NEWS

Hvordan vælger man en luftkildevarmepumpe til husopvarmning?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-04-16      Oprindelse:Websted

Som en slags energibesparende produkt har luftvarmepumper mange problemer med at forvirre forbrugerne, såsom pris, driftsomkostninger, udvalg osv. Rigtig mange boligejere beslutter sig efter seriøse overvejelser for at vælge luft til vand varmepumper til boligopvarmning .Det første spørgsmål, de står over for, er 'hvilken varmepumpemodel skal jeg vælge til opvarmning af mit hjem?'

Valget af en luftkildevarmepumpe (ASHP) er det samme som valget af en tøjstørrelse.Det er nødvendigt at 'passe' matchningen.Hvis der er en 'kalvetrækker' situation, vil indendørs opvarmningstemperatur om vinteren være utilstrækkelig, hvilket ikke vil opfylde varmekravene.Selvfølgelig kan der også være en 'overkvalificeret' situation, som svarer til stigningen i driftsomkostninger og økonomisk spild.

husvarme dc inverter varmepumpe

Størrelse af varmeareal

Forskellige områder med boligopvarmning vil kræve forskellige specifikationer af varmepumpeenheder.For at sikre en god varmeeffekt og undgå energispild skal varmeområdet derfor prioriteres for at vælge den rigtige varmepumpemodel efter den konkrete situation.

Opvarmningsløsninger

Fordi luftkildevarmepumpen tilhører en slags udstyr, der leverer varmt vand, husopvarmning og køling, kan den bruges med en række forskellige varmeløsninger.Radiatorer, gulvvarmere og varmtvandsrør har dog forskellige vandtemperaturkrav.Først når varmeløsningen er bestemt, kan valget af en varmepumpeenhed være mere præcis.

Termisk isolering

Den samme model af en luftkildevarmepumpeenhed, hvis den installeres i forskellige huse, vil have åbenlyse forskellige strømforbrug, hvilket sandsynligvis vil ske på grund af forskellene i termisk isolering.Vægtykkelsen, tagets isolering, om glasdørene og vinduerne er af dobbeltlagsdesign, og indretningens højde vil påvirke bygningens varmeisolering, hvilket skal tages i betragtning.

Generelt har selvbyggede huse eller huse i landdistrikter tynde vægge, og der er ingen ydervægsisolering, så varmetabet er for hurtigt;i denne situation bør du vælge en luftvarmepumpe med højere varmekapacitet.Det foreslås dog, at vægisolering først skal optimeres, ellers vil det efterfølgende strømforbrug stige.

Installation af gamle rør

Nogle af husene blev oprindeligt installeret med varmtvandsrør på grund af deres lange historie.I så fald skal du kontakte den originale installatør eller finde de tilsvarende installationstegninger for at forstå, om de gamle rør kan bruges effektivt med den nye ASHP.Hvis ikke, er der behov for yderligere forbedringer.

Områder med lav temperatur

Luft til vand varmepumper kan absorbere energien i luften for at producere varme.Derfor, når varmepumpenheden arbejder i et miljø med lav temperatur, vil varmeeffektiviteten falde.Hvis den omgivende temperatur er for lav, anbefales det at vælge DC inverter varmepumper eller EVI varmepumper.Disse to typer luftvarmepumper kan effektivt klare lavtemperaturmiljøet og opnå effektiv opvarmning.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692