NEWS

Bestået Keymark årlige fabriksinspektion!Fremragende produktkvalitet giver større konkurrenceevne til SPRSUN

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-11-21      Oprindelse:Websted

GUANGZHOU, SPRSUN — I midten af ​​oktober accepterer SPRSUN den årlige fabriksinspektion af Keymark-certificeringsbureauet.


Keymark årlig fabriksinspektion


SPRSUN accepterede den strenge inspektion af TUV-agenturet og bestod endelig den årlige certificering.'Der var ingen afvigelser i denne revision; alle revisionspunkter overholder fuldt ud Keymarks certificeringsstandarder,' bemærkede auditteammedlemmet fra TUV og roste i høj grad SPRSUNs fabrik som en stærk og moderniseret facilitet.


Keymark certificeringsaudit er en proces, hvor europæiske certificeringsorganer vurderer og evaluerer leverandører for at sikre, at deres produkter lever op til europæiske markedsstandarder og kvalitetskrav.SPRSUN's varmepumpeprodukter er produceret i henhold til EN14511-standarder og har Keymark-certificeringen.Keymark-certificeringen for varmepumper vil hvert år gennemføre en årlig gennemgang af certificerede virksomheder for at sikre, at fabrikkens produktionsledelse, personaleuddannelse, udstyr, tilbehør og andre aspekter lever op til de tilsvarende standarder og sikrer stabiliteten af ​​produktkvaliteten.


Fabriksinspektionen omfattede en række vurderinger såsom produktionsanlægsvurdering, kvalitetsstyringssystemer, produkttest og certificering, forsyningskædestyring, socialt ansvar, dokument- og registreringsrevisioner osv. Under fabriksinspektionen dykkede auditteammedlemmerne ned i hver produktion linje, inspektion af arbejdernes produktionsprocesser og kvalitetsinspektionsproces og udtagning af stikprøver fra indgående materialer og produktionslinjer for at registrere dem én efter én.


Keymark årlig fabriksinspektion

At lægge vægt på produktkvalitet og være opmærksom på alle detaljer i produktionen er nøglefaktorerne, der har gjort det muligt for SPRSUN at stå i varmepumpeindustrien i 24 år og gradvist blive et førende varmepumpemærke i verden.For at opnå dette har SPRSUN etableret en kvalitetsafdeling til at kontrollere produktkvaliteten gennem en systematisk kvalitetsinspektionsproces for at opnå anerkendelse fra forbrugere verden over.


I dag sælges SPRSUN til mere end 60 lande og regioner verden over og har mere end 560 partnere globalt.At bestå Keymarks årlige fabriksinspektion denne gang vil yderligere forbedre SPRSUN's konkurrenceevne på markedet og bevise for flere mennesker, at det er et mærkeprodukt med fremragende kvalitet.

Mediekontakt:

Jenny

marketingchef

marketing@sprsunheatpump.com

0086-18933985692

www.sprsun.com


Related Products

indholdet er tomt!

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692