NEWS

Er poolvarmepumper det værd?Hvordan virker de?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-08-18      Oprindelse:Websted

Temperaturer i svømmebassiner varierer i takt med miljøet.I de kolde måneder ændres svømmebassinernes smag til at være usmageligt.Men alt hvad du tørster er at svømme, selvom poolen er kold.Selvom du måske får, hvad du ønsker, kommer det ikke uden gener.Og værre nok, kan du beslutte dig for ikke at træde i poolen.Alle svømmebassiner har brug for vedligeholdelse for at køre sikkert og rene hele året rundt.Alligevel er der sæsonen, der hæmmer deres anvendelighed.

Du kan dog stadig komme udenom dette ved hjælp af en poolvarmepumpe.Varmepumper er dyre investeringer til at starte med.De arbejder dog effektivt for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af svømmesæsonerne.Jeg vil forklare, hvorfor poolvarmepumper er det værd, og hvordan de fungerer, men først,

Hvad er poolvarmepumper?

Varmepumper er apparater, som du kan tilslutte til din swimmingpools cirkulationssystem.De væver metaller og har former som søjler.På deres sider har de programmerbare valg med sjove klinger på toppen.

Energiministeriet lister gaspoolvarmere, solvarmere til poolvarmere og varmepumper som effektive måder at opvarme din pool på.Lad dog ikke ordet energieffektiv narre.Disse værktøjer er ikke lige, for at være præcis.

Solvarmere og varmepumper producerer i modsætning til gasvarmere ikke varmeoverførsel.De to har lignende design og er de mest effektive varmeapparater på det nuværende marked.


er-pool-varmepumper-det-værd

Mekanismerne og processerne for en varmepumpe i arbejde

En varmepumpe bruger elektricitet til at dræne varm luft i sin indstilling.Det overfører derefter varmen, der udvindes fra den varme luft, til poolen.Men det er en sort/hvid forklaring, ikke?Her er en farvet trin-for-trin detalje!

Trin 1

En varmepumpe suger vand ind fra din swimmingpool.Sugeprocessen betyder dog ikke, at Freon interagerer med poolvandet.

Trin 2

Det pool varmepumpe komprimerer gentagne gange sin Freon, indtil den når en temperatur på 93 grader Celsius.

Trin 3

Freon bevæger sig ind i lavtryksområdet i varmepumpen.Så snart dets tryk er frigivet, begynder der at dannes varme gasser.Til gengæld suger varmepumpeventilatoren varm luft ind fra omgivelserne.Luften strømmer over fordamperspoler.Skulle temperaturerne i denne luft være højere, vil fordamperspoler absorbere meget Freon i det næste trin.

Trin 4

Freongassen strømmer i fordamperspolerne for at afkøle gassen.Mens i denne proces, overfører gassen sin varme til vandet i trin 1. Derpå går den tilbage i poolen.

Når poolen får nok varme, går freon, der bruges i processen, tilbage til flydende tilstand.Desuden gentager cyklussen sig selv, indtil poolen får tilstrækkelig varme.Freongassen vil heller ikke komme i kontakt med din pools vand, takket være fordampningsspiralerne.

Så er poolvarmepumper værd at have?Lad os se

Nu hvor du ved, hvordan en poolvarmepumpe fungerer, hvad får du så ud af dem?

Det ser klart ud til, at du aldrig skal bekymre dig om kølige temperaturer, når du vil bruge poolen.Pool varmepumper er game-changere med andre fordele udover komfort.For eksempel kommer du til;

Svøm i længere tid

Pool varmepumper forlænger din svømmesæson og tid.Du kan åbne din pool tidligt og lukke den sent på dagen.Det garanterer din svømmetid i løbet af efteråret.Og hvis din bolig oplever super milde vintre, der ikke falder 50 Fahrenheit, forhindrer en poolvarmepumpe dig i at lukke poolen.

Beskyt din pool

Alger blomstrer i varmere temperaturer.Men pooleksperter anbefaler stadig, at du åbner din pool tidligt og lukker den sent.På denne måde forbliver poolens vand koldt i lavsæsonen.Du er også mindre tilbøjelig til at se din pool med en lime, skyggefuld rod om foråret.Ikke desto mindre, hvis du bruger en poolvarmepumpe, skal du kun slukke for den et par dage, før du lukker poolen.Det vil sikre, at vandet afkøles til under 60 Fahrenheit.

Sparer dine penge

En poolvarmepumpe kan også hjælpe dig med at spare mange penge.(Det er det værd at tænke over).Varmen produceret af poolvarmepumper er som udgangspunkt gratis, da de bruger beskedne mængder strøm til at trække den omgivende luft ind.Desuden kan en varmepumpe holde din pool mellem 80-90 grader for så lidt som 50 dollars om måneden.Det afhænger dog af dine nøjagtige temperaturer og lokale elpriser.

En anden forskel mellem poolvarmepumper og gasvarmeren er, at den ikke behøver naturgas eller propangas for at fungere.Når man sammenligner de to, bliver det en merudgift.Natur- eller propangas koster ofte pooloperatører hundredvis af dollars om året, selv med reducerede omkostninger.På den anden side kræver poolvarmepumper ikke mere fra en energikilde.Forudsat, med sådanne, vil de køre i årevis.


Endelig kan den arbejde under lave temperaturer.

Nej, nej, nej, undskyld, lad os ikke skynde os ud i det.

Poolvarmepumpen er en genial opfindelse, men alligevel er den i brug i den faktiske verden.Lokale temperaturer skal være mindst 50 Fahrenheit, så det får tilstrækkelig varm luft fra omgivelserne.Ellers vil poolvarmepumpen udføre meget arbejde med få resultater, hvilket vil dukke op på din månedlige strømregning.

Hvis du møder kolde forhold hele vinteren, så tag dine poolvarmeapparater med indenfor til sæsonen.Under enhver vinterstorm er det mindste, du ønsker, uoprettelig skade på dit maskineri.Ups undskyld!Men hvis dine temperaturer ikke er over 50 Fahrenheit, vil varmepoolpumpen redde dagen.

Til sidst, er poolvarmepumper det værd?

Okay, mine damer og herrer, det er enkelt, ja, for at sige det kort.Når din pool er opvarmet, vil du bruge den meget mere!Poolvarmepumper er, som allerede nævnt, en mere effektiv udnyttelse af strøm, da de overfører varmen fra den omgivende luft til vandet.

Poolvarmepumper har en billigere årlig pris end gasvarmere, hvilket gør dem tiltalende for poolejere, der ønsker at bruge deres tilflugtssted hele året.Og jeg ved ikke om du lagde mærke til det, moder natur siger tak.I modsætning til gasvarmere, der bruger fossile brændstoffer og propangasser, trækker poolvarmepumper deres varme fra naturlig luft.


Også af interesse:
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692