NEWS

Hvad er en dual fuel varmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-10-30      Oprindelse:Websted

Hvad er en dual fuel varmepumpe

En dual-fuel varmepumpe er et system designet til at fungere både som luftvarmepumpe og gasfyr, når forholdene kræver det.I modsætning til en en-varme-en-køl opsætning har dette system typisk en gasovn i det indre af bygningen og en elektrisk varmepumpe på ydersiden.

På mildere dage, hvor du har brug for varme, giver den elektriske varmepumpe effektiv og omkostningseffektiv varme end brændende gas.Men efterhånden som forholdene bliver koldere og koldere i vintermånederne, har de fleste systemer et sætpunkt, hvorefter de vil brænde gas.Dette giver mulighed for effektiv og billig opvarmning af en bolig året rundt.

Dual fuel varmepumper er et eksempel på hybrid varme opsætninger designet til at give både opvarmning og køling.Nogle, som dual fuel varmepumper, er endda designet til at bruge både gas og varm udendørs luft som brændstofkilder, afhængigt af årstiden.


Hvorfor gå dual fuel i stedet for et one-heat-one-cool system?

Et dual fuel-system giver fordelen ved at skifte mellem to brændstofkilder afhængigt af de fremherskende vejrforhold, hvilket gør det mere effektivt end en traditionel gasovn eller elektrisk varmepumpe.

Generelt koster det mindre at overføre varme, end det faktisk gør det, og moderne luftkildevarmepumpeteknologi er blevet supereffektiv, selv under forhold så lave som 35F.Afhængigt af dit system kan du muligvis generere op til 3 kW varme pr. kW elektricitet og derefter skifte til gasfyret, når vejret bliver frysende lavt.

At have et dobbelt brændstofsystem resulterer i omkostningsbesparelser med det samme.Som allerede nævnt er muligheden for at veksle mellem forskellige brændstofkilder praktisk.Det giver dig mulighed for at drage fordel af varm udendørsluft i mildt varme årstider til at opvarme dit hjem billigt.Dette er fordelagtigt, især i tider med svingende gaspriser.Typisk er producenterne nødt til at lukke produktionen ned ved overgang fra vinter til sommer.Med en dual fuel varmepumpe kan du bare skifte til luftkildeenheden, når gaspriserne skyder i vejret i sommer- og efterårsmånederne.

Ud over langsigtede besparelser kan der være rabatter og skattefradrag, der følger med denne opgradering som led i den globale indsats for at reducere skadelige emissioner.Hvorfor betyder sådanne incitamenter nu noget?Nå, disse varmepumper er mere end en-varme-en-køl-systemer.Derfor kan man have brug for en opgradering af deres hjems elektriske ledninger for at installere en form for system for at have kontrol over enheden.Hvis du ikke har store besparelser, kan dette generelt være et skræmmende projekt.

Rabatter og skattelettelser hjælper med at lette startomkostningerne.Forskellige regioner har forskellige rabatprogrammer for at tilskynde til overgangen til dual fuel varmepumper.Spørg din HVAC-mand eller dit forsyningsselskab om at lære mere om de rabatter, der er tilgængelige i dit område.


Komponenter i en dual fuel varmepumpe

Som allerede nævnt er en dual fuel varmepumpe en kombination af gasfyr og elektrisk varmepumpe til effektiv rumopvarmning og -køling afhængig af udendørstemperaturen.Sådanne systemer har typisk en controller, der giver dem mulighed for at veksle mellem de to brændstofkilder (gas og varm udendørsluft).Her er et kig på de forskellige deles funktioner:


Elektrisk varmepumpe

Den elektriske varmepumpe er den del af systemet, der er installeret på ydersiden af ​​bygningen for at fungere som luftvarmepumpe.Den er indstillet til at fungere, så længe de eksterne forhold forbliver over 35°F.

Grundlæggende trækker den varme fra luften og overfører den til et kølemiddel, som derefter skubbes gennem en kompressor, som opvarmer luften til en damp med højere temperatur, som derefter bevæger sig gennem din indendørsenhed for at distribuere varme.

Brug af den elektriske pumpe under milde forårs- og efterårsforhold resulterer i lavere forbrugsomkostninger, end du ville betale for at holde gasovnen kørende.Faktisk har luftvarmepumper en virkningsgrad på op til 300 % og producerer 3kW varme for hver kW forbrugt elektricitet.Men den faktiske effektivitet vil afhænge af størrelsen på dit hus, isoleringsniveauet og det overordnede lokale klima.


Gas ovn

Gasfyret tager over, når udendørstemperaturerne falder til under 35°F, og den elektriske pumpe ikke længere kan trække nok varme fra luften til at opvarme huset tilstrækkeligt.Som udgangspunkt opvarmer ovnen luft, som så går gennem boligens kanalsystem ved hjælp af en blæsermotor.


Controller

Driften af ​​dobbeltbrændstofvarmesystemet afhænger af regulatoren.Dette er en enhed, der bestemmer, hvornår der skal skiftes mellem luftkildevarmepumpen og gasfyret afhængigt af indendørs- og udendørstemperaturen.

I gamle dage skulle du installere dual fuel-sæt på systemet, men i dag vil smarte termostater gøre det for dig via internettet eller indendørs temperatursensor og bestemme, hvornår de skal skifte baseret på dine indstillinger.


Dual fuel varmepumper vs andre helbredende systemer

Sammenlignet med andre varmesystemer er dual fuel varmepumper designet til øget funktionalitet, miljøvenlighed, lang levetid og betydelige omkostningsbesparelser.

En traditionel gasovn er for eksempel designet til kun at udføre opvarmning.Den brænder propan eller naturgas for at producere varme, som derefter kombineres med luften inde i hjemmet og distribueres gennem kanalsystemet ved hjælp af en blæsermotor.Du skal bruge et separat klimaanlæg for at give køling.Men med et dual fuel-system har du to enheder i én, så du kan få din varme og køling fra det samme system.

Skift til luftkildedelen af ​​systemet i varme måneder resulterer i betydelige besparelser og reducerede skadelige emissioner.En typisk ovn er kun omkring 95 % effektiv, mens dual fuel varmepumper kan være op til 300 % energieffektive.

Derudover holder dual fuel-systemer længere end klassiske gasovne, fordi de forskellige enheder kun tænder, når forholdene er optimale.

På den anden side tilbyder dual fuel varmepumper og traditionelle varmepumper den samme fleksibilitet, så du kan få din varme og køling fra det samme system.De er begge tilpasningsdygtige systemer, der fungerer i overensstemmelse med de fremherskende vejrforhold, men dobbelte systemer tilbyder fordelen ved funktionalitet året rundt.

Du kan skifte til gasopvarmning, når udendørsforholdene ikke er varme nok.Traditionelle varmepumper virker kun, når der er varme i luften uden for huset.Når forholdene fryser, får du ikke meget ud af dem og kan endda spilde din elektricitet.Derudover er levetiden for en typisk traditionel varmepumpe omkring 15 år sammenlignet med 20-25 år for dual fuel-systemer.


Hvem skal installere dual fuel varmepumper?

Hvis du stadig er på hegnet omkring dual fuel varmepumper, her er et kig på tidspunkter og indstillinger for installation af et sådant system.


Dit lokale klima varierer mellem temperaturekstremerne

Dual fuel HVAC-systemer kombinerer en luftvarmepumpe til varme måneder og en gasovn til kolde årstider.Hvis du bor et sted, der oplever høj temperatur i den ene del af året og kold temperatur i den anden, giver det mening at bruge et sådant system til at udnytte denne variation i meteorologiske forhold.

Det giver ikke mening at installere en dobbelt varmepumpe i hjem i klimaer, der forbliver varmt året rundt, fordi du aldrig behøver at bruge gasovnenheden.

Det samme gælder for hjem i klimaer, der forbliver frysende hele året, luftkildedelen af ​​enheden giver muligvis ikke den ydelse, du ønsker, for at generere besparelser.Hvis du vil generere besparelser og reducere skadelige emissioner, er jordvarmepumper de bedste til koldere klimaer


Tilstedeværelse af væsentlige incitamenter

Som allerede nævnt vil et dual fuel-system koste dig ekstra at købe og installere.Du kan dog muligvis lette en del af omkostningerne ved at drage fordel af tilgængelige rabatter og skattelettelser.Hvis sådanne incitamenter er tilgængelige, og du allerede har lavet analysen og fundet ud af, at et dobbelt brændstofsystem vil resultere i besparelser, så lad ikke muligheden gå til spilde.


Du bruger propangas

De fleste kunder med naturgas har en tendens til at have lavere elregninger og er normalt ikke åbne for at bruge ekstra for at skifte til et dobbeltbrændstofsystem.Naturgas er ikke så dyrt, så det kan ikke betale sig at få et dobbelt brændstofsystem, medmindre du prioriterer klimabeskyttelse (hvilket også er en stor motivation).På den anden side har vi set svingende priser, når det kommer til propan, nogle gange endda opvarmning af ekstreme mærker.I et sådant tilfælde giver det mening at bruge de ekstra penge og skifte til et dobbelt brændstofsystem.

For at opsummere er en dual fuel varmepumpe en HVAC-opsætning, der skifter mellem to varmekilder, normalt gas og udendørsluft afhængigt af årstiden og personlige præferencer.Det giver dig mulighed for at udnytte udendørsvarmen i varme måneder til at opvarme eller køle dit hus billigt og skifte til et gasfyr, når førstnævnte ikke længere er optimalt.

Det genererer øjeblikkelige besparelser i form af skattelettelser og -rabatter, langsigtede besparelser i form af en lavere forbrugsregning og reducerede skadelige emissioner.Derudover holder udstyret længere, fordi hver del kun tænder, når det er optimalt.

Hvis du vil lære mere om dual fuel varmepumper og andre typer varme- og kølesystemer, så tal med vores teknikere.Vi fremstiller og leverer varmepumpeløsninger til kunder over hele verden og vil med glæde diskutere mere om dual fuel varmepumper med dig for at hjælpe med at træffe det rigtige valg.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692