NEWS

5 must-know tips til installation af en luftkilde DC inverter varmepumpe

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-09-28      Oprindelse:Websted

Luftkilde DC inverter varmepumper har høje krav til design og installation, og nogle mindre fejl kan give problemer under senere drift.Derfor rådførte vi os specielt med ingeniører, som har stor erfaring med design og installation af luft til vand varmepumpesystemer, for at dele praktisk erfaring med dig som reference.


5 must-know tips til installation af en luftkilde DC inverter varmepumpe

Erfaring 1: Tilføj blødt vand til systemet

Ved installation af en DC-inverter-varmepumpe er mange mennesker måske ikke opmærksomme på vandkvalitetsproblemet.I nogle områder er der særligt mange calcium- og magnesiumioner i vandet.Hvis de er blevet tilføjet systemet i et år eller højst to år, kan det forårsage blokering af rørledninger, Y-type filtre, vandpumper, enheder osv., og alvorligt påvirke driften.Derudover bør en vis mængde frostvæske eller alkohol tilsættes i områder med lav temperatur om vinteren.

Generelt har frostvæske instruktioner.For alkohol anbefales 99° industrialkohol.Mængden af ​​alkohol bør tilpasses efter den aktuelle situation og den cirkulerende vandmængde i systemet.For eksempel, hvis den cirkulerende vandvolumen i systemet er 100L, tilføjes et kg alkohol, og så er alkoholindholdet i vand stort set 1%.Vandets frysetemperatur er således -1 .I mange områder er temperaturen lav om vinteren.Hvis brugerne ikke slukker for gulvvarmen, eller der er langvarige strømsvigt om natten, er det let at skabe frostproblemer på rørledningen eller enheden, så det er nødvendigt at tilsætte en vis mængde frostvæske eller alkohol.

Erfaring 2: Fancoils skal være udstyret med tovejsventil

Hvis der ikke er en to-vejs kugleventil, vil du mærke, at der kommer kold luft ud af blæsen i nogle rum, når de ikke er i brug, og systemets strømforbrug vil være lidt højere.Derfor er det nødvendigt at tilføje to-vejs kugleventiler ved vandudløbet af ventilatorspolerne.I hele systemet, hvis der er fem eller seks ventilatorspoler, skal mindst en af ​​dem være udstyret med en tre-vejs kugleventil.

Hvorfor har systemet brug for en ventilatorkonvektor plus tre-vejs kugleventil?Hvis der kun anvendes to-vejs kugleventiler, vil vandmodstanden i systemet være meget høj, når der kun er tændt for en eller to ventilatorspoler, hvilket let vil forårsage rørledningsvibrationer og støj.

Erfaring 3: Brug dåsemotorpumpe eller flertrins centrifugalpumpe

Det er meget vigtigt at vælge typen af ​​vandpumpe til luftkilden DC inverter varmepumpesystemet installeret i hjemmet.Generelt anbefales et primært lukket system.Fordi trykket af hvert punkt i det primære lukkede system er ens, er det ikke nødvendigt at overveje faldet af vandrøret, men kun hovedkraften af ​​albuen og længden af ​​røret.Derfor kan dåsemotorpumpen eller flertrins centrifugalpumpen bruges i stedet for boosterpumpe.

Ifølge erfaringen med installationen, fordi boosterpumpen har relativt høj effekt og støj, er enhedens vandmodstand omkring 4 meter, den for ventilatorspolen er omkring 3,5 til 4 meter, og den for albuen og vandrøret er ca. omkring 3 meter.I betragtning af, at det Y-formede filter kan blive lidt blokeret på grund af afskalning eller snavs på et senere tidspunkt, anbefales det at vælge det bedste.Vælg pumpen, når løftehøjden er omkring 15 meter, hvis flow er tre kubikmeter i timen.

Erfaring 4: Alle rørledninger skal isoleres

Uanset om vi installerer et gulvvarmeanlæg eller et varmtvandsprojekt, skal de indendørs rør, især rørene inde i loftlaget, isoleres.Kondensatafløbsrøret skal være udstyret med isoleringsbomuld og være bundet med tape for at forhindre lækage af kondensat.

Erfaring 5: Automatisk udstødningsventil skal installeres i toppen af ​​systemet

I tilfælde af, at placeringen af ​​vandtanken ikke er let at bestemme, skal vi træffe en beslutning i henhold til forholdene på stedet.Selvfølgelig er det bedre, hvis det kan installeres øverst.Men i nogle tilfælde kan den kun installeres på jorden eller lavere, så udstødningsproblemet bør overvejes i systemet.

Hvis vandtanken er installeret højere end systemrørledningen, kan der installeres en automatisk udstødningsventil på toppen af ​​vandtanken, fordi ventilatorkonvektorer og gulvvarme har manuelle udstødningsventiler.Hvis vandtankens position er lavere end systemrørledningen, skal den automatiske udstødningsventil tilføjes til buffertanken, og den automatiske udstødningsventil skal også installeres i toppen af ​​systemets vandindløbs- og returrør. .

Ellers, hvis luft kommer ind i rørledningen, vil vandmodstanden blive øget, og i alvorlige tilfælde vil det føre til luftblokering og cirkulationsfejl.

Erfaring 6: Systemrørledningen skal være lige

Hele systemets hovedrørledning skal være lige, og det er bedre at gå lidt op ad skråningen langs vandstrømningsretningen.Det vil sige, at indløbsrøret skal løftes lidt, og returrøret skal være lidt sænket, for at lette udledningen af ​​luft i rørledningen.Desuden må hovedrøret ikke være U-formet, hvilket vil forårsage luftblokering.Som et resultat vil blød forbindelse i tide ikke engang fungere.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692