NEWS

Markedsanalyse: Er luftvarmepumper fremtiden?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-03-15      Oprindelse:Websted

Efterhånden som tendensen til varmeændringer udvikler sig, betragtes varmepumper unægtelig som den næste store ting i varmeindustrien - en pålidelig og vedvarende varmekilde uden noget kulstofaftryk.Men er de?Ja, og som dette indlæg skitserer, fremmer flere regeringer også deres brug for at udrydde brugen af gaskedler og traditionelle fossile brændstoffer, der efterlader et CO2-fodaftryk.Du vil også lære flere grunde, der beviser den fremtrædende brug af varmepumper i store europæiske nationer.

Men først.


Hvad er en luftvarmepumpe?


Luftvarmepumper er former for vedvarende energikilder, der fungerer ved at absorbere ekstern varme for at øge temperaturen inde i dit hus.Ideelt set er luftvarmepumper som standard klimaanlæg.For at installere disse 'kasseformede' enheder, monterer du dem normalt på siden af ​​dit hjem/ejendom.Størrelsen på en ASHP afhænger af mængden af ​​energi, du genererer til dit hus.

Mens luftvarmepumper ser ud til at være en ret massiv enhed, forårsager de minimal forstyrrelse.Både luft- og jordpumper holder normalt en ensartet temperatur over hele dagen, i modsætning til traditionelle kedler, for at opretholde en lav, varm temperatur i dit hjem over en længere periode.Mange af disse enheder er specialbyggede med støjreduktion og har en 'Quiet Mark'-certificering for at sikre, at dit hjem forbliver uvidende om baggrundspumpen.


luft-kilde-varmepumpe-markedsanalyse


EPC-vurderinger afspejler det


Fremtiden for luftvarmepumper er nu og i den nærmeste fremtid, og det er på tide, at EPC-vurderingerne afspejler det.Den afventende vurdering af energiydelsescertifikatet, der er beskrevet i The Times, skitserer positiv effekt luftvarmepumper bringe den samlede boligs energiydelse frem.Med en varmepumpe kan du bruge vedvarende energikilder som sol og vind til at drive dit hjems opvarmning og køling.

EPC-vurderinger er normalt baseret på timepriser for opvarmning og afspejler derfor ikke præcist betydningen af ​​varmepumper.Disse enheder tilbyder hjem en renere, grønnere og overkommelig varmekilde.Selvom forudgående omkostninger kan være noget skræmmende, er der nu etableret tilskud og ordninger for at hjælpe boligejere med at udligne disse omkostninger over syv år.

Endnu bedre, med betalinger på £1300 om året i en lang syv-årig periode efter installationen, er det svært at benægte, at luftkildevarmepumper er en realistisk mulighed for flere hjem over hele verden.


Offentlige incitamenter til installation af varmepumpe


Med den fortsatte vækst i industrien og tilgængeligheden af ​​andre vedvarende teknologier forventes prisen på luftvarmepumper at falde.Faktisk er de billigere end LPG- og oliekedler, hvilket gør dem til fremtiden for opvarmning og køling.

For eksempel tilbyder den britiske regering nu incitamenter til at hjælpe offentligheden med at forbedre deres energieffektivitet.Selvom udgiften til at udskifte din traditionelle kedel med en moderne varmepumpe kan virke ret dyr og måske noget skræmmende, er der etableret incitamenter og offentlige ordninger for at hjælpe med at udligne de samlede installationsomkostninger.

RHI-ordningen (Renewable Heat Incentive) betaler de samlede installationsomkostninger tilbage over syv år.I nogle tilfælde får husstandene betalt noget mere tilbage, end de oprindeligt investerede i deres varmepumpe.

RHI tilbyder 6.000 £ i kvartalsvise udbetalinger over en periode på syv år i bestræbelserne på at dække varmepumpeomkostningerne.De britiske ministre overvejer at udskifte et moderne £400m kedelskrotningssystem, der potentielt ville tilbyde £7.000 tilskud.

Alene i Storbritannien sidste år blev der installeret cirka 36.000 varmepumper som skitseret af Heat Pump Association, og tallene forventes at fordobles i år til omkring 70.000 enheder.Boris Johnson satte et bemærkelsesværdigt mål på 600.000 årlige installationer inden 2028.


Fordel med nul-carbon footprint


En vedvarende og pålidelig varmekilde, ASHP kan prale af et næsten ikke-eksisterende CO2-fodaftryk, der har inspireret mange aktivister til at fremme brugen af ​​varmepumper på tværs af vores ejendomme.

Huse udstyret med varmepumper har betydelige varmebesparende fordele, da de sparer betydelige beløb i deres energiudgifter.At udnytte varmepumpernes effektivitet fuldt ud kan spare en almindelig bolig for omkring 40 % af de nuværende varmeanlægsomkostninger.Ideelt set er ASHP 75 % vedvarende energi og 25 % elindhold - ingen gasforbrug.

Opvarmningsbehov i hele Storbritannien udgør nu omkring 14 % af det samlede CO2-emissionsbidrag.Forestil dig så, at nye fremtidige boliger opnår 0 % emission (emissionsfri! Så hvad med de eksisterende huse, der allerede praler med traditionelle varmeløsninger som gaskedler eller olie?


Foreslået regeringsforbud mod brug af gaskedel


Typisk er blandt de mest betydelige forureningsbidragsydere almindelige i vores liv.Selvom de ofte overses: de traditionelle fossile brændstoffer, vi bruger i vores hjem til madlavning og opvarmning, bidrager til over en femtedel af den samlede britiske kulstofemission.Hvis du ikke vidste det, bygger de standardbrændstoffer, vi bruger i vores hjem til opvarmning og opvarmning, en kulstofbelastning.Enheder, der opfanger omgivelsesvarme, kan dog tilbyde et alternativ.

I den nuværende æra overvejes miljøbeskyttelse og energibesparelse altid.Luftvarmepumper i Europa er gradvist blevet udviklet til at erstatte kul og andre fossile brændstoffer.Det er ideelt set grunden til, at regeringen søger at forbyde gaskedler i fremtidige boliger fra 2025, en individuel politik, der omfatter alle moderne gaskedler i husholdninger fra midten af ​​2030'erne.De nyinstallerede varmeenheder skal være effektivt kulstoffattige eller omdannes til rentbrændende brændstoffer som brint.

Medlemmer af det britiske parlament har løbende diskuteret klimaændringer og implementeret positive klimatiske & ind i fremtidige huse.Første skridt begynder med forbud mod gasfyr fra nybyggede boliger fra starten af ​​2025. Det bedste alternativ?Luftvarmepumper.


Barrierer for indførelse af luftvarmepumper


Der er en række barrierer for anvendelsen af ​​varmepumpeteknologi.Den væsentligste barriere er omkostningerne ved bygningsforbedringer.Men regeringen har annonceret planer om at installere så mange som fem millioner flere luftvarmepumper inden 2030 med nul renoveringsomkostninger.

Derudover er besværet ved byggearbejde en anden udgift forbundet med installation af varmepumpe.Ikke desto mindre opvejer fordelene omkostningerne.Teknologien bliver mere overkommelig, og fremtiden er her nu.

Det nyeste DC inverter luftkilde varmepumpe modeller er effektive nok til at opfylde Future Homes Standard, beregnet til at flytte alle nye ejendomme væk fra fossile brændstoffer.De kan hjælpe Storbritannien med at nå sine mål for reduktion af CO2-emissioner for 2050.

Udgifterne til luftvarmepumper forventes at falde i takt med, at industrien vokser, men de er stadig langt dyrere end olie- eller LPG-kedler.Future Homes Standard er et glimrende skridt i den rigtige retning for landet.

Der er andre barrierer for at bruge luftvarmepumper.For eksempel vil nogle af de ældre luftvarmepumpemodeller fryse, når udelufttemperaturen falder til under fem grader Fahrenheit.Næste problem er, at varmepumpen skal afrime flere gange om året.Dette er en massiv gene for folk, så der er en løsning.En omvendt varmepumpe kan være en one-stop decarbonizer for enhver ejendom.

Luftvarmepumper kræver ordentlig isolering for at være effektive.Uden ordentlig isolering vil systemet miste varme og være mindre effektivt, end det er.Det skal også isoleres godt for at være effektivt.Hvis huset er tilstrækkeligt isoleret, vil husets temperatur forblive konstant gennem hele året.En god kombination af en luftvarmepumpe og en velisoleret bolig kan være med til at spare energi og penge.

Den største barriere for at indføre luftvarmepumper er omkostningerne ved renovering.Men disse forbedringer er ikke dyre.Adskillige incitamenter hjælper husejere med at spare penge og gøre deres hjem mere energieffektive.

Desuden er systemet miljøvenligt og kan være med til at skåne miljøet i sidste ende.Den eneste ulempe er besværet ved byggearbejde.Omkostningerne ved energieffektivitet er dog det værd, hvis du betragter luftvarmepumper som fremtidens opvarmning.

På trods af de høje installationsomkostninger kan luftvarmepumper stadig spare på energiomkostningerne.Prisen på en luftvarmepumpe er lavere end prisen på olie- og LPG-kedler.Dette betyder, at installationsomkostningerne for en ASHP er mere overkommelige end traditionelle olie- og LPG-systemer.I mellemtiden kan du spare på dine elregninger og leve et mere behageligt liv.Luftvarmesystemer kan være et mere effektivt og økonomisk alternativ til traditionel boligopvarmning.

Et luftvarmesystem bruger 80 % mindre energi end elektriske ovne og kræver ikke en ekstra vandvarmer.Luftvarmesystemer er også renere, fordi de ikke forbrænder fossile brændstoffer, som udleder drivhusgasemissioner.Endelig er luftvarmeanlæg billigere at installere i nye hjem, fordi de kun har brug for et dedikeret elektrisk kredsløb.


Konklusion


Luftvarmepumper er fremtiden for opvarmning.De er billigere end de alternative brændstoffer, der bruges til opvarmning.De kan også bruges som et klimaanlæg.Forskellige typer af disse enheder udfører begge funktioner.Det er tilrådeligt at installere luftvarmepumper i velisolerede boliger.Luftkildepumpens omkostninger afhænger af størrelsen af ​​det rum, der skal opvarmes.Et velisoleret hus er mere effektivt og kan få mere gavn af disse produkter.



Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692