NEWS

Hvorfor fryser min swimmingpool-varmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-12-06      Oprindelse:Websted

I vinterhalvåret er noget is på din poolvarmepumpe en almindelig begivenhed.Men når hele enheden er dækket af is, er der bekymring for bekymring, da din enhed ikke vil fungere godt og kan risikere at blive beskadiget.


Denne artikel fokuserer på folk, der ønsker at bruge deres poolvarmepumpe gennem vintersæsonen.Årsagen til en frossen eller iskold enhed kan variere fra beskadigede kredsløb, frysende pool, sprængte rør og mere.At ignorere den frosne enhed kan give betydelige bekymringer.


Hvorfor-fryser-min-svømmebassin-varmepumpe-op


Årsager til, at poolvarmepumper fryser


Den mest almindelige årsag til, at din poolvarmepumpe fryser, er manglen på ordentlig pleje og vedligeholdelse.Dette forårsager skader på enheden, som i sidste ende fører til, at enheden fryser til.


Her er nogle flere grunde til, at din poolvarmepumpe fryser til.Beskadiget enhed eller system


De fleste varmeapparater kommer med en afrimningsenhed, og det primære formål med afrimningsenheden er at afrime al is, der måtte sætte sig i enheden.I tilfælde af en defekt afrimningsenhed opvarmer enheden ikke iskrystaller, der fryser til i maskinen.


Også en lavere temperatur i fordamperfinnerne sammenlignet med dugtemperaturen i den omgivende luft bevirker, at der produceres vand fra kondens på fordampningsfinnens overflade.Når temperaturen er 0 grader Celsius, vil den omgivende luft få kondensvandet til at blive til frost.Her er nogle flere dele, som, når de er beskadigede, kan føre til at maskinen fryser.

  • Problem med opladning af køleskab

  • Beskadigelse af styrekortenheden

  • Problem med sensorenheden

  • Beskadiget fordampningsspiral

  • Defekt ventil


Utilstrækkelig luftgennemstrømning


Når poolvarmepumpens kølemiddeltemperatur falder til under frysepunktet, kan eventuel fugt i atmosfæren fryse, især i kondensatorbatteriet og fordamperen.Dette sker, hvis der ikke er tilstrækkelig luftstrøm gennem enheden.Utilstrækkelig luftgennemstrømning får fugt til at blive hængende i enhedssystemet, som bliver til frost i kolde årstider.


Koldt vand


Frostregn lægger sig på enheden og bliver til frost, og når den øverste del begynder at fryse, følger resten hurtigt efter.En anden grund til, at din poolvarmepumpe fryser, kan være hagl, der tilstopper enheden og fryser den indefra og ud.


Utæt varmepumpe/kondens


Før du hopper til konklusioner, skal du kontrollere årsagen, da begge problemer giver næsten samme udfordringer.Hvis varmepumpen er utæt, er der et sprængt rør, der afgiver vand på indersiden, og i kolde årstider kan det frigivne vand blive til frost og fryse apparatet til.


Du skal slukke for din varmepumpe og køre vand igennem for at presse kondensvandet ud.Det ville hjælpe, hvis du også overvejede at ordne luftcirkulationen på din enhed.Der er test, en person kan køre for at finde ud af, hvilket af de to problemer, der er problemet.


Brug en klorstrimmel i nærheden af ​​varmeren til at teste, om der er en reaktion, og hvis der opstår en reaktion, er det en indikation af en utæt varmepumpe.Når der ikke er nogen reaktion, betyder det blot dets kondens eller regnvand.


Lavt eller højt Freontryk


Lavt Freontryk er en almindelig udfordring, der opstår, når det er for køligt udenfor til at opvarme din pool.Lavt tryk er et tegn på lav temperatur, hvilket betyder lavt kølemiddel, som vil fryse fordampningsspiralen.De fleste varmepumper fungerer effektivt, så længe den atmosfæriske temperatur er over 45F -50F.På den anden side forekommer højt Freon-tryk ved lavt strømmende vandtryk, hvilket betyder, at der ikke er nok vand, der passerer gennem varmeveksleren til processen med varmeoverførsel.Denne tilstand kan nogle gange forveksles med en defekt ventil, der ser åben, men lukket inde i røret.At forstå årsagen til, at en poolvarmepumpe fryser, er begyndelsen på at forhindre eller løse problemet.Her er et par teknikker, du kan prøve for at undgå eller stoppe din poolvarmepumpe i at fryse.


Måder at forhindre poolvarmepumpen i at fryse


Nogle gange kan det at forhindre din poolvarmepumpe i at fryse alt sammen ned til korrekt vedligeholdelse og pleje.At køre hyppige kontroller for at se, om din enhed fungerer godt, og udskiftning af slidte dele, hvis et problem opstår, går langt for at sikre, at din enhed ikke lider skade.


I nogle tilfælde kan problemet være så simpelt som at justere afrimningsindstillingen, så den passer til temperaturforskellen.Sørg derfor for, at alle indstillinger er justeret, så de passer til omgivelsernes temperatur.Brug en frysebeskytter.


Ligesom navnet antyder, beskytter en frysebeskytter dine rør og pool mod at fryse.En frysebeskytter forbindes med dine poolenheder for at automatisere cirkulationen af ​​vand, tænd din poolvarmepumpe, når temperaturen når frysepunktet.Det er som en robotbassinassistent, der beskytter dit pooludstyr og selve poolen.Sørg for god luftgennemstrømning


Som diskuteret ovenfor fører utilstrækkelig luftstrøm til frost på indersiden af ​​enheden.Husk at rengøre din enhed regelmæssigt og fjerne eventuelle blade, partikler eller snavs, der kan blokere en perfekt luftstrøm.


Afregning


Almindeligvis placeres varmepumper på en betonplade, og med tiden sætter betonen sig fast i pladen.Dette kan blokere afløbspassagen for smeltet is og forhindre en god luftstrøm, hvilket fører til opbygning af is.Hvis dette er dit problem, er rettelsen bare at flytte den lidt højere for at frigøre plads, så isen kan passere, når den er smeltet.


Forsegl i din pool.

Forsegling i din pool hjælper med at forhindre, at den fryser i de køligere årstider.Lad din poolvarmepumpe køre i 12 timer regelmæssigt for at fortsætte med at opnå de ønskede varmepumpetemperaturer på over 50F.Dette vil give din varmepumpe mulighed for at fungere korrekt, da temperaturerne er befordrende.


Søg en tekniker.


Hvis alle metoder ikke giver resultater, kan det være din bedste løsning at søge efter en erfaren fagmand til at reparere din frysevarmepumpe.Det er helst klogt at vælge en tekniker fra det firma, du købte enheden af, da forskellige enheder har forskellige designs.


Resumé


Lad ikke din poolvarmepumpe lide under konsekvenserne af uvidenhed, mens du kan træffe foranstaltninger for at forhindre det.Denne artikel har givet læserne de mest almindelige årsager til, at en poolvarmepumpe kan fryse, og måder at undgå eller løse problemerne på.Også af interesse:Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692