NEWS

2022 Air Source Heat Pump Grants i Storbritannien

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-04-01      Oprindelse:Websted

Luftvarmepumper har været the real deal de sidste fire år, og nu i 2022 holder de stadig trit.På trods af, at deres anvendelse til opvarmning kun er 5 % globalt, vurderede IEA, at den har potentiale til at nå 90 %.

Når vi taler om det, opfordrer nogle lande folk til at investere i varmepumpetilskud uden kulstofemission.Storbritannien har haft Renown RHI-bevillingen i flere år og har endelig opsagt den i marts 2022. Fra nu af skal den erstattes med 'kedelopgraderingsordningen' i april.Det nye tilskud vil give 5.000 £ rabat på varmepumper.Skotland har tilskuddet til 'varmere hjem Skotland' med det formål at reducere omkostningerne til opvarmning af boliger og hjælpe de mindre dygtige til at sande selv krigsveteraner.På den anden side nyder walisiske borgere godt af 'redeprogrammet'.

Hvis du er så heldig at være borger i nogen af ​​ovenstående, vil du sikkert gerne vide, om du er berettiget, eller hvordan systemet fungerer.Læs videre for at opdage mere.


Luft kilde varmepumpe


Boiler Upgrade Scheme i England


Kedelopgraderingsordningen stammer fra Storbritanniens tilskud til ren varme.Det har til formål at hjælpe boligbyggerier med at opgradere til kulstoffattige varmesystemer.Kedelopgraderingssystemet træder i kraft fra april 2022, hvor det vil erstatte det nu ikke-funktionelle tilskud til vedvarende varmeincitament (RHI).

Ifølge meddelelsen fra den britiske regering er BUS en del af en plan for at dekarbonisere hele nationen.Som følge heraf skal der tildeles £5.000 tilskud til hver bolig til kedelopgraderingsordningen og for at fremme brugen af ​​ikke-kulstofteknologi såsom varmepumper.

Initiativet vil fungere i tre år, begyndende i april i år, og Storbritannien har afsat 450 millioner pund til det.

Denne strategi har til formål at minimere CO2-fodaftryk frigivet af husejere, der stadig er afhængige af kulbrintebrændstoffer til at opvarme deres huse og give mulighed for udfasning af kulbrintebrændstoffer i fremtiden.Denne plan vil hjælpe Storbritannien med at nå sit storslåede mål om at bygge 600.000 varmepumper årligt i de næste syv år.


Hvem er berettiget til kedelopgraderingstilskuddet?


Kedelopgraderingsordningens kvalifikationskrav er identiske med RHI's boliger.Denne bevilling er planlagt til at erstatte RHI med at støtte eksisterende husholdninger.

Efter tidligere regeringsdrøftelser om kedelopgraderingsordningen er en række faktorer allerede eksplicit blevet fremlagt.Dette har til formål at sætte husejere i stand til at forstå præcis, hvad de får ud af dette tilskud, hvis de er kvalificerede.Disse krav er som følger:

 1. Ejendommen skal have et ægte energicertifikat, opnået for ti år siden.En EPC afslører, hvor strømeffektiv en ejendom er ved at tildele den en karakter, der spænder fra 'A' for meget effektiv til 'G' for dårlig effektiv.Dette hjælper med at forstå de kulgasser, der udsendes af bygningen, og opvarmningsomkostningerne.

 2. For at blive accepteret skal en bygning være en eksisterende struktur eller specialbygget.Kedelopgraderingsordningen vil ikke være tilgængelig for nybyggeri.Der er desperat behov for incitamenter for at lette denne forandring.

 3. Huse skal analysere deres energibehov og give mindst et tilbud fra en uddannet installatør for at være berettiget til prisen.Hver ejendom er ansvarlig for at tilmelde sig kuponen, mens installatøren står for udbetaling af værdibeviserne.Dette vil garantere, at kuponerne bruges til huse, der har brug for assistance.Dine installatører har MCS-certificering.

 4. Endelig er en anden faktor, der dikterer berettigelse, at der ikke bør være krav til lofts- eller hulmursmontering på EPC.En undtagelse kan dog gøres, hvis strukturen er statsejet eller beliggende i et historisk distrikt.


Hvordan fungerer tilskuddet til kedelopgraderingsordningen?


BUS-bevillingen er forskellig fra RHI.Dens kuponer kan dække omkostninger på op til £5.000, mens du for RHI får betalinger i syv år baseret på dine årlige behov.

Sammenlignet med RHI er finansieringen fra kedelopgraderingsordningen lavere.Alligevel kommer det bare til at vare i to år.

Efter at have rådført sig med og modtaget mindst ét ​​tilbud fra en uddannet installatør, kan ansøgere ansøge om tilskud til kedelopgraderingsordningen i Storbritannien. Bemærk reparationer af varmesystemer, og luftvarmepumper bør udføres inden for tre måneder efter modtagelsen af ​​kuponerne.

Med hensyn til tidsforbrug forlænges denne tidsplan til et halvt år for større installationer, herunder jordvarmeanlæg og hydrovarmepumper.Kuponer til en værdi af op til £7.000 vil blive distribueret og indløst, når arbejdet er afsluttet.


Varmere hjem i Skotland


Den skotske regerings 'varmere hjem'-tilskud har til formål at yde økonomisk støtte og bistand til hjem, der kæmper gennem strømregninger for at forblive varme.Tilskuddet kan tilgås ved at ringe til den skotske hjemmeenergiafdeling.

De burde være i stand til at forbinde dig med varmt arbejde.Desuden er det ikke kun et tilskud, men har også til formål at implementere forskellige energibesparende modifikationer.Det er udelukkende for boligejere og private lejere, der har været i samme bolig i mindst et år.

De opgraderinger, der skal foretages, vil blive fastlagt gennem en ejendomsvurdering.Det vil sige, at evaluatorer vil besøge dit hjem for at inspicere det og give anbefalinger til ændringer, der er passende for hjemmet, som kan omfatte en række forskellige isolering, træksikring og opvarmning.

I de fleste tilfælde kan den skotske regering dække alle udgifter.Vær opmærksom på, at der ikke kan opnås finansiering til allerede afsluttede projekter.En autoriseret installatør skal føre tilsyn med eventuelle Warmer Homes Skotland-finansierede ejendomsopgraderinger.

Nogle relativt dyre ændringer, såsom isolering af en betonvæg, kan kræve en forbrugerbetaling i specifikke situationer.Der ydes rentefri kredit for at hjælpe med at dække omkostningerne ved forbrugerbetalingen.


Hvordan fungerer det for private lejere?


For lejere i den private sektor vil ejendomsejeren blive informeret om de opgraderinger, som regeringen i Skotland kan støtte og selv dække.Før nogen opgraderinger implementeres, skal deres samtykke indhentes.

Warmer Homes Scotland-forbedringer, der er tilgængelige for forbrugere, der bor i separat lejede boliger, har været begrænset siden den 1. august 2017. I henhold til den lovpligtige Rebuilding Code er ændringer, som en boligejer lovligt er forpligtet til at tilbyde, ikke længere leveret til private lejeboliger.Disse klienter er berettiget til forskellige opgraderinger, hvis det er nødvendigt.


Hvem er berettiget til tilskud til varmere hjem i Skotland?


 • For at kvalificere sig til et Warmer Homes Scotland varmepumpetilskud skal ansøgere opfylde følgende krav:

 • Være husejer eller lejer af privat ejendom.

 • Warm House Scotland har ikke hjulpet dig med at opgradere dit hjem i de sidste fem år.

 • Dit hjem bør opfylde alle de levestandarder, der er angivet i Housing Act 2006 i Skotland.

 • Du skal bo i den bolig, der skal opgraderes, i næsten et år.

Tilskuddet er rettet mod at hjælpe mennesker, der lever med handicap og ældre i Skotland.Det omfatter også dem, der har lidt trafikulykkesskader og veteraner, der er såret i marken.


Nest Wales-tilskuddet til walisiske beboere


Nest-projektet er en del af vores indsats for at reducere energiomkostningerne i Wales ved at forbedre husholdningernes energibesparelser.

Nest-initiativet forsøger at forbedre et hjems energieffektivitet, hvilket sænker energiudgifterne noget, øger komforten og fremmer sundheden.Det hjælper bestemt med at mindske chancen for, at et hjem falder i brændstoffattigdom eller udholder de negative konsekvenser af at bo i kølige omgivelser.

Siden 2011 har Nest givet gratis energieffektivitetsopgraderinger til mennesker i kløerne af ubetalelige energiregninger, især lavindkomstfamilier og ældre familier, med næsten 30.000 huse til gavn.Nest-projektet tilbyder også adgang til gratis professionel rådgivning og assistance til walisiske beboere, hvor over 98.000 husejere modtager assistance og anbefalinger gennem programmets syvårige levetid.


Hvordan fungerer Nest Wales-tilskuddet?


Hvis en husejer har svært ved at betale sine strømregninger, skal hun ringe til Nests support for at afgøre, om de er kvalificerede til at få den nødvendige hjælp.

Hvis husejeren opfylder specifikke krav, vil hun blive henvist til British Gas.Sidstnævnte omhandler 'boligvurdering', en ejendomsanalyse, der bestemmer de boligændringer, der skal foretages.

Hvis du kvalificerer dig, vil regeringen i Wales overveje at installere varmepumper og en strømeffektiv kedel i dit hjem.Hvis det ikke allerede er på plads, kan dit hjem have sin hems hulrum udvendige og indvendige vægge isoleret.


Hvad er berettigelseskriterierne for reden?


 • Hvis du bor i Wales og har brug for hjælp til at varme op eller aircondition dit hjem, skal du tjekke, om du opfylder kravene nedenfor, før du ansøger.

 • Tjek, om du ejer huset eller har lejet det privat.

 • Dit hjem skal være energiineffektivt og dyrt at varme op.

 • Du får en indtægtsbestemt ydelse eller lider af luftvejs- og kredsløbssygdomme.


  Resumé


  Luftvarmepumpetilskud har til formål at gøre boliger energieffektive med miljøvenlige varmesystemer.Hvis du ikke får installeret en luft- eller jordvarmepumpe i dit hjem, kan du stadig nyde godt af andre modifikationer såsom isolering.Målet er at opnå nul CO2-emissioner og samtidig hjælpe folk, der kæmper for at betale deres energiregninger for at holde sig varme i de kolde måneder.

  Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

  Professionel varmepumpeproducent siden 1999
  No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

  Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

  Tel: 0086-20-82181867
  Mobil: 0086-18933985692
  WhatsApp: 0086-18933985692