NEWS

SPRSUN lancerer sit varmepumpesæt for nemmere installation

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-09-21      Oprindelse:Websted

Resumé: SPRSUN, en af ​​de førende producenter af miljøvenlige og energieffektive varmepumper, har lanceret sit nye produktsæt.SPRSUN varmepumpesættet er designet til at hjælpe med at spare tid og penge ved installation af varmepumpe.


Kina - SPRSUN har været i varmepumpeproduktionsbranchen i årevis og præsenterer nogle af de mest omkostningseffektive og energieffektive varmeløsninger til kunder i over 60 lande.Virksomhedens produkter er vurderet blandt de bedste på grund af deres forbrugerorienterede design og funktioner.Med fokus på at levere de bedste kvalitetsprodukter på markedet og spare kunder for flere penge, har SPRSUN annonceret sit hydroniske modul – SPRSUN varmepumpesættet.


sprsunnew01

SPRSUN Varmepumpesæt – sparer dig tid og penge ved installation af varmepumpe


SPRSUN varmepumpeinstallationssættet er designet til at spare forbrugere tid og penge på varmepumpeinstallation.Produktet beskrives som perfekt til bl.a. monoblok varmepumpeinstallation.


I en beskrivelse af SPRSUN varmepumpesættet sagde virksomhedens talsmand;'Varmepumpesættet består af alle større komponenter til installation, herunder en vandpumpe, elboks, AC-kontaktor, trevejsventil, ekspansionsbeholder, filter, lækagebeskyttelseskontakt osv. I øjeblikket understøtter sættet R32 DC Inverter Heat Pumper, sparer kunderne for en masse tid og penge på varmepumpeinstallation. Installation af et hydronisk monoblok varmepumpesystem har aldrig været så nemt!'


I en tale om den nye produktlancering fastholdt virksomheden gennem sin talsmand, at den er forpligtet til at udrulle omkostningseffektive, men højeffektive produkter.Virksomheden bemærkede, at dets nyligt lancerede produkt leveres komplet med alt, hvad forbrugerne har brug for for at installere deres varmepumper, mens de også sparer dem et sted mellem $2.000 og $10.000 på installationsomkostninger.


Med SPRSUN varmepumpesættet vil forbrugerne selv kunne installere deres enheder uden at bruge en formue på at hyre en professionel installatør.De vil også eliminere behovet for at købe installationstilbehør, især da kitkassen leveres komplet med alt nødvendigt for at installere deres varmepumpe.


Ved at bruge det hydroniske modul kan kunderne nu opleve mere fra deres SPRSUN varmepumper, især da de vil bruge tilbehør anbefalet af fabrikanten, der forbedrer deres produkts funktionalitet og effektivitet.Nogle af elementerne i installationssættet inkluderer højeffektive Grundfos-vandpumper designet til at maksimere effektiviteten af ​​et vandbaseret varmesystem, samtidig med at de lover en længere levetid;3-vejs ventil, der giver kunderne mulighed for at vælge den bedste tilstand til deres installationsbehov;en ekspansionsbeholder, der lover øget sikkerhed, når vandet udvider sig på grund af kogning og øget tryk;og CALEFFI multifunktions magnetisk snavsudskiller med filter.


SPRSUN lover sin fortsatte forpligtelse til at udrulle kundefokuserede produkter, der giver den bedste værdi for pengene.Virksomheden kan kontaktes via e-mail på inquiry@sprsunheatpump.com.Alle indsendte indlejringer vil blive tilføjet under syndikering.

--------------------------

Følgende er mediekontakten/NAP for din udgivelse.Dette vil blive vist i bunden af ​​hver syndikeret udgivelse.Sørg for, at disse oplysninger er korrekte.(* angiver påkrævet og må ikke stå tom):

Firmanavn*: SPRSUN

Kontaktperson: Jason Yao

Telefon: 0086-20-82181867

Whatsapp: 86-18933985692

Adresse: No.15 Tangxi Road, Yinsha Industrial Park, Xintang, Zengcheng District

By: Guangzhou

Stat: Guangdong

Postnummer: 511338

Land*: CN

Internet side*: https://www.sprsunheatpump.com/


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692