NEWS

Er varmepumper gas eller elektrisk?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-08-30      Oprindelse:Websted

De fleste nybegyndere boligejere kan måske undlade at skelne mellem en gasvarmepumpe og en elektrisk varmepumpe.De udfører dog begge en lignende opgave, men de bruger begge forskellige metoder.

Varmepumper er kendt for at være den perfekte og energieffektive måde at opvarme og køle et hjem på.Selvom de fleste varmepumper bruger elektricitet, har andre gasovne, der fungerer som hjælpevarme i koldt vejr.Som tidligere nævnt er deres største forskel opvarmningsmetoden.

Gasvarmepumpen opvarmer dit hjem via forbrænding, mens den elektriske (som luft kilde varmepumpe eller vandkilde varmepumpe) trækker varme udefra og flytter varm luft ind i dit hjem.Det ville være bedst at basere din præference på nogle faktorer, som vi vil diskutere i denne artikel, såsom energieffektivitet og varmeproduktion.


Er-varmepumper-gas-eller-elektrisk

Elektrisk varmepumpe

I modsætning til gasvarmepumpen bruger den ikke brændstof til at opvarme et hjem;faktisk genererer det ingen varme.Dens arbejde er at trække udeluften og gradvist opvarme dit hjem.Det fungerer også som et klimaanlæg til køleformål.

Men husk på, at aircondition ikke nødvendigvis betyder, at der blæses kold luft i et hjem;den erstatter den varme luft i dit hjem med en køligere.Kort sagt, varmepumpen vender kølecyklussen for at fylde varme i dit hjem og ikke for at fjerne den.

Gas varmepumpe

De fleste kender til gasvarmepumpen eller ovnen.Den bruger naturgas til at generere varme til dit hjem.I modsætning til den elektriske varmepumpe er den afhængig af en ventilator eller brændstofkilde, der brænder i forbrændingssystemet.Den varme luft presses via kanalnettet og derefter ind i dit hjem ved hjælp af en ventilator.

Det mest fordelagtige aspekt er, at gasvarmepumpen skaber varme ved hjælp af flammer;dermed genererer den varmere luft end en elektrisk varmepumpe.Du skal dog huske på, at nogle ovne også bruger elektricitet.

Hvis dit hjem har naturgasledninger, og du for nylig har installeret et klimaanlæg, er det at foretrække at bruge ovnen.Det er væsentligt billigere at supplere AC-systemet med gasvarmepumpen i stedet for at installere en alternativ opvarmningsmetode som den elektriske.

Forskellen mellem en ovn og en elektrisk varmepumpe

Varmeproduktion

Som tidligere sagt bruger de fleste ovnene mere end varmepumperne.Ovnen vil generere varme ved hjælp af en traditionel metode.Man brænder den naturgas, der sender varmen til dit hjem.

På bagsiden bruger elektriske varmepumper ikke en brændstofkilde;de gør brug af kølemidlet og elektriciteten til at overføre udendørs varme til dit hjem.I det væsentlige, under opvarmningstilstand, fungerer det som et klimaanlæg i omvendt rækkefølge.Derudover fungerer den som klimaanlæg om sommeren, mens den er i køletilstand.

Varmepumper køler og opvarmer dit hjem.

Ovnen er designet til at generere varme, men den elektriske varmepumpe kan varme huset op i vinterhalvåret og give en kølende effekt i sommermåneden.

I varmt vejr vil den elektriske varmepumpe fungere på samme måde som klimaanlægget.Det vender trykket og flowet af kølemidlet via dets spoler.Det er en stor fordel for husejere, der ønsker at købe et klimaanlæg separat.

Effektivitet

Mens ældre ovne blev betragtet som berygtede for deres ineffektivitet, laver nyere teknologi nu modeller med et indtryk på op til 98 procent effektivitet.Det betyder, at mængden af ​​tvungen luft, der slipper ud, kun er to procent.

Til gengæld bruger varmepumperne strøm til at flytte varmen opad 300 % effektivt.Den bruger en enhed af elektricitet, der flytter omkring tre varmeenergienheder.Dens ydeevne falder dog, når udeluften bliver koldere.Af denne grund er der behov for et mindre effektivt alternativ eller backup varmekilde antag at temperaturerne går under frysepunktet.

Vedligeholdelse

En gasvarmepumpe har færre mekaniske dele sammenlignet med de elektriske.Derfor er det mindre sandsynligt, at det går i stykker, hvilket kræver meget minimal vedligeholdelse.I gennemsnit kan ovnen overleve i længere tid.Den bruger også meget lidt energi end elektriske varmepumper - en ideel mulighed for folk, der har brug for varmere luft eller bruger naturgas som brændstofkilde.

I årtier nu har ovne en tendens til at være mere energieffektive end elektriske varmepumper.Du bliver dog nødt til at købe et klimaanlæg separat for at hjælpe med at afkøle dit hus.

Tag væk

For at opsummere det, bemærk, at denne guide er afgørende for at hjælpe dig med at forstå, at varmepumper bruger enten elektricitet eller naturgas til at drive varme til dit hjem.Hvis du ikke havde nogen idé om, hvilken slags varmesystem du bruger derhjemme, var denne artikel din.

Nogle mennesker finder en sådan viden ligegyldig, men det burde ikke være tilfældet.At forstå det nyeste varmesystem, du bruger, og vedligeholde det godt, har en tendens til at forlænge dets levetid, reducere varmeomkostningerne og holde din familie og venner trygge og komfortable i den kolde årstid.

Hvis du vælger den traditionelle ovn, bør du sikre dig adgang til naturgas eller olie.Det ville også give mening, hvis du valgte det og i øjeblikket installerer et klimaanlæg, da du ikke behøver at inkludere en backup varmekilde.

Det vil kun være et godt valg til varmepumpeinstallationen, hvis dit hjem ikke har naturgasledninger.Elektricitet er meget dyrere end naturgas, men da den elektriske varmepumpe er mere effektiv, kan du spare mange penge end ovnen.Det er et billigere alternativ, hvis du søger at udskifte klimaanlægget, fordi en elektrisk varmepumpe kan fungere i stedet.

Du skal muligvis udskifte din gasvarmepumpe med en elektrisk eller omvendt, men bemærk, at din økonomi ikke ofte er entydig.Det hele afhænger af den stat, du bor i, og typen af ​​tilgængelige tilskud.For at gøre det nemt, mens du beslutter dig for det bedste varmesystem, bør du finde ud af, hvad der passer til dine behov.Overvej nogle faktorer fra effektivitet til driftsomkostninger og startomkostninger.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692