsteknologi for at fastslå deres sikkerhed.

 • Pumpens støj er ret lav: Teknologien, der bruges på disse pumper, omfatter komponenter, der hjælper med at reducere støjen, herunder dobbelt stødabsorbering som følge af Panasonic-kompressoren.I det store og hele er dette system det mest støjsvage af alle de systemer, der nogensinde er brugt i varmepumper.

 • Andre komponenter, der giver en fremragende ydeevne til varmepumperne, omfatter DC-ventilator, ekspansionsventil, tryksensor og CAREL Smart controller.


3. R32 ERP A+++ 22KW EVI Low Temp DC Inverter Luftkilde varmepumper


R32 ERP A+++ 22KW EVI Low Temp Multifunktion DC Inverter Luftkilde varmepumper


Denne model omfatter den bedste koldt klima luftkilde varmepumpe af flere grunde, som skitseret nedenfor.Først og fremmest omfatter nogle af dens nøglefunktioner en driftstemperatur på -25℃ til 45℃, en maksimal opvarmningsevne på 22Kw, en køleevne på 20,1Kw og en maksimal COP på 5,81.

Denne kategori af varmepumper er fremstillet til at tjene mange formål, herunder opvarmning af vand, opvarmning af huse i koldt vejr, og nedkøling af boligerne, når temperaturerne bliver ekstremt varme.Varmepumperne kan regulere temperaturerne for at imødekomme den enkeltes boligpræferencer.

Typisk er teknologiske fremskridt i centrum af varmepumpernes kapacitet til at betjene de skitserede funktionaliteter.Nogle af de unikke egenskaber ved denne teknologi involverer følgende.

 • Lavere GWP: En af de store ændringer, der anvendes i disse varmepumper, er inkluderingen af ​​nyere kølemiddelgas R32, som er væsentlig for at sætte pumperne i stand til at fungere effektivt og mere rent.Efterfølgende er der ingen interferens med atmosfæren, da kulstofemissionsraterne er fuldstændig lave.

 • Bedre effekt og effektivitet: Producenterne af disse varmepumper aktiverede deres effektivitet ved at bruge en maksimal COP på 5,95.Denne opgradering gør det muligt for varmepumperne at have en større effekt og yde effektivt ved at styrke deres opladning og recirkulation.Som følge heraf bruger de ikke meget energi sammenlignet med andre markedsmodeller.

 • Smart teknologi: Nogle af de smarte teknologiske fremskridt på varmepumperne inkluderer WIFI-styring og CAREL varmepumpestyring.De er beregnet til at hjælpe med registrering af temperaturer på en automatiseret måde.Samtidig tjener WIFI-styringsteknologien til at forbinde producenterne og pumpeejere.Desuden indeholder denne varmepumpe forbedrede intelligente beskyttelsesfunktioner.

 • Lav støjproduktion: En central fordel ved disse varmepumper er den reducerede støjproduktion.Producenterne brugte en teknologi, der forbedrede støjreduktionen, hvilket gør systemet til det mest støjsvage på markedet.

 • Sikkerhed: Miljøsikkerhed er en central bekymring, når man laver varmepumper i nutiden.Denne væsentlige overvejelse er indregnet i varmepumperne ved at inkorporere anti-eksplosiv teknologi, der forhindrer eventualiteter, der resulterer i sikkerhedsproblemer.Derfor er brugerne sikret 100 % sikkerhed med varmepumperne.


4. 16-18KW EVI Inverter Luft til Vand Lav Temp varmepumpe - Split Type


16-18KW EVI DC Inverter Luft til Vand Lav Temp varmepumpe - Split Type


Denne varmepumpemodel betragtes som den bedste lavtemperaturvarmepumpe.Nogle af de almindelige anvendelser for denne pumpe omfatter blandt andet rumopvarmning, opvarmning af vand til boligformål og opvarmning af huset.
Nøglespecifikationer for varmepumpen:

 • Indeholder en maksimal COP på 5,60 eller 5,49

 • Strømforsyningen spænder fra 220V-240V

 • Deres typiske driftstemperatur er -25℃ til 45℃,

 • Den maksimale opvarmningsevne er 16,8 til 18,8KW

 • Den maksimale køleevne er 13,9 TIL 15,6KW.


Funktioner, der gør denne model til den bedste lavtemperaturvarmepumpe

 • Lave omgivelsestemperaturer: Denne model har lave omgivende temperaturer genereret ved at inkorporere en DC inverter kompressor og DC inverter controller.Som et resultat kan varmepumperne øge deres driftsfrekvens afhængigt af de omgivende temperaturer.De kan også forbedre deres varmekapacitet, når de er i miljøer med ekstremt lave temperaturer.

 • Frostbeskyttelsesfunktion: Disse varmepumper kommer med en indendørs komponent, der hjælper med at blæse luft over fordamperspoler og et ekstra udendørs element, der hjælper med at drive systemet.Producenten har udviklet disse varmepumper til automatisk at registrere vandtemperaturerne i systemet og automatisk aktivere frostsikringen.

 • Høje opvarmnings- og afkølingshastigheder: Tilstedeværelsen af ​​Panasonic EVI roterende kompressor er kritisk for varmepumperne.Typisk hjælper denne komponent med at levere høje effektivitetsniveauer, som gør dem i stand til at køre ved høje frekvenser.Efterfølgende er brugerne sikret, at varmepumperne kan opvarme vand og tillade køling eller opvarmning af husene med store hastigheder.

 • Intelligent afrimning: Varmepumperne er udviklet til at registrere behovet for afrimning og udføre funktionaliteten automatisk.Producenterne har indarbejdet smart afrimningsteknologi, som hjælper med at detektere og automatisere beslutningerne for at opnå dette.Denne funktion er også vigtig for at reducere afrimningstiden, da der er en højfrekvent drift.Som et resultat hjælper denne teknologi med at reducere energiforbruget og giver kunden mulighed for at reducere energiomkostningerne.

 • Smart styring: En intelligent CAREL controller med RS485 er blevet indbygget for at hjælpe med at styre varmepumperne og terminalapplikationsenden.Samtidig indeholder varmepumperne Cascade-funktionen, som kan hjælpe med at styre flere varmepumper samtidigt.Der er også en WIFI App-teknologi, der gør det muligt for brugerne at betjene deres varmepumper ved hjælp af telefonen.

 • Super lavt støjniveau: Disse varmepumper er lavet ved hjælp af en teknologi, der gør dem i stand til at kontrollere mængden af ​​støj, de afgiver.Typisk giver de mindst mulig støj.Denne evne er opnåelig, da producenterne har indbygget EVI-kompressoren og DC-børsteløse ventilatorer, som hjælper med støjreduktionen.Udover de modeller, der er beskrevet i artiklen ovenfor, er der et ubegrænset antal andre varmepumper designet til at garantere supereffektivitet, som angivet på SPRSUN.Disse omfatter, men er ikke begrænset til, følgende.

 • 31,5KW -25℃ CE-certificering EVI-luftkildevarmepumpe til rumopvarmning og -køling med lav temperatur.

 • 42KW 55KW 80℃ Industriel EVI højtemperatur luftkilde varmepumpe vandvarmer

 • 10,5KW 11KW -25℃ EVI luftkildevarmepumpe til koldt område

 • 8KW 9KW -25℃ EVI luftkildevarmepumpe til opvarmning og køling af hjemmet i kolde områder

 • 4,5KW 6,5KW Lille R32 DC Inverter Svømmebassin Luftkilde Varmepumpe

 • 14KW-20KW -25℃ Monobloc luft til vand varmepumpe til koldt klima varmekøling

 • 16-18KW A+++ DC Inverter Monoblok luftkilde varmepumpe til varmt vand Hjemmeopvarmning Køling

 • 26KW 36KW R410A Max COP 5,65 Monobloc DC Inverter luft til vand varmepumpe


Bundlinjen


At anskaffe en varmepumpe, der lever op til standardkravene til en varmepumpe i nutiden, kræver grundig viden, ofte under vejledning af eksperter.De ovennævnte varmepumper er en garanti for at opfylde enhver kundes behov på en præcis måde.Ydermere kommer de alle med to års garantiperiode.Interesserede parter kan søge mere information om køb og andre relaterede oplysninger ved at besøge https://sprsunheatpump.com/Contact-a-Local-Dealer.html


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692