NEWS

Faktorer, der påvirker energiomkostningerne for luft til vand varmepumper

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-08-03      Oprindelse:Websted

Luft til vand varmepumpe holder dit hus køligt om sommeren og varmt om vinteren.Men når du står over for det øgede forbrug af elektricitet og rindende vand, kan du føle dig virkelig ked af det.Derfor tænker mange mennesker over, at luftvarmepumpen er energikrævende, ikke så energibesparende som annonceret.Faktisk er det tilfældet.Der er mange faktorer, der påvirker strømforbruget til en varmepumpe.Lad os gennemgå følgende detaljer.

Etageareal af en bygning

Strømforbruget til opvarmning hænger også sammen med boligarealets størrelse.Jo større husarealet er, jo højere effekt kræves der af varmepumpeenheden, og dermed forbruges mere energi.

Kvaliteten af ​​luftkildevarmepumpe

Varmepumpemærker og -produkter kan findes overalt på markedet, også dem med lav kvalitet.Derudover påvirker alle faktorer, såsom om produktdesignet er rimeligt eller ej, materialekvalitet og installationsevner brugen af ​​varmepumpeenheder, så vi skal være opmærksomme på varmepumpevalget.

202008 luftvand varmepumpe

SPRSUN DC-inverter varmepumpeprojekt

Korrekt valg af varmepumpeenheder

Dette er den sag, der skal være opmærksom på, når du vælger enheden i begyndelsen.Det er nødvendigt at vælge den passende udstyrsmodel.Lad ikke en varmepumpe med stor kapacitet til at opvarme et lille rum, eller en lille enhed til at arbejde i lang tid under dårlige forhold, hvilket alt sammen vil øge strømforbruget.

Varmebevarelse af huset

Hvis husets varmeisoleringseffekt er dårlig, vil det også øge strømforbruget.Varmebevaringen er direkte relateret til bygningens struktur, døre og vinduer, vægge og gulvhøjde.

Rimeligt systemdesign

Det luft kilde varmepumpe Systemet omfatter varmepumpenheden og terminalsystemet.Terminalsystemet kan være en radiator, en ventilatorkonvektor eller et gulvvarmesystem, så energiforbruget kan være meget forskelligt.Terminalens krav til vandtemperaturen er forskellige, og den nødvendige varmekapacitet er også anderledes.Generelt kræver gulvvarme lav vandtemperatur, efterfulgt af ventilatorkonvektor, mens radiator kræver højere vandtemperatur, især traditionel støbejernsradiator.

Størrelse på vandpumpe

Forbruget af vandpumpe udgør også en stor del.Når de vælger en vandpumpe, vil mange kunder som vane vælge en større model.Hvis vandpumpen er lille, og vandet ikke kan nå den fjerneste ende, vil indetemperaturen være ujævn, og komforten reduceres.Vi skal dog vide, at hvis vandpumpen er stor, vil rumtemperaturen være ensartet, men energiforbruget vil stige.Med hensyn til, hvordan man vælger mellem dem, er det nødvendigt med et afbalanceret valg.

Installationsplacering af enheden

Enhedens installationsposition skal også overvejes.Når varmepumpen er installeret, må den ikke placeres tæt på væggen, og der skal holdes en passende varmeafledningsafstand, hvilket er befordrende for rengøring af udendørsenhedens varmeveksler og sikring af normal luftindtag og -udsugning.

Temperaturindstilling

Det du skal vide er, at for hver stigning på 1 Celsius i rumtemperaturen, vil energiforbruget stige med 10 %.Derfor ønsker brugerne at spare mere strøm og justere vandtemperaturen lidt højere for at imødekomme temperaturkravet.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692