NEWS

Tips til, hvor du skal installere din poolvarmepumpe

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-11-23      Oprindelse:Websted

Tillykke!Du har købt en poolvarmepumpe, en fantastisk beslutning.Nu er du klar til at nyde betydelige besparelser og passende pooltemperaturer hele sæsonen.Det eneste, der er tilbage, er at du installerer det.


Installation af poolvarmepumper er en overskuelig opgave, men kun med den relevante viden og ekspertise.Ideelt set ønsker du, at dette nye tilbehør skal levere en effektiv og lang levetid, og din installation skal overholde alle statslige og lokale forskrifter.


Hvis du vil vide, hvordan du gør det, er du kommet til det rigtige sted.Denne detaljerede guide vil fremhæve, hvordan du kan planlægge, administrere og fuldføre installationen af ​​din poolvarmepumpe, især ved at vælge den ideelle placering, og hvordan du forbereder, planlægger og opsætter din varmepumpe.Plus, de almindelige fejl, du bør undgå.Klar til at lære om installation af poolvarmepumpe?Lad os komme afsted.


Tips-om-hvor-skal-installeres-din-pool-varmepumpe


1. Vælg en ideel placering:


Det bedste sted at installere poolvarmepumper er udendørs med god frihøjde, da de kræver rigelig luftcirkulation, helst i jordoverfladen i nærheden af ​​et poolfilter eller en pumpe på et sted med begrænset luftgennemstrømning.


En af de mest afgørende faktorer at overveje, efter at have anskaffet din poolvarmepumpe, er at finde det ideelle installationssted.Typisk er det bedste sted at installere din enhed en rummelig udendørs spot - især en, der er direkte udsat for ultraviolet lys.


Bemærk: Undgå at installere din pools varmepumpe i lukkede omgivelser, da sådanne indstillinger er begrænset til korrekt ventilation.

Varmepumper kræver nok cirkulationsluftforhold og arbejder på deres højeste niveauer i åbne omgivelser.Din pools varmepumpe skal stå på flad jord i nærheden af ​​dit poolfilter eller -pumpe.Sørg for at modtjekke, at mængden af ​​cirkulerende luft er i et reguleret flow.Du kan også søge vejledning i betjeningsvejledningen til din pools varmepumpe.Det vil give dig en detaljeret procedure for de bedste måder at placere, rydde omgivelserne på, og det foretrukne sted at docke din pools varmepumpe.


Din pools varmepumpe skal altid være i nærheden af ​​filteret og langt fra poolen (ca. 25 fod).Da din pools VVS ligger under jorden, må varmepumpen ikke være langt fra ovenstående omtrentlige rækkefølge for at undgå varmetab.Derudover bør du tillade mindst 24 tommer klare omgivelser i din pools varmepumpe.

Når du har fundet den ideelle placering, skal du sikre dig, at din poolvarmepumpes bagside og hus er mindst 2 fod adskilt fra hinanden og mindst 2 fod og seks fod henholdsvis foran og over for at tillade effektiv luftcirkulation.


For fremtidige opgraderinger og servicebestræbelser skal du altid sikre dig nok plads omkring din pools varmepumpe for at lette adgangen.


Sammenfattende, når det kommer til installation af din poolvarmepumpe, bør du installere poolvarmeren så tæt på filteret som muligt.I det væsentlige skal du sørge for at installere det cirka 25 fod væk fra poolen.Hvis du installerer din enhed længere, kan det resultere i varmetab, fordi slangen er placeret under jorden.


Bunden af ​​din enhed skal være plan (flad), uanset om den er under eller over vandoverfladen.Typisk kan du installere din pumpe på en betonbase, en lille træterrassedel eller nogle belægningsplader sat på sandet.Da pumpen genererer minimale vibrationer, er det svært at forstyrre dine belægningsplader.


2. Forberedelse af webstedet:


Hvordan kan du skabe de ideelle rammer for din varmepumpe?


Afhængigt af din varmepumpes vægt og størrelse, er der også behov for at allokere en stor overflade eller base til at placere din pumpe.Du kan vælge at få lavet en af ​​bloksokkel eller konsolidere en solid beton.Sørg for, at din varmepumpes stativ ikke er fikseret på dit hus, da varmepumper har tendens til at give vibrationer og lidt forstyrrende lyde.Din varmepumpe skal nivelleres med en filterpude.


For at sikre en ordentlig luftcirkulation omkring din pools varme, skal du altid sørge for at udsætte den for åbne omgivelser væk fra vægge, hegn, løv og enhver form for skygge.Dette bevarer sin fulde funktionsevne.Hold øje med tagafvanding og tagrender, så du ikke ender med at placere din varmepumpe i nærheden af ​​dem, da den under kraftig regn kan lide skade af dryppende vand og snavs.


I lande som USA skal man placere varmepumpen mindst 60' væk fra den indvendige væg af enhver poolbarrikade. Andre lande som Canada kræver, at du adskiller varmepumpen og poolen mindst 120'.Uanset hvad, sørg for, at varmepumpesystemet ikke er for langt fra poolen for at undgå varmetab og reduktion af vandgennemstrømningen.


I fugtige områder vil din varmepumpe være tilbøjelig til at dræne enorme mængder af kondenseret væske.For at imødegå sådanne hændelser kan du bruge en fungerende pandeslange for at forhindre, at overskydende vand fejler dit varmepumpesystem.


Vigtige VVS-tip til brug under installationen af ​​varmepumpen:


Nedenfor er vigtige VVS-tilslutninger for korrekt installation:

· Afspærringsventiler i tilfælde af at du mangler bypass

· PVC T-shirts

· Offeranode

· 2' 40 PVC-rør

· 2' armaturer og en udkigsventil til at blokere klorvand fra tilbagestrømning ind i varmepumpen.


Hvis du opgraderer eller udskifter din pools varmepumpe, skal du muligvis improvisere og justere dine VVS-forbindelser med det nyerhvervede maskineri.


Dit VVS-design skal nemt kunne justeres for at muliggøre varmepumpeforbindelser til din pool.Ved førstegangsinstallationer kan du vælge dit foretrukne design, men sørg for at minimere antallet af fittings, hvis du får brug for en udskiftning af varmepumpen.Dit VVS-system bør ikke være direkte udsat for at undgå manipulation eller brud på dine rør.


Eksisterende VVS-design har også brug for et par justeringer for at passe til det nye varmepumpesystem til din pool.Først skal du installere filterenheden, derefter kan du montere varmepumpen, som så beder om installation af en klorator.


· Kontraventil: Du skal montere en essentiel (korrosionsbestandig) kontraventil, normalt mellem din chlorinator/kemikalieføder og dit varmeapparats udløb, for at sikre, at der ikke strømmer vand tilbage, der består af poolkemikalier eller klor.Normalt kan disse elementer akkumuleres i dit varmelegeme, hvilket fører til korrosion og funktionsfejl.

· Offeranode: Når du først har monteret en offeranode i din swimmingpools VVS-system, tilføjer den et beskyttelseslag, der forhindrer korrosion af pooludstyr.Desuden hjælper installation af en inline offerknude med at forhindre og beskytte poolen mod korrosion.Ideelt set er det en nem at installere og billig investering for at sikre din nye varmepumpe.

· El: Endelig, hvis du installerer en ny varmelegeme til at erstatte en eksisterende, skal du vurdere og sikre, at strømforsyningen passer til din poolpumpe.Dette kræver derfor, at du installerer din varmepumpe i et miljø, der har en pålidelig strømforsyning.Hvis der ikke findes nogen ledninger, kan du installere en specifikt dedikeret linje, der er egnet til at drive din varmepumpe.Mens du installerer dit elektriske udstyr, skal du sørge for, at du installerer en elektrisk afbryderkontakt inden for syne af din enhed for at tillade øjeblikkelig afbrydelse af strømmen i tilfælde af nødsituationer.

Bemærk: Hvis du er usikker på dine lokale regler, bør du hyre en professionel elektriker for at sikre, at du overholder reglerne og beskytter din familie.


Konklusion


Med en passende strøm på plads og minimal VVS, bør din installationsproces kun tage et par timer at fuldføre.Hvis du begynder fra bunden, selvom du kan gøre det selv, er det ofte hurtigere, sikrere og bedst at hyre en professionel til at installere din enhed for at sikre, at den er udført rigtigt og overholder alle koder og garantibetingelser.


Og husk, at de samlede energibesparelser normalt varierer med beliggenhed og klima, og derfor er det nødvendigt at finde et passende sted.I sidste ende, når din varmepumpe er installeret og i drift, kan du sidde og nyde behagelige pooltemperaturer, alt sammen uden nødvendigvis at bryde penge.


Held og lykke!


Også af interesse:Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692