NEWS

Hvor ofte skal en varmepumpe-cyklus tændes og slukkes?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-03-16      Oprindelse:Websted

Hvorfor tænder og slukker din varmepumpe for ofte?

Varmepumper er kendt for deres energieffektivitet, men hvis enhederne tænder og slukker for ofte, kan der være nogle interne problemer, der øger energiforbruget og forårsager skade på varmepumpens komponenter.Dette er et almindeligt problem med varmepumper, kendt som kort cykling.Når en varmepumpe tager korte cyklusser, kan din enhed ikke opretholde den ønskede temperatur i hverken varme- eller køletilstand, så den tænder og slukker konstant.


Hvorfor tænder og slukker din varmepumpe for ofte?

Hvis din varmepumpecyklus tænder og slukker for ofte, kan et af følgende være problemet:

1. Tilstoppet luftfilter

Dette er altid et af de første problemer at tjekke på.Affald og støv vil til sidst dannes på filteret.Når det ikke renses eller udskiftes, vil luftstrømmen være begrænset, og dit system vil ikke være i stand til at cirkulere den passende mængde varme eller kølighed til dit hjem.

Et snavset luftfilter kan være årsagen til, at din varmepumpe fejler og tænder og slukker hvert 5. minut.Når du først opdager dette problem, behøver du ikke gå over de mere komplicerede problemer.Men når først du ikke reagerer på dette med det samme, vil det skabe et helt nyt sæt problemer, herunder en frossen fordamperspole.Enheden vil fortsætte med at tænde og slukke gentagne gange.

Det er derfor, afhængigt af din enheds mærke, rengør eller udskift dit luftfilter regelmæssigt baseret på anbefalingerne.

2. Termostatfejl

Der er mulighed for, at din termostat giver dig en forkert læsning om dit varmesystem.Placeringen af ​​termostaten kan være årsag til problemet.At placere den i nærheden af ​​et vindue eller udluftning ville give en unøjagtig aflæsning, der forårsager kort cykling.

Kort cykling betyder, at dit system lukker ned tidligere, før det overhovedet kan gennemføre en opvarmnings- eller afkølingscyklus.Derefter tænder den igen for en kort stund.

For eksempel, hvis din termostat er indstillet til 35 ℃, kan den lukke ned fra 26 ℃ til 32 ℃, men vil aldrig nå 35 ℃.

En anden årsag ville være defekte ledninger mellem varmepumpen og termostaten.Lad det professionelle varmepumpehold vurdere dette.

3. Kølemidlet lækker

Når varmt vejr falder over dit hjem, fanger kølemidlet i din enhed varmen og kaster den udenfor.På den anden side, i koldt vejr, tages varme fra det udendørs område og derefter presset ind i husets indre.

En kølemiddellækage vil gøre det svært for dit system at udføre varmeoverførselsproceduren.Og din enhed vil ikke engang være i stand til at fuldføre en cyklus.Et tegn på utæt kølemiddel er, når du ser, at der dannes is på udendørsenheden.På dette tidspunkt er det et must at søge hjælp fra en erfaren tekniker.

4. Overdimensioneret eller underdimensioneret enhed

Hvis din enhed ikke har den rigtige størrelse til dit værelse, vil den enten opvarme eller afkøle dit område hurtigt eller langsomt, og derefter for tidligt registrere, at den har nået den ønskede temperatur, og derefter lukke ned.Så vil cyklussen gentage sig igen og igen, hvilket får din enhed til at føle sig misbrugt.

Derfor bør de korrekte beregninger udføres af HVAC-fagfolk, før du får installeret en enhed.Dette er en meget alvorlig sag, for hvis den forkerte størrelse enhed allerede er installeret, ville dette kræve en dyr udskiftning af en anden enhed.

Hvor ofte skal en varmepumpe køre?

Det afhænger helt af enhedens kølekapacitet, rumtemperaturen og luftfugtigheden.I gennemsnit burde en 10 til 20 minutters nedlukning være passende nok afhængigt af de nævnte faktorer.Og det bør være inden for 2 til 3 cyklusser i timen max.

Din HVAC-enhed er ikke designet til at køre hele tiden.Dens formål er at bringe dit indre rum til et behageligt temperatur- og fugtighedsniveau, og derefter opretholde dette niveau.Hvis din enhed konstant tænder og slukker, er der noget galt, fordi den spilder hundredvis, hvis ikke tusindvis af dollars på dine energiomkostninger årligt.

Din varmepumpe bør logisk nok ikke køre hele tiden, undtagen i meget kolde vejrforhold, hvor den vil køre kontinuerligt.Hvis vejret er over 35 grader, og det er relativt behageligt vejr, og din varmepumpe stadig kører i en kort cyklus, bør du lade professionelle vedligeholdelsesfolk tjekke det ud.


Hvordan påvirker inverterteknologi varmepumper til gode?

I de foregående årtier, inden for klimaanlæg og opvarmning, havde alle intet andet valg end at nøjes med tvungne luftsystemer i centrale klimaanlæg, ovne og varmepumper.Varmepumper har altid været anset for at være effektive og alsidige, men har stadig plads til forbedringer.

På nuværende tidspunkt er varmepumper meget bedre i ydeevne på grund af inverterdriverens kompressorer med variabel hastighed.De tillader varmepumpen at fungere inden for hele området fra 0 til 100 procent.Det er en intelligent analysator af temperaturen og andre forhold i hjemmet og justerer derefter varmepumpens ydelse op til maksimal effektivitet og komfort.Samtidig er dette inverter varmepumpe systemet sparer meget på dine energiregninger, fordi kun det nødvendige output bliver udnyttet.Aldrig overkapacitet eller underkapacitet.

Problemet med kort cykling vil blive slettet.Med inverterteknologi skal din varmepumpe starte mindre op, så den bliver mindre belastet.Det teknologiske gennembrud reducerer antallet af nødvendige cyklusser.

Der er en tankegang, der siger, at varmepumper aldrig vil fungere godt i ekstrem kulde.Inverter-teknologi løser dette gennem funktionen Hyper Heat.Det fungerer til at skabe varme ved lavere temperaturer.Det holder dit hjem varmt, selv når temperaturerne i det udendørs miljø kører så lavt som et koldt minus 25℃.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692