NEWS

Hvordan rengøres og skylles gulvvarmerør?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-09-11      Oprindelse:Websted

De fleste familier i kolde områder har installeret hydronisk gulvvarme som en måde at opvarme deres huse på.Som vi alle ved, vil gulvvarmerørene samle en masse snavs, fordi de ikke er blevet renset i lang tid, hvilket er let at påvirke varmeeffekten af ​​gulvvarme, så hvordan laver man den grundlæggende vedligeholdelse af gulvvarmerør?Hvordan opstår urenhederne i gulvvarmerørene?Lad os tage et kig på nogle daglige forholdsregler for disse rør.

Der er tre komponenter af urenheder i gulvvarmerørene.Indersiden af ​​gulvvarmerøret er ikke helt tæt og vandet i gulvvarmerøret vil fordampe, der vil være en automatisk vandtilførselsventil i røret for at efterfylde vand.Nedenfor er hvordan kommer disse urenheder fra?

Hvordan opstår rørledningsurenheder?

1. Mikroorganisme

Vandet indeholder et stort antal mikroorganismer, og der vil under visse forhold blive produceret en stor mængde biologisk slim, som fastgøres til den ikke-skalerende rørvæg.

2. Calcium- og Magnesium-ioner

Vand indeholder calcium- og magnesiumioner, som danner calciumcarbonat og magnesiumcarbonat ved opvarmning, og vil klæbe til den indvendige væg af rørledningen, hvis den ikke rengøres i længere tid.

3. Ekstern rørledning

I tilfælde af centralvarme kan biologisk slim, urenheder, kedelsten, rust og forurenende stoffer i den eksterne rørledning også komme ind i din egen rørledning.

Hvordan påvirker disse urenheder gulvvarme?

1. Energiforbrug

Forøgelsen af ​​urenheder i gulvvarmerørene vil øge modstanden i rørledningen og øge energiforbruget til gulvvarme.

2. Spild af varme

Ifølge relevant statistik vil hver stigning på 1 mm tykkelse af rørvæggen få indendørstemperaturen til at falde med 6°C og hindre varmeoverførslen.

3. Rørledning blokeret

Når ophobningen af ​​urenheder er alvorlig, vil rørledningen blive blokeret.Efter at røret er blokeret, kan det ikke levere varme.Hvis rørledningsudskiftningsprojektet er enormt, vil det medføre en masse tid og økonomisk tab.

Gulvvarmerør har komplekse former, lange rørledninger og små diametre, så regelmæssig rengøring er nødvendig.For at undgå tilsmudsning af rørledningen under installationen er nogle gulvvarmesystemer udstyret med filtre ved kilden, men de kan ikke helt forhindre snavs.Desuden er det umuligt helt at fjerne urenheder i vandet ved kun at rense filterskærmen på et senere tidspunkt.

Hvordan renses og skylles urenhederne i rørledningen?

1. Filterrensning

Rengør filteret i forenden af ​​vandudskilleren hvert år for at sikre renheden af ​​vandrøret og forhindre, at rørledningen blokerer.

Metode:

  • Luk først vandindløbs- og returventilerne, der forbinder ledningen, og brug udluftningsventilen til at aflaste trykket;

  • Åbn derefter filteret, tag filterskærmen ud og rengør den.Kontroller, om filterskærmen er beskadiget eller blokeret.Hvis den er beskadiget, skal den udskiftes med en ny af samme specifikation;

  • Installer det som det er, og injicer derefter vand for at sætte det under tryk.

2. Kemisk rengøring

Læg kemikalierne i blød i rørledningen for at opnå renseeffekten.Under iblødsætningsprocessen vil kalk og mudder i rørene falde af, hvilket gør det mere ublokeret og vil ikke blokere vandstrømmen.

3. Projektilrensning

Projektilrensning bruger hovedsageligt friktionen mellem renseprojektilet og røret til at opnå formålet med rengøring.Denne metode er tidskrævende og arbejdskrævende, så den er valgfri.

4. Jetrensning

Ved rengøring skal du bruge et rengøringsmiddel med korrosionsinhibitor, som fuldt ud kan opløse slimet fastgjort til rørvæggen uden forurening af miljøet eller korrosion på gulvvarmemetalrørene.

5. Fysisk pulsbølgerensning

Pulsrensning bruger vibrationsbølger genereret ved at blande vand og luft for at påvirke varmerøret for at opnå renseeffekten.Metoden er enkel og renseeffekten god.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692