NEWS

Vedligeholdelsestips til, hvordan man rengør en poolvarmepumpe

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-11-15      Oprindelse:Websted

En poolvarmepumpe er en fantastisk investering i dit hjems sociale liv, sundhed og underholdning.Nu, ligesom ethvert andet aktiv, vil du sikre dig, at du beskytter og vedligeholder det på den bedst mulige måde.


Det betyder, at du skal rense den og udføre regelmæssig vedligeholdelse.Dette vil ikke kun sikre, at det fungerer optimalt, men også forlænge dets levetid.Men hvordan kommer man godt til værks uden at skade eller forstyrre det?For at hjælpe dig med at spare penge på elregningen samt sikre topydelse i flere år, er her praktiske tips til, hvordan du vedligeholder og rengør din swimmingpool varmepumpe:Sådan rengøres en poolvarmepumpe


Inden vi kommer ind i det småting, er det godt at forstå, hvordan varmepumper fungerer.Vidste du, at disse enheder ikke genererer varme?I stedet fungerer de ved at trække varme fra det ydre miljø og derefter distribuere det til poolvandet!Med det i tankerne, lad os dykke ned i simple ting, du kan gøre for at sikre, at det fungerer godt og korrekt.


Vedligeholdelse-tip-om-sådan-rengør-en-pool-varmepumpeVedligeholdelse af din swimmingpool varmepumpe.

Beliggenhed


Det første trin er at sikre, at der er tilstrækkelig luftstrøm omkring enheden.Da varmepumpen sandsynligvis er udenfor, skal du sikre dig, at ingen vægge eller planter forhindrer luft i at bevæge sig ind i maskinen.Dette er vigtigt, fordi selv delvis blokering vil gøre det overanstrengt, hvilket betyder mere energi og flere penge.


Rengør spolerne

Dette er en ret simpel bestræbelse og kræver ikke noget særligt materiale eller udstyr;


Sluk for enheden ved hovedafbryderen eller afbryderen, og brug derefter en luftsprøjte som en haveslange (enkel udspolning er nok) med en dyse til at sprøjte spolens ydre område fra top til bund.


Hvis du er usikker på, hvad en spole er, er disse metalskovle, der omgiver enheden, hvor luft kommer ind i varmeren.Batteriet trækker normalt varme fra det ydre miljø og kan blive ineffektivt, når det er tilstoppet med snavs eller snavs.Brug ikke en højtryksrenser til dette.Hvis fedtet snavs er problemet, kan du bruge et mildt rensemiddel.


Brug en blid, men fast tilgang, når du sprøjter, mens du arbejder rundt om perimeteren fra top til bund.Brug venligst ikke meget tryk (det er grunden til, at en højtryksrenser ikke anbefales), da den kan bøje spolens finner.


Undgå at bruge rengøringsmidler eller rengøringsmidler, og sørg kun for at bruge ferskvand.Hvis du ikke kan drikke det, så lad være med at bruge det, det er en tommelfingerregel!Genbrugsvand har tendens til at være surt eller ekstremt basisk, hvilket ikke er godt for pumpen.


Hvis der er snavs eller alger på spolen, spray simpel grøn, vent i ca. 5 minutter og vask derefter.Dysen skal være i en 45 graders vinkel og sprøjte på finnerne, ikke siderne.


Eksperter anbefaler, at du rengør skovlene mindst en gang om året og derefter kontrollerer enheden hver måned for at konstatere, om der er behov for mere rengøring.Dette vil hjælpe med at opretholde enhedens effektivitet til at flytte varme fra luften til svømmebassinet.På samme måde, hvis det afkøler poolen, vil rengøring af disse spoler gøre enheden effektiv til at overføre varme fra poolen til luften.En tilstoppet spole minimerer luftstrømmen samt varmebevægelsen i begge retninger.


Bemærk også, at hvis enheden er i et støvet miljø, bør du overveje at rengøre den oftere.Hold landskabsvækst og ukrudt væk fra enheden.På samme måde skal du passe på afklip af græs og tørreventiler, der kan få snavs til at bygge sig på din spole.Undgå at indsætte værktøj i enheden, når du fjerner snavs fra spolen.Sprøjtning med vand er mere end nok til at fjerne alt fremmedlegeme.


Rengør indersiden

Når enheden stadig er slukket, skal du rense eventuelle blade og snavs i bunden af ​​poolvarmepumpen.En tør eller våd støvsuger er ideel her, eller hvis du er høj, kan du bøje dig og øse den med hånden.Sørg også for at rense sideåbningen godt, så regnvandet går hurtigt ud gennem bunden og ikke samler sig indeni.De fantastiske klinger


Brug en klud og et rensemiddel til at rense blæserbladets spidser af.De kan udvikle en snavset kant.Tjek også blæseren for slingring, hvilket er et tegn på dårligt leje.Undersøg ledningerne


For korrekt drift af varmepumpen og din sikkerhed skal du sørge for, at alle ledninger fra din afbryderboks er indkapslet i et godt rør med korrekte forbindelser i begge ender.Kontroller inde i kontrolpanelet for tyggede eller løse ledninger, og kontakt en ekspert, hvis noget forekommer forkert.

Tjek kølemidlets isolering: Den sorte skumisolering kan aftage med tiden.Så for at få pumpen til at fungere godt, gå efter ny isolering i en lokal butik.Glem ikke at komme af med snavs fra pumpens luftindtag


Affald rundt omkring kan sætte sig fast i systemets luftindtag over tid og få det til at arbejde hårdere, end det burde være.Heldigvis er det en forholdsvis simpel proces at komme af med affaldet;følg disse trin:

Krav

  • Shop-vac

  • Handsker
Procedure

Find maskinens luftindtag: Dette er meget nemt at få øje på.I mange enheder er luftindtaget normalt placeret på oversiden eller hele siden af ​​det.Se bare efter riste;du finder dem.


Rengør snavs fra luftindtagene: Tag butiksstøvsugeren og rens alt snavs fra disse områder.Du kan prøve at lege lidt med nogle funktioner i shop vac for at finde ud af, hvilken der er god til at fjerne snavs.


Når det er sagt, selvom du kan vedligeholde dit system derhjemme, er det ikke en dårlig idé at få det vedligeholdt af en ekspert.Desuden er svømmebassinvarmepumper ikke billige, og hvis du ikke er sikker på, hvordan du vedligeholder dem, er det godt at tale med din lokale ekspert.Også af interesse:
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692