NEWS

Sådan bliver du varmepumpeinstallatør i 2022

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-08-18      Oprindelse:Websted

Selvom du måske har tænkt, at alt det kræver at være en varmepumpe installatøren er at have den rette træning og færdigheder, er der nogle dårlige nyheder til dig.Du kommer ikke til at klare det i denne branche, hvis du ikke er certificeret.Så boret får den rette uddannelse og bliver certificeret til at være varmepumpeinstallatør.Det er lige så nemt som at stjæle en slikbar fra et lille barn.Og så for at sige det, i dette indlæg, vil vi undersøge de mulige muligheder, du har, ikke kun for at blive varmepumpeinstallatør, men en certificeret.Læs videre.


Hvorfor er certificeringen nødvendig?


På nuværende tidspunkt er du opmærksom på de offentlige incitamenter og politikker, der er udformet for at overgå inkompetencen hos varmepumpeinstallationsvirksomheder.Dette tvinger nu installatører til at tilmelde sig mikrogenerationscertificeringsordningen (MCS).Alligevel er denne ordning virksomhedsorienteret.

Sagen er, at det sigter mod, at virksomheder skal ansætte installatører, der er fuldt verificerede med de processer, der er involveret i at designe, installere, udføre og idriftsætte varmepumper.Og der er ingen bedre måde at bevise viden på udover at være certificeret til at have de nødvendige færdigheder.


En arbejder tjekker varmepumpen


Vejen til at blive installatør er lagt med den almindelige viden om teknologier som kedler, VVS, radiatorer og varmeemissionskontrol.Den nødvendige erfaring bør være baseret på viden om præcis dimensionering, beregning af varmebehov og kendskab til de egnede emittere, der kører optimalt.Med denne viden og en MCS-certificering er du forpligtet til at trives på markedet for varmepumpeinstallation.


Hvad er mikrogenerationscertificeringsordningen?


Det microgeneration certificeringsordning er en systematisk plan, der gør det muligt for potentielle varmepumpeinstallatører at blive anerkendt af installationsbranchen uden en omfattende certificeringsproces.Så forveksle ikke dette med et kursus.

Husk, at MCS er virksomhedsorienteret.Det er således op til din MCS-certificerede virksomhed at designe og idriftsætte varmepumpen og alle dimensioneringsberegninger.Så vil installationsdelen blive givet i underentreprise til dig.Denne ordning betyder, at du ikke skal beskæftige dig med det papirarbejde, der er involveret i statslige incitamenter, fordi det er MCS-operatørens domæne.Og tag ikke fejl, MCS-ordningen sætter retningslinjerne for installatører.De omfatter:

· Underskrivelse af en formel aftale om det specifikke arbejdsområde, du skal udføre som installatør

· I overensstemmelse med de kompetencestandarder, der er fastsat under det valgte arbejdsområde

· Viser bevis for forsikringsdækning

· Hvad angår virksomheden, er det et must at tage det fulde ansvar for installationen og udstedelsen af ​​MCS-certifikatet.


Hvorfor skal du overveje MCS-ordningen?


Alligevel, for at gentage, er MCS-ordningen virksomhedsorienteret.Som potentiel installatør skal du lede efter en virksomhed under denne paraplyordning.Hvis det når dertil, hvor installationen blot er et tandhjul i varmepumpebranchen, og du begynder at være usikker på varmepumpebehovet i dit lokalområde, kan MCS-paraplyordningen hjælpe med.

  • Opbygning af et omdømme – Et certifikat reklamerer bedre for din ekspertise, og at have MCS i ryggen betyder, at du får henvisninger fra din ordningsoperatør.

  • Opbygning af erfaring – Det er op til den MCS-certificerede virksomhed at beskæftige sig med systemdesign.Så på din ende vil du få erfaring i andre sektorer uden indblanding fra design.

  • Gratis uddannelse – I henhold til paraplyordningen vil varmepumpevirksomheden kræve, at du tager et kursus relateret til deres specifikke varmepumper.

SPRSUNs varmepumper

Overvej at få en MCS-certificeret virksomhed som en sammensat tilgang til den rigtige side.Det fritager dig ikke fra træning, hvilket betyder, at du stadig har din bedste chance for at få erfaring.Og som en tilføjelse er der reducerede udgifter og varighed, som det tager for én at blive en enkelt certificeret enhed.

Selv når du fungerer som en enkelt enhed eller en mikroinstallationsvirksomhed, sender MCS-paraplyordningen dig direkte til et andet forretningsniveau, hvor vilkårene er lige.Det er uvidende om større virksomheder, og det er der kun for at booste dem, der har vist store færdigheder og kompetencer.

Med denne hjælp er du som installatør forpligtet til at få større oplevelser i et mindre risikabelt miljø i dit eget tempo.Og i det lange løb kan du leve for at nyde fordelene ved at få MCS-akkrediteringen.


Overvejer du at blive varmepumpeinstallatør?Hvilken uddannelse har du brug for?


Så nu ved du, at din bedste chance for at finde en MCS-akkrediteret virksomhed er ved at have de nødvendige færdigheder.Og tag ikke fejl, du skal igennem,

  1. WRAS-kurset og love - denne uddannelse er baseret på 1999 vandreguleringslovene, der dikterer VVS- og installationskravene for enhver varmepumpeinstallatør.

  2. Ekstreme temperaturenheder i ejendomme - Dette er et LCL niveau 3 certificeringskursus, som er en del af CIPHE og HVACN Association.Det sikrer, at alle installatører er verificeret med avancerede varmepumper, der arbejder i ekstreme temperaturer.Uddannelsen skal hjælpe dig som installatør med at forstå design af sådanne varmepumper.

  3. Tredje klasses certificering i varmepumpevedligeholdelse - dette kursus er under tilsyn af RFQ-regulatorerne.Det sigter mod at få anerkendelse for VVS- og varmesystemkendskab med evnen til at vedligeholde forskellige typer varmepumper.


Hvad er den grundlæggende viden, der skal til for at blive varmepumpeinstallatør?


Når du planlægger at blive installatør, er der grundlæggende ting, du skal være opmærksom på, såsom:


Vurderingsviden


Dette er nyttigt, når man skal kontrollere, om en varmepumpe må installeres.Det går ud på at tjekke ejendommens størrelse, energiforbrug, energikilde, isoleringsradiatorer og beregne størrelsen på den nødvendige varmepumpe.


Beregninger af varmetab


Dette bestemmes altid af radiatorerne og størrelsen af ​​hvert rum og vindue.Du kan gøre dette med onlineværktøjer eller gå old school som installatør.Beregningerne er afgørende for at bestemme omkostningerne forbundet med driften af ​​varmepumperne og det beløb, de kan få fra offentlige incitamenter.


Installationsekspertise


Næsten 80 % af arbejdet er baseret på denne del.Det kræver kun viden om forskellige varmepumper og endda kedler.Men forvent at beskæftige dig med VVS og hydrauliske systemer.På et tidspunkt vil der være behov for mekanisk og elektrisk viden til strømtilslutning, målere, radiatorer og hydraulisk balancering.Endelig skal du give et skøn over støjniveauet ved at beregne afstanden fra ejendommen.


Så hvordan bliver du varmepumpeinstallatør i 2022


Som potentiel varmepumpeinstallatør præsenteres du for forskellige muligheder, forudsat at du har gennemført alle ovenstående kurser.Med det i rækkefølge kan du:


Tilmeld dig MCS-ordningerne


MCS-ordningerne kræver, at du gennemgår den nødvendige uddannelse eller beviser, at du allerede har opfyldt denne del.MCS-ordningen strækker sig til forskellige varmepumpeproducenter, så fra din side skal du finde et MCS-akkrediteret varmepumpefirma og søge installationsjobbet.Da det også er virksomhedsbaseret, kan virksomheden kræve, at du tager et par dage til at lære om deres varmepumpesystemer.


Ansøg udelukkende MCS varmepumpeinstallation


Du har muligvis allerede uddannelsen til at bygge videre på eksisterende VVS-netværk, varmesystemer, ventilationskanaler og gas- eller oliepassager.Og hvis du ikke har nogen viden, skal du muligvis igennem WRAS Water Regulation-kurset.

Tredje klasses certificering i varmepumpevedligeholdelse vil stadig kvalificere dig til det samme.Efter færdiggørelsen, søg MCS-certificeringen for installation af varmepumper.Denne rute kræver, at du har en MCS-certificeret virksomhed, der beskæftiger sig med varmepumpedesignerne.


Ansøg om MCS Installationer og planlægning


Alligevel skal du have kendskab til varmepumper, olie- og gashandler og indstilling af en varmepumpe til at fungere i ekstreme temperaturer.Du skal gennemgå kurset WRAS Water Regulation.

Ekstreme temperaturenheder i ejendomme og 3. klasses certificering på varmepumpevedligeholdelse.Denne applikation vil gøre dig i stand til at påtage dig fuld ansvarlighed i installationer og udstedelse af MCS-certifikater til slutbrugere.


Konklusion


Så der har du det.Varmepumpemarkedet for installatører bliver mere overfyldt med varmepumpeinstallatører, efterhånden som varmepumperne er ved at blive bredt anerkendt.Så certificering er nødvendig.

Det er altid at foretrække og ofte påkrævet for varmepumpeinstallatører at have MCS-certificering.For at blive MCS-akkrediteret skal du demonstrere kompetence samt en dedikation til fremragende håndværk, kundesupport og løbende fremskridt.

MCS-akkrediteringen er nødvendig, hvis slutbrugere ønsker at gøre krav på statslige incitamenter.Så der er ingen skæring gennem hjørner;du skal have den nødvendige MCS-uddannelse og finde et operatørfirma at arbejde under.

Mens du installerer split ASHP'er, skal du have en F-Gas-akkreditering, da alle udvendige og indvendige enheder skal forbindes med kølerør på stedet.Som potentiel installatør vil du måske overveje et F-Gas licenskursus.Alligevel kan din arbejdsgiver give dette aspekt af et projekt i underentreprise til en anden installatør, som er behørigt forberedt.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692