NEWS

Hvor ofte skal en varmepumpe serviceres?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-03-30      Oprindelse:Websted

Som boligejer betyder det at holde din varmepumpe i god stand at kende og følge retningslinjerne for vedligeholdelse af varmepumpen.Mange husejere kan vente, indtil de oplever problemer med at servicere deres pumper.Men når du spørger, om du skal servicere en varmepumpe, er svaret ja.Ved at anlægge et forebyggende synspunkt kan du undgå væsentlige problemer med varmepumpen, som kan føre til dyre reparationer.

Hvor ofte skal du vedligeholde din varmepumpe

Ligesom ethvert aspekt af dit varme- eller kølesystem, vil en varmepumpe drage fordel af at have forebyggende vedligeholdelse på regelmæssig basis.Varmepumper kræver årlig vedligeholdelse, så det er en god idé at planlægge denne service hvert år.Men hvis din varmepumpe bruges til dit primære varme- og kølesystem, så bør du planlægge vedligeholdelse to gange om året i stedet for kun én gang.Forårs- og efterårssæsonerne, når vejret er mildt, og der er mindre brug af pumpen, er det ideelle tidspunkt at planlægge vedligeholdelse.

Ifølge eksperterne på energy.gov, en varmepumpe drager fordel af også at have denne årlige vedligeholdelse.Velholdte pumper vil køre mere effektivt og sænke dine energiregninger.Dette kan være en variation på 10-25 % mindre effektiv, når det kommer til varmepumper, der ikke får denne årlige service.Rutinemæssig vedligeholdelse hjælper med at forhindre skader på kompressoren og de andre elementer i systemet.Det beskytter ikke kun dine varme- og kølesystemer, du er mindre tilbøjelige til at opleve en fejl i systemet i de varme og kolde måneder.

Vedligeholdelsestjekliste for varmepumpe

Når det kommer til vedligeholdelse af varmepumpen, er der nogle tiltag, som boligejere kan tage på egen hånd.Det anbefales stadig at få en professionel VVS-tekniker til at servicere systemet.Dette er dog vedligeholdelsesmulighederne for en husejer og en liste over vedligeholdelsesbehov for en HVAC-fagmand.

Tjekliste til vedligeholdelse af boligejere

 • Udskift eller rengør luftfiltrene hver 30-60 dage

 • Fjern græs, blade eller snavs omkring udendørsenheden

 • Hold et to fods frirum omkring varmepumpen

 • Hold tilførsel og retur registreret støvet regelmæssigt for at holde ventilationsåbningerne fri for snavs og tillade luft at passere frit igennem

Tjekliste til professionel vedligeholdelse af HVAC

Denne liste bruges af HVAC-fagfolk til at rense og servicere pumpen.Spørg din VVS-tekniker, hvor ofte du skal planlægge service, selvom en eller to gange om året normalt er alt, der er nødvendigt for at vedligeholde det korrekt.

 • Efterse systemet for forhindringer og skader.Gennemgå også kanalerne, blæseren, filteret og indendørsspolen for snavs og snavs.

 • Rengør den indendørs spiral og afløbsskålen grundigt

 • Rengør afløbsledningen og skyl

 • Tjek for eventuelle utætheder i kanalerne.Forsegl eventuelle lækager

 • Kontroller systemet og ledningens afgangstryk

 • Mål kølemiddelskiftet og sørg for, at det er inden for de anbefalede grænser

 • Tjek for kølemiddellækager og reparer eventuelle tilstedeværende

 • Start en afrimningscyklus.Sørg for, at systemet gennemgår den passende cyklus.

 • Undersøg de elektriske ledninger.Udskift eventuelle beskadigede ledninger og stram eller rengør forbindelser, hvis det er nødvendigt

 • Efterse blæserhjulet.Det skal være afbalanceret og rent

 • Efterse motorer og lejer.Smør efter behov

 • Efterse bælterne.Bemærk eventuel tæthed eller slitage

 • Kontroller, at de elektriske kontroller er korrekte

 • Test termostatens funktion

 • Efterse udendørsenheden.Sørg for, at den er afbalanceret og ren

 • Kontroller, at temperaturfølerne udenfor er i det relevante område

Denne liste er ret omfattende og vil tage et par timer at færdiggøre.Da disse operationer er komplekse og kræver en betydelig mængde teknisk viden, er det bedst at overlade dem til en professionel VVS-tekniker.Denne fagmand har uddannelsen og ekspertisen til at udføre alle disse opgaver og evaluere varmepumpen som helhed.

Servicetips til varmepumpe

Hvis du vil have mest muligt ud af din varmepumpe, gør det en stor forskel at være smart med den service, du bruger.Dette er et par tips fra eksperterne om servicering af din enhed.

1. Planlæg service tidligt

Det er bedst at servicere din pumpe om efteråret eller foråret.Disse tider kan dog være travle for HVAC-fagfolk.Det kan være bedst at lave en årlig aftale med din tekniker eller ringe for en aftale mindst en måned før tid.Dette giver dig mulighed for at bestille den tid, du ønsker, og undgå at skulle forsinke servicen.Indstil en påmindelse i din kalender, hvis det er nødvendigt.

2. Plan for omkostningerne

Omkostningerne ved denne årlige service varierer meget afhængigt af din placering og kompleksiteten af ​​dit system.De nationale gennemsnitlige omkostninger for service er dog $347.Dette kan være højere eller lavere end dit område.Sørg for at tjekke et par priser ud for at få en idé om, hvad du skal forvente at betale for denne service.Husk, at den billigste HVAC-udbyder dog ikke nødvendigvis er den bedste.

3. Begræns fejlfinding og vedligeholdelse

Hvis du forsøger at spare nogle penge, kan det være fristende at vedligeholde din varmepumpe alene.Det er dog typisk bedst at lade en professionel gøre dette.Den rutinemæssige vedligeholdelse nævnt her kan udføres af den gennemsnitlige husejer.Du bør også holde øje med dit system og notere eventuelle potentielle problemer.Hvis du f.eks. bemærker, at afrimningscyklussen starter ofte eller varer mere end 15 minutter, kan det være en god idé at kontakte en HVAC-tekniker.

4. Tjek fremstillingsanbefalinger

Selvom det er bedst at få årlig vedligeholdelse, er det også vigtigt at tjekke din enheds specifikke behov.Tjek producentens anbefalinger for din enheds specifikke vedligeholdelses- og vedligeholdelsesbehov.Dette vil sikre det bedste outfit fra dit system, da der kan være variationer i varmepumpens behov.

Sørg for at få denne service udført på regelmæssig basis for de bedste resultater.Hvis du har spørgsmål, der er specifikke for din enhed, er en HVAC-tekniker en stor ressource og kan også give mere specifikke anbefalinger.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692