NEWS

Hvorfor ændrer inverterteknologien varmepumper for det gode?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-08-24      Oprindelse:Websted

Varmepumper afgiver mere energi, end de bruger, mens de kører.Dette er en af ​​de funktioner, der gør dem effektive og endda omkostningsvenlige.I dag er varmepumper under forandring - al ære til inverterteknologi.

Inverteren har bevist sig selv som en af ​​de kortfattede måder at spare energi på.Det mindsker den spildte driftsluft ved at styre motorhastigheden.Den fungerer som en bilaccelerator.Du behøver derfor ikke stoppe og starte varmepumpens motor.I stedet kan du indstille temperaturerne, ligesom du ville med en speeder i bilen.

Hvis vi sidestiller de gammeldags klimaanlæg med invertermodellen, bliver forskellen stor.Inverterteknologi reducerer strømtab og sparer dermed mere energi.

Centrale AC'er og ovne har tjent hjem i årtier.På trods af det mangler de effektivitet og alsidighed sammenlignet med varmepumper.Varmepumper havde stadig meget at forbedre siden deres fremkomst.Men lige nu er det et lukket emne.Hastighedskompressorerne i inverterteknologien gør dem bedre.


hvorfor-er-inverter-teknologi-ændre-varmepumper-til-godt

Så hvad er inverterteknologi?

Mens du bruger en normal varmepumpe, tænder og slukker AC i visse perioder.For eksempel tænder den i et stykke tid, når dit hus er koldt.Når den er tilstrækkelig varm, slukker den kun for at tænde igen, når luften gradvist matcher den udendørs.

Det er derfor ikke effektivt.Det er som at køre på en motorcykel, der kun skifter fra 100 % acceleration til 0 %.Der falder ikke til nogen procentdel mellem 100 og nul.For en cykel vil du trykke på gassen for at accelerere den, når den falder.

Så det er tilfældet med inverterteknologi.Det giver dig mulighed for fuldt ud at betjene en varmepumpe til ethvert område efter dine præferencer.Inverteren analyserer også temperaturen og forholdene i dit hjem.Som sådan er den i stand til at justere sit output og dermed maksimere effektivitet og komfort.

Så ved at tage kontrol over kompressorens motorhastighed regulerer den nemt temperaturerne.

Hvordan virker det?

DC-inverteren indeholder udskiftelige frekvensomformere.Drevene omfatter justerbar elektrisk inverter, som styrer elektromotorens hastighed.I det lange løb styrer drevene køling og varmeydelse.

De styrer også indgangen AC til DC.Derefter producerer den elektriske konverter strøm, men gennem den ønskede modulation.På den anden side prøver en mikrocontroller lufttemperaturer og justerer i overensstemmelse med kompressorhastigheden. Inverter varmepumper er således langtidsholdbare, let tilpasningsdygtige og effektive end traditionelle.På trods af at det er dyrt, bør man forvente en give tilbage på mindre end to år afhængig af brug.

Du kan læse denne artikel for at få flere detaljer om arbejdsprincipperne for inverter varmepumper.


Hvordan ændrer inverterteknologien varmepumper for godt?

Det øger deres generelle effektivitet.

Antag, at vi sammenligner ikke-inverter varmepumper med en med en inverter;effektivitet vil være i tvivl.Førstnævnte mangler kontrol over energiproduktionen.Derudover belaster de enheden ekstra meget end nødvendigt.Ups!

Det er endnu langt værre, når det tænder og slukker for sig selv.Husk, at energien til at starte et dødt AC-system er meget sammenlignet med at køre progressivt.For at sige det kort og godt, jo færre gange du løber den skal starte, jo mindre energi tager den.Inverterteknologien kører systemet effektivt med variabel hastighed.Når det kommer til energiforbrug, er det det, der gør dem at foretrække!

En inverter varmepumpe kan køre i negative temperaturer.

Når du køber en varmepumpe, har dens beskrivelse masser af påstande.Der er dog altid en ansvarsfraskrivelse.En advarsel til denne sag.Maskinen vil ikke fungere korrekt i ekstrem forkølelse.I de fleste tilfælde starter vanskelighederne, når temperaturen er under 40 grader.

Ved at snuble over ansvarsfraskrivelsen kan boligejere annullere købet af dem.Og, langt værre, endda vælge enorme udgifter ovne.

Takket være den omvendte teknologi, der har ændret sig.Den har en hyper-heat funktion.Som sådan vil det skabe varme, selv når det er i negative temperaturer.Forvent, at det virker, selv når det er -13 grader celsius udendørs.

Inverter varmepumper fungerer med minimalt slid.

Ikke-inverter varmepumper har faste outputenheder.De skifter mellem tændt og slukket og kører med maksimal kapacitet.Til gengæld skaber dens drift belastninger på det elektriske forsyningsnetværk.Hver opstartscyklus har en overspændingssignatur.Overspændingerne påvirker også varmepumpens mekaniske dele.

På den anden side har inverter-varmepumper en børsteløs DC-kompressor.Kompressoren har ikke en egentlig startspids, når den er i startcyklussen.Så varmepumpen starter med nul-amp-strømmen.Det bygges derefter gradvist op for at opfylde den kapacitet, som bygningen kræver.Til gengæld bliver varmepumpen og elforsyningen lidt stresset.Derfor minimale overspændinger samt slitage.

Du kan spare penge og plads med inverterteknologi.

Et andet skiftende aspekt ved varmepumper er, at du nu kan spare penge og plads med inverterteknologi.Du behøver ikke montere den i en buffertank.Ydermere kan det areal, det tager, være meget mindre, hvis hele gulvvarmeområdet udnyttes.

Hvis du installerer en varmepumpe på en ejendom, skal du normalt have plads til at installere en buffertank.Buffertanken bærer vand, der er forvarmet.Den cyklede derefter rundt i centralvarmesystemet og begrænsede dermed tænd- og sluk-kontakter.

Tag en hændelse, hvor du har et ekstra værelse, der sjældent bruges og har lave temperaturer end resten af ​​huset.Du beslutter dig dog for at bruge den og endda opvarme den.Du skal derfor justere temperaturen på dit varmesystem for at imødekomme det nye rums behov.

Husk, at en ikke-inverter varmepumpe arbejder på sin højeste kapacitet.Og vil fungere på samme niveau, selvom den skal opfylde en brøkdel af den maksimale varme, der er nødvendig.Det er spild af elektrisk energi.For at komme uden om dette frigiver en buffertank sit forvarmede vand.Den overføres derefter til radiatorerne under gulvet i det udpegede rum. Den varmer den op og bruger varmepumpens maksimale effekt til at opvarme vand i buffertanken.Men det vil overophede tanken.

Men for en inverter-drevet enhed tilpasser varmepumperne sig nemt til den lavere effekt.Den får så forskellen i efterspørgsel og justerer sin ydelse i overensstemmelse med den lave vandtemperaturændring.Denne funktion giver husejere mulighed for at spare penge og plads til større buffertankinstallation.

Afslutter

Retrospektivt har fremkomsten af ​​inverterteknologi ændret forholdene i hjemmene i kolde måneder.Fra nu af kan varmepumper indbygget med denne teknologi bruge mindre energi, holde længe og tilpasse sig ethvert temperaturområde.Og for husejere tilbyder teknologien en chance for at spare penge og reducere strømafbrydelser.

Det udstyrer varmepumper med høj effektivitet og alsidighed.Og det er årsagen til varmepumperevolutionen i dag!


Også af interesse:
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692