NEWS

Backup varmekilde til din varmepumpe

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-04-29      Oprindelse:Websted

Har jeg brug for en backup varmekilde til min varmepumpe?

Forskellige varmepumper er designet og fungerer forskelligt.Der er dem, der er designet til at fungere uden at være afhængige af et backup-varmesystem, mens nogle ikke vil tilbyde dig kvalitetsservice uden et.Det kommer helt an på hvilken varmepumpe du har.

Selvom varmesystemet er sat op til at bruge en backup, har du muligvis ikke brug for det, hvis klimaet i din region er varmt, eller hvis dit hus ikke har brug for meget energi for at afkøle.Det er også muligt at undgå at få backup varmekilden ved at installere EVI koldt vejr varmepumper.


Backup varmekilde til din varmepumpe

Hvordan virker varmepumpen?

Varmepumper er blevet populære og de fleste bruger dem selv hele året rundt.Du skal forstå de forskellige typer af backup varmekilder, du får fra varmepumpen for at få mest muligt ud af det.Når du bruger varmepumpen (HP), får du pumpevarme og reservevarme.For at forstå backup-varmen, bør du finde ud af det hvordan varmepumpen fungerer.

Når varmepumpen fungerer rigtigt, vil den tilbyde dig pumpet varme.Det er her kompressoren kører for at producere varme.I dette system vil kompressoren pumpe kølemidlet ind, så den kan varme det op.Det er her luft kilde varmepumpe overfører varmen fra udeluften for at sikre, at indendørstemperaturen er optimal.Når temperaturen udenfor falder, vil det også få temperaturniveauet i dit hus til at falde.Således vil pumpens varmeeffektivitet falde.

Et tab af udevarme betyder ikke, at der ikke er varme tilgængelig.Med lavere temperaturer får pumpen svært ved at forsøge at flytte varme indendørs.Når dette sker, skal du bruge backup-varmekilden.

Typer af backup varmekilder til varmepumper

Supplerende varmekilde

I takt med at temperaturen udenfor falder, falder varmekapaciteten også.Når dette sker, øges husets varmebelastning.Når dette sker, så kommer den supplerende varme til at spille.Det er her også kendt som båndvarmen;den elektriske modstand tilbyder varmen.Du kan også vælge at bruge en kedel med varmepumpen og få en dobbelt brændselsstruktur.Eller du kan bruge tilskudsvarmen ved at sætte spolen i en handler.

Nødvarme

De fleste ved ikke meget om nødvarmen.Og nogle kender det som en indstilling, de skal bruge til at indstille deres pumpe, når temperaturen er kold.Termostaten på en HP kommer med fire muligheder, varme, afkøling, sluk og nødmulighed.Når du indstiller pumpen med nødindstillingen, vil den slukke for kompressoren og bruge den ekstra varmekilde.Du skal være opmærksom på, at når du bruger nødmuligheden til at opvarme dit hjem, vil det føre til, at din elregning stiger.Hvis det er muligt, bør du helt undgå at bruge denne opvarmningsmulighed, medmindre det er nødvendigt.

Hvilken backup varmekilde er bedst til din varmepumpe?

Når du vælger en varmekilde til din HP, er det vigtigt at forstå, at ingen enkelt mulighed passer til alles tilstand.Derfor skal du undersøge og vælge den, der passer til dit hjem.En af de muligheder, du kan have, når du vælger en varmekilde, er en ovn, dual fuel eller propan.

Hvis du har en varmepumpe, der bruger en ovn til backup, er det muligt at ændre den til dual fuel.Det vil hjælpe med at sikre, at du får varmere varme til de kolde nætter.Hvis du bor i områder, hvor der ikke er naturgas tilgængelig, kan du vælge propan.Den anden mulighed at bruge er stripvarme.Det bedste er, at det kan iscenesættes eller komme sekventielt, eller du kan få det hele på én gang.

Den anden mulighed, du kan bruge, er olie.Men dette bliver mindre og mindre et valg, da færre virksomheder tilbyder denne mulighed.

Når du vælger en varmebackup-mulighed, er det bedst at få den, der er nem for dig at konfigurere, bruge og omkostningseffektiv.Det sidste, du skal bruge, er at vælge en mulighed, der vil belaste dig økonomisk.

Hvor effektiv er en varmepumpe med en elektrisk backup?

Hvis varmepumpen har elektrisk backup, vil den køre effektivt og bruge kompressoren til at booste den, når temperaturniveauet bliver for lavt.Denne muligheds udfordring er dog, at det vil føre til, at du får en høj forbrugsregning.Regningen kan blive ekstrem høj, hvis du bruger den kontinuerligt.Det er kun bedst at bruge strøm, når du ikke har andre muligheder eller på minimale muligheder.

Kan solpaneler drive en varmepumpe?

Med solenergi-optionen trending, spekulerer du måske på, om den kan drive pumpen.Sandheden er, at dette er en miljøvenlig mulighed for at drive pumpen og kan bruges som et alternativ til andre muligheder.Ikke alene er solenergi en naturressource, men du kan også være sikker på, at når du gør brug af denne mulighed, er du forpligtet til at spare penge.Du kan få al den strøm, der skal til, ved at pumpen produceres af solpanelet.Du skal dog sikre dig, at størrelsen på den solcelle, du får, passer til pumpen.

Konklusion

Varmepumpen er en af ​​de omkostningseffektive måder, du kan bruge til at holde dit hus varmt.Du skal dog sikre dig, at du har lavet din research på produktet, for at du kan få mest muligt ud af enheden.Du skal også bekræfte, at du har valgt den rigtige backup til dit system.Ved at vælge det rigtige backup-system behøver du ikke at bekymre dig om, at det fejler.Hvis du er usikker på, hvilket produkt du skal bruge, skal du kontakte eksperter for at hjælpe dig med ethvert problem, du måtte have.
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692