NEWS

Hvor meget strøm bruger en svømmebassinvarmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-09-30      Oprindelse:Websted

Er du i tvivl om, hvor meget det vil koste dig at betjene en poolvarmepumpe?Hvor mange kwh bruger den?Hvor meget er strømforbruget eller elforbruget?

Nå, du er på det rigtige sted.Her dækker vi alt fra driftsomkostninger til poolvarmepumper, hvordan de fungerer, og hvorfor du skal købe dem.

Nu sker det!


Hvor meget strøm bruger en svømmebassinvarmepumpe?hvor mange kwh? strømforbrug, pool varmepumpens energiforbrug

Så hvor meget strøm bruger en poolvarmepumpe?

Cirka 5 kilowatt i timen per 100.000 BTU varmepumpe.For en generel 100.000 BTU poolvarmepumpe er den effekt, du vil bruge, cirka 5.000 watt i timen.Typisk ligger det nationale gennemsnit for strøm på 13 cent for hver kilowatt-time.

Når det så er sagt, er poolvarmepumper dyre i drift?

Selvom de koster relativt mere end gaspoolvarmere, har de normalt en reduceret driftsomkostning årligt på grund af deres øgede effektivitet.Med den korrekte vedligeholdelse vil disse poolvarmere holde en længere periode sammenlignet med gaspoolvarmere.Dermed vil du spare meget mere i det lange løb.

Så hvor mange penge tilføjer en poolvarmepumpe til din elregning?

A pool varmepumpe bruger strøm og tilføjer omkring $300 årligt til din elregning.Da det ikke er dyrt, kan du lade det stå på hele tiden.

Igen kan dette være en god idé, da varmepumpen omdanner den omgivende varme luft og overfører den til din pool.Når det kommer til energieffektivitet, bør du overveje at køre den kun i løbet af dagen.

Men hvis du vil svømme om morgenen og har brug for, at det er varmt, ville det være bedst at køre det hele natten.

Sådan fungerer poolvarmepumper

Det pool varmepumper udnytte elektricitet til at overføre varme fra den omgivende luft til poolen;de genererer ikke varme.

Mens pumpen cirkulerer vandet i swimmingpoolen, bevæger vandet, der trækkes fra poolen sig, gennem et filter og pumpens varmelegeme.Denne pumpe har normalt en blæser, der trækker den omgivende luft og dirigerer den mod fordamperspolen.

Det flydende kølemiddel i denne spole trækker varme fra den omgivende luft og omdanner den til gas.Denne varme gas bevæger sig gennem kompressoren, intensiverer varmen og udvikler en ekstrem varm gas, der bevæger sig gennem kondensatoren.

Herefter absorberer kondensatoren varmen og afgiver den til poolen, som er kølig.Når den varme gas bevæger sig via kondensatorspolen, bliver den flydende og vender tilbage til fordamperen, og processen fortsætter.

På den anden side, hvis du har en højeffektiv poolvarmepumpe, har den scroll-kompressorer, som er meget mere effektive.

I mellemtiden fungerer varmepumpens poolvarmere effektivt, forudsat at de omgivende temperaturer er mellem 450F og 500F.Jo køligere den omgivende luft er, jo mere energi udnyttes.Ikke desto mindre, da de fleste mennesker bruger deres swimmingpools, når vejret er mildt til varmt, er dette normalt ikke et problem.

Derfor bør du overveje at installere en poolvarmepumpe

Nu hvor du ved, hvor meget strøm en varmepoolpumpe vil bruge, lad os tage et kig på, hvorfor du bør overveje at installere en.

Installationsomkostninger

Installation af en poolvarmepumpe involverer hovedsageligt elektricitet, da den har brug for elektrisk service på 220 volt og en uafhængig 50-amp afbryder.Du er et skridt foran, hvis du har denne service og afbryder.I denne situation vil din installation også koste $300 til $500.

På den anden side er omkostningerne højere, hvis du har brug for montering af den elektriske service, hvilket svarer til omkring 95% af installationsomkostningerne.

Pålidelighed

Med den korrekte vedligeholdelse kan din varmepoolpumpe køre i omkring 10 til 15 år.Ikke desto mindre vil en gasvarmer gå i omkring fem år.Dette skyldes, at den primære komponent i varmeapparater er varmeveksleren.

I en gasvarmer er denne komponent lavet ved hjælp af Cupro-Nikkel eller Kobber.I sidste ende vil disse komponenter korrodere fra poolkemikaliets eksponering eller saltsystemer.Varmepumpens varmeveksler er lavet af titanium, som ikke vil korrodere.

Miljøvenlig

Ønsker du at udløse øko-krigeren i dig?Så er en pool varmepumpe vejen at gå.Det er et miljøvenligt valg sammenlignet med forskellige opvarmningsmetoder, da de bruger omkring 80 % færre fossile brændstoffer til at generere en tilsvarende mængde varmeeffekt som andre opvarmningsmetoder.

Færre fossile brændstoffer betyder mindre brug af naturressourcer og forurening.

Overkommelig

Dette varmesystem udnytter den omgivende luft, opvarmet af solen, som varmekilde, og i modsætning til gaspoolvarmere skal du derfor kun betale de oprindelige omkostninger til varmelegemet og elektriciteten for at drive en varmepumpe.

Din elregning vil være højere, da den bruger elektricitet til at arbejde, selvom du ikke vil bruge nogen årlige service- eller brændstofudgifter.Da elektricitet er mere overkommelig end en brændstofdrevet poolvarmer, er en pålidelig varmepumpe så effektiv, at du begynder at spare på varmeudgifterne, når den er monteret.

Antag desuden, at du bor i et område med høje temperaturer hele året rundt.I så fald kan dine besparelser være mere, da varmepumpens ydeevne er tilstrækkelig takket være de varme omgivelsestemperaturer.

Er poolvarmere nødvendige?

Ja.Poolvarmere vil i sidste ende være et imponerende værdifuldt aktiv, især hvis en husejer ønsker at bruge sin nye pool hele året.Ikke desto mindre er det unødvendigt at købe en poolvarmepumpe, hvis du kun vil bruge poolen om sommeren.

Mellem en gas og elektrisk poolvarmer, hvad er mere effektivt?

Typisk er gasvarmere en smule billigere at bruge end poolvarmere med propan.Gas kan være cirka 84 % billigere end at bruge en propanvarmer, afhængigt af hvor du bor.

En elvarmer til din swimmingpool er dog den mest overkommelige mulighed blandt gruppen.

Konklusion

Pool varmepumper er overkommelige at køre og mere effektive end gas og propan poolvarmere.Forhåbentlig har denne skrivning hjulpet dig med at forstå, hvor meget strøm der forbruges af en poolvarmepumpe.Den varmepumpe, du ender med at vælge, afhænger helt af dine behov, budget og energieffektivitet.

Nå, der har du det, mængden af ​​elektricitet en poolvarmepumpe bruger!


Også af interesse:

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692