NEWS

Hvilken størrelse varmepumpe har jeg brug for til min pool?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-09-24      Oprindelse:Websted

Der er forskellige faktorer, du skal afgøre, før du køber en varmepumpe.Opvarmning af poolvandet gør svømning sjovt og spændende for alle.Så der er ikke noget direkte svar på, hvilken størrelse du måske skal bruge til din pool.Og med de forskellige mærker og størrelser af varmeovne på markedet, skal du have den rigtige størrelse for en effektiv og energieffektiv løsning.

Bemærk, at varmepumperne er blandt de effektive måder at opvarme din pool på.Dens energieffektivitet er uden sidestykke;du får utallige fordele, mens du bruger pumpen.Så for at sikre dig, at du får mest muligt ud af det, skal du vælge en, der passer til de forhold, den skal baseres i. Derfor, med det i betragtning, vil varmeren være mere konsistent og give en omkostningseffektiv ydeevne.

Denne artikel indsnævrede faktorer, der skal overvejes for at hjælpe en poolejer med at investere i en varmepumpe i perfekt størrelse.


hvilken-størrelse-varmepumpe-bruger-jeg-til-min-pool

Faktorer, du skal overveje, når du dimensionerer varmepumpen

Du skal dimensionere varmepumpen korrekt for at sikre, at du får de bedste resultater!Poolstørrelsen, temperaturerne, vind- og fugtighedsniveauerne bestemmer, hvor hurtigt varmeren opvarmer poolvandet.For eksempel vil pools med høje vindhastigheder eller kølige nætter kræve større varmepumper.

Svømmevaner

Selvom dine svømmevaner ikke vil påvirke størrelsen, vil de påvirke den varmehastighed, der kræves for at opvarme poolen.I dette tilfælde vil stærkere varmelegemer naturligvis være i en bedre position til at opvarme poolen hurtigere.På trods af at du bor på et varmt sted, kan du vælge en kraftig varmeovn, der matcher dine konstante svømmevaner.

Og hvis du ønsker at maksimere varmen i poolen og holde elregningen i skak, skal du muligvis holde vandet udækket i kun to timer om dagen.Ja, du kan konstant bruge poolen, men efter hver anden time skal du tænde for varmeren for at erstatte den tabte varme.

Med det sagt er pumperne designet til at tilbyde pålidelig og modstandsdygtig opvarmning i forskellige klimaer;derfor burde et varmelegeme i standardstørrelse være tilstrækkeligt.

Overfladen på din swimmingpool

Inden du slår dig fast på størrelsen af ​​en pool varmepumpe at købe, er det tilrådeligt først at måle og beregne poolens overflade for at få den rigtige størrelse.De fleste tror, ​​at antallet af gallons i deres swimmingpool bestemmer den nødvendige varmepumpestørrelse.Men nogle websteder bruger gallon;selvfølgelig er det altafgørende, men lad os tænke over det på en omvej.

Når det er sagt, er overfladearealet af din swimmingpool af afgørende betydning en vigtig faktor.En swimmingpool med større overflade skaber mere plads til at frigive varme, og derfor vil mere vand blive varmet op.Så varmepumper bør være store nok til at kompensere for poolens størrelse og overfladeareal.

Du kan få overfladearealet ved at gange bredden med længden.

Klima

Placeringen af ​​din swimmingpool er lige så vigtig som størrelsen af ​​poolen.Især klimaet.Hvis stedet har varmt vejr hele året rundt, vil varmeren ikke fungere så meget.Så det er vigtigt at overveje klimaet i det område, hvor du vil installere din varmepumpe.Det påvirker, hvor svært det skal fungere for at opvarme poolvandet.

Folk, der bor i varme områder med gennemsnitlige pools, kan investere i en lille til standard-størrelse poolvarmer, men dem i et koldere miljø skal købe en mere kraftfuld poolvarmepumpe.

Selvom varmeren vil fungere korrekt i koldere klimaer, skal de arbejde lidt hårdere for at være tilstrækkelige.Bemærk, at din pools vandtemperaturer i koldere måneder vil give dig et godt indblik i, hvor hårdt varmeren skal fungere.

Temperaturer

Det hele afhænger af både vand- og omgivelsernes temperaturer.Miljøets gennemsnitlige temperatur påvirkes af vindafkøling, fugtighedsniveauer og nattetemperaturer.Folk, der bor i et tørt miljø, vil opleve høje vindhastigheder og lave nattemperaturer, og i et sådant tilfælde skal du investere i større varmepumper til din swimmingpool.

For vandtemperaturer er den grad, du foretrækker, også en vigtig overvejelse.Så hvis du ønsker at øge pooltemperaturerne hurtigere pr. tidsenhed for at opnå en større stigning, vil en større varmepumpe arbejde mere effektivt end en mindre størrelse.

Poolejere bør være spot on med varmelegemestørrelsen ved at bestemme den nødvendige stigning for deres foretrukne temperatur.De fleste mennesker ønsker temperaturer mellem 82°F og 86°F.

Koste

Hvis du bestemmer den rigtige størrelse til en poolvarmer, vil det spare dig for mange penge.Sørg for, at du får den rigtige mængde BTU'er for at begrænse hele din driftstid og sænke de elektriske udgifter i løbet af sæsonen.

I de koldere måneder, hvor du skal bruge varmepumpen mest, er det vigtigere at reducere den samlede opvarmningstid og til gengæld reducere mængden af ​​strøm, der skal til for at drive enheden.Poolvarmere er næsten halvdelen billigere i drift end gasvarmere, men deres forudgående omkostninger er meget mere.Desuden er en varmepumpe til poolen muligvis ikke et omkostningseffektivt valg for folk, der bor i områder, hvor eludgifterne er høje.

Sidste ord

Ovenstående faktorer er nøgledeterminanter for korrekt dimensionering.Når det er sagt, er der ikke noget direkte svar på den præcise størrelse på en varmepumpe, du skal bruge til din pool.Men med alle poolvarmepumper er det gyldent at gå stort.Selvom det ikke er skadeligt at købe en mindre varmelegeme, skal du måske lade den køre i længere tid, og det kan være udfordrende at bevare swimmingpoolens varme.

Generelt er det tilrådeligt at overdimensionere din poolvarmer så meget som muligt.Husk på, at du aldrig vil fortryde at købe en stor varmeenhed;det betyder alt sammen, at du får opvarmet poolen hurtigere på kort tid uden at forlade den i længere tid.

Husk, at varmepumper kommer med forskellige ydeevnekoefficienter (COP).Derfor har visse modeller forskellige strømkrav, så du må hellere få en model, der vil tilfredsstille dine behov, og så se efter instruktionerne for at bestemme størrelsen.


Også af interesse:
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692