NEWS

Hvad skal du overveje, når du vælger en invertervarmepumpe

Visninger:1     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-08-25      Oprindelse:Websted

De positive effekter af at gå fra konventionelle varmesystemer til varmepumper anses for at være et skridt i den rigtige retning, efterhånden som samfundet bliver mere bevidst om konsekvenserne af varmeløsninger.

Køle- og varmeindustrien står for 27 % af Europas CO2 emissioner og 51 % af dets samlede endelige energiforbrug baseret på European Heat Pump Association (EPHA).Det følger heraf, at det er umuligt at reducere det miljømæssige fodaftryk uden dekarbonisering af opvarmning og afkøling.

Varmepumper ser ud til at blive mere relevante som et middel til overgang til en kulstoffattig byggesektor i de senere år.Inverter varmepumper er en glimrende mulighed for boligbyggerier, herunder en- og flerfamiliehuse, da de kan levere køling, varme og varmt vand.Og ikke kun for helt nye strukturer.


Inverter varmepumper


Renoveringer kan også anvende dem.Det er afgørende, da de fleste bybygningsvarmesystemer er afhængige af kedler, der forbrænder fossile brændstoffer som olie og naturgas.Som følge heraf kan en betydelig del af byens samlede udledning af drivhusgasser henføres til varmt vand og opvarmning.Men dette mønster forventes gradvist at ændre sig, hvis der anvendes varmepumper i stedet for konventionelle varmesystemer.


Inverter varmepumper


Da de øjeblikkeligt kan ændre kompressorens hastighed og ændre sig baseret på temperaturen, inverter varmepumper er effektive.Som et resultat er temperaturen indeni mere konsistent.Derudover fortsætter de med at fungere, mens de bruger lidt energi, indtil indendørstemperaturen er nået.De holder ikke op med at køre på det tidspunkt.

Normalt ændrer inverterens varmepumpe sin kapacitet for at give en større varmeevne, når udetemperaturen falder.For eksempel ændres varmekapaciteten til 60% ved -15°C, mens den øges til 80% ved -25°C.Kernen i inverter varmepumpers effektivitet er denne teknologi.

Varmepumper gavner miljøet og din pengepung.Uanset hvor du bor, er de den billigste og mest effektive måde at håndtere køling og opvarmning af dit hjem på.De er også mere miljøvenlige.De fleste fagfolk er enige om, at de er blandt de bedste løsninger til hjem for at mindske deres CO2-fodaftryk og drage fordel af en grønnere fremtid uden at gå på kompromis med komforten.De gavner med andre ord begge parter.


Fordelene ved at bruge inverterteknologi


Inverter varmepumper regulerer og begrænser deres ydeevne, selv når de er ved fuld effekt, i modsætning til tændte og slukkede traditionelle varmepumper.Ved brug af inverterteknologi kan kompressoren og ventilatoren køre med forskellige hastigheder.Den forbedrer dens ydeevne og giver den mulighed for at fungere effektivt, mens den bruger mindre energi end andre versioner.

Inverteren kan ændre den elektriske frekvens, hvilket også giver mulighed for ændringer i motorhastighed og udgangseffekt.Som et resultat præsterer gadgetten bedre takket være en højere COP (Coefficient of Performance).

Selvom det oprindeligt var dyrere at købe, har inverterteknologi vist sig at have flere fordele, herunder:

  • Energibesparelser på 30 til 40 procent årligt sammenlignet med en traditionel varmepumpe

  • Lavere støjniveau: Den langsommere blæserhastighed resulterer i mindre støjforurening.Lave omdrejninger kan få lydtrykniveauet på 10 meter til at falde til under 25 dB;

  • Øget levetid: på grund af den bløde start er dele under mindre stress og er derfor mindre tilbøjelige til at lide skade;

  • Ro i sindet: efter at have valgt den ønskede temperatur, kører varmepumpen uafhængigt og foretager automatisk justeringer;

  • Bedre COP: Inverterteknologi gør det muligt at opnå højere COP'er, ofte omkring 7 (luft 15°C/vand 26°C) eller mere!Det indikerer, at en varmepumpe med en COP på 7 vil producere strøm, der er 7 gange større end den elektriske energi, den bruger, og jo større COP, jo mere effektiv vil enheden være!


Sådan fungerer en invertervarmepumpe


En inverter variabel hastighed kompressor er en unik teknologi, der ofte driver en inverter varmepumpe.Takket være teknologien kan varmepumperne fungere i deres fulde område (0–100%).Det gør den ved løbende at evaluere temperatur- og miljøfaktorerne i hjemmet.

Derefter, for at opretholde de ideelle forhold og temperaturer, ændrer den sin outputkapacitet, hvilket forbedrer effektiviteten og komforten. En inverter varmepumpe regulerer kontinuerligt sin ydelse for at opretholde en stabil temperaturregulering.Derudover reagerer inverterens varmepumpe ofte på skiftende varmebehov for at regulere temperaturvariationer og holde dem på et minimum.


Den bedste måde at vælge en varmepumpe til dit hjem


Generelt er varmepumper en fantastisk idé.Men når du beslutter dig for den særlige varmepumpe, du skal købe, bliver valget lidt mere uklart.Der er gode grunde til, at de fleste mennesker ikke bare slentrer ind i en butik og køber den første varmepumpe, de ser.

Du bliver nødt til at hyre en entreprenør til at hjælpe dig med din varmepumpetur, medmindre du er en ekspert husrenoverer, og hvordan det fungerer i din situation vil afhænge af en række faktorer, herunder den type bolig, du bor i, som samt klimaforhold og incitamentsprogrammer.På grund af dette har eksperter udviklet nogle grundlæggende standarder for at hjælpe dig med at navigere i processen med at opdatere HVAC-systemet derhjemme i stedet for at anbefale den bedste varmepumpe til de fleste enkeltpersoner.


Levere konstruktionskrav og samtidig forbedre energieffektiviteten


Boligkonstruktioner, uanset om det er nybyggeri eller renovering, kræver et system, der giver varme eller køling baseret på årstiden og varmt vand til badning, som er energieffektivt og miljøvenligt.Derudover skal systemet kunne:


Opfyld de fodaftryksbegrænsninger, som en lille beboelsesbygning kan give.


Have den nødvendige kapacitet til bygningens størrelse;Tilpas nemt bygningens faktiske krav på forskellige tidspunkter af dagen eller året.


Støj


Producenterne angiver lydniveauerne for hvert af deres produkter i brugermanualen og ofte på deres websteder.De giver ofte decibelmålte støjestimater for forskellige udendørstemperaturer og blæserhastigheder.En lavere vurdering er bedre, især hvis du installerer varmepumpen i nærheden af ​​et soveværelsesvindue.


Kompakt fodaftryk


En anden ting at tænke på er dit fodaftryk.Generelt kunne små beboelsesbygninger, især dem, der er under renovering, kun dedikere et relativt beskedent rum til HVAC-systemer.Det indebærer, at det er afgørende at vælge et varmesystem, der kan tilbyde den nødvendige kapacitet og energieffektivitet og samtidig bevare det mindst mulige enhedsfodaftryk.


Lavt kombineret CO2 emissioner


Det er afgørende at vælge et varmesystem, der er så energieffektivt som muligt, og som anvender et lavt GWP (globalt opvarmningspotentiale) kølemiddel, hvis du ønsker et system, der virkelig vil hjælpe med at dekarbonisere køling og opvarmning i dine hjem.

Det er afgørende at have et system, der kan sikre lav direkte CO2 emissioner på grund af lav GWP kølemiddel og lav indirekte CO2 emissioner gennem reduceret energiforbrug.

Det er derfor nødvendigt at bruge en ny generation af varmesystemer, der bruger en gas, der korrekt balancerer ekstrem høj energieffektivitet og reducerer GWP.


Størrelse


Den størrelse, du har brug for, bestemmes blandt andet af dine energikrav, isoleringskrav og boligens størrelse og design.Kapaciteten af ​​et klimaanlæg er almindeligvis udtrykt i britiske termiske enheder eller Btu.Typisk skal du vælge mellem et vinduesklimaanlæg og et bærbart klimaanlæg, afhængigt af størrelsen på det rum, du har til hensigt at bruge det i.

Derudover er der nogle økonomiske fordele ved at dimensionere dit system korrekt.Da et mere effektivt system bruger mindre elektricitet og derfor færre fossile brændstoffer, fokuserer de fleste statsdækkende ordninger deres belønninger på systemeffektivitet.

Short-cycling er processen med at drive en overdimensioneret varmepumpe i en kortere periode for at opnå den ønskede temperatur.Et varmesystem, der er for lille, vil bruge det meste af sin driftstid på at køre på sit mest ineffektive, maksimale ydelse.


Pålidelighed


Pålidelighed er den bedste indikator for en varmepumpeejers generelle tilfredshed ifølge medlemsafstemningen.Baseret på oplysningerne om, at Consumer Reports medlemmer har leveret omkring 13.500 varmesystemer, de har købt nye og placeret i deres eget hjem mellem 2005-2021, kan brugere af CR se den forventede pålidelighed og ejerkundetilfredshed for 24 mærker af pumper.Disse konklusioner er opregnet i denne guide til de mest og mindst pålidelige inverter varmepumper.

Sammenlignet med andre varmepumper giver inverter varmepumper en væsentlig fordel.Den første fordel er, at varmepumper ikke oplever så meget af det typiske slid.I modsætning til varmepumper er inverter-varmepumper desuden ret enkle, hvilket gør det umuligt at ansætte driftsspecialister.

De er langt mere effektive end varmepumper, hvilket resulterer i højere varmeeffektivitet og bedre evne til at spare energi og lavere energiomkostninger.For det tredje, fordi de har billige driftsomkostninger, er de nemme at vedligeholde.De optager også mindre plads at installere end varmepumper, da de ikke kræver den buffertank, som ikke-inverter varmepumper bruger.


Tag væk


En inverter varmepumpe er en omkostnings- og energieffektiv løsning, der kan opvarme poolen.Inverter pool varmepumper sørger for, at poolens vand holder den rigtige temperatur.

Varmepumper opvarmer dit poolvand ved at bruge en metode, der involverer at snuppe varm luft fra atmosfæren udenfor.

Inverter poolvarmesystemers evne til pålideligt at opretholde en varmt poolvandstemperatur adskiller dem fra andre versioner.

Der er mange faktorer at overveje, og professionel vejledning skal søges, hvis du overvejer at installere et varmesystem i dit hjem for at sikre, at du vælger den bedste slags inverter varmepumpe til din bolig.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692