NEWS

De bedste producenter af luftvarmepumpe i 2022

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-10-30      Oprindelse:Websted

Luftvarmepumper er en højeffektiv og vedvarende varmeløsning for mange ejendomsejere.Disse værdifulde apparater hjælper med at spare penge på energiregningen, har et lavt CO2-fodaftryk, har en høj Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kan bruges til opvarmning og afkøling, har lav vedligeholdelse og lang levetid og eliminerer behovet for brændstoflagring .


Der er et stigende antal leverandører, der fremstiller pålidelige luftvarmepumper.Dog flere bemærkelsesværdige leverandører af luftvarmepumper stå over resten.Heri er en omfattende oversigt over de bedste luftvarmepumpemærker af 2022.1. Mitsubishi Electric


Mitsubishi Electric er en pioner inden for udformning og udvikling af vedvarende varmepumpeteknologi.Virksomheden har været førende leverandør af luftvarmepumpe.De tilbyder også deres varmepumper og andre apparater til konkurrencedygtige priser.


Mitsubishis udvalg af luftvarmepumper er kendt som Ecodan.Ecodan varmepumper markedsføres til erhvervsbygninger, mindre detailforretninger og boligejendomme.Det er ikke svært at se, hvorfor Mitsubishi Electric betragtes som en af ​​verdens førende producenter af luftvarmepumper.


En af deres topmodeller er Ecodan PUHZ Ultra Quiet System.Denne kompakte enkeltventilator varmepumpe er designet til at skabe minimal støj.Apparatet bruger sofistikeret teknologi til at levere høje effektivitetsniveauer og opfylde indenlandske udviklingsstandarder.


Ecodan Monobloc er også blandt virksomhedens mest populære luftvarmepumper.Ecodan Monobloc er en selvstændig enhed, der er i stand til at fungere pålideligt under ekstreme forhold.Denne populære model er også ret støjsvag og meget lav vedligeholdelse og giver fremragende værdi for pengene.


Et andet bemærkelsesværdigt eksempel på Mitsubishis innovation er Ecodan Coastal Protection Models.Virksomheden har designet disse luftkildevarmepumper med det ætsende nærhavmiljø i tankerne, hvilket gør det muligt for mennesker, der bor tæt på saltvandsområder, pålideligt at generere varme.


2. SPRSUN


SPRSUN er en af ​​de hurtigst voksende luft til vand varmepumpe leverandører i dag.Grundlagt i 1999, SPRSUN har mere end to årtiers erfaring med fremstilling af forbrugervarmepumper.Virksomheden har investeret massivt i forskning og udvikling for at perfektionere sine varmepumpers teknologi.Det viser sig gennem kvaliteten og ydeevnen af ​​deres apparater.


bedste-luftkilde-varmepumpe-producenter-i-2022


SPRSUN leverer varmepumper i mere end 60 lande og har en bred vifte af varmepumpemuligheder i topkvalitet, lige fra kompakte svømmebassinvarmepumper til store erhvervsejendomme.SPRSUN tilbud svømmebassin varmepumper, DC Inverter luftkilde varmepumper og luft-til-vand varmepumper.Svømmebassinets varmepumper er ideelle til både overjordiske og nedgravede pools.


DC Inverter split- og monoblok varmepumper justerer kompressorhastigheder automatisk for at give stabile rumtemperaturer og reducere energiforbruget.SPRSUNs varmepumpemuligheder er blevet mere og mere populære blandt husholdninger og virksomheder på grund af deres ydeevne, høje effektivitet, design og holdbarhed.3. Samsung


Denne sydkoreanske elproduktionsgigant er sandsynligvis på ethvert apparatmarked, du kan tænke på.Som sådan bør det ikke være nogen overraskelse, at de laver nogle af de bedste luftvarmepumper.Samsung har brugt mange år og investeret omfattende ressourcer i at forske og udvikle varmepumpeteknologi.


Dette har resulteret i et imponerende, højtydende og konkurrencedygtigt prissat luftvarmepumpeproduktsortiment.Som mange varmepumpeleverandører repræsenterer Samsungs luftvarmepumper en udvidelse og ombygning af deres Air Conditioning-produkter, som allerede er i topklasse.Samsungs varemærke for vedvarende teknologi er kendt som Samsung Eco Heating System (EHS), som tilbyder forskellige muligheder for luftvarmepumpe.


Virksomheden er kendt for sine kompakte udendørsenheder med fremragende tilslutningsmuligheder, så du kan fjernstyre apparaterne.En af de mest populære modeller fra Samsung er EHS TDM-enheden.Dette alt-i-et udendørssystem er en yderst effektiv og hurtig opvarmningsløsning.


En anden populær mulighed er Samsung EHS Monoblock.Denne enhed i topkvalitet er kompakt, let, meget støjsvag, pålideligt funktionel under ekstreme forhold, lav vedligeholdelse og har mulighed for at generere varmt vand.Samsung oplyser, at de anvender effektiv varmepumpeteknologi til at give optimal komfort og lave driftsomkostninger.


4. LG


Ligesom Samsung har LG sin hånd i næsten enhver apparatindustri.Det sydkoreanske firma er en top leverandør af luftvarmepumpe.Udvalget af LG luftkildevarmepumper er kendt som THERMA V. Disse sofistikerede apparater udnytter den nyeste opvarmnings-, effektivitets- og tilslutningsteknologi, inklusive trådløs fjernbetjening via LGs ThinQ-app.


LGs varmepumper tillader periodisk planlægning, vandtemperaturstyring, varmenøddrift og lydløs drift.THERMA V-serien har fire varmepumpemodeller, herunder:

· THERMA V Monobloc – En af de mest populære og mest energieffektive varmepumpemodeller på markedet.Den er kompakt, støjsvag og leverer en lav til en medium-varmt vandforsyning.

· THERMA V Split – Har en indendørs og udendørs enhed, der er velegnet til både nybygget ejendom og renoveret/moderniseret ejendom.

· THERMA V Split høj temperatur – Denne højtemperaturmodel med to enheder er velegnet til ældre og mindre isolerede ejendomme og renoverede ejendomme

· THERMA V Monobloc R32 – Den seneste højeffektive, støjfri og korrosionsbestandige tilføjelse til linjen, der anvender miljøvenligt kølemiddel. Denne enhed giver også mulighed for inkorporering af solpaneler og standardkedler i varme- og køledesignet.


5. Hitachi


Hitachi er verdenskendt for at tilbyde en bred vifte af innovative teknologier, herunder luftvarmepumpesystemer.Hitachis luft-kilde varmepumper linje er kendt som Yutaki.Det kan prale af forskellige højkvalitetsenheder med varierende størrelser og muligheder.Disse apparater vil give alle dine behov for rumopvarmning og varmt vand, samtidig med at de reducerer dine energiregninger og kulstofemissioner markant.


Yutaki luftvarmepumper er kompakte og højeffektive apparater.Enhederne tilbyder kontrol og bekvemmelighed gennem intuitiv fjernbetjening, der giver dig mulighed for effektivt at justere rumtemperaturer.En anden nyttig funktion, der findes i Yutaki-serien af ​​varmepumper, er feriestyringen 'One-Touch'.Denne funktion giver dig mulighed for at kontrollere din ejendoms temperaturer, mens du er væk.


Yutaki-luftvarmepumperne kan fungere pålideligt selv under ekstreme forhold og har vejrkompensationsteknologi.Der er tre hovedluftvarmepumpemodeller i Yutaki-linjen – Yutaki M, Yutaki-S og Yutaki S-80.Yutaki-M er et kompakt udendørs varmepumpeanlæg med trådløs fjernbetjening.


Yutaki-S er en split varmepumpeanlæg med indendørs og udendørs enheder, der genererer varmt vand.Denne model er velegnet til opvarmning af svømmebassiner.Yutaki S-80 repræsenterer et opdelt luft til vand varmepumpesystem med indendørs og udendørs enheder.Det er en ideel selvstændig og højeffektiv rumopvarmning og varmtvandsløsning.


6. Vaillant


Vaillant er en af ​​de største producenter i varmeindustrien.Selvom denne leverandør almindeligvis forbindes med gaskedler, er Vaillant førende inden for området for vedvarende varmeteknologi.En af de mest avancerede luftvarmepumper på markedet er aroTHERM-linjen fra Vaillant.Denne højkvalitets serie af varmepumper inkluderer:

· aroTHERM luft til vand varmepumpe – Fås i 4 størrelser, der passer til mange ejendomsapplikationer.Leverer fremragende energieffektivitet i et kompakt og støjsvagt design.

· aroTHERM Hybrid varmepumpe – Har innovativ teknologi, der giver dig mulighed for at bruge traditionelle og vedvarende varmekilder.Du kan skifte mellem varmepumpen og din kedel afhængig af den mest effektive energikilde på brugstidspunktet.

· aroTHERM Split luft til vand varmepumpe – Den delte serie af varmepumper har fem modeller i forskellige størrelser, der passer til forskellige boligområder.

· aroTHERM Plus luft til vand varmepumpe – En ny, højeffektiv, støjfri og saltbestandig enhed.


7. Daikin


Daikin er en japansk virksomhed, der er en førende innovator og leverandør af klimaanlæg og kølesystemer globalt.Daikin har en lang og succesrig historie med at tilbyde klimastyringsteknologi, siden det blev etableret tilbage i 1924. Firmaet leverer varmepumpesystemer til erhvervsejendomme, boligejendomme, lagerbygninger, medicinske faciliteter, detailfaciliteter og marine applikationer.


Daikin har investeret millioner af dollars i et avanceret forsknings- og udviklingscenter.Deres varmepumpeteknologi er en af ​​de tre kerneteknologier, der understøtter deres globale operationer i klimakontrolområdet.Virksomheden kan prale af varmepumpe- og inverterteknologi, der leverer optimal energieffektivitet.


Daikin har også et bredt udvalg af luftkildevarmepumper, der er velegnede til opvarmning og varmtvandsforsyning gennem et integreret varme- og varmtvandsforsyningssystem.Deres unikt designede indendørs og udendørs enheder har ultra-støjsvage operationer lettet gennem naturlig konvektionsvarmefordeling og inverterdrevne kompressorer.


8. Dimplex


Dimplex har leveret elvarmeløsninger i næsten 70 år.Dimplex er en afdeling af Glen Dimplex Group, en af ​​verdens største elvarmeselskaber.Virksomheden tilbyder en top-of-the-line række af vedvarende teknologier.Disse varmepumper er perfekte til kommercielle og industrielle ejendomme, da de kan imødekomme store varmebehov.


A-klasse varmepumpeenhederne har et yderst energieffektivt design og reducerer driftsomkostningerne markant.For komplet systemdesignfleksibilitet kan du kombinere luftvarmepumperne fra Dimplex med en bred vifte af kompatibelt systemtilbehør såsom varmt brugsvandssystemer og buffertanke.


En af de mest populære enheder fra Dimplex er LA35TUR systemet.Denne varmepumpe har lydisoleret konstruktion og en elektronisk styret blæser for at give stille drift.Den har også integreret regulering, der muliggør dobbelt funktionalitet - opvarmning om vinteren og køling om sommeren.Generelt har Dimplex innovationen, ekspertisen og erfaringen til at udvikle højeffektive varmepumpesystemer og er fortsat et populært mærke af luftvarmepumpe for mange ejendomsejere.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692