NEWS

Spørgsmål om kanalfri varmepumper

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-08-02      Oprindelse:Websted

Når du køber dit hjem, vil du være sikker på, at du får det mest pålidelige og effektive klimaanlæg muligt.Centrale AC-systemer kan være en god mulighed for mange huse.Men hvis din bolig er en ældre model, der ikke har kanaler, kan det være ret dyrt at installere disse enheder.

Når dit hjem mangler luftkanaler, er det bedst at installere en kanalløs varmepumpe.Kanalløse systemer adskiller sig fra traditionelle AC-systemer på flere måder, og de har nogle fordele, som gør dem investeringsværdige.

SPRSUN's varmepumper med hvid skal

Ikke desto mindre er der altid spørgsmål om kanalløse systemer.Og for at hjælpe dig ud af det blå, vil dette indlæg diskutere disse spørgsmål, mens det tilbyder en løsning.


Hvad er kanalløse varmepumper?


De kanalløse varmepumper er et fantastisk system og en fantastisk måde at holde dit hjem komfortabelt hele året rundt uden at skulle bruge noget kanalsystem.Disse systemer har to hovedkomponenter: udendørs varmepumper og indendørs luftbehandlere.Med et kanalløst system vil du være i stand til at kontrollere temperaturen i dit hjem mere effektivt og effektivt.


Hvordan fungerer kanalløse varmepumper?


Driften af ​​kanalløse varmepumper svarer til et konventionelt varmesystem;forskellen er fraværet af ventilationskanaler.Gennem de varmere årstider cirkulerer luftbehandlingsenheden varm luft rundt i dit hus på tværs af kølemiddelfyldte radiatorbatterier.Fordi kølemidlet absorberer varm luft, overføres det til den udvendige enhed væk fra dit hjem.

Kanalløse varmepumper er den perfekte måde at opvarme dit hjem om vinteren og afkøle det om sommeren.Om vinteren trækker den udvendige enhed varme fra den omgivende luft og overfører den til din luftbehandler, som derefter cirkulerer den opvarmede luft i hele dit hjem.Dette muliggør varmetransmission, hvilket er det, der gør kanalløse varmepumper så effektive.Sommertid er det omvendte - varm luft kanaliseres ud af dit hjem og efterlader dig kølig og behagelig indeni.


Hvad koster det at installere en kanalløs varmepumpe?


Brug af kanalløse varmepumper er en vidunderlig mulighed for at reducere energiregningen, mens du stadig forsyner dit hus med varme og køling.Fuldt installeret og godkendt koster disse systemer generelt mellem $4.000 og $6.000.

Besætningen starter med at lave et hul i husets ydervæg og går derefter ind i lejlighederne, hvor luftbehandlerne skal placeres ved at tilslutte strøm- og kølerør.Der kan opstå omkostninger, hvis f.eks. lofts- eller kælderadgang er nødvendig, fordi hovedparten af ​​indsatsen bruges på at montere ledningerne.


Hvordan foregår installationen af ​​et kanalløst system?


Kanalløse varmepumpeinstallationer kan udføres væsentligt hurtigere end traditionelle systemer.Der skal først graves et lille hul i dit hjem for at forbinde den udvendige enhed til luftbehandleren.Den udvendige enhed kan placeres over et sådant hul, som normalt har en diameter på 2 til 3 tommer.

Din udvendige enhed skal fastgøres til ejendommen, når åbningen er gravet, mens luftbehandlerne kan installeres indendørs, ofte tæt på loftet.De indvendige og udvendige systemer kan endelig forbindes med en kanal, der huser kølevæskeledningerne, en elektrisk ledning og en kondensudtag.


Hvad er zoneinddeling i kanalløse varmepumper?


Kanalløse enheders evne til at udføre zoneopvarmning er blandt de største forskelle mellem dem og konventionelle klimaanlæg.I bund og grund indebærer det, at du i stedet for at regulere varmen i den samlede bygning kan opvarme eller afkøle ejendommens værelser selektivt.Men dette fungerer på betingelse af, at der er en luftbehandler i alle de rum, der har behov for afkøling eller opvarmning.

Så disse zoner er de rum, der huser luftbehandlerne.Zonede varmesystemer kan være ret fordelagtige for personlig komfort og eludgifter.

Luftbehandleren vil ikke være relevant i dele af dit hjem, som din familie aldrig bruger ofte.Som følge heraf er der ingen overforbrug, som det er med centralvarmeenhederne.En kanalfri enhed gør det muligt for hver boliglejlighed at opleve de ønskede temperaturer.


Hvad er levetiden for en kanalløs varmepumpe?


Ligesom i traditionelle opsætninger, vil den kanalløse enheds levetid blive påvirket af flere faktorer, såsom hvor ofte du kører den, eller om du har gennemført al nødvendig rutinemæssig vedligeholdelse.Enheden bør typisk holde to årtier, især hvis du arrangerer rutinemæssig service fra en velrenommeret leverandør.


Hvad er fordelene ved kanalløse systemer?


For det første er der ingen sammenligning med et kanalløst HVAC-systems hygge.Den kanalløse enhed fordeler kontinuerligt luften i optimal grad over hele huset.I modsætning til et standard centralt klimaanlæg, som kræver hyppig opstart, har kanalfri nul temperaturvariationer!

Den kanalløse enhedsteknologi gør det muligt for den at opnå termisk komfort, mens den bruger mindre elektricitet.Således sænker brugen af ​​dem brugsudgifter.Derudover, i Tacoma, Washington, er beboere, der køber kanalløse enheder, berettiget til regionale el-rabatter, som reducerer installationsomkostningerne.

Endelig, da luften altid passerer forbi filtreringen af ​​de indvendige enheder, vil hjemmet altid have en kilde til frisk luft.Hvad angår vedligeholdelse, vil filteret kræve service hver måned.


Hvad er involveret i en kanalfri varmepumpeinstallation?


Når du vælger en professionelt uddannet kanalløs enhedsinstallatør, som overholder bedste praksis, kan du forvente en praktisk, sikker installationsprocedure, der sikrer et fuldt funktionelt system.

Der søges først en elektronisk og strukturel tilladelse.Hver udvendig enhed skal fastgøres sikkert under installationen og placeres på et plant område med tilstrækkelig plads til at tillade optimal luftstrøm.Kølevæske og tilslutningskabler kommer ind i ydervæggen gennem en lille 3-tommer åbning, der forbinder til de indvendige enheder.For at stoppe vandforringelsen kan den ydre strukturs hul forsegles.

Operatøren forbinder strømkablerne og installerer om nødvendigt erstatningsafbrydere.Afhængigt af det valgte systems komplicerede karakter kan opsætningen tage alt fra fire til otte timer for et system med én zone.


Skal jeg bruge en kanalfri enhed til hele mit hjem?


Ja, det er løsningen!Brug af kanalløse varmepumper kan få både varme- og kølefunktioner.For det meste i de nordvestlige dele af Stillehavet er det svært at forudsige, om du får brug for klimaanlæg eller en kvælende hedebølge.

Skift blot indstillingen til kanalløse varmelegemer for at holde sig varm gennem en forårsstorm.Du kan straks skifte til kanalfri konditionering, når varmen stiger ved hjælp af en fjernbetjening.Den kanalløse enheds inverterteknologi gør det muligt at tilpasse sig vejret.


Er regelmæssig vedligeholdelse en nødvendighed?


En kanalløs varmepumpes omtrentlige levetid kan være omkring to årtier, når den er korrekt serviceret.Du skal muligvis udføre en grundig service mindst en gang hver sjette måned og regelmæssig vedligeholdelse af blæser og filter en gang om måneden.Kanalløse systemer må ikke holde mere end tre år, hvis de efterlades uden service.


Vil det være muligt at bruge klimaanlægget hele vejen igennem?


Ja, kanalløse varmepumper kan bekvemt lade deres klimaanlæg køre i et helt år uden hindringer.Hvis du er boligejer og spekulerer på, hvor længe den kanalløse varmepumpe holder, hvis du læner dig meget op af dens klimaanlæg, skal du forstå, at levetiden kan variere betydeligt.For eksempel er georgiere ofte afhængige af klimaanlæg i de varme sommermåneder.

På trods af dette holder deres kanalløse varmepumper i næsten 20 år, så længe de får regelmæssig vedligeholdelse.Nogle husstande vil opleve en kanalløs varmepumpeenhedsfejl tidligere på grund af belastninger.


Er kanalfri teknologi omkostningseffektiv?


Ved at skifte til kanalløse varmepumper vil du gerne sikre dig et ordentligt investeringsafkast.I stort set alle situationer kan du bruge mindre samlet, end du ville gøre med en konventionel A/C-enhed.

Når du opvarmer eller afkøler dit hus, kræver kanalløse systemer mindre strøm, når sammenlignet med ovne eller centraliserede klimaanlæg.Derudover overlever de mange konventionelle HVAC-systemer.

Du kan reducere udgifterne med en kanalfri varmepumpeopsætning ved at:

· Reduktion af overskydende energiforbrug.

· Det behøver ikke altid at bruge penge på nye systemer.

· Du kan få en betydelig refusion fra din elleverandør.

Disse gadgets har fået Energy Star-mærket.Følgelig overholder de regeringsbestemmelser, hvilket viser, at de bruger mindre elektricitet end konventionelle enheder, mens de giver samme opvarmnings- og konditioneringsniveau.Alligevel har dette fordele ud over blot mental ro.Folk ser ofte en reduktion i deres strømudgifter på omkring 30 %.


Hvad adskiller kanalløse varmepumper fra mini-split-pumper?


De kanalløse mini-split varmepumper og kanalløse enheder er lignende ideer.Men ofte er henvisningen til 'kanalløse varmepumper' kun i Portland og Oregon.Imidlertid kan 'mini-split unit' henvises til af leverandører og entreprenører i andre regioner i USA.


Hvordan kan du styre en kanalløs varmepumpe?


Betjeningen er let med en fjernbetjening.Trådløse fjerntermostater er en fantastisk måde at styre dit hjems opvarmning og afkøling på.Du kan tilpasse det ideelle miljø til ethvert hjem med forskellige driftstilstande, herunder timer, medium og stille.Vægmonterede kontroller gør det nemt at justere temperaturen uden større belastning.


Related Products

indholdet er tomt!

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692